Reunion Show
|
|
LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 15:49:18 | Message # 316 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote troya ( ) Za ovu temu, najbolje da se otvori neka posebna tema.
Quote Nauparac ( ) Ne secam se da je Kelowac igrao u ovom VS-u.. Nema potrebe pisati o prethodnim VS u ovoj temi Slazem se. Vecina nas odavde uopste nije igrala taj VS, za Kelovca jedva da smo i culi...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 15:51:01 | Message # 317 |
Krtica
| Jeste Ethane to je bio jedan jako sporan momenat. Ono sto smo sigurno znali je da je u losem odnosu sa Tonijem, da ja u njega nemam poverenja i da je Miko spreman da uradi bilo šta da preživi jedan krug vise, bio je jako krupan potez tu nešto protiviti se, a tako rano u igri, kad pojma nemaš šta će i kako da se dogodi kasnije. Meni je bilo doduše jasno da ćemo sigurno gubiti, jer ni do tada sreće nismo imali, a dosta igara je bilo na sreću i istog tipa.
@troya sam si poceo da offujes
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 15:52:07 | Message # 318 |
Imperija
| Pitanja za clanove plemena KIS:
Koliko je na Mikino izbacivanje uticalo to sto je predlozio da u Stari Japanski Bunker ide MarkoNG a ne neko drugi ?
Zasto vam je Miko bio tolika pretnja, kada je bilo ocigledno da nije ni sa kim u "dealu" ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 15:53:28 | Message # 319 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote tiksi ( ) i da je Miko spreman da uradi bilo šta da preživi jedan krug vise zašto bi iko pristao da bude nečija marioneta u zamenu za krug ili dva ?
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 15:56:01 | Message # 320 |
Vučica
| Quote zašto bi iko pristao da bude nečija marioneta u zamenu za krug ili dva ?
Ciklus ili dva
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 15:57:06 | Message # 321 |
Vašljivi glodar
| Quote LaraCroft ( ) Koliko je na Mikino izbacivanje uticalo to sto je predlozio da u Stari Japanski Bunker ide MarkoNG a ne neko drugi ? Kod mene lično nije nimalo uticalo, ne znam za ostale.
Quote LaraCroft ( ) Zasto vam je Miko bio tolika pretnja, kada je bilo ocigledno da nije ni sa kim u "dealu" ? Meni lično se nije javio nijednom od početka sezone, što mi je bila crvena lampica. Znajući da Miko nije pasivan igrač, imao sam osećaj da to sve znači da će pokušati da me izbaci, što se na kraju ispostavilo kao tačno.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 16:00:50 | Message # 322 |
Krtica
| Quote EthanMorasca ( ) zašto bi iko pristao da bude nečija marioneta u zamenu za krug ili dva ?
Miko je upravo takav igrač, igra samo u tekućem ciklusu i ne gleda ništa unapred. U tom ciklusu je pokušao da se vadi na Matiju i to što je Matija rekao da odustane. Načula sam i ja to bila da je hteo Ethana da izbaci, međutim meni lično nije ništa u tom domenu predložio.
Miko je bio ogromna pretnja, pre svega po igre, a onda i ovako. Bili smo destabilizovani i inače i samo nam je još falilo da tu bude neko ko niti smrdi nit miriše, koji u jednom krugu može da ti bude najveći saveznik, a u sledećem inicira tvoje izbacivanje itd.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 16:02:03 | Message # 323 |
Imperija
| Quote EthanMorasca ( ) Kod mene lično nije nimalo uticalo, ne znam za ostale. OK. Ovo pitam, jer kod nas u KA je bio kao neki dogovor da se ide naizmenicno, s tim sto se meni nije islo. I bolje sto nisam.
BTW, Ethane, od takmicara koji su usli u ujedinjenje, izgleda da samo nas dvoje nismo isli po tim Bunkerima, Minskim Poljima...
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 April 2017, 16:02:38 | Message # 324 |
The Grim Reaper
|
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 16:05:16 | Message # 325 |
the quoter of the year
| Quote LaraCroft ( ) Koliko je na Mikino izbacivanje uticalo to sto je predlozio da u Stari Japanski Bunker ide MarkoNG a ne neko drugi ? Pa onako, utjecalo je. Bilo je priča da su Miko i Marko u savezu, a tad smo već znali da su Ethan i Marko u savezu pa je trebalo to malo dovesti u red. Plus, s Matijom sam bio bliži i više sam mu vjerovao (a i ostali su) tako da je ovo bio no brainer. Da je Miko bio aktivniji otpočetka, meni bi bilo drago pokušati nešto s njim jer nemam loša iskustva s njim. Ni dobra, nemam nikakva pa sam bio spreman pokušati Međutim, on se pojavio tek prije tog plemenskog i pokušao nešto,a tada mi se Matija već uvukao pod kožu ( #ništaseksualno ) i nisam htio glasati za njega.
Quote LaraCroft ( ) Zasto vam je Miko bio tolika pretnja, kada je bilo ocigledno da nije ni sa kim u "dealu" ? Kako sam i gore napisao, bilo je priča da on i Marko mute nešto, pa je to valjalo prekinuti. Svi su pričali kako može napraviti haos,a ni to nismo htjeli. Ja nemam puno iskustva s njim, ali dosta ljudi u plemenu nisu bili fanovi njegove igre. Plus, bilo je između njega i Matije, a ne pada mi na pamet izbaciti lojalnog saveznika zbog nekoga s kim sam razmijenio 10-ak poruka. Također, bilo je prerano za izbaciti Marka, tako da je izbor bio dosta limitiran.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 16:06:27 | Message # 326 |
Lepi
| E da, kad smo vec kod bunkera, secam se kad je Srdjan trazio da ide, ali mi (2+2 sto bi rekao Sac) smo bili za to da TT ode, sto je kasnije i bil otako.. I mislim da se to Srdjanu uopste nije svidelo O tome vise kad dodje taj deo ciklusa
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 16:06:27 | Message # 327 |
the quoter of the year
| Quote LaraCroft ( ) BTW, Ethane, od takmicara koji su usli u ujedinjenje, izgleda da samo nas dvoje nismo isli po tim Bunkerima, Minskim Poljima... Nisam ni ja Lara, i iskreno me vrijeđa što si zaboravila svog nasljednika, Jacka Dawsona.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 16:08:34 | Message # 328 |
Lepi
| Nisam ni ja
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 April 2017, 16:09:32 | Message # 329 |
The Grim Reaper
| Quote Nauparac ( ) Nisam ni ja Ja 9x
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 16:10:19 | Message # 330 |
Lepi
| Quote troya ( ) Ja 9x jel si osvojio nesto?
|
|
| |