Da, sećam se toga. Opet kažem, moguće da će mi se dopasti nastavak, tek je počelo, a ja sam baš bio fan Prison Breaka... yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Uh, dobra epizoda bjese! Mada, dokle vise Shonda i drama sa avionima Jedino sto mi je bolo oci je ona scena kada pocinju da buse liku glavu, a neki tip sjedi iza i 'ladno cita knjigu
And then there was Kellerman Videli smo dodatni zaplet, može da se nasluti ko će prvi da nastrada od potencijalnih pobegulja (#nohomo). I naravno on je iz zatvora poručio pizzu i poslao je pred školu, tačno da stigne u trenutku kada mali izadje ispred škole.
Nismo videli ništa od T Bag-a, ko zna šta li se njemu sprema.
"Ideja za 6. sezonu Prison Break: Skofild zaglavio u Parovima. Nema izlaza. Umire tu. Kraj serije. Sara i Linkoln gostuju u Ćirilici." ~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Eee Marko, super pitanje. Ja sam na Sofiu totalno zaboravila.
ne treba zaboraviti ni AJ-a, on je sada verovatno napucan skoro ko Lincoln, i tipa sampion u nekom borilackom sportu kad krene da se mlati sa ISIL-om. A mozda je u vojsci, pa je na zadatku u Jemenu
Nije bila loša epizoda, dinamičnije je nego što sam očekivao, mada mi je onaj zaplet gde spašavaju onog čoveka od ISIL smešan. Kellerman je car, a jedva čekam da vidim i šta će biti sa T-Bagom. I ja sam zaboravio na Sofiju... <_<
Prison Break s05e02 yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Odlična epizoda, baš sam uživao. Inače je Chandra Wilson režirala epizodu.
Drago mi je da niko nije umro na kraju, iako sam na pola epizode pretpostavio da će onom smaraču da pozli u nekom trenutku. Dopalo mi se i što su ubacili onu stjuardesu i zubara u priču, fino su odglumili i dobro su bili uklopljeni u epizodu. Naravno, pominjanje Lexie i puštanje flešbekova na avionsku nesreću su me naterali da pustim neku suzu.
QuoteLavica88 ()
Jedino sto mi je bolo oci je ona scena kada pocinju da buse liku glavu, a neki tip sjedi iza i 'ladno cita knjigu
Hahahaha, nisam to skontao.
Svakako je vredna pomena i činjenica da su se Meredith i Riggs pridružili mile high klubu. :D
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Koliko mi se nije dopala zadnja epizoda ove sezone, toliko mi se dopao onaj twist na kraju sa Predsjednicom ( mada mi je uvijek imala neku psiho facu, kao pojedini forumasi ). Ne vjerujem da je Quinn mrtav, al svejedno sam skoro oplakala
Lošija mi ova sezona od 5., ali bilo je dobrih epizoda. Jesu oni to pretpostavili pobjedu Hillary pa smo zato gledali preCjednicu? Uh, ja se opet nadam da je Quinn sad stvarno mrtav. Ne zato što ga ne volim (on mi je, uz Saula, najdraži lik), nego zato što su ga već dizali iz mrtvih pa bi mi repriza bila pretjerana. Na stranu terorizam i politika, najbolje mi je bilo poigravanje medijima - od onih videa s početka pa sve do nastupa predsjednice na TV-u.
I meni je losija.. Citala sam negdje da je 6. sezona samo mini uvod u 7. koja ce biti bombasticna. Haha, ma kakva Hillary, ona preCjednica je tipicni Trump u zenskom obliku Kad skontas, ti mediji na kraju dobise bitku, iako je inaugurisana izabrana predsjednica. Ostalo je mnogo toga nedovrsenog u ovoj sezoni.