Reunion Show - Page 29 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
EthanMorascaDate: Monday, 17 April 2017, 23:57:18 | Message # 421
Vašljivi glodar
Group: Game host
Awards: 44
Status: Offline
Quote Toni ()
Ova sezona je stvarno vrh jer imam osjećaj da smo imali dvije sezone u jednoj. Prva je premerge koja je bila top, tu je jedno pleme spalo na samo tri člana, a umalo i na dva. Tu smo se istrijebili do kraja, zbližili, svađali s drugim plemenom, blindsideali itd.
Druga sezone je merge, ona je bila možda još i bolja sa ludim plemenskim, 4 odigrana HII, izdajama...

Slažem se 100%, trebalo je preživeti sve ono, ali nas je to zbližilo i dovelo do toga da smo bezgranično verovali jedni drugima. yes

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

SacDate: Tuesday, 18 April 2017, 06:13:32 | Message # 422
Izjahani jahač
Group: Publika
Awards: 19
OK, necu ni ja vise diskutovati na tu temu. Kako sam igrao, razmisljao i sta cenim u ovoj igri videce se kroz moje intervijue i glasove. Svoju energiju cu preusmeriti na nesto mnogo, mnogo bitnije - da nakon ovoga svi i dalje ostanemo na okupu i nastavimo druzenje. Napravio sam sajt za HvV i krenuo da pripremam sezonu. Troya mi pokazuje kako da koristim Control Panel. Sutra cu ovde otvoriti zvanicnu najavu i prijave. Sezona ce krenuti iskljucivo nakon zavrsetka ovog Reuniona, a kada se sakupi dovoljan broj ljudi. Pa koliko god vremena da treba za to. Kada se sezona zavrsi, predacu stafetu nekome drugom. Verujem da ce je neko prihvatiti iz istog razloga kao i ja. Hvala unapred.

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Message edited by Sac - Tuesday, 18 April 2017, 09:27:56

LaraCroftDate: Tuesday, 18 April 2017, 07:41:01 | Message # 423
Imperija
Awards: 30
Polako sa Markovim izbacivanjem. Nemojte prelaziti na sledeceg takmicara, bar do veceras, dok se vratim sa derbija.

Quote tiksi ()
Jao sa ovim je bio stvarno pravi show. Marko i Ethan i jesu nešto baš često propitivali tog i prethodnog dana oko tog glasanja, izjasnjavali smo se gde smo stigli po N puta da cemo glasati za Matiju, to obrazlagali iz različitih uglova i aspekata, više mi je muka bilo kolko lažem (ama kao pas) jer sam ja nekako bila tu najviše na udaru :laugh:.Ulavnom da nije bilo ovoga odnosi u plemenu bi postajali vremenom sve gori i Toni bi uskoro najverovanije ispao i veliko je pitanje šta bi se već dešavalo pri narednom glasanju, gde bi prelamala Poli između Marka i Tonija i zavisno od nje bi Marko u panici morao da koristi one glasove ili bi prosto Toni ispao. ( opet kazem iz tadasnje perspektive i obe situacije loše po mene)
Quote tiksi ()
I, da je Marko ostao, ja sigurno ne bih bio sljedeći jer Polly nikada ne bi glasala za mene, ti ne bi glasala za mene prije Marka, a i Ethan bi teško napisao moje ime.

Cenjeni clanovi plemena KIS, kako ste vi u ovom trenutku, kada je vecina vas izbacivala Marka, znali da cete da izgubite i sledece dve borbe za Imunitet ?

Ovo nije pitanje samo za Tiksi koju sam citirala, nego i za Ethana, Tonija, Matiju i Polly (daj, Polly, ukljuci se malo u komentarisanje)

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

EthanMorascaDate: Tuesday, 18 April 2017, 08:49:30 | Message # 424
Vašljivi glodar
Quote LaraCroft ()
Ovo nije pitanje samo za Tiksi koju sam citirala, nego i za Ethana

Laro, gde si pročitala da sam ja napisao da sam znao da ćemo izgubiti naredne 2 borbe za imunitet, pa me pitaš ovo? flower 

Ja baš suprotno tome pisao ovde da se niko nije nadao da ćemo nastaviti da gubimo.

LaraCroftDate: Tuesday, 18 April 2017, 09:08:19 | Message # 425
Imperija
OK, ti nisi, ali iz ovih Tiksinih postova moze da se zakljuci da je ona predvidjala da cete da izgubite i naredne 2 plemenske borbe za Imunitet...

... sto se mozda ne bi dogodilo da je MarkoNG ostao sa vama, obzirom na to da je jak u igrama

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

tiksiDate: Tuesday, 18 April 2017, 10:12:02 | Message # 426
Krtica
Awards: 16
Ja jesam očekivala u neku ruku da ćemo gubiti još, sad dal 2 ili 3 ili 1 igru, s obzirom da Troya nije menjao tip igara i imajući u vidu koliko ste vi naoštreni na XO, slagalicu, sa kojom posvećenošću možete da igrate i koliko vas je. Marko je bio jednako loš kao i ostali u XO, što se tiče igara tu se se izdvajali samo po meni Ethan i Polly, što su kasnije i pokazali kada su sami osvnojili imunitet 3 vs 6,7 čim je malo promenjen tip igre i igra nije mogla da ide na brutal force (da se ućari po osnovu broja ljudi).

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

PollyDate: Tuesday, 18 April 2017, 10:24:43 | Message # 427
Marioneta
Awards: 9
Sac, hvala!

Quote LaraCroft ()
Cenjeni clanovi plemena KIS, kako ste vi u ovom trenutku, kada je vecina vas izbacivala Marka, znali da cete da izgubite i sledece dve borbe za Imunitet ?

Gledali smo u kristalnu kuglu. biggrin
Naravno da nismo znali, neki su možda pretpostavljali na osnovi nekih prijašnjih iskustava, ne znam. Nije mi bilo ni na kraj pameti da će nam baš tako teško biti...
Možemo samo nagađati što bi se dogodilo da je Marko ostao. Za neke od nas moglo je biti bolje, za neke gore.
I moram se još složiti s onim što je Toni napisao - kako je Marko to jako dobro podnio, svaka mu čast! A i Ethan, kad su ga skinuli s aparata.

Sinners judging sinners for sinning differently.

EthanMorascaDate: Tuesday, 18 April 2017, 10:34:45 | Message # 428
Vašljivi glodar
Quote Polly ()
A i Ethan, kad su ga skinuli s aparata.

laugh

Quote Polly ()
Gledali smo u kristalnu kuglu.

U tarot karte. biggrin

Tic-TacDate: Tuesday, 18 April 2017, 10:41:22 | Message # 429
Prvo Mesto
Awards: 10
Sac, lepo je što si ovo napisao i mislim da svi treba što više da usmerimo energiju na neke pozitivnije teme, uključujući i mene. Napravili smo uzbudljivu sezonu za pamćenje, lepo se družili i to je najvažnije.

Meni je Markovo izbacivanje došlo kao veliko iznenađenje. Sećam se da mi je Ethan rekao da je i on sam blindside-ovan, ali mi je to bilo teško za poverovati, s obzirom da znam da je on neko koga je teško isključiti iz bilo čega. XD

Lično mislim da je ovo bio odličan play za preostale članove plemena i mislim da je dosta faktor (ne)sreće imao uticaja da oni izgube tolike igre za imunitet. Takođe, lepo je videti da je Marko to tako sportski prihvatio.

Da ih srce vodi, oni ne daju!

MarkoNGDate: Tuesday, 18 April 2017, 10:51:00 | Message # 430
The Punisher
Awards: 15
Quote Polly ()
I moram se još složiti s onim što je Toni napisao - kako je Marko to jako dobro podnio, svaka mu čast!
It's just the game, and i'm just a Smigl.

But thanks. I tebi i Toniu i Audi TT-u smile

Navikne se čovek da bude blind - sideovan s vremena na vreme smile

EthanMorascaDate: Tuesday, 18 April 2017, 10:54:16 | Message # 431
Vašljivi glodar
Quote Tic-Tac ()
Sećam se da mi je Ethan rekao da je i on sam blindside-ovan, ali mi je to bilo teško za poverovati, s obzirom da znam da je on neko koga je teško isključiti iz bilo čega. XD

Sećam se da nisi bio ubeđen u to. biggrin Zanima me kada si mi i da li si mi ikada poverovao?

Mislim da mi i Sac nije verovao, ali to neka on potvrdi/opovrgne. biggrin

troyaDate: Tuesday, 18 April 2017, 12:10:41 | Message # 432
The Grim Reaper
Awards: 87
4. Ciklus 1. deo

Ovaj ciklus je počeo Pobunom nakon čega je nastao opšti rat na forumu, LaraCroft i tiksi su povukle ozbiljne granice izmedju plemena.

Odma zatim i veče izazivača, Toni je izazvao Nauparca, Polly cpdjaN-a(kao i on nju hehe), Sac Matiju, Tic-Tac Tiksi, što je ostavilo urketa i EthanaMorascu u zadnji duel. Počela je igra reverse skočko gde je pleme Ka bilo prilično ubedljivo, pobedilo 4-0 i osvojilo Imunitet i Nagradu .

Dodao bih da su oni tu igru odigrali prilično vojnički, svo petoro jedan za drugim, dok je pleme Kis bilo prilično neorganizovano, Toni i Polly su čak igrali u isto vreme.

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/vojnic10.jpg

U Japanski Bunker su završili cpdjaN i tiksi, koji su pregovarali kao da otkupljuju mladu biggrin Nagrada je bila crni glas. Na kraju su se nekako dogovorili da joj cpdjaN pokloni Crni glas.

Ovo je bio jedan od mnogobrojnih cpdjaN-ovih velikih poteza, ali otom potom.

cpdjaN nije uspeo da probije šifru za HII, dok mi je i tiksi skrenula pažnju da i ona zna gde je Tajni.

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/tiksi_11.jpg
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/tiksi_12.jpg

troyaDate: Tuesday, 18 April 2017, 12:13:55 | Message # 433
The Grim Reaper
U toku dana Intervjui sa utiscima oko Pobune, pa nakon toga intrige oko Matijinog izbacivanja.

troyaDate: Tuesday, 18 April 2017, 12:31:33 | Message # 434
The Grim Reaper
Quote tiksi ()
Ja jesam očekivala u neku ruku da ćemo gubiti još, sad dal 2 ili 3 ili 1 igru, s obzirom da Troya nije menjao tip igara i imajući u vidu koliko ste vi naoštreni na XO, slagalicu

Nisam menjao tip igara a dok si ti bla u igri bile su: Slide Puzle, Matematika, traženje koordinata, obična puzla, skočko, conect4, XO i pitaj troyu, sve su to različite igre i nemaju nikave veze jedna sa drugom. Čak se i X0 i conect4 razlikuju kao nebo i zemlja.

LaraCroftDate: Tuesday, 18 April 2017, 13:12:37 | Message # 435
Imperija
Quote MarkoNG ()
Navikne se čovek da bude blind - sideovan s vremena na vreme

Ti ako ne budes blindsideovan u nekom VS, posle ne mozes ni da jedes ni da spavas smile

Quote troya ()
Ovaj ciklus je počeo Pobunom nakon čega je nastao opšti rat na forumu, LaraCroft i tiksi su povukle ozbiljne granice izmedju plemena.

Sad sam tuzna sto je moje javno iznosenje misljenja o tome da je prelazak iz plemena u pleme pogresna ideja GH, izazvalo toliki bes kod Tiksi, obzirom da smo do tada imale sasvim korektnu komunikaciju (ona me pitala za stari chat u VS Greece kada nas je Anubis spijunirao i detalja o Visnji, ja sam joj se izvinila za komentar o 2 greske u 5 IN ROW, ona je rekla da je sve u redu)

Quote troya ()
Čak se i X0 i conect4 razlikuju kao nebo i zemlja

Slazem se. 5 IN ROW i 4 IN ROW nemaju nikakve veze. Kao Bog i sesirdzija

Quote troya ()
Dodao bih da su oni tu igru odigrali prilično vojnički, svo petoro jedan za drugim, dok je pleme Kis bilo prilično neorganizovano, Toni i Polly su čak igrali u isto vreme.

Svi smo bili na mibbit chatu i medjusobno se dogovarali.

Search: