Reunion show
|
|
DonnieBrasco | Date: Tuesday, 14 February 2012, 19:18:53 | Message # 121 |
 Gelipter
Group: Publika
Status: Offline
| Koja glupost ali tacno sam znao da je nesto retardirano
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Tuesday, 14 February 2012, 19:20:01 | Message # 122 |
 Gelipter
| btw kazaljka na satu se krece s desna na levo a ne s leva na desno , bar ako gledas normalno 12-1-2-3 ...
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 14 February 2012, 19:27:26 | Message # 123 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
| Miko slikaj nam taj tvoj sat, ili te strane malo zajebavaju xD
|
|
| |
Sarbel | Date: Tuesday, 14 February 2012, 19:31:26 | Message # 124 |
 Lieutenant general
Group: Users
| Bilo je logicno, troya nisi zeznuo ipak... Ja sam pokusao da pomognem Ajdinu medjutim, nije mi uopste rekao da je imao niz u 2. tragu. Ja sam mu pomagao u 3. tragu i nije mi jasno bilo, deo ovog niza imunitet ce ti dati... Mislio sam da je neki broj od 1 do 12... -.- logican je zadatak...
Message edited by Sarbel - Tuesday, 14 February 2012, 19:37:52 |
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 14 February 2012, 20:07:18 | Message # 125 |
 The Punisher
| Quote (Nemanja) Ja se secam da smo nas cetvorica zajedno odustali,a ti si nastavio da igras to je bilo posle
prvo je isao plemenski na kojem sam ja odustao Pre ujedinjenja. Pa sam bio izglasan na plemenskom kada je Anja imala HI,a Miko za njega rekao tek posle citanja glasova,sto nikko nije bio prikladan fazon
Pa je posle toga kelowac odustao,a Miko mene vraatio.Dalje se pola stvari ne secam,znam da sam prespavao jednu igru pred moje konacno izbaciavnje ;D
|
|
| |
MarkoNG | Date: Tuesday, 14 February 2012, 20:09:04 | Message # 126 |
 The Punisher
| tj prespavao sam prijavu a igru,pa nisam ni znao da je igra to vece,ili tako nesto.
Sarbel a sta bi onda kada si zeleo da odustanes? A ipak nisi? Tada sam ja kao vodja plemena trazio od Troye da reaguje i smiri strasti i dozove te pameti.
Uloga vodje je najmanje bitna za vreme igre.
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 14 February 2012, 22:13:56 | Message # 127 |
 The Grim Reaper
| 4. plemenski Iraklia
Mrdeny93 je izglasan rezultatom 5-2.
Evo odavde je Nauparac ostao po strani dila.
|
|
| |
Sarbel | Date: Tuesday, 14 February 2012, 23:19:17 | Message # 128 |
 Lieutenant general
| Quote (MarkoNG) Sarbel a sta bi onda kada si zeleo da odustanes? A ipak nisi? Tada sam ja kao vodja plemena trazio od Troye da reaguje i smiri strasti i dozove te pameti. Kao prvo hteo sam da odustanem zbog Nemanje i Lare koji su me napravili na nekog ludaka... Ti nisi imao ni 1% udela u mojoj odluci da ostanem, niti trojina reakcija za koju sam smatrao da je bila nedovoljna Marko ti si bio vodja samo u svojoj glavi, nikog od nas nisi vodio nigde, samo si ispao drugi jer si pokusao da budes vodja
|
|
| |
Sarbel | Date: Tuesday, 14 February 2012, 23:24:45 | Message # 129 |
 Lieutenant general
| Moram da dodam da nisam video pateticniju izjavu u skorije vreme... Igrac koji je ispao drugi u nasem plemenu i krajnje je nebitan u ovoj sezoni jer nije imao nikakvog udela na njen tok skrece paznju na sebe izjavom da je bio vodja hahahahhaahah a najnebitniji je u ovoj sezoni uz princess
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Wednesday, 15 February 2012, 00:14:45 | Message # 130 |
 Colonel general
| Kao prvo Nauparac bi bio izglasan sledeci kako god da je glasao na ovom plemencu. Kad pogledam ova objasnjenja zasto su glasali za mene vidim da je ovo bila prevashodno Mikina odluka,kao sto on kaze(Time for revenge) i cestitam mu sto je uspeo da ubedi ostale da glasaju za mene i da sam kojim slucajem bio clan zirija dobio bi glas od mene u ovom finalu sa roggy i life4glory. I jos jedno pitanje za Miku: Posto znam da si sa Roggy83 dobar od proslog vs-a i smatrao sam da cete biti u savezu i u ovom vs-u. Da nisi napravio dil sa Ninom pre pocetka sezone da li bi pristao na ono sto sam ti predlozio da ti,Roggy,Naup i ja izglasamo neku od devojaka?
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Wednesday, 15 February 2012, 00:27:13 | Message # 131 |
 Gelipter
| Ne bih pristao ... Iz prostog razloga sto ti ne bih verovao jer ko se jednom opece ... Imao sam siguran dil sa Bibom i Ninom i Rogijem tako da sam znas da mi nisi nikako trebao a i da nije bilo dila sa NInom ubedio bih Bibu da idemo u dil jer je dobra sa Naupom tako da
|
|
| |
djo | Date: Wednesday, 15 February 2012, 00:42:50 | Message # 132 |
 Generalissimo
| Quote (Sarbel) Kao prvo hteo sam da odustanem zbog Nemanje i Lare koji su me napravili na nekog ludaka... Pa da si po drugi put odustao zbog mene,sam sebi ne bih oprostio to hahahah Kako takve neke stvari koje ja bzv uradim,tebe toliko povrede da razmisljas o odustajanju,totalno sam nehuman...
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
ajdin_sa | Date: Wednesday, 15 February 2012, 01:04:06 | Message # 133 |
 Bludnik
| ma naprosto sam znao da je onaj niz al reko nije valhda toliko jadan fazan da je to xD
svakog jutra ja se budim i dodje mi da poludim jer me zivot pravi bludnim i opet pored svega ja se trudim dok me ruse ljudi vicem samo blud moze da mi sudi !!
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 15 February 2012, 01:05:16 | Message # 134 |
 The Grim Reaper
|
|
|
| |
ajdin_sa | Date: Wednesday, 15 February 2012, 01:14:21 | Message # 135 |
 Bludnik
| ahhaahahahahaha ne kakii
svakog jutra ja se budim i dodje mi da poludim jer me zivot pravi bludnim i opet pored svega ja se trudim dok me ruse ljudi vicem samo blud moze da mi sudi !!
|
|
| |