Reunion Show
|
|
Lavica88 | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:32:33 | Message # 256 |
Vučica
Group: Publika
Status: Offline
|
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:32:39 | Message # 257 |
the quoter of the year
| Quote Sac ( ) Da sam u finalu sa njima, da li smatras da bih imao 4 glasa kisovca u startu? Ili da ste u finalu ti, Ethan ili Polly sa njima? Gde bi isli moj glas i glasovi ostalih Kisovca? Da li bi bilo bitno bilo sta od ovoga sto su njih dvojica radili cele sezone? I ko je kontrolirao igru? Ne znam što bi ti imao u startu, to je pitanje za ostalih troje ljudi. Ja sam bio u savezu sa troje ljudi koji koriste svoj mozak i nisu na STAND BY-u kao određeni članovi velikog plemena Ka, tako da automatska 4 glasa nema nitko. Bez obzira što ti imaš neke teorije zavjere već dva dana, dogovora nije bilo. A vas troje nitko nije optužio da ste glasali za istu osobu,a ponavljam, glasali ste na najinferiorniju osobu od finalista. Tvoja pitanja ne razumijem pa me slobodno upozori ako nisi zadovoljan odgovorom, kao što si stalno radio Urketu i TT-a na FTC. Ja sam bio tvoj fan prije FTC, ali kad vidim što se sve izdogađalo,jasno je da su momci odigrali prejebnu sezonu, taktika im je bila izvrsna. Tako da sad kad sve vidim, vjerujem da se moj glas ne bi mijenjao da je u finalu netko od trojca Sac/Nauparac/Lara. Da je u finalu s njima bio netko od mojih saplemenika, imali bi moj glas jer bi to značilo da su morali proći jako puno eliminacija u manjini,a i s njima se najbolje poznajem. Tvoj glas bi,vjerujem, išao onome tko ti najviše miluje ego. Momci to nisu radili, rekli su ti što te ide i izgubili tvoj glas. To je skroz u redu. Naravno da bi bilo bitno što su oni tada učinili kroz sezonu, ali da je Ethan došao do finala,a trebao je biti izbačen u final 8, meni bi to tada bio razlog za pobjedu. Da je Polly došla u finale, a svi su je smatrali prijetnjom nakon što je osvojila prvi imunitet, ista stvar. Da je pak Srđan došao u finale,e onda bih kupio kartu za BG i slavio s njim jer bi to bila pljuska lažnom moraliziranju koje mrzim,a ove sezone ga je sa vaše strane bilo na bacanje. Moj glas nikada nije i neće biti PROTIV nekoga, samo ZA, ako govorimo o finalu. Tvoj je bio protiv Urketa i TT-a, zato onaj esej od 2000 riječi- da se opravdaš ne publici i ne poroti, već sebi.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:41:10 | Message # 258 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote Toni ( ) Ne znam što bi ti imao u startu, to je pitanje za ostalih troje ljudi. Ja sam bio u savezu sa troje ljudi koji koriste svoj mozak i nisu na STAND BY-u kao određeni članovi velikog plemena Ka, tako da automatska 4 glasa nema nitko. Bez obzira što ti imaš neke teorije zavjere već dva dana, dogovora nije bilo. A vas troje nitko nije optužio da ste glasali za istu osobu,a ponavljam, glasali ste na najinferiorniju osobu od finalista.
Quote Toni ( ) Moj glas nikada nije i neće biti PROTIV nekoga, samo ZA, ako govorimo o finalu. Tvoj je bio protiv Urketa i TT-a, zato onaj esej od 2000 riječi- da se opravdaš ne publici i ne poroti, već sebi.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
MarkoNG | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:42:07 | Message # 259 |
The Punisher
| Quote troya ( ) Marko :respect: Respekt my ass, gde mi je HII sto si obecao??
moja pesma koja oslikava ovu sezonu - VS 5 - KISKA
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:45:23 | Message # 260 |
the quoter of the year
| Quote MarkoNG ( ) Respekt my ass, gde mi je HII sto si obecao?? Dao ga meni ali džabe kad Urke i TT glume kao da su kalili zanat u Maloj nevjesti
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:50:43 | Message # 261 |
Vučica
| Quote ali džabe kad Urke i TT glume kao da su kalili zanat u Maloj nevjesti
I poznaju se onoliko koliko traje Mala nevjesta...
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:53:48 | Message # 262 |
Lepi
|
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:56:51 | Message # 263 |
Prvo Mesto
| Quote Lavica88 ( ) Mala nevjesta Fun fact: Prva sezona je imala 2165 epizoda, al' krenuli su sa drugom konačno.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
Matija | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:57:58 | Message # 264 |
Dalibor
| Quote Tic-Tac ( ) Fun fact: Prva sezona je imala 2165 epizoda Samo??
|
|
| |
Naup | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:58:03 | Message # 265 |
Lepi
| Quote Tic-Tac ( ) Fun fact: Prva sezona je imala 2165 epizoda, al' krenuli su sa drugom konačno. Dodzi na FB, gde mi pobeze <3
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:58:38 | Message # 266 |
Vučica
| Ma ova sezona VSa je vise Judina zena nego Mala nevjesta...
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 16 April 2017, 22:59:22 | Message # 267 |
Izjahani jahač
| @Toni: Pa i ovi tvoji postovi su dugacki. Kome se ti pravdas?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 16 April 2017, 23:07:18 | Message # 268 |
the quoter of the year
| Quote Sac ( ) @Toni: Pa i ovi tvoji postovi su dugacki. Kome se ti pravdas? pa onda i opet
Postavio si mi 7 pitanja,odgovorio sam ti na njih.
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 16 April 2017, 23:21:00 | Message # 269 |
Izjahani jahač
| Hvala ti na iskrenim odgovorima.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 17 April 2017, 07:05:47 | Message # 270 |
Izjahani jahač
| Evo sad vidim da je i Ethan osetio neku potrebu da se u necemu opet slozi sa Tonjem, iako ga ja nisam nista pitao. I to je u redu. Ali moram da kazem da iako je 2 na 1, ne mora da znaci da su 2 u pravu. Ovde je vecina sasvim nebitna za odredjivanje legitimnosti necega. Za razliku od Survivora i glasova porote, gde je odluka vecine sustinska(pod uslovom da nije donesena na nacin koji apsolutno zabranjen u Survivoru).
Ja cu izneti MOJE MISLJENJE, koje ne pokusavam da plasiram kao neku dogmu, ma koliko ljudi sa sa tim slagalo: Ethan se obrukao kao OZBILJAN SURVIVOR IGRAC samim tim sto je bio spreman na namestanje glasova samo da Nina ne bi pobedila, bez obzira da li je na kraju do toga doslo ili ne.
P. S: Sledeci put kada budem bio u poroti, napravicu lictaciju, pocetna cena jedna crvenka, pa ko da vise. Da se pokazu svi ti OZBILJNI SURVIVOR IGRACI.
Message edited by Sac - Monday, 17 April 2017, 09:25:16 |
|
| |