Reunion Show
|
|
Killy | Date: Saturday, 30 June 2018, 17:41:20 | Message # 691 |
Sveti Ilija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote YoungWolf ( ) Bolje je da se sad druzimo, zezamo i pricamo o tome kako je Killy sve zeznuo Slobodno što se mene tiče :P
お前はもう死んでいる
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Saturday, 30 June 2018, 18:13:46 | Message # 692 |
Moralna Drolja
| Malo sam se igrao svojim procenama
- Sudijia Milorad Mazic (anchy) iako radi odlican posao na prvenstvu, ne svidjaju mu se postupci FIFA (troya) - Navijaci (tic) misle da pomazu Srbiji (elio), ali joj zapravo svojim nedozvoljenim ponasanjem odmazu... Navijacima i Srbiji smetaju postupci FIFA (kaznjavanje za nedozvoljeno ponasanje navijaca, oduzet cist penal Srbiji zbog kog ona ispada iz takmicenja)... Oni takodje misle da FIFA pomaze Svajcarskoj (maski) da dodje do same zavrsnice. - Navijaci ne shvataju da Svajcarska odlicno odigrala zajedno sa Kostarikom (juve) i Brazilom (killy) - Svajcarskoj se ne svidja sta rade navijaci i Srbija -Konacno = nesuglasice oko toga sta navijaci, Srbija i Milorad Mazic sad hoce od FIFAe kad je sve zavrseno i = zasto navijacima i Srbiji smeta to sto Svajcarska i FIFA smatraju da ono sto su oni uradili nije fer (jer ako se Svajcarska i FIFA usaglasavaju, ne mora da znaci da je FIFA uz Svajcarsku) = posto je sve zavrseno, zasto se Srbija, Svajcarska, FIFA, Milorad Mazic i Italija (keller), koja se uopste nije kvalifikovala na zavrsnicu, uopste oko toga prepiru?
Hajde da zavrsimo sa svim ovim
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 30 June 2018, 18:29:45 | Message # 693 |
Podguzna muva
| Quote papi_gm993 ( ) Italija (keller) vec me je neko negde spajao sa italijom, msm maski na vrucoj stolici?!?! imam nekako povezanosti sa njom izgleda xddd, tamo mi zivi brat od tetke, bio sam ja msm 4 puta u posl. par godina, prosli put proslog meseca itd xdQuote papi_gm993 ( ) koja se uopste nije kvalifikovala na zavrsnicu italija se nije kvalifikovala na svetsko? ne pratim, cudno mi iskreno xd
nznm kako sam ja tacno u toj metafori, s obzirom da sam bio u ujedinjenju (i to 6. mesto sa svim okolnostima, ne 11.) za razliku od mnogih drugih (ukljucujuci i tebe) koji se takodje prepiru (mada smatram da itekako i imate pravo, i onaj 20. i onaj 1. xd)
Edit: dobar pokusaj shade-a iskreno, gotivim xd
++ moram da napomenem da npr mene kili nije nikako zeznuo, mene jedino od preostalih 19 ucesnika jeste zeznuo elio xd, ali jeste celokupno najbolje odigrao kili, po mom misljenju xd
Can't stop, so shut your mouth
Message edited by ChrisKeller - Saturday, 30 June 2018, 18:35:32 |
|
| |
|
ivana123 | Date: Saturday, 30 June 2018, 18:40:20 | Message # 695 |
Lieutenant general
| Quote ChrisKeller ( ) nznm kako sam ja tacno u toj metafori, s obzirom da sam bio u ujedinjenju (i to 6. mesto sa svim okolnostima, ne 11.)
Da, i ti bi trebalo pre da budeš neka od reprezentacija koje su bile na SP, ali nisu prošle u osminu finala (Nemačka, na primer).
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
Killy | Date: Saturday, 30 June 2018, 18:49:45 | Message # 696 |
Sveti Ilija
| papi_gm993,
Se to zapravo desilo sa švajcarskom? Ne pratim fudbal pa ne znam XD
お前はもう死んでいる
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 30 June 2018, 18:53:05 | Message # 697 |
Podguzna muva
| Quote ivana123 ( ) Da, i ti bi trebalo pre da budeš neka od reprezentacija koje su bile na SP, ali nisu prošle u osminu finala (Nemačka, na primer). pa ne, trebalo bi da budem neko ko je ispao u 1/4F, top 8 xD
|
|
| |
ivana123 | Date: Saturday, 30 June 2018, 18:54:57 | Message # 698 |
Lieutenant general
| Pa i to pre, ali koliko sam razumela, Elio je Srbija, a on je ostao u igri i nakon tebe, pa tako stavih paralelu sa Nemačkom..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Saturday, 30 June 2018, 19:19:25 | Message # 699 |
Podguzna muva
| Quote ivana123 ( ) Pa i to pre, ali koliko sam razumela, Elio je Srbija, a on je ostao u igri i nakon tebe, pa tako stavih paralelu sa Nemačkom.. aaa ahahaha pa dobro, tako da, ali bi Elio trebalo da bude u polufinalu xd
|
|
| |
ivana123 | Date: Saturday, 30 June 2018, 19:39:54 | Message # 700 |
Lieutenant general
| papi je pravio paralelu (ili je barem pokušao) sa situacijom koja se dogodila i rl, pa je zato dao uloge koje je dao, iako nisam sigurna da skroz odgovara ovoj raspravi, ali svakako nebitno (da ne širim dalje priču).
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Saturday, 30 June 2018, 20:03:59 | Message # 701 |
Prvo Mesto
| Quote papi_gm993 ( ) nedozvoljenim ponasanjem papiiii dobra paralela, slatko si me nasmejao, citirao sam jedinu budalaštinu iz posta <3
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Saturday, 30 June 2018, 20:39:00 | Message # 702 |
Moralna Drolja
| Quote Killy ( ) Se to zapravo desilo sa švajcarskom? Ne pratim fudbal pa ne znam Svajcarska zavrsila ispred Srbije, iza Brazila
Quote ivana123 ( ) Pa i to pre, ali koliko sam razumela, Elio je Srbija, a on je ostao u igri i nakon tebe, pa tako stavih paralelu sa Nemačkom.. Quote ChrisKeller ( ) pa ne, trebalo bi da budem neko ko je ispao u 1/4F, top 8 xD Paralela sa nasom grupom na SP (Brazil pobednik grupe). Random sam izabrao jednu jaku reprezentaciju koja nije upala u grupu od 4 ekipe
Quote Tic-Tac ( ) papiiii dobra paralela, slatko si me nasmejao, citirao sam jedinu budalaštinu iz posta <3 da je sve u redu, ne bi bilo nista "oduzeto", zar ne?
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 30 June 2018, 20:51:31 | Message # 703 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Sutra uveče u ponoć zatvaram reunion. U medjuvremenu ću i tradicionalno da kažem par reči o svakom takmičaru.
|
|
| |
Maski | Date: Saturday, 30 June 2018, 20:53:35 | Message # 704 |
The Idol Queen
| Uf ljudi sto se uvek raspisete kad nisam gajbi....
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 30 June 2018, 21:09:57 | Message # 705 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| maza95le - Mislim da je ovaj dečko imao potencijala, krenuo je pasivno ali kako sam ga razumeo sve ovo mu se svidelo. Ko zna šta bi bilo da nije prvi izbačen, nesrećne okolnosti.
Aquilus - Ne znam šta da kažem, nezainteresovan od prvog do poslednjeg dana.
Splash - Jedan od jačih takmičara u igrama ove sezone, mogao je daleko da dogura da je poradio malo i na društvenoj igri. Ko zna, možda bi bolje prošao da je bio u Kahurangiju. Nadam se da će se pojaviti u još nekoj sezoni.
Toplica - Ni o njemu nemam šta da kažem, prijavio se i rekao mi je da je pogledao većinu sezona survivora. Nakon toga bukvalno ni traga ni glasa od njega, prevelike obaveze da bi se ikome javio...
Benda86 - Stari dobri prodavač magle, pre sezone je obećavao kule i gradove, kako će da menja smene da bi stizao na sve igre a nakon toga ni od njega ništa. Imao je 1001 razlog zašto ga nema na igri, pijanke, fudbal i tako svako veče.
nikolazlatic - Krenuo je jako, napravio savez, kako sam čuo bio je na početnim igrama, pokazao se i onda odjednom ništa. Pasiva...
|
|
| |