Finale - Page 10 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Finale
TheGuardianDate: Sunday, 16 September 2018, 20:45:22 | Message # 136
Trojin šegrt
Group: Moderators
Awards: 4
Status: Offline
Prodao se i troya :O

MaskiDate: Sunday, 16 September 2018, 21:10:31 | Message # 137
The Idol Queen
Group: Publika
Awards: 9
hmmm opet ja jbg...
Quote ChrisKeller ()
a ovo koga podržavaš, posebno anchy (sa kojom si imala i neku svađu skoro), je #čepljenje, tako da definitivno u ovoj večeri ja ne podržavam tebe, takođe
mozda i jeste ko zna...
ali mislim da je u onom chatu tamo i sa svojim generalnim stavom i nacinom kako je odgovarala na pitanja dala do znanja da mozda i ne radi sve zarad pobede ovde...
msm ako cemo iskreno nije tiksi glupa nisi ni ti niko nije na ovom forumu kolko ja vidim..
cisto sumnjam da bi verovala da time sto je to rekla moze da dobije neke poene kod bilo koga od vas...

mislim da samo ume da razdvoji nesuglasice od necijeg preformansa na veceri sto cu i ja praktikovati inace bi trebalo tebi da dam 0 zbog nekih tamo komentara i anchy 0 zbog opet nesuglasica i duxu 0 isto wulfu 0 jer je slucajno zakljucio pogresne stvari o meni gardijjanu 0 jer je glasao za kilija jos tamo na vs msm dajte ljudi stvarno sad el vam to zvuci normalno...

da sam nadrkana oko bilo cega ne bi bila dvolicna i pricala sa vama vec rekla da se nosite, objasnila da sam ljuta i sklonila se sa foruma i mislim da bi i ona uradila to isto, svaka druga reakcija bi bila nelogicna i destruktivna po sve...

msm gde je logika u tome da otvoreno kaze sta misli i onda se cepi? O.o kako to zvuci normalno kao motivacija... mozda samo mooozda misli da je ana stvarno bila ok na veceri el vam to palo na pamet?
ono malo sto sam pricala sa tiksi me dovodi do zakljucka da je to verovatno to nema drugih skrivenih motiva niti ista drugo...
i pre nego sto neko krene da lupeta ista ovde nisam ovde dosla da je branim vec da kazem kolko mi je apsurdno ovo i hvatam se samo najsvezijeg primera msm ako zelite mogu se vratiti par strana nazad i dati isti primer za wulfa i kelera ili u esc ili vs i za vecinu forumasa biggrin

cela ova vilinizacija ljudi i tribalizam "neko se ne slaze samnom onda je protiv mene gde su moji ljudi da se zajedno okomimo na tu osobu "  i to se desava sa Tiksi, Anom, Trojom, Eliom, Wulfom Ticom, samnom, svako je u nekom momentu bio napadan jer su ga drugi vilanizovali vadeci njihove izjave van konteksta ili ih namerno shvatajuci kao uvredljive. kontam da je drama zanimljiva ali barem napravite dramu onda oko neceg realnog nemojte samo izmisljati stvari i nabijati nekom rogove na glavu da bi se vi osecali bolje (a to je realno razlog manite me se onog zarad publike ili drame ljudi se tako ponasaju zarad sebe)...

i opet disklejmer jer ocigledno mora, ne pricam o njenim drugim izjavama samo o ovom njenom konkretnom komentaru o Ani, tako da nemojte mi stavljati reci u usta niti jelte vaditi stvari van konteksta...
mislim ima ocigledno dovoljno stvari oko kojih se svi mi ne slazemo radije bi da vidim te rasprave nego napadanje tipa: ocigledno radis nesto lose jer se ja ne slazem sa tobom ili ne zelim da prihvatim da si bolja osoba nego sto verujem da jesi vec cu te radije vilanizovati kako god znam i umem...

mislim da sam za ovo kratko vreme videla jedva 2-3 puta da je neko ustvari napadao argument a ne osobu... /:

mrzi me da proveravam sta sam ispisala sve iskreno tako da srecno nome ko resi da procita iz nekog neobjasnjivog razloga...

You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.

ChrisKellerDate: Sunday, 16 September 2018, 21:43:12 | Message # 138
Podguzna muva
Awards: 2
miodraže, quoteujem i imenujem, niko nije prekonkretan, ali sam ja najkonkretniji u ovoj situaciji (a sačito, nećeš videti taj chat za sada, jbg xd)

maski, drveni advokatu xd, meni je ok da neko misli da se čepi, neko misli da se ne čepi, nznm šta je problem da kažem da mislim da se čepi u toj situaciji xd preleteo sam tvoj odgovor i ono, ok, podržavam te, samo nastavi xd pišeš dosta stvari koje su nepovezane sa temom i generalno istina, ali ok xD

Can't stop, so shut your mouth

SacDate: Sunday, 16 September 2018, 21:54:52 | Message # 139
Izjahani jahač
Awards: 19
Ne volim da gledam tudje chatove, samo sam pitao ako moze malo konkretnije. biggrin

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

YoungWolfDate: Sunday, 16 September 2018, 21:59:38 | Message # 140
Revijalni član
Awards: 6
Quote ChrisKeller ()
a složiću se sa youngwolfom, on i ja ne radimo istu stvar, samo je isti rezultat, ja kažem svoje mišljenje i time 'napadam' nekoga, on to ne radi i sad se folira i šlihta (od baražne ĐV, jer je shvatio da drugačije nema prolaz) po potrebi ne bi li dobio poene, takođe brani se GIFovima u slobodno vreme, tako da je sličnost jako mala

Dragi Keleru, tvoj je cilj da budes u centru paznje, da svojim izjavama "sokiras" sto vise ljudi, misleci da mozes da budes na tom nivou zluradosti... Stvar je takva da si ti super klinac, generalno OK momak, koji pokusava nekim "izvalama" da izazove reakciju. Ti pokusavas da uvredis, ali zapravo ti ne vredjas, samo izazivas. Ti ne mislis nijednu "uvredu" koju nanosis ljudima... Ti si zeljan paznje i imas je... Evo, svi gledamo u tebe, lepo moje dete...

Quote ChrisKeller ()
a isprozivao je saca u grupnom ne bi li se tebi išlihtao, a ne sme to da kaže na forumu, da ne bi izgubio sacove glasove #smešno

Ja i Sac mozemo nasamo resiti sve sto se tice nas dvojice... Kao sto smo to dosad resavali...

MaskiDate: Sunday, 16 September 2018, 22:09:10 | Message # 141
The Idol Queen
Awards: 9
keleru sampionu istine biggrin
jedno je misliti drugo je napadati tj izjavljivati pod jelte banerom entuzijasticnog zagovornika istine - kako se ti deklarises...
stingemm je ucinio predivnu stvaar kad je ustvari pitao wulfa sta je mislio onim sto je rekao...
jer je njega interesovala istina a ne dramaticno capslokovano izjavljivanje optuzba kao apsolitnih istina zacinjeno partonizacijom i marinirano u ironiji...

to jako dobro radis i u tom polju si najbolji, cak je i endearing u neku ruku nasmeje me ponekad i cesto si upravu (donekle) ali ako zelis istinu nemoj je kaljati glupostima a ako zelis dramu onda samo tako nastavi (:

i isto kao sto nije problem da ti mislis i kazes nesto nije problem ni da ja reagujem na to ne? masila temu nisam kolko sam je prosirila ako cemo realno i ne vidim problem u tome

i opet diskejmer molim vas nemojte me svrstavati niti trpati u grupu "protiv mene" nekad cu se sloziti sa wulfom nekad kelerom nekad anchy nekad tiksi ako pocnete preslikavati opet necije izjave na mene ili moje na necije to je problem i desavalo se ranije...
a ja mogu do sutra braniti svoje stavove al nemam zivaca da skidam ono sto ste nakacili kao moje samo zato sto je to rekla neka osoba koja se nekad u zivotu slagala samnom oko neceg drugog...
ako se slazem sa nekim ili necim recicu to...

You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.

YoungWolfDate: Sunday, 16 September 2018, 22:11:14 | Message # 142
Revijalni član
Iskreno, nije mi svaki komentar bio OK, ali ljudi moji, ajde da pokusamo da ne zakrvimo zbog ovoga. Mislim da niko ovde nema nekih ozbiljnih problema sa nekim drugim... Mislim, cak i ja i Elio, mozemo da normalno popricamo i vidimo gde smo uvredili jedan drugoga i potrudimo se da nismo neke pogresne zakljucke izveli.

Jer i to je moguce... Maski sam, medju ostalima, mozda pogresno ocenio. Ako je nekoga povredilo bilo koja moja rec, samo bih rekao da je to sud samo jedne osobe i da ne treba da se obazirete sta ja ponekad lajem.

Hocete li da glasate za ovog bezveznjakovica, na vama je svima... Ali samo bih se podsetio reci moje omiljene glumice...

ChrisKellerDate: Sunday, 16 September 2018, 22:14:02 | Message # 143
Podguzna muva
Quote YoungWolf ()
Dragi Keleru, tvoj je cilj da budes u centru paznje, da svojim izjavama "sokiras" sto vise ljudi, misleci da mozes da budes na tom nivou zluradosti... Stvar je takva da si ti super klinac, generalno OK momak, koji pokusava nekim "izvalama" da izazove reakciju. Ti pokusavas da uvredis, ali zapravo ti ne vredjas, samo izazivas. Ti ne mislis nijednu "uvredu" koju nanosis ljudima... Ti si zeljan paznje i imas je... Evo, svi gledamo u tebe, lepo moje dete...

što se tiče ĐV ima istine, ali mi nije cilj da šokiram, već da iznesem istinu xd (ono što ja mislim da je istina)
ne pokušavam da uvredim, da želim da uvredim uvredio bih te, samo pravim dramu tako što istinu predstavim na dramatičan način
da izazivam, pa neka bude da da
ja ne mislim da te vređam time što kažem otvoreno ono što vidim, samo ne zavijam u foliju to da npr msm da si se šlihtao nznm kome ili čepio kako god
hvala na psihoanalizi da sam željan pažnje, ko zna, možda i jesam, ali ti to svakako ne bi mogao da znaš, i ja mislim da si ti očajnički željan dobrih odnosa tj prijatelja, pa nikom ništa
hvala na komplimentu da sam lep, i ja isto mislim kiss

Quote YoungWolf ()
Ja i Sac mozemo nasamo resiti sve sto se tice nas dvojice... Kao sto smo to dosad resavali...

slobodno, uživajte u vašem iskrenom odnosu, nemam ništa protiv xd

ChrisKellerDate: Sunday, 16 September 2018, 22:16:27 | Message # 144
Podguzna muva
auuu još ima, možda posle odg, nmg čoporativno tj. N vs 1, pozdrav svima xd

YoungWolfDate: Sunday, 16 September 2018, 22:25:39 | Message # 145
Revijalni član
Quote ChrisKeller ()
ne pokušavam da uvredim, da želim da uvredim uvredio bih te, samo pravim dramu tako što istinu predstavim na dramatičan način

Mislim da ti ne mozes da uvredis. Mislim da to sustinski nisi ti. Mislim da si zaista mnogo bolji od onog sljama koji gledas na Pinku.

Quote ChrisKeller ()
hvala na psihoanalizi da sam željan pažnje, ko zna, možda i jesam, ali ti to svakako ne bi mogao da znaš, i ja mislim da si ti očajnički željan dobrih odnosa tj prijatelja, pa nikom ništa

Mozda i jesam zeljan prijatelja! Tuzno je biti sam, i moze li ko suditi drugima sto zele da se povezu sa ostalima? Da, dosao sam ovde i da upoznam neke druge ljude, mozda neke koji bi moj zivot ucinili lepsim/ Da, kriv sam...

Message edited by YoungWolf - Sunday, 16 September 2018, 22:26:42

ElioDate: Sunday, 16 September 2018, 22:30:08 | Message # 146
Božen
Pa mene zanima trenutak kad si se ti to Wolfe posvadjao sa mnom jer meni i dalje ništa u celoj ovoj zavrzlami nije jasno. Čitam ružne komentare o sebi od strane tebe na već dve Đavolje..preko privatnih poruka smo normalno komunicirali, na vvu sam izneo neka svoja misljenja u vezi pobednika i sta mi se nije svidelo. Meni ti i dalje nisi jasan i kako sam ja odjednom dospeo do nivoa da sam "čak i ja osoba sa kojom možeš da nađeš neki zajednički jezik" kad sam ja sve do sada normalno pričao sa tobom, davao ti neke 12ce biggrin hvalio tvoj muzički ukus..sve dok nisi krenuo da bacaš neke nepotrebne komentare o meni, tipa: varalica, pa gifovi gde me poistovecujes sa fekalijama itd. Ti si meni od svih ljudi ovde na forumu najmanje jasan, al najozbiljnije jer mi deluje kao da jedno mislis drugo pises trece radis i tako stalno u krug.

Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...

Message edited by Elio - Sunday, 16 September 2018, 22:30:58

SacDate: Sunday, 16 September 2018, 22:35:29 | Message # 147
Izjahani jahač
Awards: 19
Quote ChrisKeller ()
auuu još ima, možda posle odg, nmg čoporativno tj. N vs 1, pozdrav svima xd

Nisi dorastao. Nisi ti za ovo... laugh

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Message edited by Sac - Sunday, 16 September 2018, 22:36:00

ElioDate: Sunday, 16 September 2018, 22:36:25 | Message # 148
Božen
Dao sam ti kadar Wolfii..spotlight je na tebi love ako pobediš na Djavoljoj, seti me se <3

YoungWolfDate: Sunday, 16 September 2018, 22:45:40 | Message # 149
Revijalni član
Quote Elio ()
Pa mene zanima trenutak kad si se ti to Wolfe posvadjao sa mnom jer meni i dalje ništa u celoj ovoj zavrzlami nije jasno. Čitam ružne komentare o sebi od strane tebe na već dve Đavolje..preko privatnih poruka smo normalno komunicirali, na vvu sam izneo neka svoja misljenja u vezi pobednika i sta mi se nije svidelo. Meni ti i dalje nisi jasan i kako sam ja odjednom dospeo do nivoa da sam "čak i ja osoba sa kojom možeš da nađeš neki zajednički jezik" kad sam ja sve do sada normalno pričao sa tobom, davao ti neke 12ce hvalio tvoj muzički ukus..sve dok nisi krenuo da bacaš neke nepotrebne komentare o meni, tipa: varalica, pa gifovi gde me poistovecujes sa fekalijama itd. Ti si meni od svih ljudi ovde na forumu najmanje jasan, al najozbiljnije jer mi deluje kao da jedno mislis drugo pises trece radis i tako stalno u krug.

Elio, iskreno, ne znam ko se tu s kime posvadjao... Sto se VV tice, uopste nisam ljut. Ono oko Rubi je svakako bilo tvoje pravo i drago mi je sto si mi to napomenuo. Nije bilo namerno, desilo se. Kada je GoT pobedio, spica koju sam izabrao jer sam hteo, razmisljajuci se izmedju Daredevila, Westworlda i te, je vise zato sto ima neku zaokruzenu pricu, a ja takve video snimke zaista volim. U jednom trenu, hteo sam da je prepustim Sacu, ali to bi onda znacilo da Sac ima prednost koju ostali nisu imali, pa sam mu rekao da ne moze. Jedino sto me je tada uvredilo bila je insinuacija da sam namerno odvojio Ticove glasove zbog Anchy. Anchy ovo moze da potvrdi, glasala je bukvalno 10 minuta pre kraja roka, a ja nisam ni znao u kom sam zaostatku. Tek kada je ona dala 10 poena GoT, ja sam postao pobednik. 

Smatrao sam da nije fer da Tic, koji je najverovatnije znao sta si poslao, ucestvuje sa svima nama. Nadao sam se da ce bar jos neko glasati, ali nije. 

Ja najiskrenije verujem da ti imas izvanredan muzicki ukus. Da sutra sastavis neku plejlistu, ja bih je slusao. Naravno preskocio bih neke stvari, ali osoba kojoj se svidja "Never Enough", ko poslaje Madonin film noire spot na temu erotike, da "9 crimes" 12 poena, a za filmsku muziku posalje "Call me by your name", od mene moze imati samo postovanje. I to najiskrenije kazem. Jer je zaista malo osoba koje nalaze onu istu poeticnost koju ja nalazim u nekim stvarima. Zato sam na kraju i izglasan za najdosadnijeg na ovoj veceri. Ja to stvarno ne sporim, to je istina...

Ako cemo iskreno, ja tebe nisam uporedio sa fekalijama, vec tvoj komentar. Mozda gifovi nisu bili najtakticniji potez, ali nije sad da si mi ostavio prostora za neku normalnu konverzaciju, kao sto si to sada uradio.

Ja sam ti, Elio, najlaksi za tumacenje... Kako bi Ketnis Everdin rekla "Svi znaju moje tajne pre nego ih i ja saznam."

ElioDate: Sunday, 16 September 2018, 22:55:04 | Message # 150
Božen
Ja se nijednog trenutka tada nisam umešao u to što je tebi Tic pričao samo sam zaista mislio da je spica GOTa prezvakana tema i to sam i izneo tamo, to posle sta se desavalo izmedju vas se mene nije ticalo. Al vidim da su mnogi krenuli da Ticovo misljenje o necemu podvode kao da je i moje i podrazumevaju da po automatizmu moramo da se slažemo u svemu, a nije uvek tako. No dobro..popio sam neke bezvezne epitete u Djavoljoj, a daleko od toga da sam sujetan samo mi je cela situacija krajnje nejasna jer ne znam otkad imas takvo misljenje o meni posto onda ispada da si dvolican jer se lepo dopisujes sa mnom, a onda me posle u nekoj igri ocrnis.

Search: