9. plemenski savet
|
|
urke | Date: Monday, 25 April 2011, 23:07:46 | Message # 46 |
Biberče
Group: Moderators
Status: Offline
| Quote (Miko) Imam osecaj da ovde nije cilj da se Deny,Gaga ili Alek isprovociraju , ali mali si jos da skontas Bar sam ja ciljao na nesto drugo Miko, aj u krevet... Neces se probuditi ujutru!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 25 April 2011, 23:08:48 | Message # 47 |
Gelipter
Group: Publika
| Jaoooooooo ova ti je za dlanovace i to zestoke , ti mi nesto pricas o spavanju , svaku vece u 10 kazes da ides spavati svaki put sa izgovorom boli me glava , jaoooooooooo ... Zasto bi se trebao probuditi ujutro , pametnice ?
|
|
| |
roggy83 | Date: Monday, 25 April 2011, 23:09:30 | Message # 48 |
Major general
| NEMOJ DA LAZES URKE Kada si bio u VAAGAI-U ,kada si mene napadao isto da budemo u dilu i kada smo ti verovali ti si nas izdao.A videcemo da li su glupi kada budes izbacio sutra vece nekog od njih!!!!!!!!!!
|
|
| |
cpdjaN | Date: Monday, 25 April 2011, 23:09:33 | Message # 49 |
Lieutenant general
| Urke, zasto bi se toliko pravdao, da nisi kriv?
|
|
| |
urke | Date: Monday, 25 April 2011, 23:11:38 | Message # 50 |
Biberče
| Quote (roggy83) NEMOJ DA LAZES URKE Kada si bio u VAAGAI-U ,kada si mene napadao isto da budemo u dilu i kada smo ti verovali ti si nas izdao.A videcemo da li su glupi kada budes izbacio sutra vece nekog od njih!!!!!!!!!! I tebe su ubijedili! Added (25 April 2011, 11:11 PM) ---------------------------------------------
Quote (cpdjaN) Urke, zasto bi se toliko pravdao, da nisi kriv? Zato sto mnogi prate ovaj plemenac, da ne oni pomislili da ste u pravu!
|
|
| |
roggy83 | Date: Monday, 25 April 2011, 23:11:44 | Message # 51 |
Major general
| Quote (urke) I tebe su ubijedili! ja sam im verovao i verujem i sada a nisam NIKOGA izdao!!!!!!!
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 25 April 2011, 23:11:49 | Message # 52 |
Generalissimo
| xmmm interesantno , Miko ti bi isao protiv mene jos od pocetka ?Djubre malo ccc, dobices dlanovacu za ovo sto sad cujem , Urke imas moju podrsku , odlicno igras i svidja mi se kako razmisljas , Dil je Dil , vecina je jaca , a miko ti si sa svima dilovao , sta ti pricas Urketu nesto za koga ce da predje itd ...
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 25 April 2011, 23:14:27 | Message # 53 |
Gelipter
| JBG Neo , da si me slusao mozda ne bi ni ispao Added (25 April 2011, 11:14 PM) --------------------------------------------- urke , ocito se bojis da neko od clanova Vaagai ima HI , kada oni nece da glasaju za Gagu , mozda ces reci Gagi da glasate za Denya ili Aleka i onda izbaciti jednog od njih ? Tako bi ja postupio da sam na tvom mestu , a posto si ti jedan mali podlac i preverant na sve si spreman Biti ce zanimljivo kad prevaris denya ili Aleka , bas me zanima komentar onog koji ispadne
Message edited by Miko - Monday, 25 April 2011, 23:14:38 |
|
| |
Neo | Date: Monday, 25 April 2011, 23:16:08 | Message # 54 |
Generalissimo
| Urke odlicno igras !, sta se sad bune ovi sto su ugrozeni , ranije su trebali da razmisljaju o nekim stvarima , al svi hoce kao da igraju cisto i lepo i odjednom da zaprljaju ruke u blato Added (25 April 2011, 11:16 PM) ---------------------------------------------
Quote JBG Neo , da si me slusao mozda ne bi ni ispao ti nisi imao tu uticaja , zna moje pleme ex dobro za to , i pitaj ih sam kad bi birali izmedju mene i tebe , koga bi izabrali samo ti ne znas za dosta stvari , al odrasces polako
|
|
| |
urke | Date: Monday, 25 April 2011, 23:16:49 | Message # 55 |
Biberče
| Uostalom, vidjece se mojim glasom ko ovdje govori istinu! Troya, smijem li da objavim screenshot sa glasom?
|
|
| |
roggy83 | Date: Monday, 25 April 2011, 23:16:59 | Message # 56 |
Major general
| Quote (Miko) urke , ocito se bojis da neko od clanova Vaagai ima HI , kada oni nece da glasaju za Gagu , mozda ces reci Gagi da glasate za Denya ili Aleka i onda izbaciti jednog od njih ? Tako bi ja postupio da sam na tvom mestu , a posto si ti jedan mali podlac i preverant na sve si spreman Biti ce zanimljivo kad prevaris denya ili Aleka , bas me zanima komentar onog koji ispadne ZNA ON KO IMA HII jer smo Srdjan i JA njemu verovali!!!!
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 25 April 2011, 23:17:04 | Message # 57 |
Generalissimo
| ja da sam zeleo da igram prljavo igrao bi , al nisam takav , bolje casno da ispadnem nego da prodam nekog zarad sebe
|
|
| |
urke | Date: Monday, 25 April 2011, 23:18:02 | Message # 58 |
Biberče
| Quote (Miko) urke , ocito se bojis da neko od clanova Vaagai ima HI , kada oni nece da glasaju za Gagu , mozda ces reci Gagi da glasate za Denya ili Aleka i onda izbaciti jednog od njih ? Tako bi ja postupio da sam na tvom mestu , a posto si ti jedan mali podlac i preverant na sve si spreman Biti ce zanimljivo kad prevaris denya ili Aleka , bas me zanima komentar onog koji ispadne Miko, mi smo zajedno vec smislili odlican plan, ukoliko neko iz Vaagai-a ima HII!
|
|
| |
troya | Date: Monday, 25 April 2011, 23:18:10 | Message # 59 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote (urke) Troya, smijem li da objavim screenshot sa glasom? Javno ne, sta radite na face me ne zanima
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 25 April 2011, 23:18:46 | Message # 60 |
Gelipter
| Plan da likvidirate Gagu koja ce glasati onako kako vi kazete , jadna ona Nego urke , bolji si glumac od Pitta veruj mi
|
|
| |