Reunion Show - Page 10 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
SacDate: Monday, 18 December 2017, 18:25:29 | Message # 136
Izjahani jahač
Group: Publika
Awards: 19
Status: Offline
Onda kad ce Ekenas intervijui? biggrin

Iz ovoga mi nije jasno kako je McSteamy ispao posle u risovima. biggrin

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

DuXDate: Monday, 18 December 2017, 18:39:34 | Message # 137
Major general
Awards: 1
Quote Sac ()
Kad ce trag za skriveni?

Zar ne možeš sada da vidiš u kampovima plemena: http://virtuallasthero.ucoz.com/forum/108-1092-56136-16-1509570343

Quote Sac ()
Iz ovoga mi nije jasno kako je McSteamy ispao posle u risovima.

Nikola je bio mnogo bolji u društvenoj igri, i preuzeo Matiju i Noleta na svoju stranu, a Nuuksio je bio u manjini u tom plemenu.

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 19:00:08 | Message # 138
Trainwreck diktator
Awards: 4
Quote DuX ()
Bio sam tvrdoglav i arogantan samo u komunikaciji sa Nikolom i sa tobom, jer sam znao da vrlo dobro možete da shvatite kakav sam igrač, a u isto vreme ste pokušavali da me napravite budalom, a to ne volim. Npr. preko Ane sam znao za ceo vaš chat sa njom

O tom glasu sam pričao pre sa tobom nego sa Anom tako da si i pre njenog prenošenja pokazivao određenu dozu tih osobina. A osim toga, imao si momente u javnim temama poput igara kada si isto imao diskutabilne komentare(ne mogu sad da se setim jer mene nije nerviralo, Stefan bi možda bolje mogao da navede primer jer se tada kleo da nikada neće glasati za tebe u finalu zbog toga hahahah). Da se razumemo, ne mislim da si ti generalno takav, većinu vremena smo ti i ja skroz korektno komunicirali, samo sam pomenuo da znaš da zazvučiš tako.

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 19:07:22 | Message # 139
Trainwreck diktator
Quote Sac ()
Stingem, po meni su duboki i iskreni odnosi sustina i nije mi jasno kako si mislio bez toga da pobedis.

Pa malo mi je falilo, a koštao me je odnos za koji sam mislio da zapravo jeste dubok(Stefan), i čak mislim da bih pobedio da je to bio manje dubok odnos jer se on ne bi osećao toliko izdano.

Go fuck your prototype

DuXDate: Monday, 18 December 2017, 19:08:09 | Message # 140
Major general
Da, na forumu na plemenskim su moji odgovori bili samo strateške prirode. Sa Stefanom nikada nisam pričao van toga, i tu sam ubacio jednu malu provokaciju za njega (nije bila čak ni na ličnom nivou, izvinio sam mu se u drugoj temi na forumu jer je to tako shvatio), i posle je bilo opet sa Nikolom što sam samo hteo da iskoristim da bi ostali bili sigurni da glasamo za njega smile On i ja smo odmah nakon toga sasvim normalno komentarisali tok dešavanja biggrin

Ali, generalno se slažem, biću odmereniji sledeći put biggrin

BoleeeDate: Monday, 18 December 2017, 19:10:39 | Message # 141
Colonel
Awards: 2
Dux ti bi trebao da dobijes titulu provokator ispod imena na forumu biggrin

DuXDate: Monday, 18 December 2017, 19:11:30 | Message # 142
Major general
Da sam uspeo na kraju i tebe da isprovociram da mi se javiš, onda bih zaslužio tu titulu biggrin

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 19:15:37 | Message # 143
Trainwreck diktator
Quote Sac ()
Iz ovoga mi nije jasno kako je McSteamy ispao posle u risovima.

Quote DuX ()

Nikola je bio mnogo bolji u društvenoj igri, i preuzeo Matiju i Noleta na svoju stranu, a Nuuksio je bio u manjini u tom plemenu.

To što je Dux rekao, uz dodatak koji mu ipak ide najbolje(laganje naravno biggrin ). Videćete već, ta promena je zanimljiviji deo igre nego što deluje, i mene zanimaju određene pojedinosti iz tog perioda.

Go fuck your prototype

Stefan97czvDate: Monday, 18 December 2017, 19:32:47 | Message # 144
Lieutenant general
Quote stingemmm ()

Pa malo mi je falilo, a koštao me je odnos za koji sam mislio da zapravo jeste dubok(Stefan), i čak mislim da bih pobedio da je to bio manje dubok odnos jer se on ne bi osećao toliko izdano.

Pobjedio bi da nisi me napao posle nikolinog izbacivanja ja kad imam sa nekim toliko dubok odnos ne bi mu takvo nešto rekao.. Koliko god mislio tako.. Izgleda samo da ja mislim da je taj odnos bio dubok

lilakeDate: Monday, 18 December 2017, 19:42:15 | Message # 145
Babetina
stefane, ipak su braća, pa ti takav razgovor iz sadašnje perspektive može biti jasniji

Stefan97czvDate: Monday, 18 December 2017, 19:46:49 | Message # 146
Lieutenant general
Quote lilake ()
stefane, ipak su braća, pa ti takav razgovor iz sadašnje perspektive može biti jasniji

Bez obzira ako je odnos sa nekim dubok onda se to ne može reći prosto pogotovo zbog toga što sam za njega sve najbolje rekao.. A ni sa Anu ni nikolu nisam.. To me strasno iznenadilo i onda kada sam ispao što je znao sve a do kraja ćutao i pustio da pravim budalu od sebe..
Svakako mislim da je najbolji igrač ali ja mu iz tih razloga nisam mogao dati glas

Message edited by Stefan97czv - Monday, 18 December 2017, 19:48:48

anchyDate: Monday, 18 December 2017, 19:49:57 | Message # 147
Bočica
Awards: 5
Stefane, salji glasove za ESC! biggrin

Kad se bojiš - ne postojiš!

troyaDate: Monday, 18 December 2017, 20:00:27 | Message # 148
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Sta ti je Luka rekao kad je ispao Nikola? biggrin

Stefan97czvDate: Monday, 18 December 2017, 20:10:27 | Message # 149
Lieutenant general
Kako nemam veze sa životom otprilike kako sam ga blatio u civilizaciji i slično..
Msm da sam htio da vidim he li glasao za mene onda jer mi je neko rekao nemoj da misliš da je htio luka da te spasi u tom smislu

Message edited by Stefan97czv - Monday, 18 December 2017, 20:14:12

troyaDate: Monday, 18 December 2017, 20:11:51 | Message # 150
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Sto si se onda tolko potresao ako je samo to, kad znam da si ti i vredjao/psovao ljude tokom sezone biggrin

Search: