Nastavila sa serijom Feud i mogu reći da me 5. epizoda pomela. "Oscarovska" epizoda, kada je Bette Davis nominirana za ulogu u What Ever Happened To Baby Jane?, a Joan se svim silama potrudila da nagradu ne osvoji. Ne mogu vjerovati da se to između njih dvije stvarno događalo, morat ću malo istražiti i izvući neke zanimljive citate jer su se, izgleda, baš častile. Ne znam koja mi je bolja, u seriji su mi obje genijalne. Sinners judging sinners for sinning differently.
Ne mogu vjerovati da se to između njih dvije stvarno događalo
Toliko je dramatično da je teško poverovati da je stvaran život u pitanju, neverovatno. Joan bila premazana svim bojama. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Sva sreća da je bilo tako, inače sad ne bismo imali ovako odličnu seriju.
Odgledala Feud, jako mi se svidjela 1. sezona i jedva čekam 2. s novom pričom. U zadnjoj epizodi,
kad Bette javljaju da je Joan umrla i pitaju za komentar, nisam mogla vjerovati da je stvarno ovo izjavila: My mother always said don't say anything bad about the dead. Only say good. Joan Crawford is dead. Good.
Što je najgore, čak mi je bilo i smiješno. xD
P. S. Ethane, hvala na preporuci! Sinners judging sinners for sinning differently.
Vau, kakvo ludilo ove zadnje dve epizode. Ajde za Džejkoba smo očekivali, ali T Bag, Abruci, raketa... wow. Konačno spomenuli Sofiju. Intersuje me da li će Ja ipak nekako pomoći Majklu da poprave celu Kaniel Outis situaciju.
Moram reci da me nije pretjerano odusevila nesto ova sezona... Zbrzana je, cak ni gluma nije bila na nivou u nekim epizodama. Steta, dobra radnja je bila, moglo se to mnogo bolje razraditi.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Message edited by Lavica88 - Wednesday, 07 June 2017, 19:07:20
Jel mi se to cini ili on zavrsi sezonu tako ste je drugom muskarcu rekao I love you, dok mu zena i dete sede nedaleko od njega??? Zasto tako providno???
Nisam ocekivao ovakvu zavrsnicu, meni je korektno zavrseno. sem sto mi je krivo za Whipa i sto me nervira to sto nisu objasnili kako je on ziv kada je imao teske probleme sa tumorom ako se dobro secam.
Kako preko ljeta stojite sa serijama? Imate li neke koje redovito pratite ili nadoknađujete propušteno? Ili možda gledate neku stariju seriju?
Kod mene je stanje sljedeće... Iz tjedna u tjedan pratim: Twin Peaks S03, Poldark S03, Casual S03, The Carmichael Show S03, Younger S04 i Orphan Black S05. Od Twin Peaks bih mogla uskoro odustati jer mi je previše nepovezano i izgleda da ju trebam gledati kad sam na nekim drogama.
Imam dosta serija koje trebam nadoknaditi, a trenutno od svih njih gledam The Middle S08, Orange Is the New Black S05 (ne znam zapravo koliko je 'nadoknada' s obzirom da je odjednom objavljena cijela sezona pa sad polako gledam) i American Crime S03.
Od starijih, završavam Six Feet Under. Sinners judging sinners for sinning differently.
Od serija koje se emituju tokom leta trenutno pratim Fear the Walking Dead, Casual i američki Big Brother, a bingeujem House of Cards, pošto je tu izašla cela sezona odjednom.
Prošle nedelje se nakon 7 sezona konačno završila Pretty Little Liars, a završila se i Bloodline, tako da su to dve serije manje, pa imam lufta da počnem nešto novo što me zanima, a stoji mi na spisku za gledanje već dugo. Mislim da ću gotovo sigurno uskoro početi da gledam The Man in the High Castle i pored toga bar još jednu mini-seriju ili neku seriju koja za sada ima jednu sezonu, kako se ne bih zakopao za jesen kada će odjednom krenuti milion serija.
Umalo da zaboravim da uskoro počinje Game of Thrones. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Kakav je Fear the Walkind Dead? TWD sam prije par godina odgledao prve tri sezone i srozala se pa mi je dosadila, vrijedi li početi sa FTWD? "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."