Publika chat
|
|
Neo | Date: Tuesday, 27 November 2012, 00:23:30 | Message # 151 |
Generalissimo
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Ja sam prvi put kod tebe čuo za izraz "dlanovača" i upotrijebio pred prijateljima,kao "Opalit ću ti dlanovaču" i svi se oduševili,postao hit biggrin I onda me pitaju odakle sam čuo za to,ja još ispao pametan momak sa širokim vokabularom laugh Hvala ti xD
Za dlanovaču ide par pluseva na reputaciji,uvijek me nasmije. A to je opste poznata narodna rec , isporbavana vise puta na Miki
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 27 November 2012, 02:23:06 | Message # 152 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| btw ujedinio sam ih xd
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 27 November 2012, 21:46:26 | Message # 153 |
Imperija
| ujedinjenje kao i svako drugo, zar ne ?
mogao si da napravis neko iznenadjenje i da nema ujedinjenja sve do TOP 6 ili 7...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Tuesday, 27 November 2012, 23:04:32 | Message # 154 |
Lieutenant general
| I ja sam to mislila, nekako mi je bilo isuvise ocekivano to ujedinjenje...
|
|
| |
Toni | Date: Tuesday, 27 November 2012, 23:27:35 | Message # 155 |
the quoter of the year
| Quote (LaraCroft) mogao si da napravis neko iznenadjenje i da nema ujedinjenja sve do TOP 6 ili 7... Sve to stoji i bilo bi zanimljivo,ali onda igra gubi smisao,šta ne? Dotada bi jedno pleme moglo izgubiti skoro sve članove i bili bi izbačeni jedan po jedan kad bi došlo ujedinjenje,ovako bar ima nade da netko prijeđe na drugu stranu kad je situacija 5-4.
Ali da je ujedinjenje bilo nakon ovog kruga,isto bi bilo zanimljivo,bar meni.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Tuesday, 27 November 2012, 23:28:08 |
|
| |
Storyteller | Date: Wednesday, 28 November 2012, 10:20:22 | Message # 156 |
Private
| Samo svratih da pozdravim članove svoga foruma i pružim im svoju podršku, a i neke stare poznanike s ovih foruma. Drugom prilikom ću malo bolje proučiti što je TROYA ovdje zakuhao
Ajd, bar ne kasnim puno, tek je pola prošlo
( Btw, uspio sam se ulogirati iz prve, od kad nisam bija na ovim forumima )
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 28 November 2012, 13:12:22 | Message # 157 |
The Grim Reaper
| Quote (Storyteller) Btw, uspio sam se ulogirati iz prve, od kad nisam bija na ovim forumima
Dobre stvari se ne zaboravljaju
|
|
| |
MarkoNG | Date: Wednesday, 28 November 2012, 17:27:56 | Message # 158 |
The Punisher
| pozz story
|
|
| |
Storyteller | Date: Thursday, 29 November 2012, 12:55:19 | Message # 159 |
Private
| Pogledah zadnja dva kruga, odlični izazovi TROYA
A vidim da su krenule i svađe, samo još da pohvatam konce, tko je tko
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 29 November 2012, 14:17:59 | Message # 160 |
Imperija
| pozz i od mene...
Quote (Storyteller) A vidim da su krenule i svađe nisu nikad ni prestajale, samo se menjaju akteri, od slucaja do slucaja...
Quote (Storyteller) samo još da pohvatam konce, tko je tko to nema sanse da pohvatas, sve je zamrseno, kao u PIRATIMA SA KARIBA, svako svakoga hoce da prevede zednog preko vode (namagarci)...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 29 November 2012, 14:49:08 | Message # 161 |
The Grim Reaper
| Quote (Storyteller) Pogledah zadnja dva kruga, odlični izazovi TROYA
Hvala
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Thursday, 29 November 2012, 17:18:41 | Message # 162 |
Lieutenant general
| Cimeru, ja isto znam samo par likova i isto brkam ko je sta rekao (kao sto sam na pocetku tebe i Vanju :D). Ali dinamicnije je ovdje, a i organizacija je bolja nego na COZ-u. I takmicari i publika su vise zainteresovani...
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 30 November 2012, 10:28:33 | Message # 163 |
Lieutenant general
| Svidjela mi se ideja sa filmovima, ali ja sam znala samo jedan, pa bih rekla da su se zanrovi mogli malo izmjesati. Ko ne gleda takav zanr zeznuo se... Trebalo je staviti i koju romanticnu komediju, kakvu psiholosku dramu (klasik tipa Beautiful Mind), koji domaci film, klasican crtani film...
|
|
| |
Storyteller | Date: Friday, 30 November 2012, 11:16:30 | Message # 164 |
Private
| Ja sam znao nekih pola, no da je trebalo različite žanrove, tribalo je
Nadam se da kritika vođenja VS na COZ-u vridi za kasnije sezone, ne i premijernu Btw, nas nikad i nije bilo puno, tako da i nije moglo biti toliko publike.
No, sviđa mi se, što uz pomoć neta mogu se smisliti noviji i zanimljiviji izazovi.
LARA, zar to nije smisao VS, da bude žrtava nakon svake sezone, no ako se ponavljaju ista imena, to malo ubija draž, jer se ti isti ljudi upoznavaju kroz sezone, pa ostali nemaju tu prednost. No, drama mora biti dobra, da ostane u granicama dobrog ukusa. Vidim da su ovdje neki i poklekli
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 30 November 2012, 14:51:18 | Message # 165 |
Imperija
| da ponovim i ovde, ja sam znala samo 3 filma - ZENA MACKA, SPASAVANJE REDOVA RAJANA i KAZINO ROJAL, a ostale ili nisam gledala ili nisam ni cula za te filmove...
licno mislim da je 20 sekundi malo da se provali o kom filmu se radi, trebalo je bar 1 minut po filmu...
mada, ponavljam, ovih ostalih 12 filmova ne bih znala da pogodim ni da mi ih je neko pustio cele bez naslova i najavne spice...
|
|
| |