I ja sam verni fan, mislim da od 8. sezone pratim uporedo sa američkim gledaocima. Uglavnom, 12. i 13. sezona su solidne, dok su 10. i 11. bile po mom mišljenju malo mlake. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Grey's Anatomy je jedina serija u kojoj je glavni lik užasno naporan i bezvezna,ali takva je i glumica koja ga glumi Inače uvijek barem jedno od ovoga dvoje valjda,ne i ovdje. Iskreno me čudi kako je serija dogurala do ovdje. Gledao sam sezonu i pol,ali nisam mogao dalje jer žena može odglumiti samo jednu emociju i to je to,strašno limitirana glumica.
A i tamo se svi seksaju po sobama i šupama,serija mi je stvorila prevelika očekivanja od bolnice. Ja dosad takvih iskustava nisam imao "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Elem, Ethane, slazem se s tobom o kvalitetu sezona. Ja sam pocela pratiti 5 sezonu uporedo sa americkom publikom, od tad sam redovna Svidja mi se to sto Shonda radi, ubacuje dozu svega pomalo.
A i svidja mi se to sto "ubija" glavne likove Nadam se da ce i ove sezone nekog koknuti. Navijam za Maggie ili Ameliju. Prva mi je iritantna, druga dosadna sa svojom depresijom i djecijim ponasanjem. Voljela bih da se Yang vrati, ona mi je omiljeni lik. Volim i Meredith, Alexa i April. Drago mi je sto je makla Torres iz serije, kamo srece da oce i Arizonu i ovu novu. Totalno mi je bezveze svaka prica o njima. Vidim i da su poceli bolje da objasnjavaju i docaraju neke strucne termine, bolesti, operacije, za nas koji nismo iz te struke
I mene Amelia jako nervira. Ženo, saberi se, imaš 40 godina. Maggie volim, kao i Arizonu, tako da se tu ne mogu složiti. Callie sam gotivio, ali mi se nakon one priče sa starateljstvom zgadila i drago mi je što je otišla iz serije. Ova Eliza Minnick me takođe nervira, nadam se da leti nakon ove sezone.
Volim April, Meredith, Alexa, Webbera, Bailey... Hunt je takođe dobar lik, ali ga upropastiše glupim zapletima sa Ameliom.
Onaj tajni ljubavni trougao Meredith-Riggs-Maggie mi je jako bezvezan i neuverljiv, nije mi u skladu sa Meredithinim likom da bi se tako ponašala.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ni meni nije jasan taj trougao, pogotovo posle najave epizode gdje se Meredith odjednom bukvalno baca na Riggsa Mogu napraviti tako dobru pricu u vezi situacije sa Webberom i Bailey ( plus mama Avery ), ne znam sto se ne koncentrisu vise na to. Takodje, Jo i njena prica je u pozadini skroz, mada pretpostavljam da ce oko toga biti boom na kraju sezone. Nadam se da to nece biti otkrice da je trudna, posto mislim da su svi skontali
Svima je kristalno jasno da je trudna, to smo odmah nakon onog bljuckanja u kolima shvatili. Zapravo, veći obrt bi bio da ne bude trudna, ako ćemo realno....
Mama Avery je opasan lik, ume da bude iritantna, ali neviđeno jak lik...
Voleo bih da vidim neki zaplet koji će se vrteti oko medicine, kao što je ranije bilo slučajeva - Izziena borba protiv raka, ono kada su Derek i Meredith pokušavali da izleče one tumore na mozgu u kliničkoj studiji... Nešto tog tipa bi bilo korektno skroz.
I gde su dođavola Meredithina i Derekova deca? :D
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
I ja sam se pitala gdje su, uopste ih ne prikazuju. Samo igracke po kuci ili Meredith kad slaze ves Voljela bih da se pojasni malo prica o Huntovoj sestri, sta se tu zapravo desilo. Ce da vidimo sta ce biti
Prosto me kvalitet nove serije "Big little lies" natjerao da je opet spomenem i preporucim Izaslo je 5 epizoda, svaka je bolja od prethodne. Scenario, gluma, rezija, sve perfektno za sad. Ko voli, nek' izvoli! :). ~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Prosto me kvalitet nove serije "Big little lies" natjerao da je opet spomenem i preporucim biggrin Izaslo je 5 epizoda, svaka je bolja od prethodne. Scenario, gluma, rezija, sve perfektno za sad. Ko voli, nek' izvoli! :).
Počeću čim nadoknadim ovih 10 epizoda raznoraznih serija koje nisam stigao da odgledam. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Prosto me kvalitet nove serije "Big little lies" natjerao da je opet spomenem i preporucim Izaslo je 5 epizoda, svaka je bolja od prethodne. Scenario, gluma, rezija, sve perfektno za sad. Ko voli, nek' izvoli! :).