Reunion Show - Page 13 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
Tic-TacDate: Monday, 18 December 2017, 23:30:52 | Message # 181
Prvo Mesto
Group: Publika
Awards: 10
Status: Offline
Sac, zašto lečiš svoje frustracije i nezadovoljstva tako što maltretiraš nove učesnike i umanjuješ njihov trud? Luka je odigrao sasvim dobru igru, kao i preostalo dvoje finalista. Inače ne bi bilo tako gusto. Pobedio je odličan takmičar, a isto tako je mogao da pobedi i sam Luka da se eci-peci-pec metod glasanja nekih članova porote zalomio drugačije. S obzirom na to da je ovo bila jedna prilično intenzivna sezona sa dosta takmičara koji su se izrazito trudili, veliki je uspeh sve što su svi oni uradili, pogotovo jer prvi put igraju.

Da ih srce vodi, oni ne daju!

Message edited by Tic-Tac - Monday, 18 December 2017, 23:31:43

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 23:31:59 | Message # 182
Trainwreck diktator
Awards: 4
Quote EthanMorasca ()
U to kako Luka predstavlja sebe stvarno ne bih zalazio, ali mislim da neke stvari posmatraš isuviše uštogljeno i bukvalno, a ovo je jedna od tih stvari.
Sledeća zamerka će da bude što sam završni govor postavio u 9:58 a ne 9:59, pošto jelte predstavljam sebe kao osobu kojoj je svaki pokret iskalkulisan lol

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 23:36:02 | Message # 183
Trainwreck diktator
Quote EthanMorasca ()
Hteo bih da naglasim da meni mnoge stvari koje su Luka i Nikola radili tokom sezone ne leže i da nipošto ne tvrdim da je Luka savršeno odigrao, ali mislim da je Sacovo insistiranje da je Luka izgubio samo zbog loše/slabe/nedovoljno kvalitetne/kako god društvene igre veliko uprošćavanje stvari.
Ja mu na sve posebno odgovarao ali vidim da nije bilo potrebe, stvarno sve što si rekao apsolutno potpisujem. Živo me zanima kako bi Sac odigrao na mom mestu, nakon iščitavanja svih intervjua bih baš voleo da dobijem sugestije za svaki svoj potez, sledeći put ću onda odigrati stoprocentno iskalkulisano i bez greške, kao robot sam naučen da odmah korigujem svoje greške. Unapred zahvalan!

Go fuck your prototype

troyaDate: Monday, 18 December 2017, 23:37:24 | Message # 184
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Sac kaži nam ko je pobednik publike smile

anchyDate: Monday, 18 December 2017, 23:39:44 | Message # 185
Bočica
Awards: 5
Quote stingemmm ()
Jedva sam se suzdržao

Sta, da ne napises isto to? biggrin

Quote stingemmm ()
Nikola je iskopao vreme kad si se registrovala i ubeđivao me time da si lažljivica koja je već igrala ovo milion puta i sve nas maže. Nije da je bio daleko od istine
Hahahahaha, a realno, svi su to mogli da pomisle biggrin Znaci, Nikola me provalio    Kaze, samo sto se niste pobili oko onoga da li sam glasala za njega ili ne  

Kad se bojiš - ne postojiš!

EthanMorascaDate: Monday, 18 December 2017, 23:40:04 | Message # 186
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote troya ()
Sac kaži nam ko je pobednik publike
Morcata. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

EthanMorascaDate: Monday, 18 December 2017, 23:40:55 | Message # 187
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote anchy ()
Kaze, samo sto se niste pobili oko onoga da li sam glasala za njega ili ne
Hahahaha, mogu samo da zamislim tu scenu. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 23:42:14 | Message # 188
Trainwreck diktator
Quote Tic-Tac ()
Sac, zašto lečiš svoje frustracije i nezadovoljstva tako što maltretiraš nove učesnike i umanjuješ njihov trud? Luka je odigrao sasvim dobru igru, kao i preostalo dvoje finalista. Inače ne bi bilo tako gusto. Pobedio je odličan takmičar, a isto tako je mogao da pobedi i sam Luka da se eci-peci-pec metod glasanja nekih članova porote zalomio drugačije. S obzirom na to da je ovo bila jedna prilično intenzivna sezona sa dosta takmičara koji su se izrazito trudili, veliki je uspeh sve što su svi oni uradili, pogotovo jer prvi put igraju.
Hvala ti Tic! Mislim da ni (skroz realnih) pet glasova za mene u finalu ne bi promenilo činjenicu da sam ipak najgori igrač sezone, ne vredi prosto. Mada možda je Sacov cilj da me jednom za kraj natera da ne iskalkulišem lepo i istresem se na njemu, međutim više sam voljan da mu pokažem kako ipak težim robotu biggrin

Go fuck your prototype

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 23:43:23 | Message # 189
Trainwreck diktator
A možda Saca samo nervira moj avatar koji je tim istim kalkulisanjem izbacio sve njegove favorite? love

Go fuck your prototype

troyaDate: Monday, 18 December 2017, 23:45:24 | Message # 190
The Grim Reaper
Awards: 87
Opiši nam scenu kad te Nikola zove na telefon da ti javi da ti je možda skinuo par glasova biggrin

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 23:45:53 | Message # 191
Trainwreck diktator
Quote anchy ()
Sta, da ne napises isto to? biggrin
Aha, ali nisam hteo ipak jer iako bi bilo čista sprdnja, možda bi neko protumačio kao aroganciju i ogorčenost zbog njegovog neglasanja za mene, a stvarno ne bi bilo to u pitanju. Toliko me je Sac istraumirao da se krećem po forumu kao po iglama biggrin 
Quote anchy ()
Hahahahaha, a realno, svi su to mogli da pomisle biggrin Znaci, Nikola me provalio Kaze, samo sto se niste pobili oko onoga da li sam glasala za njega ili ne
O da, bilo je tu svačega hahahaha

Go fuck your prototype

stingemmmDate: Monday, 18 December 2017, 23:48:52 | Message # 192
Trainwreck diktator
Quote troya ()
Opiši nam scenu kad te Nikola zove na telefon da ti javi da ti je možda skinuo par glasova biggrin
Ja u gradu, spremam se da odem na žurku (i proslavim pobedu hahaha) kad zove Nikola: ''Nemoj da me ubiješ, stvarno je bilo iz najbolje namere ali skroz sam te zajebao...'', dobio je samo prekidanje veze i tek ujutru kad sam se vratio sam sve iščitao i pokušao da se izvadim iz govana koliko god sam mogao biggrin

Go fuck your prototype

anchyDate: Monday, 18 December 2017, 23:56:19 | Message # 193
Bočica
Awards: 5
Definitivno vam je bilo lakse zato sto imate kome da verujete (itd, da ne ponavljam pricu, jer nije to poenta), ali sad zamisljam sebe i svoju sestru u slicnim pozicijama i verujem da ne bi izaslo na dobro biggrin Tic-Tac zna o cemu pricam biggrin

Kad se bojiš - ne postojiš!

SacDate: Monday, 18 December 2017, 23:59:53 | Message # 194
Izjahani jahač
Awards: 19
Eh sta bih ja da mi nije TT da mi procita misli i kaze mi sta mislim i zasto nesto radim. TT hvala ti od <3

Salu na stranu,(SPOILER ALERT) pobedio je moj favorit, tako da nemam razloga za nezadovoljstvo i frustracije. Takodje, ne umanjujem niciji trud, jasno mi je da se Luka vraski trudio. Ako nekog maltretiram, neka kaze i ja vise necu komentarisati. Ono sto ti radis je sto umanjujes vrednost glasova i clanova porote koji ti nisu po volji nazivajuci ih eci peci pec.

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Tic-TacDate: Tuesday, 19 December 2017, 00:00:08 | Message # 195
Prvo Mesto
Awards: 10
Quote anchy ()
sad zamisljam sebe i svoju sestru u slicnim pozicijama i verujem da ne bi izaslo na dobro.  Tic-Tac zna o cemu pricam.

Ne želim ni da razmišljam o tome kakav bi to haos bio.  killed

Da ih srce vodi, oni ne daju!

Search: