Reunion Show - Page 21 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
tiksiDate: Monday, 17 April 2017, 15:16:01 | Message # 301
Krtica
Group: Publika
Awards: 16
Status: Offline
Nije Miko nego Kelowac ili kako se zvao igrac, mada se ne secam dal je dao 2 ili koliko. Tada sam bila u plemenu sa nekoliko ljudi koji su bili prijatelji u RL i kako se to dogodilo da prezivim zapravo ne znam, tj. ne secam se, ali sećam se da je bilo teško.

Na ovoj igri smo svi pogrešili jer zbog haosa na chatu, pošto se Miko svojski trudio da vodi igru, nismo proveravali odgovore iako sam ja to više puta govorila da to treba da uradimo, a Matejini odgovori nisu bili tačni, gde je on i javno rekao više puta pred celim plemenom da odustaje (što je Miko hteo da iskoristi da sebe izvuče). Međutim, ni Toniju, a ni meni nije odgovaralo da Matija ispadne, jer bi tako zapravo zapali u potencijalno inferioran položaj u plemenu ( Poli nismo znali šta misli, Miko misli kako vetar duva). Ja sam još ovde htela da se prekine veza Marko-Ethan, no složih se sa Tonijem, da je za tako nešto možda rano zbog mišljenja javnog menjenja. Bilo je pitanje takođe kako bi i dal bi u tom momentu Matija to pratio, pošto je sam spominjao da je takođe bio na nekom tajnom chatu sa Markom i Ethanom oko top 3 deala.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 15:19:29 | Message # 302
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote tiksi ()
Nije Miko nego Kelowac ili kako se zvao igrac, mada se ne secam dal je dao 2 ili koliko. Tada sam bila u plemenu sa nekoliko ljudi koji su bili prijatelji u RL i kako se to dogodilo da prezivim zapravo ne znam, tj. ne secam se, ali sećam se da je bilo teško.

Svako u vasem plemenu imao po 1, odakle to samo Miko zna. biggrin A Kelowac ti je dao nakon sto smo ga izbacili sa njim, tako da se to vise racuna kao Miko nego kao Kelowac biggrin

Lavica88Date: Monday, 17 April 2017, 15:20:22 | Message # 303
Vučica
Awards: 7
Tada sam bila u plemenu sa nekoliko ljudi koji su bili prijatelji u RL i kako se to dogodilo da prezivim zapravo ne znam, tj. ne secam se, ali sećam se da je bilo teško.

Gdje naleti na te? biggrin

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

tiksiDate: Monday, 17 April 2017, 15:23:08 | Message # 304
Krtica
Da, da Miko mi namestio pobedu, wtf. Kelowac mi je dao te imunitete još dok je bio u igri, potpuno legitimno, sećam se da smo se i tada oko toga sporili i da je dokazano da je tako bilo vrv bi se sezona prekinula, ili bi se oduzeli imuniteti. Batalite više svoju sujetu sa ovim VSovima, to je stvarno ono što uništava ovu igru. To i pretnje.

Ne znam par tipova drugara i dal neka devojka svi iz istog mesta i svaki dan zajedno. Ne sećam se kako sam preživela stvarno, ali znam da su me baš gotivili, da su imali hejt prema ljudima iz drugog plemena i da su u meni videli najveću šansu da nešto uradim, jer smo dosta i gubili.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Monday, 17 April 2017, 15:27:00

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 15:24:54 | Message # 305
Lepi
Awards: 9
Trojo, takve su ti igre bile da smo mogli da koristimo google, sta ces biggrin

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 15:25:33 | Message # 306
The Grim Reaper
Toliko si se mucila u plemenu sa ljudima koji su se znali iz RL da su ti i tajne imunitete sami davali biggrin

Plus sto si imala spijuna u nasem plemenu teehee

tiksiDate: Monday, 17 April 2017, 15:28:01 | Message # 307
Krtica
Neki ljudi nikada ne prežale što su izgubili neke VS ove, ali to govori više o njima...

Da Kelowac je imao najveće poverenje u mene da ću te HI ispravno da koristim

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 15:32:06 | Message # 308
The Grim Reaper
Nemoj meni te fore, nisam ti ja Sac biggrin

Nema tu sta da se prezali, Sac nije igrao za sebe nego za tebe. Ti si pobedila, svi znamo kako je on zavrsio.

Nema potrebe sad pricati o nekim mucenjima, kad ti je i onako svaki plemenski pricao za koga se glasa, osim u slucaju Kelowca kad smo ga izbacili Sacu iza ledja sa Tajnim Imunitetom u dzepu. smile

LaraCroftDate: Monday, 17 April 2017, 15:33:34 | Message # 309
Imperija
Awards: 30
Troya, uspori malo sad sa postavljanjem novih detalja, da bismo iskomentarisali ovu igru i Mikin slucaj.

Evo, ja priznajem da u ovoj igri nisam bila od koristi plemenu (za razliku od nekih prethodnih i buducih igara), jer mi matematika slabo ide.

Sto se tice Mikinog izbacivanja, nikome necu da solim pamet. Nije bio u mom plemenu, pa ne znam detalje...

Samo citam sta pise Tiksi, koja kaze na prethodnoj stranici u ovoj temi da nije htela da igra do kraja tongue

Quote tiksi ()
Međutim, ni Toniju, a ni meni nije odgovaralo da Matija ispadne, jer bi tako zapravo zapali u potencijalno inferioran položaj u plemenu
Quote tiksi ()
Ja sam još ovde htela da se prekine veza Marko-Ethan

Za ovo si u pravu:

Quote tiksi ()
Batalite više svoju sujetu sa ovim VSovima, to je stvarno ono što uništava ovu igru

A ovako slican slucaj sam ja imala u jednom VS kod Mike, kada su me, zajedno sa Sacom, izbacili takmicari koji su u RL bili momak i devojka:

Quote tiksi ()
Ne znam par tipova drugara i dal neka devojka svi iz istog mesta i svaki dan zajedno.

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

Message edited by LaraCroft - Monday, 17 April 2017, 15:34:17

MatijaDate: Monday, 17 April 2017, 15:33:34 | Message # 310
Dalibor
Awards: 4
Ja sam bio u opste haosu tada, jer sam bas bio kratak sa vremenom, zato sam i hteo da odustanem. Medjutim, nas GH Troki me nagovorio "opet" da to ne radim i da ostanem, sto sam na kraju ipak odlucio. Medjutim, urok mog kasnijeg odustajanja kada sam ispao na plemenskom ne zelim da komentarisem smile

tiksiDate: Monday, 17 April 2017, 15:35:35 | Message # 311
Krtica
Quote tiksi ()
Neki ljudi nikada ne prežale što su izgubili neke VS ove, ali to govori više o njima...

Bilo je, mnogo teško, toga se sećam, nekih detalja ne. Sac je bio u finalu i imao jednaku šansu, a sam je birao šta radi, a nije cinkario u toje meri u kojoj ti tvrdiš ovde, igrao je na obe strane.

Kelowac nije ispao sa HI u dzepu. To potpisujem i stvarno ne mogu svaki dan da se bavim necijom sujetom od postanka ovog VS sveta i offujem ovde.

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 15:40:57 | Message # 312
Lepi
Awards: 9
Ne secam se da je Kelowac igrao u ovom VS-u.. Nema potrebe pisati o prethodnim VS u ovoj temi

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 15:41:27 | Message # 313
The Grim Reaper
Quote tiksi ()
Bilo je, mnogo teško, toga se sećam, nekih detalja ne. Sac je bio u finalu i imao jednaku šansu, a sam je birao šta radi, a nije cinkario u toje meri u kojoj ti tvrdiš ovde, igrao je na obe strane.

Osoba koja izda svoje pleme i ako je u dobroj(top3) poziciji u njemu nikad ne moze da ima podjednake sanse.

U toj meri da vam je na prvom plemenskom sacuvao 2,3 HII, malo li je? biggrin

Za ovu temu, najbolje da se otvori neka posebna tema. biggrin

EthanMorascaDate: Monday, 17 April 2017, 15:42:56 | Message # 314
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote tiksi ()
mislim da je to slanje Marka na ostrvo (kada vec njegov opstanak u plemenu do kraja nije bio siguran i kada je bilo ljudi koji su to mogli da vide kao pretnju po sebe) bio apsolutni fail, da smo tu mlako igrali i isli linijom manjeg otpora, nismo se još zaigrali i gledali samo da otovreno previše ne iznosimo neke svoje stavove, kada je to Miko kao iz topa predlozio

Ovo je jako intrigantna tema. biggrin Iskreno se ni meni nije dopalo, ali u trenutku kad je Miko to predložio, a Marko se složio bukvalno 2 sekunde kasnije, bilo mi je jako sumnjivo i delovalo je kao da su se njih dvojica to dogovarali na nekom posebnom chatu. Nije išlo da su bunim u tom trenutku i paranoišem već dovoljno paranoičnog Marka, pogotovo ne zbog neke misteriozne nagrade koja je vrlo lako mogla da bude neka glupost, a kristalnu kuglu da proreknem da će tamo biti ukradeni glas nisam imao. Plus, meni Markov opstanak u plemenu nije bio nimalo upitan, pogotovo što se nisam ni izbliza nadao da ćemo izgubiti 3 puta zaredom. Iskreno, hteo sam ja tad da idem u Bunker, ali meni lično nije bio smak sveta što je to kod njega (iako nisam bio oduševljen).

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

EthanMorascaDate: Monday, 17 April 2017, 15:44:23 | Message # 315
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote LaraCroft ()
A ovako slican slucaj sam ja imala u jednom VS kod Mike, kada su me, zajedno sa Sacom, izbacili takmicari koji su u RL bili momak i devojka:

Dodao bih da je taj momak bio moj drug iz srednje škole. lol

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

Search: