Reunion Show
|
|
Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 17:49:00 | Message # 361 |
Lepi
Group: Publika
Status: Offline
| Ne na mibbitu, nego ovde.. Slobodno i vi tvrdite da smo se mi dogovrili, niko vam ne zabranjuje
Nije tiksin komentar izvucen iz konteksta, nego odgovor na moje pitanje, (tema o Sacu, strana 10 )
Troyo, next please
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 17:51:26 | Message # 362 |
the quoter of the year
| Quote Nauparac ( ) Ne na mibbitu, nego ovde.. Nije govno nego se pas pos*ao.
Quote Nauparac ( ) Nije tiksin komentar izvucen iz konteksta Ne samo što je izvučen, nego je i krajnje nebitan za ovu raspravu. Tiksi kad je napisala da nas 4 imamo većinu u Poroti od 7 članova nam je jasno dala do znanja da zna izračunati da je 4 veće od 3. Bravo, Tiksi!
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 17:56:12 | Message # 363 |
Lepi
| Ima razlike, ali nebitno
ako je u poroti svako individua za sebe, nema potrebe praviti podelu neke onda, ali se tiksi a sad i ti pozivate na istu.. ali opet kazem, nebitno je sve to, nista se promeniti nece, ja i dalje stojim iza toga, ti tvrdis drugacije i kraj price
Zavrsavam diskusiju na ovu temu, posto smo opet skrenuli sa reuniona
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 17:58:18 | Message # 364 |
the quoter of the year
| Vi iz plemena Ka potencirate podjelu od početka igre, od 1. runde i nastavili ste i u ujedinjenju. A vrhunac toga je bio kad ste se našli na chatu i dogovorili glasati za Ninu. Eto, otići ću toliko daleko da i to kažem
Ja sam sad gotov sa diskutiranjem ove teme s tobom.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 17 April 2017, 17:58:58 | Message # 365 |
Izjahani jahač
| Ok, od sada cu samo za Ethana komentare koje pisem pod emocijama pisati crvenom bojom, a one objektvne, ozbiljne cu pisati plavom bojom. Da ne bude zabune vise... Jel moze?
Quote EthanMorasca ( ) ispravljanja krivih Drina, koje pritom nisu krive, već ih ti vidiš kao takve Mislim da je tvoj glas u finalu upravo iz ovog razloga. A i Tonijev isto.
Da li ste se dogovorili ili ne, to necemo znati dok neko od vas ne prizna(ako se desilo), ali mozemo da sumnjamo. Kao sto sam i ja izneo svoje sumnje.
Ali mene zanimaju dokazi da sam ja ubedjivao vas da glasate za Ninu, kao i to da je Ethanov animozitet prema Nini nastao bas iz tog razloga. I da ovo nije sve zato sto sam glasao za Ninu, protiv vasih ocekivanja. Iako sam napisao razlog i lepo objasnio. Hvala lepo.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Monday, 17 April 2017, 18:11:02 |
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 18:00:03 | Message # 366 |
the quoter of the year
| Quote Sac ( ) Ok, od sada cu samo za Ethana komentare koje pisem pod emocijama pisati crvenom bojom, a one objektvne, ozbiljne cu pisati plavom bojom. Da ne bude zabune vise... Jel moze? Imamo komedijaša,ljudi ju Bože,kako me nasmija!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 18:45:52 | Message # 367 |
Vučica
| Malo Andersen, malo Nusic.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 19:26:30 | Message # 368 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Nastavljaš sa spinovanjem i misterioznim profound bullshit rečenicama, citiraš nešto i ispod trijumfalno napišeš nešto potpuno nepovezano i nejasno, pri čemu je poenta celih tih konstrukcija samo tebi jasna.
Ko gubi ima pravo da se ljuti, a ti si ovde izgubio 2 puta tokom sezone - prvi put kada si sam ispao, a drugi put kada je tvoj minijaturni osvetnicki projekat neslavno završio. Tako da razumem te frustracije, ali ne razumem zašto sam ja predmet istih.
Tako da stavljam tačku na ovo tvoje višednevno maltretiranje i hijackovanje ove teme u svrhu veštačkog održavanja u životu tvog osvetničkog projekta (kojem si čak i avatar prilagodio, moram primetiti).
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Message edited by EthanMorasca - Monday, 17 April 2017, 19:27:29 |
|
| |
Sac | Date: Monday, 17 April 2017, 19:33:31 | Message # 369 |
Izjahani jahač
| Ali mene zanimaju dokazi da sam ja ubedjivao vas da glasate za Ninu, kao i to da je Ethanov animozitet prema Nini nastao bas iz tog razloga. I da ovo nije sve zato sto sam glasao za Ninu, protiv vasih ocekivanja.
Evo konkretno ptanje: dokaze za ovo gore, imas ili nemas?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
djo | Date: Monday, 17 April 2017, 19:37:26 | Message # 370 |
Generalissimo
| Preesporo ide ovo. Treci dan, 25.stranica, a tek do Mike stigli
>>>may the odds be ever in your favor>>>
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 19:40:37 | Message # 371 |
Vašljivi glodar
| Quote Nemanja ( ) Preesporo ide ovo. Slažem se, trebalo bi Troki da ubrza.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 April 2017, 19:46:13 | Message # 372 |
The Grim Reaper
| 3. ciklus 1. deo
Usledila je legendarna igra sa 4 puzle od koje se pravi jedna velika slika. Lara je ostala skamenjena još na početku kod binarnih brojeva.
Pleme Ka osvaja još jedan Imunitet i Nagradu.
U Japanski Bunker odlaze Tic-Tac i Matija.
Nagrada je Lični Imunitet.
Tu je po meni Matija napravio katastrofalnu grešku jer je pristao na duel umesto da ode na licitaciju. Na kojoj je mogao sigurno da ponudi više glasova od TT jer je on bio ugrožen na plemenskom savetu i sigurno da bi ga odigrao na 1. sledećem, dok je TT planirao nagradu da čuva za budućnost.
Matija mi je stavio do znanja da i on zna šifru Tajnog Imuniteta, koji je odavno pronadjen.
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/matija11.jpg https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/matija12.jpg
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 19:50:58 | Message # 373 |
Lepi
| Evo, TT je uzeo licni ovde a ne tajni i stoji final6..
|
|
| |
troya | Date: Monday, 17 April 2017, 19:52:52 | Message # 374 |
The Grim Reaper
| Quote Nauparac ( ) Evo, TT je uzeo licni ovde a ne tajni biggrin i stoji final6.. Aman covece jel ti razumes razliku izmedju licnog i tajnog. Ovaj licni je odigrao na plemenskom u final6 kad je ispala LaraCroft, on i urke su bili bezbedni.
Tajni Imunitet je pronasao na drugi nacin, ali o tome cemo kasnije kad dodje vreme za to.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 19:53:02 | Message # 375 |
Vučica
| Quote Lara je ostala skamenjena još na početku kod binarnih brojeva.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |