Reunion Show - Page 25 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Archive - read only
Reunion Show
MaskiDate: Tuesday, 26 June 2018, 01:19:35 | Message # 361
The Idol Queen
Group: Publika
Awards: 9
Status: Offline
pa ovde nije bilo ocigledno biggrin
plus kontam da smo vec imali ups n downs pa valjda da ne bude slicna igra ^^

You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.

EthanMorascaDate: Tuesday, 26 June 2018, 08:18:48 | Message # 362
Vašljivi glodar
Group: Game host
Awards: 44
Meni su kao članu publike ta tri plemenska bila presavršena, bila su baš neizvesna i označila su start opasne sezone. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

YoungWolfDate: Tuesday, 26 June 2018, 09:31:42 | Message # 363
Revijalni član
Awards: 6
Quote EthanMorasca ()
Meni su kao članu publike ta tri plemenska bila presavršena, bila su baš neizvesna i označila su start opasne sezone.

Sto Maski rece, ovo iz ove perspektive stvarno boli... Medjutim, shvatam kako je to izgledalo publici. Svi su mislili da ce ispasti AleksaMil ili Maski, a onda... Ja, papi i Ivana...

Mene najvise boli sto u tom trenutku nisam shvatio neke stvari tj. bilo mi je krivo sto je zbog mojih niskih strasti, Ivana zrtvovala sebe u narednom krugu. Da je izbacila AleksaMil, mozda bi se spasila u sledecem krugu. Tako, Ivana, zao mi je... Sledeci put ne dozvoli da te neko nasanka kao ja tebe.

Inace, onog trena kada je Maski odigrala svoj tajni na Mumini, znali smo (Ivana, Mumina, Aleksax2 i ja) da imamo papija u saci. Ali je Maski to odugovlacila za sve pare. Celi dan smo sedeli i cekali da se to desi. I kada je Maski rekla da je dala Mumini tajni, ni tad nismo verovali. Sve dok Troya nije obnarodovao...

Ako su ova 2 plemenska izrodila ista lepo za mene, to je onda bromance sa Papijem...

troyaDate: Tuesday, 26 June 2018, 09:58:57 | Message # 364
The Grim Reaper
Awards: 87
To je survivor, a vi samo kukate kako necete vise da igrate. Tako je u i pravom, na kraju sezone ti ostanu 2,3 prijatelja sa kojima nastavis da se druzis a posle mesec dana se i zaboravi ko te je izdao, lagao i slicno. smile

troyaDate: Tuesday, 26 June 2018, 10:18:48 | Message # 365
The Grim Reaper
Srebrni Idol

Na igri u kojoj su takmičari rešavali 4 puzzle je bilo sakriveno srebrno pero koje je bilo tajni imunitet, u isto vreme je otvorena i zaključana tema, kao hint da nečega ima, negde.

Naredni hint je bio u sledećokj igri, o kojoj ću pričati popodne, u 7. kutiji koju je Maski prva otvorila je pisalo da je tajni sakriven i završenim igrama.

https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/puzla_10.jpg

Tajni Imunitet je pronašla Maski.

Evo i njenog intervjua.

https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/maski_12.jpg

Attachments: 9779313.jpg (7.8 Kb)

DžejkobsDate: Tuesday, 26 June 2018, 11:08:42 | Message # 366
Jednooki pirat
Awards: 6
Maski the idol queen  biggrin

ivana123Date: Tuesday, 26 June 2018, 11:21:25 | Message # 367
Lieutenant general
Awards: 3
Quote troya ()
To je survivor, a vi samo kukate kako necete vise da igrate. Tako je u i pravom, na kraju sezone ti ostanu 2,3 prijatelja sa kojima nastavis da se druzis a posle mesec dana se i zaboravi ko te je izdao, lagao i slicno.

Apsolutno tačno..

Možda je problem bio i u tome što nisu skroz mogli da znaju ni u šta se upuštaju, što mi govori i ovaj Maskin intervju, gde misli da smo imali nešto protiv nje, a u suštini, meni je sve bilo igra. Sad, jedino što nisam odigrala bolje tako da sebe zadržim još koji krug (najmanje), sama sam kriva (niko drugi). smile

Ma fai rumore, sì
Ché non lo posso sopportare
Questo silenzio innaturale
Tra me e te

TheGuardianDate: Tuesday, 26 June 2018, 11:24:04 | Message # 368
Trojin šegrt
Group: Moderators
Awards: 4
Joj to pero, jos sam mislio da je nesto ali sam prvo pomislio da je samo tu da bi se lakse slozila puzla, hahahaha

papi_gm993Date: Tuesday, 26 June 2018, 11:28:36 | Message # 369
Moralna Drolja
Quote troya ()
To je survivor, a vi samo kukate kako necete vise da igrate. Tako je u i pravom, na kraju sezone ti ostanu 2,3 prijatelja sa kojima nastavis da se druzis a posle mesec dana se i zaboravi ko te je izdao, lagao i slicno.
Ne prija mi ni gledanje pravog survivora. Odgledao sam cini mi se 32. sezonu americkog i ne planiram vise... Bas mi bude uzas sa ljudi rade jedni drugima zbog igre. Super je sve to ali hvala, ne, ne

Financially free means being able to change the world

KillyDate: Tuesday, 26 June 2018, 11:32:48 | Message # 370
Sveti Ilija
Pokušao sam da gledam survivor ali nekako mi se ne dopada. Više mi se dopada da učestvujem u survivoru XD

お前はもう死んでいる

ivana123Date: Tuesday, 26 June 2018, 12:08:29 | Message # 371
Lieutenant general
Awards: 3
Meni je zanimljivo, barem ovo malo što sam pogledala, posebno kad se cela sezona sa par događaja okrene naglavačke.. biggrin

Ma fai rumore, sì
Ché non lo posso sopportare
Questo silenzio innaturale
Tra me e te

troyaDate: Tuesday, 26 June 2018, 14:14:21 | Message # 372
The Grim Reaper
9. ciklus

Ovaj ciklus je krenuo igrom za nagradu u kojoj je Maski bukvalno sama pomela Paparou, ušla je u 4od7 kutija i osvojila prednost u sledećoj igri za imunitet. U 7. kutiji se nalazio trag za tajni imunitet i mnogi su rekli da ga je zasluženo uzela. Tako je ona pronašla srebrni idol.

Igra za imunitet, naša verzija šaha i još jedan fijasko, Kahurangi(Maski) je još jednom poražen i pored prednosti.

Na plemenskom savetu još jedna ludnica, Maski je ponovo odigrala tajni imunitet i ako je imala samo jedan glas protiv sebe, ona je glasala za ChrisKellera dok se savez okrenuo protiv Ivane i izglasao je sa 2 glasa, plan je bio da dele 2-2 na Maski.

U ovim trenucima se na forumu pojavio i misteriozni Božen Gligorijević. biggrin

https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/9_plem10.jpg

ElioDate: Tuesday, 26 June 2018, 14:23:09 | Message # 373
Božen
I evo moja najveća greška u Survivoru kada sam kobajage probao da spasem Maski i privučem je sebi u ujedinjenju, a u isto vreme sam hteo i da sprži taj imunitet i unesem joj paranoju zato sam joj se sa lažnog javljao. biggrin petar i ivana su mi bili suviše bliski i želeo sam da Petru budem top 1 za slučaj da bude final2 kao.što je i bio. Znajući kako se Maski ponašala posle ovoga i koliko je smarala ostale u vezi mene, mnogo bolja opcija bi za mene bila da joj se nisam ni javljao jer mislim da bi svakako bacila taj imunitet.

Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...

Message edited by Elio - Tuesday, 26 June 2018, 14:26:01

KillyDate: Tuesday, 26 June 2018, 14:37:50 | Message # 374
Sveti Ilija
Žao mi je što sam debelo zakasnio na ovu igru. Kad sam došao već se završila. XD

お前はもう死んでいる

ElioDate: Tuesday, 26 June 2018, 14:39:28 | Message # 375
Božen
A inače, ovde sam ne znam kako prodao priču etfovcima da opet podele glasove na 2:2, a nisu skapirali da je maski 5. igrač, koja da je glasala za Ivanu izbacila bi je i da nije imala tajni, što sam joj i objašnjavao kao Božen da bih posle tog plemenskog mogao da joj kažem da je i bez tog tajnog moglada se spase. Glasove je ovde trebalo podeliti 3 za maski i jedan za Ivanu, pa u ponovnom bi svakako imali dovoljno da izbace Ivanu. Mada niko nije očekivao ni da se Ivana neće držati dogovora i glasati za aleksumila, ali svakako je bila bez šansi na ovom plemenskom. Jedino da je Maski iskoristila imunitet na njoj, ali to je stvarno bila daleka mogucnost biggrin

Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...

Message edited by Elio - Tuesday, 26 June 2018, 14:42:38

Search: