Reunion Show
|
|
Toni | Date: Sunday, 16 April 2017, 11:41:57 | Message # 136 |
the quoter of the year
Group: Publika
Status: Offline
| Sac, tebi sam već sinoć pokušao objasniti neke stvari, ali očito ne ide. Za mjesec dana se vrati ovdje, pročitaj sve i reci mi da ti nije bio povrijeđen ego. Ja se mogu vratiti i za 5 godina ako se još budemo družili ovdje i biti ću ponosan za koga sam glasao, a za koga sam skoro glasao. Za tebe nisam siguran da hoćeš.
Ovo je zadnje od mene danas na tu temu, hajmo slaviti ljubav, kao npr. onu koja se rodila između Lavice i mene.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Sunday, 16 April 2017, 11:47:39 | Message # 137 |
Prvo Mesto
| Quote urke ( ) Sad razmisljam, kako to da ni u jednom trenutku nismo osmislili ime za nas duo Ne znam, razmišljao sam o tome u par navrata. Mоžda i nema potrebe. Neka buduće generacije nazivaju svoje saveze po meni i tebi. Znaš ono, kad neki duo kida u igri Survivor, može da kaže: "Jebote, koji smo Urke i Tic-Tac."
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 16 April 2017, 11:57:10 | Message # 138 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote Tic-Tac ( ) I da, mislim da je neko rekao da ličimo. Na Zivana Janicijevica ili Marka?
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:03:38 | Message # 139 |
Lepi
| Zivan i Marko (barem na ovoj profilnoj) lice :3
|
|
| |
MarkoNG | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:05:46 | Message # 140 |
The Punisher
| Quote troya ( ) Na Zivana Janicijevica ili Marka? Mislim da je prvo, ali ako postoji razlog, necu se buniti ni da je drugo tacno
Toni, razumeo sam direktivu vrhovne komande.
Hristos Voskrese ljudi, uživajte u ostatku reuniona, odavde pa na dalje treba da bude samo sloga. Spletke ostavite za sledeću sezonu.
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:29:04 | Message # 141 |
Prvo Mesto
| Nema sloge!
Sac, potpuno je besmisleno da se pereš za glas za Ninu tako što govoriš da je svaka pobeda apsolutno zaslužena ako je neko stigao u finale i dobio najviše glasova i onda staviš OSIM AKO.
Ti nemaš dokaze za bilo kakvo dogovaranje ljudi koji su za mene glasali. A uostalom, i to je sasvim uobičajena stvar u Survivoru - sprečavanje rasipanja glasova. Nego ti trenutno ne vidiš dalje od svog nosa i besan si što nisi uspeo da nam dolijaš.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:31:40 | Message # 142 |
The Grim Reaper
| S obzirom da cu ostatak(1. intervjue) pokazati tek posle podne da tema ne bi zujala prazna mozda mozete da prokomentarisete zrebove za neke buduce sezone(ne samo na mom sajtu, tako da ubacite i mene). Ko bi trebao da bude u kome zrebu, znaci jedini kriterijum su challengi. Posto je ove sezone jedno pleme bilo malko jace.
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:41:25 | Message # 143 |
Lepi
| Ja licno bih voleo potpuno novih 14-16 igraca, ali gde naci nove survivor igrace..
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:45:03 | Message # 144 |
Vučica
| Cestitke Ticu i ovde, kao i ostalim finalistima!
Elem, iskreno se nadam da pojedinci ove bajke samo pisu, a da ne vjeruju u njih. Mada, cisto sumnjam...
Ima tu i vrsnih pisaca zanra zvanog komedija, bravo, bravo...
Ah, naravno, nista bez propovjedi Ivane Zigon...
Quote hajmo slaviti ljubav, kao npr. onu koja se rodila između Lavice i mene.
Vala bas!
P.S. Specijalan pozdrav za Kima, Anubisa i desnu ruku od poltronskog priljepka!
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:46:58 | Message # 145 |
Prvo Mesto
| Ja ću biti Danni i reći da se vraćam samo ako bude sezona pobednika.
Šalu na stranu, možda može svako od nas da dovede nekog, mada ne znam koliko bi ti ljudi bili istrajni.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:51:35 | Message # 146 |
The Grim Reaper
| Quote Nauparac ( ) Ja licno bih voleo potpuno novih 14-16 igraca, ali gde naci nove survivor igrace.. To bi bilo extra, nakon toga 4,5 da ostanu aktivni pa bi nas skroz osvezili.
Quote Tic-Tac ( ) Šalu na stranu, možda može svako od nas da dovede nekog, mada ne znam koliko bi ti ljudi bili istrajni. Ovo mi je bila jedna od opcija, jer 4 godine nismo mogli da skupimo 16 ljudi, pa je bio backup za ovu sezonu. Blood vs Water fazon
Ko zna, i tu bi se mozda mogla roditi neka Ciera
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 16 April 2017, 12:58:46 | Message # 147 |
Vašljivi glodar
| Meni se dopada jako koncept Blood vs. Water sezone.
Ali mislim da bi sezona sa 16 novih učesnika bila pun pogodak, možemo zajedno svi da se potrudimo da ih nađemo.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Polly | Date: Sunday, 16 April 2017, 13:10:28 | Message # 148 |
Marioneta
| Sherlock se javlja na dužnost!
Prvo se pozivam na rječničke natuknice i definicije: - subjektivan – a. koji promatra, raspravlja, rasuđuje pretežno sa svog osobnog stanovišta ili interesa b. koji drži stranu komu [subjektivan sud]; neobjektivan, pristran - objektivan - 1. koji postoji neovisno o subjektu, njegovim opažanjima, mišljenjima i vrednovanjima 2. pren. koji je pravedan prema suprotstavljenim stranama; nepristran, bez predrasuda
Pa sad ovako: da sam glasala subjektivno, jedino Tic sigurno ne bi dobio moj glas! I on sam toga je svjestan. (Tic, ako mi ne bude previše neugodno, dobit ćeš neke moje reakcije na tvoje komentare. Nećeš uživati, ali tek toliko da se i sam uvjeriš da sam na kraju, nakon svega, bila OBJEKTIVNA! )
Dalje... Sac, jasno mi je i zašto si, možda, pretpostavio da ću drugačije glasati – neka moja uvjerenja i stajališta (u životu) u potpunoj su suprotnosti s tim što su Tic i Urke prezentirali u igri. Stojim iza onoga kad sam ti rekla da neki vjerojatno ne razmišljaju da je „s druge strane“ također neka osoba od krvi i mesa, sa svojim osjećajima, i da je ružno povrijediti tu osobu. No to se upravo odnosilo na ono privatno, ne na samu igru! Da netko sad izvuče ono što sam mu u povjerenju rekla, preko toga bih jako teško prešla. To da me je netko u koga sam u forumskoj igri imala povjerenja – zafrknuo, već bih preboljela. Hate to say I told you so... ali ti si mogao biti taj koji će napraviti isti potez koji su napravili Tic i Urke! Druga stvar što nisi htio jer si im vjerovao. I jasno mi je zašto si nakon svega povrijeđen, ali stvarno sam mislila da ćeš nakon nekoliko dana moći trezveno sagledati sve što se dogodilo.
Quote Sac ( ) Urke i TT su mi rekli da imaju screenshotove koji dokazuju da sam ja lobirao da glasaju za Ninu kod nekog clana porote i da ce da ih postave javno ovde na reunionu
Jako dobro znaš moje mišljenje o screenshotovima, jednu osobu ovdje to je čak koštalo i ispadanja.
O štelovanju glasova može misliti tko što hoće. Evo, isto tako i ja mislim da su Lara, Nauparac i Sac glasali po dogovoru, pa što? Bilo ih je manje i nisu mogli apsolutno ništa, nego eventualno nekoga od nas uvjeriti da je Nina najbolji izbor, a ako to ne uspije, na sva zvona govoriti o dogovoru. I neka je tako, ja se svog glasa ne stidim!
Laro, vidim da me već danima citiraš za „suprotna plemena“ pa reko da ti objasnim. Kratko i jasno: nakon ujedinjenja bili smo svi JEDNO pleme! Kao što si vidjela, neki ljudi koji su u početku doista bili u suprotnim plemenima, i te kako su bili otvoreni za razgovore, suradnju i dogovore kada su se ujedinili.
Zaboravila sam prije... Nina, čestitam na drugom mjestu! Urke, čestitam što si šarmirao publiku!
Lavice i Toni, da obrnem ono što Let3 promoviraju: samo ljubav, ništa k****e! :heart:
A i onaj „survivor play“, tko god da je prvi upotrijebio ovdje na forumu, da mi objasni bar u 3 složene rečenice. Jer ja k**** ne kužim što time pokušavate reći.
I jedno pitanje za Miku: i kako zašto, ako ne kako zašto ???
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 16 April 2017, 13:18:25 | Message # 149 |
Vučica
| Polly
P.S. A taj izraz "survivor play" nek ti pojasni pobjednik VSa.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Message edited by Lavica88 - Sunday, 16 April 2017, 13:32:07 |
|
| |
troya | Date: Sunday, 16 April 2017, 13:35:53 | Message # 150 |
The Grim Reaper
| Quote Polly ( ) Da netko sad izvuče ono što sam mu u povjerenju rekla, preko toga bih jako teško prešla. To da me je netko u koga sam u forumskoj igri imala povjerenja – zafrknuo, već bih preboljela. Ovo je jako lepo receno.
U jednoj sezoni moze sac izbaciti urketa, u drugoj urke saca u trecoj mogu cak i da rade zajedno. U tome i jeste poenta svih ovih igara, zato i jeste uvek interesantno. Ali nikad u svadji tokom igre ne treba iznositi stvari koje nisu vezane za igru i time ugrozavati odnos van igre.
|
|
| |