Reunion Show
|
|
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 18:02:33 | Message # 601 |
The Idol Queen
Group: Publika
Status: Offline
| slusaj... za ovakve stvari smaram jer me interesuje sta tebi ili tacu ili bilo kome prolazi kroz glavu... i volela bi da mi neko objasni... ali kad god pokusam da pricam sa vama sve se svodi na isto...
msm jbt zezam se ja svasta za Petra ali je covek bio najiskreniji ovde i lepo je govorio sta misli... kod vas covek taman pomisli da je sve ok i onda isplivaju neke budalastine koje ste sami konstruisali u glavi i pretoce se u nesto zajedljivo ili u ljutnju kad je tic u pitanju...
a dal ti ili iko drugi vidite sta je ovde lose ili sta bi moglo nekoj normalnoj osobi da smeta to vec ne znam il me pravite budalom il se pravite ludi ili ste mnogo maje svesni tona i nacina na koji odgovarate (:
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 18:06:14 | Message # 602 |
Podguzna muva
| maskili breeej <3 evo pitaj tacno sta te zanima, odgovaram iskreno #honesthour #askfm
papice ipak te nije poslusala, vise srece drugi put xd argumenti ce biti cvrsti i protiv vise osoba!!! ako su i protiv jedne!!! jer cvrstina argumenta ima veze sa brojem osoba koje misle suprotno!!!
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 29 June 2018, 18:07:17 | Message # 603 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote ChrisKeller ( ) cvrstina argumenta Pročitao sam ovo kao Christina Aguilera.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 18:07:52 | Message # 604 |
Podguzna muva
| Quote EthanMorasca ( ) Pročitao sam ovo kao Christina Aguilera. Ethaneee<333 mogli smo daleko u onom grupnom
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 29 June 2018, 18:09:23 | Message # 605 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote ChrisKeller ( ) mogli smo daleko u onom grupnom Prerano sam te vratio, trebalo je da sačekam danas, sinoć se još nije stišala bura.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 18:18:18 | Message # 606 |
Podguzna muva
| Quote EthanMorasca ( ) Prerano sam te vratio, trebalo je da sačekam danas, sinoć se još nije stišala bura. daaa xd
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 18:28:10 | Message # 607 |
The Idol Queen
| Quote ChrisKeller ( ) maskili breeej <3evo pitaj tacno sta te zanima, odgovaram iskreno #honesthour #askfm ok sure... da li su ljudi upravu kad kazu da se razlikujes dosta rl od toga kakav si na forumu? i ako jestu sta mislis zasto je to tako? da li tvoje misljenje o meni utice na nacin na koji mi odgovaras ovde? i ako da obrazlozi molim te... da li me uopste gledas kao zasebnu osobu ili kao deo tabora moralnih gromada ili vec pripisujes tudje stavove i osobine meni samo zato sto nisam neprijatna prema tim ljudima? i koji god da je odgovor, koje ti je uopste misljenje? da li si primetio da na sale ljudi koje poznajes reagujes pozitivno dok na moje postajes automatski defanzivan? zasto preferiras da budes dissmisive prema nekome umesto da im lepo objasnis zasto mislis da nisu u pravu? da li ti je dovoljno da ti u glavi znas da nisu upravu i onda samo kazes "dobra" i tako unistis bilo kakvu sansu da ti neko da kontra argument i eventualno opovrgne tvoj stav?
Quote ChrisKeller ( ) argumenti ce biti cvrsti i protiv vise osoba!!! ako su i protiv jedne!!! jer cvrstina argumenta ima veze sa brojem osoba koje misle suprotno!!! slazem se zato mi i nije jasno zasto ti smeta toliko kad ima vise ljudi koji se ne slazu sa tobom (:
eto jos jedne vruce stolice...
|
|
| |
JocaJuve94 | Date: Friday, 29 June 2018, 18:31:33 | Message # 608 |
Paskal
| ajde da vodimo ljubav a ne rat...smirite se!!!
i idite tamo, postavljajte pitanja....hocu da vidim na sta sve ne umem da odgovorim iz prve!!!
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 29 June 2018, 18:33:18 | Message # 609 |
The Idol Queen
| Quote JocaJuve94 ( ) idite tamo, postavljajte pitanja....hocu da vidim na sta sve ne umem da odgovorim iz prve!!! postavljam postavljam
i nemoj da smirujes strasti moramo preci 52 strane...
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 29 June 2018, 18:33:51 | Message # 610 |
Božen
| Maski, evo da se nadovežem jer jelte osećam potrebu kao i Papi. Kada očigledno neki broj ljudi ima nešto protiv mene ili im smetaju moji postupci, najpre preispitam sebe i da li je ono što ja radim zapravo ok, pa onda krenem da morališem o tuđim postupcima ili da ulazim u raspravu sa drugim ljudima. Nekada nije ok kada ovde ostavljaš utisak kul osobe, koja je nezajedljiva, nema ništa protiv nikoga, pazi na tuđa osećnja bla bla bla, a onda u nekim svojim postovima samo čeka da udari onako nisko ispod pojasa, ali uvijeno u mašnu. I mene i tica si onako na finjaka prozvala u Vrućoj stolici kada si nabrajala koji su ljudi najbolji u igrama u ovom vsu sa sve onim tvojim smajlijem. Pa onda kad ti neko zameri to ili ga tako nešto iznervira napraviš situaciju da ne znaš šta se dešava jer si ti sva fina, dobra i čedna, a ovaj forum je pun svađalica i zajedljivih ljudi. A da ne pričam o situaciji gde si bil sva fina, dobra sa mnom u privatnoj komunikaciji kada sam bio diskvalifikovan i vodili smo neki normalan razgovor, a onda si samo čekala javno na plemencu da isprozivaš i mene, pa i Anchy i bila si najbučnija u vezi te situacije, a nisi imala uvid ni u šta sem u ono što ti je troya rekao. Na kraju, postoji sigurno i razlog zašto nisi pobedila u ovom vsu i zašto je mnogim ljudima smetalo tvoje ponašanje i kako se odnosiš prema njima. Dakle, prvo sebe, pa druge preispituj. Eto
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 29 June 2018, 18:36:43 | Message # 611 |
Božen
| I da, ništa lično, ok si mi devojka, samo mi smeta više to konstantno moralisanje pojedinih osoba na ovom forumu.
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Friday, 29 June 2018, 18:42:26 | Message # 612 |
Moralna Drolja
| Mislim da svaka nesuglasica ovde pocne onda kada ne shvatite kada je osoba ozbiljna, a kada ne... Tj u kom trenutku je sarkasticna, ironicna, ili se sali. Danas su to bili Troya i Maski pre nego sto su se pronasli Chris i Tic
Quote Elio ( ) Nekada nije ok kada ovde ostavljaš utisak kul osobe, koja je nezajedljiva, nema ništa protiv nikoga, pazi na tuđa osećnja bla bla bla, a onda u nekim svojim postovima samo čeka da udari onako nisko ispod pojasa, ali uvijeno u mašnu. Zar ne radimo to svi?
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 18:44:19 | Message # 613 |
Podguzna muva
| Quote Maski ( ) da li su ljudi upravu kad kazu da se razlikujes dosta rl od toga kakav si na forumu? to je rekao kili koji me je do tad video 1 i papi koji me je video 0 puta, pa razmisli koliko je validno xD ali ja ne znam za sebe da odgovorim, ne bih rekao, ali moguce da da xDQuote Maski ( ) i ako jestu sta mislis zasto je to tako? pa ovde idem samo direktno i konkretno xd mislim svakako niko nije identican na internetu i uzivo jer jednostavno internet je seckanje a uzivo je milijardu stvari koje nisu samo receniceQuote Maski ( ) da li tvoje misljenje o meni utice na nacin na koji mi odgovaras ovde? pa ne nesto specijalno xd ali donekle da xdQuote Maski ( ) i ako da obrazlozi molim te... pa vise utice da li nekoga znam ili ne, ali van toga ne utice, previse sve primas k srcu xdQuote Maski ( ) da li me uopste gledas kao zasebnu osobu ili kao deo tabora moralnih gromada ili vec pripisujes tudje stavove i osobine meni samo zato sto nisam neprijatna prema tim ljudima? pa svakoga pre svega kao zasebnu, ali posle i tabor moralnih gromada xd ne pripisujem nikome nista, sprdnja, opet, ne primaj sve k srcu xdQuote Maski ( ) i koji god da je odgovor, koje ti je uopste misljenje? pa sve korektno, ali rekao sam da mi je cudno javljanje dan pred glasanje, pitanje na vrucoj stolici itd xd i kako si od top 15 svaki put pricala da mislis da sledeca letis, nezainteresovana na moru i to sve, taj stav smara xd
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Friday, 29 June 2018, 18:45:16 | Message # 614 |
Podguzna muva
| too long
Quote Maski da li si primetio da na sale ljudi koje poznajes reagujes pozitivno dok na moje postajes automatski defanzivan? prvo da, drugo ne xd mislim da se vise deli na poznajem u RL i ne poznajem u RL nego na tebe specificno xd podjednako jako sam odgovorio i kiliju, npr xd (doduse njega tehnicki i smatram pod ne poznajem u RL, mada poznajem tehnicki) Quote Maski zasto preferiras da budes dissmisive prema nekome umesto da im lepo objasnis zasto mislis da nisu u pravu? zato sto i kad objasnim u 99% osobe ne priznaju da nisu u pravu, tako da cemu cimacina i detaljna obrazlozenja zapravo xd mada opet se i iscimam nekad, kao npr sad xd
Quote Maski da li ti je dovoljno da ti u glavi znas da nisu upravu i onda samo kazes "dobra" i tako unistis bilo kakvu sansu da ti neko da kontra argument i eventualno opovrgne tvoj stav? ne smatram da mi se do sad na forumu dogodilo da nisam u pravu, stv nije xD kazem dobra jer stv nema sta da se kaze nakon npr definicije pretpostavke??? ja te pitam kakve pretpostavke a ti mi definises pretpostavku xd Quote Maski slazem se zato mi i nije jasno zasto ti smeta toliko kad ima vise ljudi koji se ne slazu sa tobom (: kako ne kapirate? moram n puta vise da pisem, jer svako napada pojedinacno, gore sam i objasnio bio da bukvalno odgovorim jednoj osobi i izlazi odgovor druge 2 i tako u krug, ne smeta mi da se vise ljudi ne slaze, nego da istovremeno ne pisu svi i ne podrzavaju se medjusobno aka COPOR
Quote Maski ( ) ok sure... <3Quote Maski ( ) eto jos jedne vruce stolice <3
Message edited by ChrisKeller - Friday, 29 June 2018, 18:46:04 |
|
| |
Elio | Date: Friday, 29 June 2018, 18:46:18 | Message # 615 |
Božen
| Zar ne radimo to svi? Papi, mi moralne drolje priznajemo da smo drolje, ali moraju i gromade da shvate da su i one drolje i da ne drže propoved o lepom ponašanju
Message edited by Elio - Friday, 29 June 2018, 18:47:12 |
|
| |