Reunion show
|
|
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 01:46:55 | Message # 136 |
Lieutenant general
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Nemanja) Kako takve neke stvari koje ja bzv uradim,tebe toliko povrede da razmisljas o odustajanju,totalno sam nehuman... nije to poenta, vec je poenta zasto biti okruzen tako nevaspitanim ljudima kad nema potrebe
|
|
| |
Magdalena | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:08:24 | Message # 137 |
Colonel general
Group: Publika
| Quote (MarkoNG) Sarbel a sta bi onda kada si zeleo da odustanes?
Kad je to bilo?
Quote (Sarbel) Kao sto rekoh, a i on je napisao, Magdalena mu je bila opcija
Ne bih sad da se mesam ali ti si mi nudio top6 tj top4 odmah nakon ujedinjenja, a sa Markom nisam ni jednom pricala u toku cele sezone ...
|
|
| |
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:11:46 | Message # 138 |
Lieutenant general
| Magdo, ne znam sta nije jasno, ja sam rekao da je to moja procena... vi ste u super odnosima i gotivite se i on kao sto ti je i napisao, bi presao sa vama sto potvrdjuje moju teoriju da bi nas izdao ne kazem ja da ste imali dil... Cinjenica je da si ti njemu bila opcija, a ja sam ti naravno ponudio dil, nigde nisam to porekao... Miko to zna, a pitao je za Marka...
Vas dvoje koliko se volite i stitite govori i tvoja recenica ,,tako vam treba kad ste izbacili Marka'' kad sam ti rekao da stanje u nasem plemenu nije bajno
|
|
| |
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:12:55 | Message # 139 |
Lieutenant general
| Quote (Sarbel) Kad je to bilo? Ne secam se tacno kad, valjda kad je ispao Mrdeni... Lara je izjavila da je na forum doslo jedno zlo po imenu Sarbel, a Nemanja me je psovao zajedno sa Suljomirom
|
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:15:47 | Message # 140 |
The Punisher
| Ovo da bih presao kod njih bi se ostvarilo samo da sam se vratio sa OD kada sam izbacen,a ne da bi tako bilo tokom ceke sezone
Joj sto izvrces Sarbele :sojic: (Ovakav smajli treba uvesti )
|
|
| |
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:19:43 | Message # 141 |
Lieutenant general
| Moja greska, ja nisam procitao da si negde napisao to... razumeo sam da ti je to bio plan... zato mi nije bilo jasno...
Message edited by Sarbel - Wednesday, 15 February 2012, 02:20:51 |
|
| |
Magdalena | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:21:30 | Message # 142 |
Colonel general
| Quote (Sarbel) Magdo, ne znam sta nije jasno, ja sam rekao da je to moja procena... vi ste u super odnosima i gotivite se i on kao sto ti je i napisao, bi presao sa vama sto potvrdjuje moju teoriju da bi nas izdao
Nakon sto ste ga izbacili. Glupo je da zamerate coveku sto ne bi hteo sa vama nakon sto ste ga vec izbacili. Nekako je to i logicnije
Quote (Sarbel) Vas dvoje koliko se volite i stitite govori i tvoja recenica ,,tako vam treba kad ste izbacili Marka'' kad sam ti rekao da stanje u nasem plemenu nije bajno
Zalio si se da su ti ostali igraci slabi nakon sto si izbacio jakog igraca. To bih rekla i da su tebe izbacili
|
|
| |
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:23:52 | Message # 143 |
Lieutenant general
| Quote (Magdalena) Zalio si se da su ti ostali igraci slabi nakon sto si izbacio jakog igraca. To bih rekla i da su tebe izbacili Ja ne znam da li je on jak igrac, nigde to nisam video Nijednog trenutka me to nije interesovalo, nakon njegovih izjave: ,,Samo da dodjem do ujedinjenja. Briga me za pleme...''
Quote (Magdalena) Nakon sto ste ga izbacili. Glupo je da zamerate coveku sto ne bi hteo sa vama nakon sto ste ga vec izbacili. Nekako je to i logicnije slazem se totalno... uopste nisam razumeo da se prica o povratku sa OD...
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:29:22 | Message # 144 |
Gelipter
| Quote (Sarbel) ,,Samo da dodjem do ujedinjenja. Briga me za pleme...''
Dobro da je onda prezivio prvi plemenac
|
|
| |
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 02:30:07 | Message # 145 |
Lieutenant general
| Quote (Miko) Dobro da je onda prezivio prvi plemenac pa to ti pricam ali ipak je Nemanjino ispadanje bilo veci uzitak
|
|
| |
djo | Date: Wednesday, 15 February 2012, 06:47:32 | Message # 146 |
Generalissimo
| Quote (Sarbel) ali ipak je Nemanjino ispadanje bilo veci uzitak to ti je najveća greška u životu
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 12:31:16 | Message # 147 |
Lieutenant general
| hhahahahhahah, potresao sam se xD
|
|
| |
djo | Date: Wednesday, 15 February 2012, 12:47:08 | Message # 148 |
Generalissimo
| Quote (Sarbel) potresao sam se i treba iako ovo nije bila pretnja,ili nzm kako si vec shvatio...
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
Sarbel | Date: Wednesday, 15 February 2012, 13:09:46 | Message # 149 |
Lieutenant general
| Samo na to i lici
|
|
| |
life4glory | Date: Wednesday, 15 February 2012, 14:37:16 | Message # 150 |
Major general
| komentar na ispadanje mrdenija
Koliko sam ja provalila mrdeny je ispao zrtva neke prethodne sezone koju je odigrao sa Mikom i Rogijem. Ja sam generalno protiv osvete, ali ovoga puta mi je situacija isla u korist, tako da nisam imala nista protiv da deny ispadne. Samo cu reci za njega, da mislim da je vrlo opasan igrac, iako ove sezone nije mogao da se potvrdi. Koliko sam skontala, deny ima jednu dosta dobru osobinu, a to je da je on Inicijator, a takvih je bilo malo u nasem plemenu.
(To je problem ,sto isti ljudi igraju iste sezone, i ne moze se pobeci od toga,.. koliko se god neko zblizi s nekim, toliko i stekne ''neprijatelje'', tako da koliko prednosti, toliko i mana igranja ranijih sezona)
Evo, samo cu reci svoj primer. Kad mi je Miko ove sezone predlozio Bibu da ide u dil s nama, nije mi bilo svejedno. Ja sam sa Bibom bila u dosta losim odnosima nakon nase poslednje sezone, gde me je ona ispalila (dobro, bilo je tu i mog udela), i da sam bila osvetnicki nastrojena, sigurno ne bih bila ove sezone u klanu s njom. Ali presla sam preko toga, jer mislim da kad pocne nova sezona, sve treba poceti ispocetka, tj. zaboraviti na ranije svadje, koliko se to moze.. to savetujem i ostalima)
X.O.X.O
|
|
| |