Reunion Show
|
|
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 18:25:29 | Message # 136 |
Izjahani jahač
Group: Publika
Status: Offline
| Onda kad ce Ekenas intervijui? Iz ovoga mi nije jasno kako je McSteamy ispao posle u risovima.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 18:39:34 | Message # 137 |
Major general
| Quote Sac ( ) Kad ce trag za skriveni? Zar ne možeš sada da vidiš u kampovima plemena: http://virtuallasthero.ucoz.com/forum/108-1092-56136-16-1509570343
Quote Sac ( ) Iz ovoga mi nije jasno kako je McSteamy ispao posle u risovima. Nikola je bio mnogo bolji u društvenoj igri, i preuzeo Matiju i Noleta na svoju stranu, a Nuuksio je bio u manjini u tom plemenu.
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 19:00:08 | Message # 138 |
Trainwreck diktator
| Quote DuX ( ) Bio sam tvrdoglav i arogantan samo u komunikaciji sa Nikolom i sa tobom, jer sam znao da vrlo dobro možete da shvatite kakav sam igrač, a u isto vreme ste pokušavali da me napravite budalom, a to ne volim. Npr. preko Ane sam znao za ceo vaš chat sa njom O tom glasu sam pričao pre sa tobom nego sa Anom tako da si i pre njenog prenošenja pokazivao određenu dozu tih osobina. A osim toga, imao si momente u javnim temama poput igara kada si isto imao diskutabilne komentare(ne mogu sad da se setim jer mene nije nerviralo, Stefan bi možda bolje mogao da navede primer jer se tada kleo da nikada neće glasati za tebe u finalu zbog toga hahahah). Da se razumemo, ne mislim da si ti generalno takav, većinu vremena smo ti i ja skroz korektno komunicirali, samo sam pomenuo da znaš da zazvučiš tako.
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 19:07:22 | Message # 139 |
Trainwreck diktator
| Quote Sac ( ) Stingem, po meni su duboki i iskreni odnosi sustina i nije mi jasno kako si mislio bez toga da pobedis. Pa malo mi je falilo, a koštao me je odnos za koji sam mislio da zapravo jeste dubok(Stefan), i čak mislim da bih pobedio da je to bio manje dubok odnos jer se on ne bi osećao toliko izdano.
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 19:08:09 | Message # 140 |
Major general
| Da, na forumu na plemenskim su moji odgovori bili samo strateške prirode. Sa Stefanom nikada nisam pričao van toga, i tu sam ubacio jednu malu provokaciju za njega (nije bila čak ni na ličnom nivou, izvinio sam mu se u drugoj temi na forumu jer je to tako shvatio), i posle je bilo opet sa Nikolom što sam samo hteo da iskoristim da bi ostali bili sigurni da glasamo za njega On i ja smo odmah nakon toga sasvim normalno komentarisali tok dešavanja
Ali, generalno se slažem, biću odmereniji sledeći put
|
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 19:10:39 | Message # 141 |
Colonel
| Dux ti bi trebao da dobijes titulu provokator ispod imena na forumu
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 19:11:30 | Message # 142 |
Major general
| Da sam uspeo na kraju i tebe da isprovociram da mi se javiš, onda bih zaslužio tu titulu
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 18 December 2017, 19:15:37 | Message # 143 |
Trainwreck diktator
| Quote Sac ( ) Iz ovoga mi nije jasno kako je McSteamy ispao posle u risovima.
Quote DuX ( ) Nikola je bio mnogo bolji u društvenoj igri, i preuzeo Matiju i Noleta na svoju stranu, a Nuuksio je bio u manjini u tom plemenu.
To što je Dux rekao, uz dodatak koji mu ipak ide najbolje(laganje naravno ). Videćete već, ta promena je zanimljiviji deo igre nego što deluje, i mene zanimaju određene pojedinosti iz tog perioda.
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Monday, 18 December 2017, 19:32:47 | Message # 144 |
Lieutenant general
| Quote stingemmm ( ) Pa malo mi je falilo, a koštao me je odnos za koji sam mislio da zapravo jeste dubok(Stefan), i čak mislim da bih pobedio da je to bio manje dubok odnos jer se on ne bi osećao toliko izdano.
Pobjedio bi da nisi me napao posle nikolinog izbacivanja ja kad imam sa nekim toliko dubok odnos ne bi mu takvo nešto rekao.. Koliko god mislio tako.. Izgleda samo da ja mislim da je taj odnos bio dubok
|
|
| |
lilake | Date: Monday, 18 December 2017, 19:42:15 | Message # 145 |
Babetina
| stefane, ipak su braća, pa ti takav razgovor iz sadašnje perspektive može biti jasniji
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Monday, 18 December 2017, 19:46:49 | Message # 146 |
Lieutenant general
| Quote lilake ( ) stefane, ipak su braća, pa ti takav razgovor iz sadašnje perspektive može biti jasniji
Bez obzira ako je odnos sa nekim dubok onda se to ne može reći prosto pogotovo zbog toga što sam za njega sve najbolje rekao.. A ni sa Anu ni nikolu nisam.. To me strasno iznenadilo i onda kada sam ispao što je znao sve a do kraja ćutao i pustio da pravim budalu od sebe.. Svakako mislim da je najbolji igrač ali ja mu iz tih razloga nisam mogao dati glas
Message edited by Stefan97czv - Monday, 18 December 2017, 19:48:48 |
|
| |
anchy | Date: Monday, 18 December 2017, 19:49:57 | Message # 147 |
Bočica
| Stefane, salji glasove za ESC!
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 20:00:27 | Message # 148 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Sta ti je Luka rekao kad je ispao Nikola?
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Monday, 18 December 2017, 20:10:27 | Message # 149 |
Lieutenant general
| Kako nemam veze sa životom otprilike kako sam ga blatio u civilizaciji i slično.. Msm da sam htio da vidim he li glasao za mene onda jer mi je neko rekao nemoj da misliš da je htio luka da te spasi u tom smislu
Message edited by Stefan97czv - Monday, 18 December 2017, 20:14:12 |
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 20:11:51 | Message # 150 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Sto si se onda tolko potresao ako je samo to, kad znam da si ti i vredjao/psovao ljude tokom sezone
|
|
| |