|
9. emisija
|
|
| Naup | Date: Friday, 31 March 2017, 15:46:27 | Message # 31 |
 Lepi
Group: Publika
Status: Offline
| Lavice, Lara se jedino potpisala na pescasnoj plazi pored kampa, ali to je nestalo vec sutradan zbog plime i oseke 
tiksi, slobodno, ja bar vidim sta se pise ovde, Lara jos uvek ne.. Zamisli kad bude dosla ovde i kad krene da cita, pa kad vidi 1000 informacija, nece moci da svari sve to
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Friday, 31 March 2017, 15:48:06 | Message # 32 |
 Vučica
| Nauparac, dzaba se trudis, upoznata sam sa LC duze od tebe 
Ja jedva cekam da svi vide sta pise ovde..
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
| |
|
|
| Toni | Date: Friday, 31 March 2017, 15:48:27 | Message # 33 |
 the quoter of the year
| Quote tiksi, slobodno, ja bar vidim sta se pise ovde, Lara jos uvek ne.. Zamisli kad bude dosla ovde i kad krene da cita, pa kad vidi 1000 informacija, nece moci da svari sve to  Pa što ne pošalješ i njoj kao momcima,što si takav?
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Friday, 31 March 2017, 15:48:55 |
| |
|
|
| Toni | Date: Friday, 31 March 2017, 15:50:58 | Message # 34 |
 the quoter of the year
| Quote Ja jedva cekam da svi vide sta pise ovde..
Također i ja,zato i jedva čekam reunion. Samo me strah da se rasprava svede na djetinjasta "Quitter ne zaslužuje moju pažnju,što bih ja pričao s njim" sranja jer ja stvarno volim dilemu,uz dobre argumente i točne činjenice. Ako se nekad i izvrijeđamo,makar i na račun toga tko je odustao a tko ne,bože moj..
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Friday, 31 March 2017, 15:54:24 | Message # 35 |
 Vučica
| 1000 poruka, a svaka bitna. Sta ti je to, 1000 puta skljocnes ss, malo vjezbas misice sake
|
| |
|
|
| Toni | Date: Friday, 31 March 2017, 15:55:37 | Message # 36 |
 the quoter of the year
| Quote Zato sto tiksi i lavica razvuku sve to u 1000 poruka, a ti lepo sve napises odjednom.. a nemam volje a ni vremena da lupam screenshotove za svaki pojedinacno :/
 Tebe da nema,trebalo bi te izmisliti. Da si bar bliže da odemo na kavu / pivu,mislim da se ne bih prestao smijati cijelo popodne.
|
| |
|
|
| Naup | Date: Friday, 31 March 2017, 15:55:44 | Message # 37 |
 Lepi
| Ma kakvi, zamisli pomesa se redosled slika, nista joj nece biti jasno..
|
| |
|
|
| Naup | Date: Friday, 31 March 2017, 15:56:50 | Message # 38 |
 Lepi
| Quote Toni (  ) Tebe da nema,trebalo bi te izmisliti. Da si bar bliže da odemo na kavu / pivu,mislim da se ne bih prestao smijati cijelo popodne. ja sam ozbiljan
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Friday, 31 March 2017, 16:08:31 | Message # 39 |
 Vučica
| Quote Ma kakvi, zamisli pomesa se redosled slika, nista joj nece biti jasno..
Auuu... Je l' zna LC da imas takvo misljenje o njoj?
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Friday, 31 March 2017, 16:13:48 | Message # 40 |
 Krtica
| LC se pravi naivnim, zna on mnogo toga pa i redosled slika za to ne brini i to je deo njegove igre. Svoju igru je on ostvarilo, uziva i ovde se ljudi koji su do nekada bili ok nazivaju uzajamno pogrdnim imenima, kada se nekom obratiš taj te ignoriše, nailaziš na hladnoću i nerazumevanje, padaju niske prozivke, podjebavanja i slično. To se zovu tihi uticaji sa krajeva, koji su u principu najmoćnije oružje. Da ne pričam o gomili nebuloza vezanih za njegovu pojavu koji ni čovekovom intelektu ni njegovom osecaju sigurnosti u RL ne dozvoljavaju da ostane ravnodusan. No dosta vise o tome..
Survivor je individualna igra. U survivoru ima onoliko timova kako se čovek oseća u odnosima sa drugim ljudima i kako mu pogoduje u igri. Ne 2 ili onoliko koliko ih je odredio trokijev sesir.
Međutim u kompletu razumem ovo, jer smo mi Srbi, poučeni različitim istorijskim scenarijima naučeni da se borimo u 2 grupe, onako kako nas stave, refleksno, ma čemu one vodile, ko bio u tim grupama i šta je poenta svega toga.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Friday, 31 March 2017, 16:18:03 | Message # 41 |
 Krtica
| Toni zna sve sta o njemu mislim i u njegovim stavovima sam uz njega. To što je odustao potpuno razumem jer sam i sama bila u sličnoj poziciji, igra se pod gomilom nekih nebuloznih okolnosti nista nema iz nase perspektive nekog narocitog smisla i sama sam bila izlozena i mnogim drugim pritiscima i bolje mi je ovde.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Friday, 31 March 2017, 16:19:54 | Message # 42 |
 Vučica
| Quote Međutim u kompletu razumem ovo, jer smo mi Srbi, poučeni različitim istorijskim scenarijima naučeni da se borimo u 2 grupe, onako kako nas stave, refleksno, ma čemu one vodile, ko bio u tim grupama i šta je poenta svega toga.
Kako si ovo dobro rekla..
|
| |
|
|
| DonnieBrasco | Date: Friday, 31 March 2017, 18:34:22 | Message # 43 |
 Gelipter
| Imam ja samo jedno pitanje, kada si napravio prvi dogovor i kako je generalno isla ta prica sa dilovima?
Ja svakako ne bih imao vremena za nesto vise, tako da je moje izbacivanje verovatno bilo najpostenije u svakom pogledu.
I kad vec pise vecine odavde, meni je kao razlog za ispadanje navedeno greska u igri, mislim da apsolutno nije moja greska kad je Matija poslao 3 netacna odgovora. Tako da je podela manje-vise bila nebitna.
|
| |
|
|
| lanedi | Date: Friday, 31 March 2017, 19:27:33 | Message # 44 |
 Major
| Quote Toni (  ) Eto ga. Nauparac,podijelio sam post u 2 dijela da ti bude preglednije kad im budeš slao. Hahahahaha... Hvala na odgovoru
People need to start appreciating the effort l put in to not be a serial killer
|
| |
|
|
| cpdjaN | Date: Friday, 31 March 2017, 22:27:37 | Message # 45 |
 Lieutenant general
| Quote Toni (  ) Eto ga. Nauparac,podijelio sam post u 2 dijela da ti bude preglednije kad im budeš slao.
|
| |
|
|