Publika chat
|
|
troya | Date: Friday, 23 November 2012, 00:09:08 | Message # 121 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| Quote (MarkoNG) re svega mi je igra bila dosta glupa, jer nije bila ogranicena vremenom tako da ne traje duze od par sati. Da je neko zaista imao volju, mogao je za 2-3 sata da pronadje sve slike koje je trebao i da ih polako sortira i posalje, tako da dugo vremena za slanje je bio po meni cist promasaj.
Kakve to ima veze sa bilo cim
Quote (MarkoNG) Takodje, ni meni se ne svidja ideja da gh bude neko ko nije odavde i ko ne zna srpski.
I znaci i ti nacionalista ko i on Ali je on uveliko poznat po tome, obicno nevaspitano deriste. Ne moze covek ni gosta da dovede da nas ne obrukate Kompleksi...
Quote (MarkoNG) Mozda bih cak i postupio kao i on...
I am not surprised.
|
|
| |
Neo | Date: Friday, 23 November 2012, 00:14:07 | Message # 122 |
Generalissimo
Group: Publika
| Quote obicno nevaspitano deriste
Dlanovaca je iz raja izasla
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 23 November 2012, 00:25:13 | Message # 123 |
Imperija
| Quote (MarkoNG) Ja se slazem sa Mikom. Quote (MarkoNG) Mozda bih cak i postupio kao i on... Quote (MarkoNG) Takodje, ni meni se ne svidja ideja da gh bude neko ko nije odavde i ko ne zna srpski.
slazem se sa Markom i Mikom... za sve ove godine naucila sam da nikome od stranaca ne treba "peziti", vec sa njima onako kako oni sa nama, ni bolje ni gore...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 23 November 2012, 00:36:49 | Message # 124 |
Lieutenant general
| Meni je zanimljivo bilo dovesti stranca, ali mislim da si kao host ipak trebao dati prevod igre, a ne ponizavati one koji slabije znaju engleski. Sama igra mi se doapala, ali zato sto sam gledala film, dok vjerujem da vecina nije i da su morali ili malo preletjeti ga ili pogledati, pa zato nije bilo ok ogranicavati vrijeme
Pa podrzavam njegovu odluku, nije se prijavio na americki Survivor, ne razumije dobro jezi, glavni host mu nije preveo, niti ga je prilikom prijava upozorio da ce se zahtjevati poznavanje engleskog jezika.
Da skratim: Ideja gostujuceg hosta mi se dopala, ali mislim da bi trebao biti neko ko govori nas jezik, igra je ok, ali ne pravise fer prema onima koji nisu gledali film.
|
|
| |
troya | Date: Friday, 23 November 2012, 00:40:58 | Message # 125 |
The Grim Reaper
| Quote (LaraCroft) slazem se sa Markom i Mikom... za sve ove godine naucila sam da nikome od stranaca ne treba "peziti", vec sa njima onako kako oni sa nama, ni bolje ni gore...
Kompleksi.
Prvo decko je sa Filipina, skinuo nas film, igru pravio 2 sata, dao je u 3 ujutru po njihovom vremenu.
Drugo engleski je svetski jezik, i naravno da ce na njegovom jeziku dati.
Samo zatupljeni glupi nacionalisti mogu traziti samo srpski, nikako engleski. I ako svi oni znaju za tolko.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 23 November 2012, 00:45:08 | Message # 126 |
Imperija
| kada bude Andrija Milosevic gostovao na americkom Survivoru i bude postavljao pitanja takmicarima na srpskom jeziku, onda cu podrzati Troyinu ideju...
tacno je da se na ovoj planeti manje govori srpski od engleskog jezika, ali hajdemo onda da svi pricamo na kineskom, hindu ili spanskom - ta tri jezika su, kao maternji, brojnija od engleskog...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Friday, 23 November 2012, 00:45:30 | Message # 127 |
The Grim Reaper
| Quote (m@rcip@n) Meni je zanimljivo bilo dovesti stranca, ali mislim da si kao host ipak trebao dati prevod igre, a ne ponizavati one koji slabije znaju engleski.
Svi ovde znaju engleski jezik, pogotovo da prevedu, nisu trebali da pisu neku gramatiku. Drugo pogledaj igru, pravila su prilicno jednostavna i kratka.
Quote (m@rcip@n) Pa podrzavam njegovu odluku, nije se prijavio na americki Survivor, ne razumije dobro jezi, glavni host mu nije preveo, niti ga je prilikom prijava upozorio da ce se zahtjevati poznavanje engleskog jezika.
Jedini se Miko bunio, a on to namerno da bi provocirao. Jer on i sad trenutno igra americki surv, plus je igrao i kod ovog Filipinca. I gleda survivor bez prevoda, kao i mnoge druge serije.
Quote (m@rcip@n) Sama igra mi se doapala, ali zato sto sam gledala film, dok vjerujem da vecina nije i da su morali ili malo preletjeti ga ili pogledati, pa zato nije bilo ok ogranicavati vrijeme
Pa ja sam mu dao najpoznatiji film, ne verujem da ima neko da nije gledao lajanje na zvezde.
Uostalom, za 24h mozes pregeldati film. PLus, film je deljen na 5 dela, pa je svako teoretski trebao prelistati oko 25 minuta, i siguran sam i da su ovi sto su gledali film, morali uz yt da to posloze.
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 23 November 2012, 00:57:51 | Message # 128 |
The Punisher
| Quote (troya) pa je svako teoretski trebao prelistati oko 25 minuta, i siguran sam i da su ovi sto su gledali film, morali uz yt da to posloze.
opet dolazim do onoga da igra nije trebala da traje duze od par sati.....a ne 24h.
A to sto ti mislis da je biranje srpskog jezika u srpskom survivoru umesto engleskog nacionalizam,to je tvoj problem.
Nista ja ne kazem za Miku da li on zna engleski ili ne, samo kazem da toga ovde ne bi trebalo da bude.
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 23 November 2012, 00:58:04 | Message # 129 |
Lieutenant general
| Meni isto ne bi bio problem engleski jezik, niti je sta komplikovano objasnjeno, vrlo jednostavno i jasno. Ali, razumijem da neko ne zna dobro jezik. Za Miku ne znam stvarno, ja sam dobila utisak da ne zna, razumijem ga. Da ne znam u ovoj situaciji i ja bih bila isfrustrirana. Nisam rekla da bih napravila isto sta i Miko, ali ako je slucaj da je odbio igrati jer ne razumije engleski, podrzavam ga.
Sto se tice ideje za film ni tu mi ne bi bio problem, znam ga odlicno, ali vjerujem da ga Nina, miss T i Nec nisu gledali. Nec ne znam ni da li je cuo za film. Za ostale ne znam
E da, zaboravih reci da sam razocarana kako su reagovali na novog hosta. Uzas! Pa da ga samo jedna osoba pozdravi? bas su se osramotili. Dosao lik da se malo poigra, a isto kao da je kakav okupator dosao...
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 23 November 2012, 00:58:35 | Message # 130 |
The Punisher
| Quote (troya) Kakve to ima veze sa bilo cim pitao si za igru,dao sam ti odgovor....
|
|
| |
troya | Date: Friday, 23 November 2012, 01:02:27 | Message # 131 |
The Grim Reaper
| Quote (m@rcip@n) Meni isto ne bi bio problem engleski jezik, niti je sta komplikovano objasnjeno, vrlo jednostavno i jasno. Ali, razumijem da neko ne zna dobro jezik. Za Miku ne znam stvarno, ja sam dobila utisak da ne zna, razumijem ga. Da ne znam u ovoj situaciji i ja bih bila isfrustrirana. Nisam rekla da bih napravila isto sta i Miko, ali ako je slucaj da je odbio igrati jer ne razumije engleski, podrzavam ga.
Fazon je sto to kod nasih takmicara ne postoji taj problem.
Jedino se Miko buni, zato sto zeli da provocira, sama cinjenica je to, da je Filipinca, nazvao japancem, sta da pricam vise o tome.
|
|
| |
troya | Date: Friday, 23 November 2012, 01:03:25 | Message # 132 |
The Grim Reaper
| Quote (m@rcip@n) Sto se tice ideje za film ni tu mi ne bi bio problem, znam ga odlicno, ali vjerujem da ga Nina, miss T i Nec nisu gledali. Nec ne znam ni da li je cuo za film. Za ostale ne znam
Pa siguran sam, da bi mogli da odgledaju tih 20-25 minuta na yt, i da rasporede 20 slika.
|
|
| |
troya | Date: Friday, 23 November 2012, 01:06:25 | Message # 133 |
The Grim Reaper
| Quote (m@rcip@n) E da, zaboravih reci da sam razocarana kako su reagovali na novog hosta. Uzas! Pa da ga samo jedna osoba pozdravi? bas su se osramotili. Dosao lik da se malo poigra, a isto kao da je kakav okupator dosao...
Ovo je velika istina.
Lik mi je samo zaprepascen rekao Miko and cpdjaN are rude.
Kao sto sam rekao, i on se decko potrudio, skinuo nas film, napravio igru koja se ne pravi lako, dosao u 3 ujutru po njihovom vremenu.
Kao sto sam rekao, posteno smo se obrukali.
Bilo mu bedak i rezultate da cita.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 23 November 2012, 01:10:28 | Message # 134 |
Imperija
| Quote (troya) Filipinca, nazvao japancem
ovo jeste teska uvreda...
Filipinci su 30-ih i 40-ih godina proslog veka mnogo stradali od invazije i okupacije Japanaca...
mogla bih vam o svemu tome napisati 200 gusto kucanih strana, da imam vremena i da imate vremena da citate...
|
|
| |
troya | Date: Friday, 23 November 2012, 01:11:41 | Message # 135 |
The Grim Reaper
| Quote (LaraCroft) mogla bih vam o svemu tome napisati 200 gusto kucanih strana, da imam vremena i da imate vremena da citate...
Ne treba, jer nema veze sa ovom pricom.
Poenta price je da je Miko zeleo da provocira, nista vise. Jer je bezobrazan i nevaspitan.
|
|
| |