Finale
|
|
Polly | Date: Sunday, 16 September 2018, 09:26:17 | Message # 121 |
Marioneta
Group: Game host
Status: Offline
| Dosta dobro finale, iako su mi se više svidjele prve 4 večere, nego baraž i finale jer mi se općenito više sviđa "čitanje" osoba i koliko smo koga uspjeli upoznati (mada je tu veliku ulogu igralo s kim smo upali na večeru). Ovdje je bilo više tko je stekao kakav dojam o kome, što je opet na svoj način zanimljivo. Znam samo da će mi biti teško glasati jer mi na ovako "letećki" čitanje nitko nije iskočio ni za minimum, ni za maksimum.
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 16 September 2018, 09:55:12 | Message # 122 |
Krtica
Group: Publika
| Meni je kao nekom ko RL ne poznaje dobro gotovo nikoga, a i planira da malo iskulira forum, ostalo par utisaka:
* Apstraktne licnosti, kojima fale segmenti ličnosti (bar na forumu, ovako ne poznajem), mass media produkti i produkti sistema glasanja u razlicitim igrama (upitan integritet, osecanja i pravo misljenje) kojima je sve sprdnja dok neko njih ne krene da kritikuje za bilo sta,
* Preiskreni hrabri hejteri, koji neprekidno potenciraju "cinjenice i istinu" (kao i u rijalitijima), a ocenjuju po principu meni je npr. hrabar moj RL drug ili onaj sa kim se najviše dop. (a neki se dop. izgleda sa većinom, ne znam kako postizu),
* "Gotivim oboje", ali više gotivim onog drugog ili se sa njim više dopisujem ili drugog ne poznajem, pogotovo kada se radi o ljudima iz publike/potencijalnim glasacima.
Moja podrska ce ovde ici: Duxu (duhovitost i u pravu je za nas 3 najvise smaramo xd), Anchy (nije apstraktna licnost, iako gotivi sve i hoce da je svi gotive) i Maski (piše šta misli, a i misli, ne samo o prihvaćenosti i bodovima xd).
Feud Wolf/Celler isti djavo, obojica rade istu stvar, uz razlicit nacin realizacije.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
YoungWolf | Date: Sunday, 16 September 2018, 10:00:56 | Message # 123 |
Revijalni član
| Quote tiksi ( ) Feud Wolf/Celler isti djavo, obojica rade istu stvar, uz razlicit nacin realizacije. Nazalost, mislim da si potpuno omasila u svojoj proceni...
|
|
| |
TheGuardian | Date: Sunday, 16 September 2018, 10:12:50 | Message # 124 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| @Tiksi
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 16 September 2018, 10:24:05 | Message # 125 |
Imperija
| Mislila sam da na celom svetu nema toliko osoba koje "zabadaju nos u tudje poslove", koliko ih ima samo ovde...
Svima zelim puno srece u osvajanju bodova
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Sunday, 16 September 2018, 11:09:20 |
|
| |
Killy | Date: Sunday, 16 September 2018, 10:43:35 | Message # 126 |
Sveti Ilija
| Quote Jason ( ) Cetvrta sezona vecere je prva sezona koja je skrenula jednim delom ka emisiji Zadruga Lepo sam ja rekao, neki od nas zaslužuju da odu u ludnicu XD
お前はもう死んでいる
|
|
| |
Jason | Date: Sunday, 16 September 2018, 11:50:38 | Message # 127 |
Generalissimo
| Ko kaze da vec niste tamo a ovu emisiju sam vam ja usadio u mozak a nije se ni desila Mozda samo sanjate razmislite o tome
|
|
| |
Elio | Date: Sunday, 16 September 2018, 12:01:14 | Message # 128 |
Božen
| Ko zaslužuje Killy i zašto te Zadruga asocira na ludnicu?
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
Jason | Date: Sunday, 16 September 2018, 12:07:46 | Message # 129 |
Generalissimo
| I ko mi je stavio bubu u supiiiiiii
|
|
| |
ivana123 | Date: Sunday, 16 September 2018, 12:26:40 | Message # 130 |
Lieutenant general
| Quote Jason ( ) Cetvrta sezona vecere je prva sezona koja je skrenula jednim delom ka emisiji Zadruga Ovo i meni palo na pamet, naše nisu bile baš ovoliko zanimljive..Mogu da zamišljam šta će biti tek nakon proglašenja pobednika..
Inače, zanimljivo finale, videću još šta ću sa glasanjem..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
YoungWolf | Date: Sunday, 16 September 2018, 13:25:56 | Message # 131 |
Revijalni član
| Posto sam sinoc bio preumoran za bilo kakva duga i dubokoumna komentarisanja, ajde sada da to uradim...
Iskreno, lepo mi je bilo. a na veceri su bile osobe o kojima generalno imam stvarno lepo misljenje, s izuzetkom Duxa koga ne znam. Prema Kelleru sam ambivalentan, ali svakako ume da me nasmeje, sto je valjda, uvek plus.
Sto se odgovora tice, pa ne mogu reci da sam sada nesto razocaran. Bilo je u mom zivotu trenutaka kada sam bio kukavica, i to ne sporim, ali nazalost, Dux, to nije bilo vezano za TAR. Vuki, Maski, pa cak i Jason (pored ostalih takmicara TAR) moze reci sta sam rekao za vasu diskvalifikaciju i javno i putem privatnih kanala. Uostalom, nisam bio taj koji odlucuje.
Sto se dosade tice, tu nikome ne mogu biti u vrhu liste najzabavnijih osoba. Cak ni moji prijatelji me ne smatraju previse zabavnom osobom. Iz meni nekog nepoznatog razloga, ljudi se ne opijaju uz Hansa Zimmera Niti gledaju balet Svetlane Zaharove ili uzivaju u americkim indi filmovima.
Hvala, naravno, stingemmu, koji je, jako lepo, pitao za neke moje komentare. Nadam se da se niko nije nasao uvredjenim, jer iako mi ljudi mogu prikaciti raznorazne epitete, zaista ne mrzim ljude na osnovu onoga sta su, ili koga vole.
Sto se tice plasmana, zaista ne znam... Ne znam ko se pokazao dobrim, a ko losim... Nazalost, osecam da su neki, tipa Duxa koji je lagao o glasovima, ili Kellera koji je prozivao, pogresno ocenili da sam ja taj kojeg bi trebalo da se plase. Zbog posla i fakulteta, moje slobodno vreme je ograniceno sto ne dopusta neku veliku komunikaciju sa svima sa ovog foruma. Iskreno, voleo bih da ispitam sta sve Ethan misli o Dzordanu, sta Polly voli da gleda, koje igre Troya voli da daje, sta Elio slusa... Ali imamo toliko vremena koliko imamo, pa ajde...
Eto, to bi bio neki moj opsti utisak... Mojim takmacima mogu samo da porucim "May the odds be ever in your favor!"
#hastasiempre
|
|
| |
anchy | Date: Sunday, 16 September 2018, 14:27:08 | Message # 132 |
Bočica
| Quote tiksi ( ) Anchy (nije apstraktna licnost, iako gotivi sve i hoce da je svi gotive)
Ahahahahaha "Dobar" pokušaj, ali stvarno ne znam ko će ti u ovo poverovati...
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Sunday, 16 September 2018, 17:03:48 | Message # 133 |
Podguzna muva
| Quote tiksi ( ) Meni je kao nekom ko RL ne poznaje dobro gotovo nikoga, a i planira da malo iskulira forum, ostalo par utisaka: * Apstraktne licnosti, kojima fale segmenti ličnosti (bar na forumu, ovako ne poznajem), mass media produkti i produkti sistema glasanja u razlicitim igrama (upitan integritet, osecanja i pravo misljenje) kojima je sve sprdnja dok neko njih ne krene da kritikuje za bilo sta,
* Preiskreni hrabri hejteri, koji neprekidno potenciraju "cinjenice i istinu" (kao i u rijalitijima), a ocenjuju po principu meni je npr. hrabar moj RL drug ili onaj sa kim se najviše dop. (a neki se dop. izgleda sa većinom, ne znam kako postizu),
* "Gotivim oboje", ali više gotivim onog drugog ili se sa njim više dopisujem ili drugog ne poznajem, pogotovo kada se radi o ljudima iz publike/potencijalnim glasacima.
Moja podrska ce ovde ici: Duxu (duhovitost i u pravu je za nas 3 najvise smaramo xd), Anchy (nije apstraktna licnost, iako gotivi sve i hoce da je svi gotive) i Maski (piše šta misli, a i misli, ne samo o prihvaćenosti i bodovima xd).
Feud Wolf/Celler isti djavo, obojica rade istu stvar, uz razlicit nacin realizacije. ne znam što ne kažeš ko je šta, tj. ne imenuješ
promašila si, debelo, ponovo (ako sam ja bilo šta od data 3)
a ovo koga podržavaš, posebno anchy (sa kojom si imala i neku svađu skoro), je #čepljenje, tako da definitivno u ovoj večeri ja ne podržavam tebe, takođe
a složiću se sa youngwolfom, on i ja ne radimo istu stvar, samo je isti rezultat, ja kažem svoje mišljenje i time 'napadam' nekoga, on to ne radi i sad se folira i šlihta (od baražne ĐV, jer je shvatio da drugačije nema prolaz) po potrebi ne bi li dobio poene, takođe brani se GIFovima u slobodno vreme, tako da je sličnost jako mala
a isprozivao je saca u grupnom ne bi li se tebi išlihtao, a ne sme to da kaže na forumu, da ne bi izgubio sacove glasove #smešno
Can't stop, so shut your mouth
Message edited by ChrisKeller - Sunday, 16 September 2018, 17:05:45 |
|
| |
Sac | Date: Sunday, 16 September 2018, 20:26:13 | Message # 134 |
Izjahani jahač
| Celeru, pa ni ti ne pises nista konkretno.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 16 September 2018, 20:43:35 | Message # 135 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Sve cepulje i foliranti :O
Glasajte za Krisa i nece da vas boli glava.
Svi znate da smo kao deca dok smo igrali zmurke stalno vikali "Kris Spas Za Sve Nas!!!"
|
|
| |