Reunion Show - Page 12 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 16:27:12 | Message # 166
Krtica
Group: Publika
Awards: 16
Status: Offline
Quote troya ()
Hvala Tiksi, da neko razume da nije ni meni bilo lako

Kakvi lako dal je tebe neko pitao dal si išta žrtvovao da budeš baš na svakoj igri tu, čitaš glasove, raznorazne gluposti i sve ostalo respect

Eh da dodam, doprinos je dalo naravno i ono "Ethanovo batganje" kako sam ga nazvala podrazumevajući tu i Tonija, Poli i SrdjaNa, onaj momenat kada je Nauparac ispao, bilo je jako zanimljivo. No u tako lošoj situaciji u kakvoj su bili teško je realno da vađenje na slamku spasa uvek uspe. Par igrača mislim da je moglo da pokaže dosta više i mnogo više doprinese kvalitetu sezone, ali jednostavno igre i survivor nerazum par drugih ljudi nije to omogućio.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Sunday, 16 April 2017, 16:31:28

troyaDate: Sunday, 16 April 2017, 16:31:23 | Message # 167
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote tiksi ()
Nisam ja blindesidovala nikoga sem Marka, zapitaj se sta bi bilo da je umesto Marka ispao Matija, Ethan i Marko u savezu, sa jednim crnim i jednim duplim glasom, a sledila su još 2 izbacivanja gde bi mi ostali samo čekali šta će sa nama zapravo da se dogodi. Tu i da se preživelo nikako kasnije ovakvo prepuštanje slučaju ne bi moglo da se pravda.

Pitanje je dal bi bila jos ta 2 izbacivanja. Tim izbacivanjem bi ostali bez 3 igraca i verujte nisam ni ja ocekivao da cete da izbacite ukradeni glas koji vam je bio jedini tracak nade. Da ne pominjem da je odma nakon toga pocela pobuna i da bi ste sa ukradenim glasom mogli da idete na forced merge. Ovako ste izbacili 2. najjaceg u igrama prerano, i kasniji razvoj dogadjaja je bio ocekivan.

tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 16:35:08 | Message # 168
Krtica
Mogli smo da gubimo i 3 i bilo je i očigledno da ćemo još gubiti i sa Markom i bez njega, a na očekivanja o sezoni, nekakvim pobunama i ostalom ne sme da se bazira ničija igra. 2+2=4. Marko da je ostao bi morao da koristi te glasove da bi se izvukao imajući u vidu odnose među ostalim ljudima u plemenu, a ko bi tada ispao ne znam. Tako da ti glasovi ne bi iz te perspektive dočekali ujedinjenje.

Po meni je bolje ispasti i 17. ti nego se provlačiti na sreću par krugova, što kasnije nikako ne bi moglo da se opravda kao dobar play. Ali bolje da idemo redom.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Sunday, 16 April 2017, 16:37:18

LaraCroftDate: Sunday, 16 April 2017, 16:37:15 | Message # 169
Imperija
Awards: 30
Quote troya ()
Sac i LaraCroft umalo preplakali svoja ispadanja, to je i vise nego dva 2 opasna blindside-a.

Nisam umalo preplakala, normalno sam komunicirala sa svima u Povratku u civilizaciju. Vise je Toniju u nekim kasnijim komentarima bilo krivo zbog mog izbacivanja, nego meni samoj

Quote tiksi ()
Osim toga sećam se da je neko na čatu napao Ethana, Polly i SrdjaNa da su rešavali zadatak zajedno kada je Polly osvojila imunitet, ti valjda što je Sac sećam se podržao

Nije na chatu nego valjda na Plemenskom, nebitno. Nikog nisam napala tada, vec samo konstatovala da su clanovi bivseg plemena KIS u toj igri pomagali jedno drugom i rekla da su ispali pametniji od nas iz bivseg plemena KA u toj igri. Legitimno je pomagati onome ili onima kojima smatras da treba pomoci.

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

troyaDate: Sunday, 16 April 2017, 16:38:54 | Message # 170
The Grim Reaper
Quote tiksi ()
Mogli smo da gubimo i 3 i bilo je i očigledno da ćemo još gubiti i sa Markom i bez njega, a na očekivanja o sezoni, nekakvim pobunama i ostalom ne sme da se bazira ničija igra. 2+2=4. Marko da je ostao bi morao da koristi te glasove da bi se izvukao imajući u vidu odnose među ostalim ljudima u plemenu, a ko bi tada ispao ne znam. Tako da ti glasovi ne bi iz te perspektive dočekali ujedinjenje.

Trebali ste da mu titrate jajca, ne do ujedinjanja, ali do prvog sledeceg twista. Jer ste bili sve manje i manje. biggrin

tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 16:40:21 | Message # 171
Krtica
Lara na chatu je bilo i vi ste napadali ovo 4 oro da su radili zajedno, što je Sac sasvim sigurno iskomentarisao da nije u redu. Tu sam i ja nešto komentarisala, a plemenske u to vreme nismo mogli da vidimo. Što onda niste oterali Naupa i rekli mu da nije korektno da pomaze.

@troya ne baziram ja svoj play na ulizivanju i iščekivanju šta će sa mnom da se dogodi. Tada sam jošuvek igrala. Zaboravljaš da sam od 3 VSa u kojima sam igrala pobedila u 2, a u onom prvom svi znamo šta se desilo.

Message edited by tiksi - Sunday, 16 April 2017, 17:25:51

LaraCroftDate: Sunday, 16 April 2017, 16:42:36 | Message # 172
Imperija
Quote troya ()
Ovako ste izbacili 2. najjaceg u igrama prerano, i kasniji razvoj dogadjaja je bio ocekivan.

Slazem se sa ovim. Marko je u igrama mnogo jaci od nekih koji su ostali tada u plemenu KIS i vrlo je moguce da ne bi bilo toliko uzastopnih pobeda plemena KA u borbama za Imunitet u sledecim igrama.

Ali, svaki VS ima neki svoj pocetak "Serije nesrecnih dogadjaja Lemoni Sniketa" tongue 

Mada cenim stavove Tiksi koje je iznela po pitanju izbacivanja Marka. Mada je pitanje sta bi bilo kad bi bilo...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

Lavica88Date: Sunday, 16 April 2017, 16:43:04 | Message # 173
Vučica
Awards: 7
Vise je Toniju u nekim kasnijim komentarima bilo krivo zbog mog izbacivanja, nego meni samoj

laugh

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

troyaDate: Sunday, 16 April 2017, 16:55:02 | Message # 174
The Grim Reaper
Quote tiksi ()
@troya ne baziram ja svoj play na ulizivanju i iščekivanju šta će sa mnom da se dogodi.

Nisam na to ni mislio, ali nekad se mora prilagoditi uslovima igre. biggrin

Jos malo pa stize prva polovina Intervjua.

LaraCroftDate: Sunday, 16 April 2017, 17:00:35 | Message # 175
Imperija
Narode, hajde da komentarisemo po nekom redosledu kako su se stvari odvijale i kako Troya postavlja detalje iz igre. Bice lakse svima za pracenje i komentarisanje.

Doci ce red i na izbacivanje Marka i sve ostalo

tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 17:03:40 | Message # 176
Krtica
Lako je sada prilagodjavati dogadjaje onome što se kasnije dešvalo da bi se izvela kao neka kritika. Ja kažem samo da je ispao Matija umesto Marka svaki sledeći plemenski ne bi mogao da se pravda na bilo koji način kao siguran play i tu već ode mast u propast. Takođe ni lud čovek nije mogao da pretpostavi da će onoliki survivor nerazum da vlada kod pojedinih nakon ujedinjenja gde su planirali da izvlače papiriće kada ih ostane 7. U skladu sa prethodnim imam pitanje za Nauparca i Saca.

Za koga biste glasali da ispadne sledeći da vas je ostalo četiri i da niko nije imao imunitet? Npr u finale su mogle da idu i 2 osobe.

Sac kako bi pravdao tu emocionalnu povredu te osobe za koju bi glasao? Kako uopšte komentarišeš povredu Lare koju si sve vreme planirao da izbacis pre ove cetvorke?
A nemaš stida mene da uplićeš u priču oko njenog izbacivanja, a to si u principu i sam planirao jos od kada je nastao taj klan između vas četvorice

Takođe odgovori i na ono Urketovo pitanje, zašto nisi glasao za bilo koga tada (makar i za sebe ) kada je Lara ispala, da joj iskažeš bar neko poštovanje?

Message edited by tiksi - Sunday, 16 April 2017, 17:14:22

troyaDate: Sunday, 16 April 2017, 17:06:43 | Message # 177
The Grim Reaper
Quote tiksi ()
Lako je sada prilagodjavati dogadjaje onome što se kasnije dešvalo da bi se izvela kao neka kritika. Ja kažem samo da je ispao Matija umesto Marka svaki sledeći plemenski ne bi mogao da se pravda na bilo koji način kao siguran play i tu već ode mast u propast.

Kolko se secam i sledeci plemenski je bio daleko od sigurnog playa. Ali ajde da sacekamo da dodje i taj plemenski na red.

tiksiDate: Sunday, 16 April 2017, 17:10:39 | Message # 178
Krtica
Ok idi po redu, prikljucicu se kako budes pisao a na ova gore pitanja mogu i kasnije da odgovore.

NaupDate: Sunday, 16 April 2017, 17:14:13 | Message # 179
Lepi
Awards: 9
Za koga biste glasali da ispadne sledeći da vas je ostalo četiri i da niko nije imao imunitet?

Pitali bismo troyu da nam izvlaci papirice.. ili da baca kocku.. mozda bismo i vrhovnog vodju pitali da odluci ko najmanje zasluzuje od nas da se nadje u finalu

SacDate: Sunday, 16 April 2017, 17:19:35 | Message # 180
Izjahani jahač
Awards: 19
Hvala Polly na odgovoru. Ostale bih zamolio ako bi bili ljubazni da konkretno odgovore na moja konkretna pitanja, znaci na svako, redom, jedno po jedno, a ne da se pozivaju na moju licnost, namere i potrebe. 

Znaci ako neko misli da je u redu da se clanovi porote dogovore pri glasnju za pobednika, a to je u realnom Survivoru apsolutno zabranjeno i po ugovoru kaznjivo milionskim sumama, onda nemoj sebe bar da naziva pravim Survivor igracem. Nemojte osudjivati nekog ko je glasao po svom izboru, iako se vama taj izbor ne dopada, jer je to ustvari ono sto je sasvim legitimno i na tome se cela igra Survivora bazira. Hvala lepo.

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Search: