Reunion Show - Page 9 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
LaraCroftDate: Sunday, 16 April 2017, 07:30:36 | Message # 121
Imperija
Group: Publika
Awards: 30
Status: Offline
Cestitke TIC-TACU na pobedi. Da su u Finalu ostali on i Urke, verovatno bi pobedio Urke.

Mogu ostrasceni da pisu sta god hoce o mom glasu, ja sam glasala onako kako sam htela, bez pritiska od strane bilo koga preko PP ili FB ili dogovaranja, a za druge, nisam sigurna.

Imam uvid u VS do mog izbacivanja. I dalje tvrdim da je Nina podjednako zasluzna za ulazak nas 5 iz plemena KA do TOP 6 kao i preostalo dvoje Finalista. Veoma poshtujem svacije obaveze u RL, ali sam sigurna da se Nina najvise "zrtvovala" u poslednja 2 meseca.

I volela bih da sad krenemo hronoloski, od prvih igara i izbacivanja sa plemenskih saveta, a ne da pisemo ovde zbrda - zdola i da se preklapaju, na primer, Markovo izbacivanje (koje je po mom misljenju bilo velika greska KIS-a) sa odustajanjem Tiksi, kroz izglasavanje Matije...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

MarkoNGDate: Sunday, 16 April 2017, 08:47:48 | Message # 122
The Punisher
Awards: 15
Interesantno kako pobednik publike nije zasluzio ni jedan jedini glas porote. 

Ovim putem se izvinjavam Zivanu sto nisam dao glas njemu. jer kao sto rekoh, mi iz publike nismo videli FTC tako da nisam imao u vidu tvoj uticaj na sezonu i od srca ti čestitam na pobedi, zaista zasluženo.

Quote LaraCroft ()
ali sam sigurna da se Nina najvise "zrtvovala" u poslednja 2 meseca.
da li je rizikovala da zakasni na posao jer pokusava da pomogne Matiji da dobije Zivana u borbi za licni.
Da li je rizikovala da ostane bez mesecne nadoknade mimo plate jer je ceo dan na poslu lupala glavu sa sifrom AK 48 1?47, i nije radilo posao zbog kog tu mesecnu naknadu dobija?

Ne mogu ni da zamislim situacije ostalih koji su ostali posle mog ispadanja, sigurno da ima više kandidata i koji su mnogo toga prosli (Sac i Die HDD Hard npr, Tiksi koja trči kući iz kafića da stigne na igru), ali sam siguran da je nerealno reći da se najviše *žrtvovala*.

Quote LaraCroft ()
Markovo izbacivanje (koje je po mom misljenju bilo velika greska KIS-a)
Sem što je propala nagrada koju sam imao, totalno nebitno za dalji tok igre, igra bi tekla totalno istim tokom.

SacDate: Sunday, 16 April 2017, 08:53:48 | Message # 123
Izjahani jahač
Awards: 19
Mislim da je glasanje svakog clana porote za pobednika u Survivoru apsolutno subjetivna stvar. Cak i ti sto glasaju za dobru igru ili dobrog igraca, survivor play ili sta vec. Jer i to sta je dobra igra i sve ostalo je njihovo subjektvno misljenje. Sta je zapravo dobra igra u toj sezoni pokaze se tek nakon sto porota donese odluku. I taj igrac je time apsolutno zaslzeno pobedio.

Sve to naravno pod uslovom da se ne steluju glasovi samo da neko drugi ne bi pobedio, sto za ovu sezonu apsolutno ima smisla sumnjati. Osim javnog komentara jedne osobe da je na to spremna i otvorenog anmoziteta vise njih prema Nini, ima jos nesto. Na primer ako pogledate moj nastup na FTC i moj glas, apsolutno sve se poklapa. Dok kod mojih dragih Kisovaca dosta toga je kontradiktorno. Pitam ja vas ko je zasluzan za Tonijevo pogresno igranje HI: Urketovo oskasrovsko izvinjenje Ethanu ili TT-ovo izvinjenje Srdjanu? Da li vas je TT izmaniulisao ili je sve vreme bio provaljen i sa njim ste saradjivali zato sto niste imali s kim drugim? Da li vas misljenje publike apsoluno ne zanima ili ste svoj glas bazirali na tome ko ima ili nema svoju vodoliju u publici? Da li je nina bila nesigurna u sebe, nije imala samopouzdanja, bila neubedljiva i samo se izvinjavala? I naravno slag na tortu 'Dodao bih jos da je imao ogromnu srecu sto u Poroti sede veliki fanovi survivora koji ce ga kao nekoga ko je uspesno nadmudrio ne samo Kisovce i Kaovce u poroti, nego i svog protivnika u finalu nagraditi pobedom u ovoj sezoni.' Ja glasove drugih ljudi u mom glasu nisam pomenuo, jer me nisu zanimali. I zasto nekome ko se po vama pokazao kao prvoklasan manipulator i imao kontrolu sve vreme treba bilo kakva sreca u tom zavrsnom cinu, a pritom je tokom igre radio na iskljucenju cak i nemogucih scenarija?

Takodje, Urke i TT su mi rekli da imaju screenshotove koji dokazuju da sam ja lobirao da glasaju za Ninu kod nekog clana porote i da ce da ih postave javno ovde na reunionu. Bas me zanima o cemu se radi, jer to se nikada nije desilo. Sa Ethanom jesam pricao, nakon sto sam video poruku u temi Povratak u civlizaciji u kojoj kaze da ce se postartati da Nina ne pobedi. Sve sto sam tad pricao je bilo protiv toga, a ne za Ninu. Dok je on meni pricao kako nijedan pravi survivor igrac ne bi glasao za Ninu, gde je i mene svrstao. I ocekivanja od mene je neka imao, koja na zalost nisu ispunjena. Sa Tonijem sam isto pricao nesto malo kad sam ispao, napisao sam mu skracenu verziju onoga sto sam pisao u povratak u civilizaciju o mom ispadanju, a povodom glasanja u finalu sa njim sam nesto malo komentarisao nakon njegovog komentara da Nina ocigledno nema sanse za pobedu. Nisam pokusavao da ga ubedim u bilo sta, kao ni on mene, sto smo posle potvrdili jedno drugom, kad sam ga pitao da li je na mene mislio kad je na FTC napisao komentar o lobiranju.

P.S. Šerloče, treba mi pomoc. help

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Message edited by Sac - Sunday, 16 April 2017, 09:03:54

troyaDate: Sunday, 16 April 2017, 10:12:20 | Message # 124
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Ciklus 1.

Slide puzzla, 1. igra u kojoj još nisam bio zagrejan. Pleme Ka uz jednu tesnu pobedu osvaja Nagradu.

U Japanski Bunker odlaze Sac i Matija.

Nagradu Menjač Plemena niko nije želeo.

Tajni Imunitet je pronašao Sac nakon što je pokušavao celu noć, i onda oko pola 8 ujutru uspeo.

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/sac_hi11.jpg
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/sac_hi10.jpg

Evo vam i rešenje Tajnog Imuniteta, kasnije se brišu -? i dobija konačna šifra AK48147.

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/nonogr10.png

Nakon toga sledi 2. igra(koordinate ostrva), još jedna tesna borba jer sam loše procenio snage plemena, ipak je ovo all stars. A i ova igra je pukom slučajeva završila u nonlive formatu jer većina nije htela live igre petkom i subotom. Usledila je zamenska igra XO gde je Ka osvojio Imunitet.

Na 1. plemenskom savetu je izglasan Lazar, jednoglasno.

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/1_plem10.jpg

Petar_KondorDate: Sunday, 16 April 2017, 10:37:08 | Message # 125
Colonel
Awards: 0
Sac iskreno govoreći tebi ne treba šerlok već frojd da ti pomogne biggrin

nemoj da se ljutiš ali si veliko razočarenje sezone ... nemoj sad i ko čovek da nas razočaravaš ovim pisanijima ... ćuti i nadaj se da ćemo nekad zaboraviti sve ovo biggrin

Gufuuu

NiNaDate: Sunday, 16 April 2017, 10:53:16 | Message # 126
Colonel
Awards: 1
Evo još riječ dvije od mene.

Prvo želim svima sretan Uskrs,lijepo se provedite i uživajte s obitelji.

E,a sad VS. Za mene je ovo bila odlična sezona. Zadovoljna sam svojom igrom,jer mi je tek sad jasno da sam bila odlična. Sve igre igrala sama,a ne u paru ili s 3-4 osobe. Uvijek sam pomagala plemenu,davala
rješenja koja sam imala /našla , no dobro to uopće nije bitno i neću se više na to vraćati iako je to samo razlog da se
ljude omalovažava.

Čestitam još jednom TT. Urke žao mi je jer se nisi pred porotom dokazao i odnio pobijedu,iako si imao bolje poteze.
Naupe,Sac,Lara,lanedi,tanja (tko god bila) hvala na glasovima.

Hvala svima na prekrasnim komplimentima.

U zraku osjećam osjećaj ljigavosti i osjećaj pobjede,punooooo pozdrava od najnedruštvenije osobe.

Message edited by NiNa - Sunday, 16 April 2017, 10:55:49

tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 11:00:36 | Message # 127
Krtica
Awards: 16
Stvarno bre slazem se sa Petrom, priberi se bre to ti govorim od početka sezone pošto ide sve ka tome i da ka ostalima počneš da radiš isto što i sa mnom (sa ispiranjima mozgova si već krenuo).

Toliko si potonuo u svoje fikcije i u njih si uveren, da ne dozvoljavaš da uopšte uzmeš u obzir šta ti drugi pričaju. Drugi po tebi okreću priču na drugu stranu, zlikovci su i koješta, samo si ti ipravan. Zar nisi pomislio bar u jednom momentu da ih okrećeš ti, a da drugi pokušavaju da te priče vrate na svoje mesto? (počev od onog ispiranja mozga koje si radio, vređanja, emotivne manipulacije koju očigledno sam radiš a teretiš druge za to i gomile nebuloza).

Još jednom da svima čestitam praznik flower

@Nina sumnjam da tebe iko napada što navodiš svoj doprinos u igrama. To je sasvim ok. Pretpostavljam da se napadaju oni koji pokušavaju da ljudima koji su pogledali i po 20 sezona pravog survivora i odigrali mnogo mnogo VSova ispreru mozak da je to dovoljno za pobedu, e to je ljigavo. Za finale jeste dovoljno (sto je takođe izuzetan uspeh), ali za pobedu nije.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Sunday, 16 April 2017, 11:04:57

NaupDate: Sunday, 16 April 2017, 11:05:03 | Message # 128
Lepi
Awards: 9

tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 11:14:05 | Message # 129
Krtica
Awards: 16
Ova prva igra je bila na čistu sreću i svodila se na upisivanje random broja, pošto su oba tima koristila solvere na Internetu, mada verujem da bi se nasao minimum koraka za 24h svakako na obe strane.

Druga igra je bila čisto mučenje, a uzaludno. Za XO sve čestitke LariCroft i ekipi mi smo jako neiskusni u toj vrsti igara.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 11:23:19 | Message # 130
Prvo Mesto
Awards: 10
Quote LaraCroft ()
Cestitke TIC-TACU na pobedi.

Hvala na iskrenim čestitkama, Laro. smile

Quote LaraCroft ()
Da su u Finalu ostali on i Urke, verovatno bi pobedio Urke.

Ukoliko bi Urke pobedio, to bi takođe bio odličan pobednik. Sjajna osoba i kompletan Survivor igrač, bez koga bih teško i opstao, a kamoli pobedio. Mislim da smo bili jako dobar duo i savršeno se dopunjavali.

Samo da kažem: Ova Larina rečenica može da posluži kao primer zašto je Lara morala da ispadne tada kada je ispala. Vrlo suptilnim konstatacijama mi je jasno stavljala do znanja da sam (po njenom mišljenju) ja neko ko treba prvi da leti iz plemena Ka. Zato kažem da je smešno da iko govori da sam ja nju izdaju, kad o igri nismo ni pričali, a o poznavanju nje kao osobe da i ne govorim. Jedina je pravila nenormalan problem oko toga da se igra utorkom i četvrtkom pomeri za pola sata. Razumem da joj nije odgovaralo, ali ona je to toliko puta ponovila, a potpuno ignorisala razlog zašto sam to zamolio. Sve to govori u prilog tome da ju je bolela ona stvar za bilo šta što se tiče mene.

Quote LaraCroft ()

Otkud znaš?

Da ih srce vodi, oni ne daju!

NiNaDate: Sunday, 16 April 2017, 11:29:28 | Message # 131
Colonel
Awards: 1
I molim vas ne uplićete moj privatni život i moje 'obaveze' u ovo ... igrala sam toliko koliko sam igrala, zato jer sam mogla i htjela. Ne želim da nitko umanjuje moje ili tuđe zalaganje za ovu igru,nepravedno je. Svi su igrali koliko su htjeli,mogli i željeli.

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 11:30:36 | Message # 132
Prvo Mesto
Quote MarkoNG ()
Ovim putem se izvinjavam Zivanu sto nisam dao glas njemu.

Hvala, dobar si izbor svakako napravio. Inače, sviđa mi se što sam jedini kojeg ljudi ovde često zovu imenom, umesto forumskim nadimkom. I da, mislim da je neko rekao da ličimo. biggrin

Tic-TacDate: Sunday, 16 April 2017, 11:34:28 | Message # 133
Prvo Mesto
Quote NiNa ()
molim vas ne uplićete moj privatni život i moje 'obaveze' u ovo ... igrala sam toliko koliko sam igrala, zato jer sam mogla i htjela. Ne želim da nitko umanjuje moje ili tuđe zalaganje za ovu igru,nepravedno je. Svi su igrali koliko su htjeli,mogli i željeli.

Potpisujem.

urkeDate: Sunday, 16 April 2017, 11:35:17 | Message # 134
Biberče
Group: Moderators
Awards: 58
Quote NiNa ()
Urke žao mi je jer se nisi pred porotom dokazao i odnio pobijedu,iako si imao bolje poteze
heart 

Quote Tic-Tac ()
Sjajna osoba i kompletan Survivor igrač, bez koga bih teško i opstao, a kamoli pobedio. Mislim da smo bili jako dobar duo i savršeno se dopunjavali.

Sad razmisljam, kako to da ni u jednom trenutku nismo osmislili ime za nas duo  tongue

ToniDate: Sunday, 16 April 2017, 11:38:40 | Message # 135
the quoter of the year
Awards: 14
Quote LaraCroft ()
Da su u Finalu ostali on i Urke, verovatno bi pobedio Urke.

Kako točno? TT bi i dalje dobio naša 4 glasa,a Urke eventualno 3 vaša.

Quote LaraCroft ()

Uz dužno poštovanje, pričaš nebuloze. 
Po tome kako ti pišeš, ispada da je radila u rudniku 15 sati dnevno koliku je "žrtvu" napravila. Žena je sudjelovala na svim igrama, big fucking deal. Ččak ni ona ovo nikada ne spominje.

Quote MarkoNG ()
da li je rizikovala da zakasni na posao jer pokusava da pomogne Matiji da dobije Zivana u borbi za licni.Da li je rizikovala da ostane bez mesecne nadoknade mimo plate jer je ceo dan na poslu lupala glavu sa sifrom AK 48 1?47, i nije radilo posao zbog kog tu mesecnu naknadu dobija?

Ne mogu ni da zamislim situacije ostalih koji su ostali posle mog ispadanja, sigurno da ima više kandidata i koji su mnogo toga prosli (Sac i Die HDD Hard npr, Tiksi koja trči kući iz kafića da stigne na igru), ali sam siguran da je nerealno reći da se najviše *žrtvovala*.

Pričaš gluposti.
Jasno je da se Nina najviše žrtvovala jer se najviše žrtvovala ono kad se žrtvovala. Ona je dolazila na sve igre, dok su drugi išli na koncerte i rođendane.

Quote NiNa ()
U zraku osjećam osjećaj ljigavosti i osjećaj pobjede

Ja ovo prvo samo otkako su neki izašli iz svojih jazbina jutros, sinoć se osjetila samo pobjeda.

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

Search: