12.ciklus - Finale
|
|
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 16 November 2011, 01:34:53 | Message # 31 |
Gelipter
Group: Publika
Status: Offline
| Ova igra vise nema znacaj , jedino da se igra pod tajnim nickovima i likovima ali s time na neku foru da se ne otkriva ko je ko i da igra samo ko zeli da igra ali da igra a ne da je cilj da kaze nekome ko je , da se naprave dilovi , jer ce ovako u svakoj sezoni svako da se dvori ethanu i uvlaci mu se u supak da idu do kraja , ovaj ce uvek naci 3-4 osobe za to i odluciti s kojom ce u finale , a nadam se da je urke shvatio da ne moze da bude ,,sa svima,, dobar , ja sam tako pokusao igrati ove sezone , nije uspelo ,napravis cvrst dil na pocetku sezone sa 3 osobe i drzis se tog dila sta god da se desi , a ne mesati karte i menjati dilove kao carape , ne ide to tako Ne treba ni praviti nove sezone dok se ne nauci igrati
|
|
| |
Magdalena | Date: Wednesday, 16 November 2011, 02:30:51 | Message # 32 |
Colonel general
| Dakle, situacija se svodi na to da je Ethan mislio da ima final 2 dogovor sa Urketom koji je resio da prekrsi zato sto bi Urke mozda prekrsio taj isti dogovor za koji nije ni siguran da postoji, a mozda ga i ne bi prekrsio i to sve u trenutku kada vise ni teorijski nije mogao da ga prekrsi. Ispravite me ako gresim!
Jos jedno pitanje za Ethana: zasto ti je palo na pamet da ga to pitas? Razumela bih to pitanje da si imao nekakve nedoumice oko toga s kim bi voleo da se nadjes u finalu ali ti takvih nedoumica nisi imao, zar ne?
|
|
| |
Lazar | Date: Wednesday, 16 November 2011, 02:45:31 | Message # 33 |
Colonel general
| Nemam vremena za sve, zao mi je...
Ne zasluzujem pobedu, isrekno, znate vec. Ne bi bilo zasluzeno da pobedim, Ethanu svaka cast, kao i Urketu, Magdi, Marku, Miki, koji su osvajali mnogo vise. Da nisam imao obaveze, doprineo bih vise.
Ethane, cestitam na pobedi, hvala sto si me poveo, a ja vas pozdravljam iz divnog Brisela
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 16 November 2011, 10:23:13 | Message # 34 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote (Magdalena) Jos jedno pitanje za Ethana: zasto ti je palo na pamet da ga to pitas? Razumela bih to pitanje da si imao nekakve nedoumice oko toga s kim bi voleo da se nadjes u finalu ali ti takvih nedoumica nisi imao, zar ne? Ko kaže da sam ga ja njega prvi pitao? Pričali smo o nečem drugom i on me je pitao koga vodim u finale. Bio sam šokiran, zato što o tome nisam razmišljao, za mene je to bila gotova stvar još od prvog dana. I onda sam shvatio da za njega to nije bila gotova stvar. I pitao sam ga koga bi vodio - tebe ili mene - ostatak znate.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 16 November 2011, 14:19:03 | Message # 35 |
Biberče
Group: Moderators
| Quote (EthanMorasca) Ko kaže da sam ga ja njega prvi pitao? Pričali smo o nečem drugom i on me je pitao koga vodim u finale. Bio sam šokiran, zato što o tome nisam razmišljao, za mene je to bila gotova stvar još od prvog dana. I onda sam shvatio da za njega to nije bila gotova stvar. I pitao sam ga koga bi vodio - tebe ili mene - ostatak znate.
Nije na to mislila, vec zasto si me pitao koga bih vodio tebe ili magdu
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 16 November 2011, 14:28:48 | Message # 36 |
The Grim Reaper
| Quote (urke) Troya, svaka cast na uspjesnoj sezoni!!
Hvala
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 16 November 2011, 14:46:20 | Message # 37 |
Vašljivi glodar
| Quote (urke) Nije na to mislila Magdaleni nije potreban drveni advokat. Ukolio nije na to mislila, reći će mi sama.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 16 November 2011, 17:20:48 | Message # 38 |
Biberče
| Quote (EthanMorasca) Magdaleni nije potreban drveni advokat. Ukolio nije na to mislila, reći će mi sama.
Pa ocigledno je na sta je mislila Ne treba mnogo klikera u glavi da bi se to shvatilo.
Troya, igre su bile odlicne Mozda su one za POV bile bolje, znas i zasto Added (16 November 2011, 4:20 PM) --------------------------------------------- Za prijatniju atmosferu
|
|
| |
ajdin_sa | Date: Wednesday, 16 November 2011, 18:33:15 | Message # 39 |
Bludnik
| urke izdaja boli ali progutaj je ko covjek glave gore
ethane ne napadaj i ne krivi ga necim kad si i ti to isto radio otrcano ti je to ... vec jednostavno trazis u tome razlog kao zbog cega ga nisi poveo kratko jasno
bar po meni je jasno zbog cega se ethan odlucio na taj potez da uzme lazu i odbaci urketa tako da i necu postavljati neka pitanja ...
SRETNO FINALISTI !!
svakog jutra ja se budim i dodje mi da poludim jer me zivot pravi bludnim i opet pored svega ja se trudim dok me ruse ljudi vicem samo blud moze da mi sudi !!
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 16 November 2011, 19:14:11 | Message # 40 |
Biberče
| Ethane, mozes da odmoris ja te vise necu smarati, ali ti se isto tako necu nikad vise obratiti...
MENI IMPONUJE CINJENICA DA BIH U FINALU SIGURNO POBIJEDIO Tako da sam preeezadovoljan svojom igrom u ovom serijalu
Message edited by urke - Wednesday, 16 November 2011, 19:14:37 |
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 16 November 2011, 20:03:50 | Message # 41 |
The Punisher
| Quote (urke) MENI IMPONUJE
Ovo mi je palo na pamet kad sam pogledao komentar
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 16 November 2011, 22:40:16 | Message # 42 |
Gelipter
| Quote (urke) MENI IMPONUJE CINJENICA DA BIH U FINALU SIGURNO POBIJEDIO
Sa tvojom igrom ti od top 3 nikada neces dalje msm na 3 pa na dalje
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 16 November 2011, 22:46:04 | Message # 43 |
Biberče
| Niko ne komentarise pjesmu
|
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 16 November 2011, 22:54:53 | Message # 44 |
The Punisher
| Quote (urke) Niko ne komentarise pjesmu
Niko je nije slusao i ne planira da je slusa
Ko jos slusa pesme prolupale Goge Sekulic,pa to ni na Jesenjin radiju ne pustaju
|
|
| |
urke | Date: Wednesday, 16 November 2011, 23:01:52 | Message # 45 |
Biberče
| Ova pjesma kod nas mora biti na svakoj zurci, pa ti vidi
|
|
| |