Reunion Show - Page 9 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 11:00:36 | Message # 121
Krtica
Group: Publika
Awards: 16
Status: Offline
Stvarno bre slazem se sa Petrom, priberi se bre to ti govorim od početka sezone pošto ide sve ka tome i da ka ostalima počneš da radiš isto što i sa mnom (sa ispiranjima mozgova si već krenuo).

Toliko si potonuo u svoje fikcije i u njih si uveren, da ne dozvoljavaš da uopšte uzmeš u obzir šta ti drugi pričaju. Drugi po tebi okreću priču na drugu stranu, zlikovci su i koješta, samo si ti ipravan. Zar nisi pomislio bar u jednom momentu da ih okrećeš ti, a da drugi pokušavaju da te priče vrate na svoje mesto? (počev od onog ispiranja mozga koje si radio, vređanja, emotivne manipulacije koju očigledno sam radiš a teretiš druge za to i gomile nebuloza).

Još jednom da svima čestitam praznik flower

@Nina sumnjam da tebe iko napada što navodiš svoj doprinos u igrama. To je sasvim ok. Pretpostavljam da se napadaju oni koji pokušavaju da ljudima koji su pogledali i po 20 sezona pravog survivora i odigrali mnogo mnogo VSova ispreru mozak da je to dovoljno za pobedu, e to je ljigavo. Za finale jeste dovoljno (sto je takođe izuzetan uspeh), ali za pobedu nije.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Sunday, 16 April 2017, 11:04:57

NaupDate: Sunday, 16 April 2017, 11:05:03 | Message # 122
Lepi
Awards: 9

tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 11:14:05 | Message # 123
Krtica
Awards: 16
Ova prva igra je bila na čistu sreću i svodila se na upisivanje random broja, pošto su oba tima koristila solvere na Internetu, mada verujem da bi se nasao minimum koraka za 24h svakako na obe strane.

Druga igra je bila čisto mučenje, a uzaludno. Za XO sve čestitke LariCroft i ekipi mi smo jako neiskusni u toj vrsti igara.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 11:23:19 | Message # 124
Prvo Mesto
Awards: 10
Quote LaraCroft ()
Cestitke TIC-TACU na pobedi.

Hvala na iskrenim čestitkama, Laro. smile

Quote LaraCroft ()
Da su u Finalu ostali on i Urke, verovatno bi pobedio Urke.

Ukoliko bi Urke pobedio, to bi takođe bio odličan pobednik. Sjajna osoba i kompletan Survivor igrač, bez koga bih teško i opstao, a kamoli pobedio. Mislim da smo bili jako dobar duo i savršeno se dopunjavali.

Samo da kažem: Ova Larina rečenica može da posluži kao primer zašto je Lara morala da ispadne tada kada je ispala. Vrlo suptilnim konstatacijama mi je jasno stavljala do znanja da sam (po njenom mišljenju) ja neko ko treba prvi da leti iz plemena Ka. Zato kažem da je smešno da iko govori da sam ja nju izdaju, kad o igri nismo ni pričali, a o poznavanju nje kao osobe da i ne govorim. Jedina je pravila nenormalan problem oko toga da se igra utorkom i četvrtkom pomeri za pola sata. Razumem da joj nije odgovaralo, ali ona je to toliko puta ponovila, a potpuno ignorisala razlog zašto sam to zamolio. Sve to govori u prilog tome da ju je bolela ona stvar za bilo šta što se tiče mene.

Quote LaraCroft ()
ali sam sigurna da se Nina najvise "zrtvovala" u poslednja 2 meseca.

Otkud znaš?

Da ih srce vodi, oni ne daju!

NiNaDate: Sunday, 16 April 2017, 11:29:28 | Message # 125
Colonel
Awards: 1
I molim vas ne uplićete moj privatni život i moje 'obaveze' u ovo ... igrala sam toliko koliko sam igrala, zato jer sam mogla i htjela. Ne želim da nitko umanjuje moje ili tuđe zalaganje za ovu igru,nepravedno je. Svi su igrali koliko su htjeli,mogli i željeli.

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 11:30:36 | Message # 126
Prvo Mesto
Quote MarkoNG ()
Ovim putem se izvinjavam Zivanu sto nisam dao glas njemu.

Hvala, dobar si izbor svakako napravio. Inače, sviđa mi se što sam jedini kojeg ljudi ovde često zovu imenom, umesto forumskim nadimkom. I da, mislim da je neko rekao da ličimo. biggrin

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 11:34:28 | Message # 127
Prvo Mesto
Quote NiNa ()
molim vas ne uplićete moj privatni život i moje 'obaveze' u ovo ... igrala sam toliko koliko sam igrala, zato jer sam mogla i htjela. Ne želim da nitko umanjuje moje ili tuđe zalaganje za ovu igru,nepravedno je. Svi su igrali koliko su htjeli,mogli i željeli.

Potpisujem.

urkeDate: Sunday, 16 April 2017, 11:35:17 | Message # 128
Biberče
Group: Moderators
Awards: 58
Quote NiNa ()
Urke žao mi je jer se nisi pred porotom dokazao i odnio pobijedu,iako si imao bolje poteze
heart 

Quote Tic-Tac ()
Sjajna osoba i kompletan Survivor igrač, bez koga bih teško i opstao, a kamoli pobedio. Mislim da smo bili jako dobar duo i savršeno se dopunjavali.

Sad razmisljam, kako to da ni u jednom trenutku nismo osmislili ime za nas duo  tongue

ToniDate: Sunday, 16 April 2017, 11:38:40 | Message # 129
the quoter of the year
Awards: 14
Quote LaraCroft ()
Da su u Finalu ostali on i Urke, verovatno bi pobedio Urke.

Kako točno? TT bi i dalje dobio naša 4 glasa,a Urke eventualno 3 vaša.

Quote LaraCroft ()
ali sam sigurna da se Nina najvise "zrtvovala" u poslednja 2 meseca.

Uz dužno poštovanje, pričaš nebuloze. 
Po tome kako ti pišeš, ispada da je radila u rudniku 15 sati dnevno koliku je "žrtvu" napravila. Žena je sudjelovala na svim igrama, big fucking deal. Ččak ni ona ovo nikada ne spominje.

Quote MarkoNG ()
da li je rizikovala da zakasni na posao jer pokusava da pomogne Matiji da dobije Zivana u borbi za licni.Da li je rizikovala da ostane bez mesecne nadoknade mimo plate jer je ceo dan na poslu lupala glavu sa sifrom AK 48 1?47, i nije radilo posao zbog kog tu mesecnu naknadu dobija?

Ne mogu ni da zamislim situacije ostalih koji su ostali posle mog ispadanja, sigurno da ima više kandidata i koji su mnogo toga prosli (Sac i Die HDD Hard npr, Tiksi koja trči kući iz kafića da stigne na igru), ali sam siguran da je nerealno reći da se najviše *žrtvovala*.

Pričaš gluposti.
Jasno je da se Nina najviše žrtvovala jer se najviše žrtvovala ono kad se žrtvovala. Ona je dolazila na sve igre, dok su drugi išli na koncerte i rođendane.

Quote NiNa ()
U zraku osjećam osjećaj ljigavosti i osjećaj pobjede

Ja ovo prvo samo otkako su neki izašli iz svojih jazbina jutros, sinoć se osjetila samo pobjeda.

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

ToniDate: Sunday, 16 April 2017, 11:41:57 | Message # 130
the quoter of the year
Awards: 14
Sac, tebi sam već sinoć pokušao objasniti neke stvari, ali očito ne ide.
Za mjesec dana se vrati ovdje, pročitaj sve i reci mi da ti nije bio povrijeđen ego. Ja se mogu vratiti i za 5 godina ako se još budemo družili ovdje i biti ću ponosan za koga sam glasao, a za koga sam skoro glasao. Za tebe nisam siguran da hoćeš.

Ovo je zadnje od mene danas na tu temu, hajmo slaviti ljubav, kao npr. onu koja se rodila između Lavice i mene.

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 11:47:39 | Message # 131
Prvo Mesto
Quote urke ()
Sad razmisljam, kako to da ni u jednom trenutku nismo osmislili ime za nas duo

Ne znam, razmišljao sam o tome u par navrata. Mоžda i nema potrebe. Neka buduće generacije nazivaju svoje saveze po meni i tebi. Znaš ono, kad neki duo kida u igri Survivor, može da kaže: "Jebote, koji smo Urke i Tic-Tac." biggrin

troyaDate: Sunday, 16 April 2017, 11:57:10 | Message # 132
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote Tic-Tac ()
I da, mislim da je neko rekao da ličimo.

Na Zivana Janicijevica ili Marka? laugh

MarkoNGDate: Sunday, 16 April 2017, 12:05:46 | Message # 133
The Punisher
Awards: 15
Quote troya ()
Na Zivana Janicijevica ili Marka?
Mislim da je prvo, ali ako postoji razlog, necu se buniti ni da je drugo tacno smile

Toni, razumeo sam direktivu vrhovne komande.

Hristos Voskrese ljudi, uživajte u ostatku reuniona, odavde pa na dalje treba da bude samo sloga. Spletke ostavite za sledeću sezonu.

You're either perfect.. or you're not me!

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 12:29:04 | Message # 134
Prvo Mesto
Nema sloge!

Sac, potpuno je besmisleno da se pereš za glas za Ninu tako što govoriš da je svaka pobeda apsolutno zaslužena ako je neko stigao u finale i dobio najviše glasova i onda staviš OSIM AKO

Ti nemaš dokaze za bilo kakvo dogovaranje ljudi koji su za mene glasali. A uostalom, i to je sasvim uobičajena stvar u Survivoru - sprečavanje rasipanja glasova. Nego ti trenutno ne vidiš dalje od svog nosa i besan si što nisi uspeo da nam dolijaš.

troyaDate: Sunday, 16 April 2017, 12:31:40 | Message # 135
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
S obzirom da cu ostatak(1. intervjue) pokazati tek posle podne da tema ne bi zujala prazna mozda mozete da prokomentarisete zrebove za neke buduce sezone(ne samo na mom sajtu, tako da ubacite i mene). Ko bi trebao da bude u kome zrebu, znaci jedini kriterijum su challengi. Posto je ove sezone jedno pleme bilo malko jace. biggrin

Search: