ESC 168
|
|
NikolaKhait | Date: Tuesday, 19 June 2018, 17:02:12 | Message # 76 |
Masa with an S
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Elio ( ) Šta h4oćete Stanija i Ava Karabatić su učestvovale u našim sezonama Survivora, one su vrsne pevačice!
Kada bi svi redjali hitove kao Stanija i Ava, gde bi nam bio kraj Samo sto su ljudi povrsni i po difoltu imaju odbojan stav prema njima, jer su one jelte starlete, a zapravo ne znaju sta propustaju... Ali ipak su mi favoriti oni koji se uzasavaju od pesama starleta, a omiljene pevacice su im Ceca i Sandra Afrika <3
Why do all good things come to an end?
|
|
| |
YoungWolf | Date: Tuesday, 19 June 2018, 17:20:19 | Message # 77 |
Revijalni član
| Quote NikolaKhait ( ) Ali ipak su mi favoriti oni koji se uzasavaju od pesama starleta, a omiljene pevacice su im Ceca i Sandra Afrika <3 Kada smo vec kod Sandre Afrike... Pre neki dan, sestra je htela da slusa Gocu Trzan... Pustili stare pesme... I sve vreme sam razmisljao, je li Gocu Trzan iole sram sebe same i onoga u sta se pretvorila?
Gotovo se pretvorila u zensku verziju Bore Corbe.
Message edited by YoungWolf - Tuesday, 19 June 2018, 17:20:44 |
|
| |
Tic-Tac | Date: Tuesday, 19 June 2018, 17:26:33 | Message # 78 |
Prvo Mesto
| Bravo Dux! Prihvatam i učesnike domaćeg Survivora, pa oni koji do sada nisu smislili šta će, možda im sine neka ideja.
P.S. Da se razumemo, nemojte se ni nadati da na ovom ESCu neće biti i nekih vrsnih pevačica koje mnogi iz meni nepoznatih razloga nazivaju starletama. A zapravo imaju baš poučne i kvalitetne hitiće.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 19 June 2018, 17:31:15 | Message # 79 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Ja nisam neki fan Goce Tržan, ali baš me zanima u šta se to pretvorila.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
anchy | Date: Tuesday, 19 June 2018, 18:32:01 | Message # 80 |
Bočica
| Meni se baš na početku činilo da će ići u tom pravcu, zbog naziva teme, citata valjda iz Zadruge i rečenicom da će biti uživanje onima koji to prate
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 19 June 2018, 18:34:39 | Message # 81 |
Vučica
| K.I.J.A
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Elio | Date: Tuesday, 19 June 2018, 18:35:55 | Message # 82 |
Božen
| Bravo Lavice! Obožavam taj novi hit od Anhelita
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
YoungWolf | Date: Tuesday, 19 June 2018, 18:51:50 | Message # 83 |
Revijalni član
| Quote Elio ( ) Bravo Lavice! Obožavam taj novi hit od Anhelita Npvi hit? Hoces reci da ih je on imao i ranije?
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 19 June 2018, 22:58:48 | Message # 84 |
Major general
| Ja ne mogu da verujem sta sam upravo slusao...bombardovanje je ostavilo posledice ocigledno.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 19 June 2018, 23:35:04 | Message # 85 |
Vučica
| U pravu si, Pejko, K.I.J.A je bomba.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 19 June 2018, 23:48:14 | Message # 86 |
Major general
| Ma do pobede!
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Wednesday, 20 June 2018, 00:38:36 | Message # 87 |
Moralna Drolja
| Vreme je najdragoceniji resurs svake osobe. Koristimo ga tako sto svakodnevno upijamo informacije (znanje) ili ih pruzamo drugima. TV PROGRAM se zove tako sa razlogom - da programira nasu podsvest. Gledanjem Zadruge, Parova, Velikih Bratova i cega vec sve ima medju rijalitima upijate informacije (najvise vase nesvesno) koje vam tamo serviraju - malverzacije, svadje, puno negativne energije, bespotrebnih informacija i gluposti koje trenutno u osecanju razocaranja ne znam da imenujem. Istrazivao sam na google imena osoba koje ste na ovom threadu spominjali, jedna je izjavila "Srusila bih crkvu i sagradila jos stariju". Koliko zatupljivanja dobije podsvest u upijanju ovakve informacije! Zato ste svi koji ih pratite u jednoj obicnoj drustvenoj igri kao sto je VS spremniji da manipulisete, vredjate, izdajete dogovore, i sta se jos radi u takvim situacijama.
Osim troya, maski, youngwolf i tiksi (za koje mislim da ne gledaju ovo) sve ostale bojkotujem! U RLu me necete videti, sem ako me ovo cetvoro ne upoznaju sa vama. Bas me briga ako sam vas isprozivao ili uvredio, ionako odoh sa ovog foruma, svako ima pravo da izabere koliko kvalitetno ce da trosi svoj najdragoceniji resurs. Ovo nije ono na sta cu ja da ga trosim. Pozdrav svima
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Wednesday, 20 June 2018, 00:53:22 | Message # 88 |
Masa with an S
| Hahahahahahahahahhahajaahaha
Why do all good things come to an end?
|
|
| |
Elio | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:02:15 | Message # 89 |
Božen
| Papi, ja sam jedna savršeno mirna, pametna,neagresivna i saosećajna osoba, koja gleda Zadrugu. Žao mi je što si izgubio šansu da me upoznaš, ali tvoj gubitak.pozz i da, obožavam da svoje dragoceno vreme trošim na ono što me zabavlja hihihihihi i ne znam što ideš sa ovog foruma. Ako je zbog Zadruge baš je bezveze
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Wednesday, 20 June 2018, 01:04:55 | Message # 90 |
Podguzna muva
| Papili bre <33333333333333333333
Can't stop, so shut your mouth
|
|