Publika chat
|
|
LaraCroft | Date: Friday, 07 December 2012, 09:45:33 | Message # 211 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote (m@rcip@n) Znaci bolje je ne truditi se ne isticati da ne bi prosao kao Tic-Tac? Ponekad i neku igru skroz preskociti, samo odmah na pocetku sklopiti dobar savez i dalje se samo provlaciti? apsolutno...
sta vise, desavalo se da pojedinci dodju do ujedinjenja, cak i dosta dalje, a da se uopste nisu pojavljivali, ili su dolazili samo da "buse" saigrace...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 07 December 2012, 11:24:51 | Message # 212 |
Imperija
| ovo sifrovano pitanje od sinoc, nikad ne bih uspela da resim...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2012, 14:26:35 | Message # 213 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| nije bas da trebas time da se hvalis xD
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 07 December 2012, 14:27:11 | Message # 214 |
Lieutenant general
| Cezarova sifra Najlakse je od svih, ali ako ne znas sta trazis, izgubljen si. Ja sam nesto ovako zadavala na COZ-u
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2012, 14:30:02 | Message # 215 |
The Grim Reaper
| pa prva rec je koliko xD treba samo logicki desifrovati nju xD
mada nije tesko ni saznati o kojoj se sifri radi
marcy viznerovu sifru sam im dao za prvi tajni imunitet
|
|
| |
Toni | Date: Friday, 07 December 2012, 14:33:43 | Message # 216 |
the quoter of the year
| Quote (m@rcip@n) Znaci bolje je ne truditi se ne isticati da ne bi prosao kao Tic-Tac? Ponekad i neku igru skroz preskociti, samo odmah na pocetku sklopiti dobar savez i dalje se samo provlaciti? Ovdje vlada kriva predodžba da netko tko ne igra igre za imunitete se ne trudi. Ta se osoba možda trudi sklopiti i održati prave saveze,što je puno bitnije. Dokaz da je to bitnije je i u pravom Survivoru. Onaj tko prati show,zna da je Ozzy u CI osvojio ni više ni manje nego 5/6 imuniteta i na kraju nije pobijedio,dok je Sandra Diaz dvaput pobijedila,a nijednom nije osvojila niti individualni imunitet ni nagradu. Zašto? Jer je sklopila prave saveze i odlične odnose. Za doći do final 4 ili 5 je dovoljno sklopiti pravi savez,ali za pobjedu je potrebno osim toga i odigrati odličnu društvenu igru,koja je najbitnija. Imuniteti su bitni samo za one koji su u opasnosti od ispadanja,nikako najbitnija stvar u cijeloj igri.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 07 December 2012, 14:51:06 | Message # 217 |
Lieutenant general
| Quote (troya) marcy viznerovu sifru sam im dao za prvi tajni imunitet
Nisam upratila. Kako su se pokazali?
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2012, 15:02:00 | Message # 218 |
The Grim Reaper
| Quote (m@rcip@n) Nisam upratila. Kako su se pokazali?
2 plemena provalili, 2 ne
|
|
| |
MarkoNG | Date: Friday, 07 December 2012, 15:18:58 | Message # 219 |
The Punisher
| Quote (Toni) Onaj tko prati show,zna da je Ozzy u CI osvojio ni više ni manje nego 5/6 imuniteta i na kraju nije pobijedio A Aca Krajisnik? on je dominirao sezonom, i svojom borbenoscu zadobio srca svih clanova saveza :P
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Friday, 07 December 2012, 16:11:47 | Message # 220 |
Lieutenant general
| Po meni bi se i dalje trebalo malo vise cijeniti zalaganje u igrama od toga ko je s kim u savezu. Znaci Lara da se prijavi ma koliko se trudila, bila dobra sa par osoba, bila bi medju prvima izbacena, jer vecini nije simpaticna (ne i meni, ali stekla sam takav utisak)
troya, iko od COZ-ovaca?
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2012, 16:17:12 | Message # 221 |
The Grim Reaper
| Quote (m@rcip@n) Po meni bi se i dalje trebalo malo vise cijeniti zalaganje u igrama od toga ko je s kim u savezu. Znaci Lara da se prijavi ma koliko se trudila, bila dobra sa par osoba, bila bi medju prvima izbacena, jer vecini nije simpaticna (ne i meni, ali stekla sam takav utisak)
Mislim da bi bas zato ona dogurala daleko, jer je svako moze pobediti u finalu xDDD
Quote (m@rcip@n) troya, iko od COZ-ovaca?
Na moje iznenadjenje niko, Nec je bio blizu to vece, i onda otisao da spava, i sutra dan ga garant mrzelo da nastavi xD
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 07 December 2012, 17:21:11 | Message # 222 |
Imperija
| Quote (m@rcip@n) Cezarova sifra Najlakse je od svih, ali ako ne znas sta trazis, izgubljen si. to uopste nije moj svet, prvi put cujem za taj izraz...
Quote (m@rcip@n) Znaci Lara da se prijavi ma koliko se trudila, bila dobra sa par osoba, bila bi medju prvima izbacena, jer vecini nije simpaticna ovo boldovano - bas jakim licnostima nisam simpa... (maksimalno ironican smiley)
|
|
| |
Toni | Date: Friday, 07 December 2012, 19:01:09 | Message # 223 |
the quoter of the year
| Meni je Lara baš simpatična i da igramo skupa,ponudio bih joj dil barem do top 5,ako ne i do kraja. Bez obzira što mi imamo svoje razmirice,to ne znači da mi ona nije draga,čisto da ne bi bilo zabune.
Primjetite da ovdje nema ironičnih smajlija (niti ikakvih smajlija kad smo već kod toga. Vidiš Troya da je moguće napisati post bez smajlija ) Ovaj zadnji ignorirajte,to je čisto da ljudi shvate da je riječ o šali.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 07 December 2012, 19:40:28 | Message # 224 |
Imperija
| Quote (Toni) Meni je Lara baš simpatična i da igramo skupa,ponudio bih joj dil barem do top 5 samo sto bismo oboje prethodno morali da imamo i dilove sa drugima za TOP 9, kao i onaj najvazniji - od TOP 10 do TOP 6
Quote (Toni) Bez obzira što mi imamo svoje razmirice ali sve kulturno, sa argumentima sa obe strane, koje ona druga strana moze ili ne mora da prihvati...
ni u ovom postu nema ironicnih smajlija
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07 December 2012, 19:44:06 | Message # 225 |
The Grim Reaper
| E takvi se razgovori meni svidjaju, bez uvlacenja u dupe i ironicnih smajlija.
|
|
| |