Reunion Show
|
|
Petar_Kondor | Date: Sunday, 23 April 2017, 11:47:15 | Message # 691 |
Colonel
Group: Publika
Status: Offline
| lara ... da ne zalazimo u to ko je i šta je ova kontraverzna osoba u svakom pogledu ali svaki šou ima po jednu takvu iritirajuću osobu
sad larin problem je taj što ovo nije TV šou gde bi njeno iritiranje publike donelo extra zaradu producentima i izazvalo mnogo pažnje u medijima ... ovako sve se svelo na iritiranje publike na chatu a to je dalje dovelo do toga do čega je dovelo (pogledajte post 666 u ovoj temi gde lavica kadi đavolu i sve će vam biti jasno)
sad o larinoj igri ne bi trošio reči, mnogo je toga rečeno ali ću reći samo ovo ... lako je napraviti dogovor sa nekim pre početka VS-a i igrati do finala ... pobeđivali su i botovi tako ... iz zezanja čisto
lara je odigrala najbolje što je mogla i umela sa svim ograničenjima koje imala ... iskreno ni do ujedinjenja joj nisam davao šanse ... sad zašto ona i sac nisu nešto probali da naprave ... ne znam ... tu je sac pokazao da je operisan od bilo kakve strategije ... njegov glas ne bi komentarisao ... odavno ništa ljigavije nisam pročitao ... čemer i jad.
p.s. da nije bilo lare sezona bi bila smor i ne bi imalo o bilo čemu da se piše tako da gejm hostovi ubuduće čuvajte laru makar do top 4 toliko joj makar dugujete
p.s.2 i namerno sam pisao sve malim slovima :P
Gufuuu
Message edited by Petar_Kondor - Sunday, 23 April 2017, 11:48:12 |
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 23 April 2017, 16:51:43 | Message # 692 |
Imperija
| Quote troya ( ) 11. Ciklus Na redu je došla igra traženje aleutanskih ostrva pomoću mapa. "Pleme Ka" je osvojilo Imunitet Nije pleme KA, nego Urke, ali smo svi trazili tih 20 ostrva zajedno, tacnije svako je bio zaduzen za po 5.
Secam se da smo Nina i ja bile u istoj grupi (trazile smo zajedno 5 ostrva), pa kada smo ih nasle, onda smo pocele pretragu i za ostalima. Ako se ne varam, tada je Sac imao najvise muke oko pronalazenja svojih 5 ostrva.
BTW, odlicna igra
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Sunday, 23 April 2017, 16:52:13 |
|
| |
troya | Date: Sunday, 23 April 2017, 16:57:40 | Message # 693 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 13. Ciklus 1. deo
Najavio sam igru za Nagradu i naložio final4 ekipu da će biti final2.
Većina je imala trip da se bliži igra koja će im dati šansu ili da izbace jednog člana Porote ili da dodaju još jednog. Pitanja na poslednjem intervjuu su im dodatno dala vetar u ledja da su u pravu.
NINA FINAL4 INTERVJU
SAC FINAL4 INTERVJU
TIC-TAC FINAL4 INTERVJU
URKE FINAL4 INTERVJU
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 23 April 2017, 17:05:39 | Message # 694 |
The Grim Reaper
| Sacov Intervju još jednom potvrdjuje onu teoriju da onog dana kad se osetiš 100% siguran u survivoru, letiš
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 23 April 2017, 17:14:10 | Message # 695 |
Lepi
| Ja bih rekao sto posto xd
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 23 April 2017, 20:03:31 | Message # 696 |
Izjahani jahač
| Meni preostaje samo da se gorko smejem kad citam sve ovo, koliko su Urke i TT drugacije razmisljali od mene, a bili smo pod istim 'okolnostima'.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 23 April 2017, 20:10:47 | Message # 697 |
Imperija
| Da se osvrnem na post br. 691 od petra kondora
U svoj toj mrznji koju doticni ima i salje prema meni (a za koju ne znam odakle potice), ima i nesto istine
Quote Petar_Kondor ( ) sad o larinoj igri ne bi trošio reči, mnogo je toga rečeno ali ću reći samo ovo ... lako je napraviti dogovor sa nekim pre početka VS-a i igrati do finala ... Slazem se da je u takvoj situaciji lako igrati i doci do Finala. Ja nisam imala dogovor ni sa kim, osim nesto neobavezno u pocetku sa Srdjanom. Na zalost, on je bio veoma malo aktivan, bar do pred prelazak na stranu KIS plemena
Quote Petar_Kondor ( ) lara je odigrala najbolje što je mogla i umela sa svim ograničenjima koje imala ... iskreno ni do ujedinjenja joj nisam davao šanse ... Tacno sve. Sa sklopocijom od kompjutera iz 2004. godine (nesto malo je prosirivana memorija kasnije) i presporim internetom, ni ja sebi nisam davala velike sanse, pogotovo kada sam videla koliko jakih igraca se prijavilo (a koji su ispali pre mene)
Quote Petar_Kondor ( ) sad zašto ona i sac nisu nešto probali da naprave ... ne znam Ovo je vise pitanje za Saca...
Quote Petar_Kondor ( ) gejm hostovi ubuduće čuvajte laru makar do top 4 toliko joj makar dugujete I da pred TOP 4 nadjem negde na forumu jedan Tajni iminitet
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 23 April 2017, 20:11:17 | Message # 698 |
The Grim Reaper
| 13. Ciklus 2. deo
Počela je igra za nagradu, na nesreću nekih takmičara nije bila za izbacivanje člana porote nego za prednost u poslednjoj igri za Imunitet. Nagradu je osvojio naravno urke.
Nakon toga je počela poslednja igra za imunitet koja se sastojala iz 2 faze, urke je u drugoj fazi čekao pobednika iz prve. Tic-Tac je pobedio i našao se u finalnoj borbi za Imunitet, urke pobedjuje nakon kontraverzne partije i postaje 1. finalista.
Počinje 13. plemenski savet i još jedan veliki blindside. Sac je izglasan na plemenskom savetu sa 2 glasa, on je glasao za NiNu a Nina za Tic-Tac koji je iskoristio Tajni Imunitet koji je ranije pronašao u Minskom polju.
Evo i glasova:
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/13_ple10.jpg
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 23 April 2017, 20:12:49 | Message # 699 |
Imperija
| Tic-Tac i Urke bi izbacili Tonija iz Porote da su mogli ?
Zanimljivo...
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 23 April 2017, 20:48:43 | Message # 700 |
Vučica
| LaraCroft, interesuje me tvoje vidjenje Sacovog objasnjenja glasa protiv tebe? Ako je pitanje vec bilo, izvinjavam se jer sam ga mozda previdjela. I izvinjavam se sto narusavam hronoloski red, predjeno je vec na nove teme, ali nikad nije kasno...
Quote Tic-Tac i Urke bi izbacili Tonija iz Porote da su mogli ?
Zanimljivo...
Nisu mogli, ja sam strah i trepet za svakog ko ima nesto protiv mog Tonija.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Message edited by Lavica88 - Sunday, 23 April 2017, 20:50:33 |
|
| |
|
troya | Date: Sunday, 23 April 2017, 23:41:03 | Message # 702 |
The Grim Reaper
| Reunion traje još 2 dana do 25. uveče.
Obično bih sad komentarisao 1po1 takmičara pojedinačno, ali mi se čini da je sve rečeno.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 23 April 2017, 23:43:41 | Message # 703 |
Vučica
| Pobjednik sezone su ovi glasovi
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 23 April 2017, 23:50:52 | Message # 704 |
Izjahani jahač
| Daj komentare, troki, ne zezaj.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 23 April 2017, 23:53:29 | Message # 705 |
Krtica
| Lavice ti si pravi heroj, dolazila si svaki put na forum u stvari trebalo je PRVO MESTO da bude tvoje <3
Lavice ti si kao ja, mi smo lojalne, dobre, pametne, dobre osobe...I ono kako se odnosis i ophodis prema ljudima u ovoj igri je nama SVE - ku*ko i zlotvore koga stiže karma što si učestvovala u igri Rimsko carstvo (koja je intenciozno osmisljenja da se izbaci LC) ! hihi
Dva legendardna glasa, naravno uz Ethana koji je sve objasnio, mada mislim da bi bilo daleko od greške i za urketa da su glasali (volim te urke hihi).
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |