Reunion Show - Page 20 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
NaupDate: Monday, 17 April 2017, 11:55:02 | Message # 286
Lepi
Group: Publika
Awards: 9
Status: Offline
Taj imunitet neces osvojiti

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 12:48:54 | Message # 287
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote Nauparac ()
Kako je Zicko iskoristio licni iz bunkera u final4 onda?

U final4 je iskoristio Tajni Imunitet, ne licni.

MarkoNGDate: Monday, 17 April 2017, 12:53:52 | Message # 288
The Punisher
Awards: 15
Quote troya ()
odma rešio zadatak za Tajni,
tipa 24 sata kasnije, da , to je bas odmah :D
Quote troya ()
Marko probudio Smigel Mode
Pokusao da spasem coveka koji mi je pomagao tokom cele sezone, (u tome i uspeo na tom plemenskom :P ) i ja sam Smigl, ne vidim poentu biggrin

EthanMorascaDate: Monday, 17 April 2017, 12:58:52 | Message # 289
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote Lavica88 ()
Zamazane mi oci raznim strateskim potezima ovog VSa, pa nekad ne vidim nista, a nekad mi se prividja svasta, likovi iz devetog kruga pakla, haos...

lol

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

EthanMorascaDate: Monday, 17 April 2017, 13:00:08 | Message # 290
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote Tic-Tac ()
Naup evo tebe još nisam iskoristio, a sezona gotova

laugh

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

LaraCroftDate: Monday, 17 April 2017, 13:04:55 | Message # 291
Imperija
Awards: 30
MarkoNG je, znaci, osvojio nagradu vrednosti "atomske bombe" u Bunkeru u duelu sa takmicarem (AjdinSA) koji se nije ni pojavio na VS (sto sada trenutno nije tema).

Jos je zanimljivije sto je nije iskoristio. Sa njom, na Plemenskom na kom je izglasan, da ju je aktivirao, nikako ne bi mogao da ispadne.

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

LaraCroftDate: Monday, 17 April 2017, 13:10:33 | Message # 292
Imperija
Quote MarkoNG ()
Pokusao da spasem coveka koji mi je pomagao tokom cele sezone

Koje cele sezone, kada si ispao skoro na samom pocetku ?

(mada necu jos da komentarisem tvoje ispadanje, jos nije ni Miko dosao na red)

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

Message edited by LaraCroft - Monday, 17 April 2017, 13:36:18

MarkoNGDate: Monday, 17 April 2017, 13:42:24 | Message # 293
The Punisher
Awards: 15
Quote LaraCroft ()
Jos je zanimljivije sto je nije iskoristio.
samo bih upropastio dobru nagradu i opstao krug duže, a svakako da sam znao da se sprema tako nesto probao bih prvo da pregovaram, jer sam svakako imao na umu da uz Ethana ostanem i sa Polly i Tiksi u ajde da kazemo alijansi. 
Ali ne bih više o tome, davno je bilo , nema uticaja na dalji tok reuniona ni u kakvom smislu.

Lavica88Date: Monday, 17 April 2017, 13:43:48 | Message # 294
Vučica
Awards: 7
Koje cele sezone, kada si ispao skoro na samom pocetku ?

laugh

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

Tic-TacDate: Monday, 17 April 2017, 13:56:46 | Message # 295
Prvo Mesto
Awards: 10
Evo sad kad gledam igre i kad pokušavam da se prisetim, baš mi je Lara često bila nevidljiva u igrama, mada znam da se trudila i bilo predana plemenu KA.

Ali svi znamo da je šampion u XO igrama i dokazala je da je u taj aspekt VS igre savladala. Moj savet je da počne da vežba strategiju, društvenu igru, brzinske igre i svaki drugi aspekt koji nije 5 in a row i 4 in a row i biće na dobrom putu da uđe u top 5 u nekoj od narednih sezona.

Da ih srce vodi, oni ne daju!

Lavica88Date: Monday, 17 April 2017, 14:42:17 | Message # 296
Vučica
Awards: 7
Laro, ja ti savjetujem da radis sasvim suprotno od ovog sto Tic kaze i doci ces u finale jednog dana biggrin

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

Message edited by Lavica88 - Monday, 17 April 2017, 14:42:47

tiksiDate: Monday, 17 April 2017, 14:52:43 | Message # 297
Krtica
Awards: 16
@ Lara verujem da bih sa Lazom bas dobro funkcionisala, mozda bi mi bio i top ally posto to niko ne ocekuje, a i mislim da smo dosta slični u neku ruku. Laza je dosta pametan momak, zanimaju ga različita sociološka pitanja, istorija i ne plaši se da iskaže svoje mišljenje (ne ulizuje se) i ja to jako cenim. Naravno da je igrao i da sam i ja htela da igram do kraja.

Za Marka mi je zao, jer je stvarno bilo malo vremena da se gradi neko poverenje, svaki drugi dan smo išli na plemense, a srljao je i za to malo vremena, moguce da bi sasvim bilo drugacije da od pocetka nije imao taj predeal sa Ethanom, koji je svima jako smetao.

Da dodam, mislim da je to slanje Marka na ostrvo (kada vec njegov opstanak u plemenu do kraja nije bio siguran i kada je bilo ljudi koji su to mogli da vide kao pretnju po sebe) bio apsolutni fail, da smo tu mlako igrali i isli linijom manjeg otpora, nismo se još zaigrali i gledali samo da otovreno previše ne iznosimo neke svoje stavove, kada je to Miko kao iz topa predlozio. Po meni je svakako trebao da ide Ethan, ali ni sama nisam mnogo uradila na tom planu. Što se mene lično tiče nije mi ni padalo na pamet da sebe predlazem i tovarim sebi neku vrstu bede na vrat (gde sam i onako mislila da me mnogi vide kao neku pretnju) kao što sam oduvek i radila, mislim da nikad nisam ni imala neki hi ili nesto, sem ako mi neko nije poklonio.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Monday, 17 April 2017, 15:04:37

LaraCroftDate: Monday, 17 April 2017, 15:01:37 | Message # 298
Imperija
Hvala na savetima. Ja sam u ovaj VS usla da se igram, a ne da pobedim po svaku cenu.

Doci cemo do mog izbacivanja. Jos nije ni Mikov slucaj dosao na red, a mi vec komentarisemo i MarkaNG, koji je ispao nekoliko dana posle Mike

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 15:03:11 | Message # 299
The Grim Reaper
2. ciklis 2. deo

Usledila je igra matematika, gde su oba plemena poletela da koriste raznorazne internet solvere. Na kraju su igru odlučile greške ljudi koji su loše prepisivali rezultate iz solvera. Pleme Ka je osvojilo Imunitet.

Počeo je 2. plemenski savet plemena Kis na kome je jednoglasno izglasan Miko koji je glasao za Matiju.

Evo i glasova:

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/2_plem10.jpg

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 15:05:33 | Message # 300
The Grim Reaper
Quote tiksi ()
mislim da nikad nisam ni imala neki hi ili nesto, sem ako mi nieo nije poklonio.

I Kipru ti Miko poklonio 2 i Sac 1 laugh

Search: