9. plemenski savet
|
|
urke | Date: Monday, 25 April 2011, 23:42:58 | Message # 76 |
Biberče
Group: Moderators
Status: Offline
| Quote (Miko) Ovde si upravu , znao sam da Srdjan ima tajni i urke je hteo da namerno izgubimo i blindsidujemo Srdjana s cime sam se slozio jer sam verovao pi""i Na nijednom nisam rekao da izgubimo namjerno jer sam znao da ja letim 1. ... A na tvoja vrijedjanja necu da reagujem, jer me ne doticu
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 25 April 2011, 23:44:05 | Message # 77 |
Gelipter
Group: Publika
| Mislim da na sve imas odgovor na ovom plemenskom jer ocito lazes i glumis Mislim da je postenije igrati cisto a ti igras prljavo da prljavije ne moze a pravis se da igras cisto
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Monday, 25 April 2011, 23:44:58 | Message # 78 |
Colonel general
| Quote Pretpostavljas cija je to ideja bila ... tvoja miko...i na prvom plemenskom u ujedinjenju s sve vrbovao da glasaju za srdjana...Added (25 April 2011, 11:44 PM) --------------------------------------------- ai sto se ja raspravljam sa tobom, ti si ionako ispao...tako da googbye
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 25 April 2011, 23:45:04 | Message # 79 |
Gelipter
| TI SI UMOBOLNA OSOBA!!! Ako nisi primetio ja sam glasao za Aleka i sve sam vrbovao da glasaju za njega
|
|
| |
Neo | Date: Monday, 25 April 2011, 23:46:00 | Message # 80 |
Generalissimo
| Quote Ovde si upravu , znao sam da Srdjan ima tajni i urke je hteo da namerno izgubimo i blindsidujemo Srdjana Interesantno sto meni nikad nisi pomenuo Urketa , i rekao si mi u jednini , tj da ti tako hoces ...I da ti odlucujes sve , da kontrolises pleme ...
Message edited by Neo - Monday, 25 April 2011, 23:46:11 |
|
| |
DonnieBrasco | Date: Monday, 25 April 2011, 23:46:00 | Message # 81 |
Gelipter
| Ja sam vrbovao neke da glasaju za Srdjana jer sam znao da ce koristiti HI a ja sam glasao za Aleka kao jos 2 osobe i da ste glasali za njega ,Alek bi ispao Jesam ispao iz igre ali jos sam u poroti A moj glas veruj mi neces dobiti Nadam se da neces ni doci do finala
|
|
| |
urke | Date: Monday, 25 April 2011, 23:46:40 | Message # 82 |
Biberče
| Quote (Miko) Mislim da na sve imas odgovor na ovom plemenskom jer ocito lazes i glumis Mislim da je postenije igrati cisto a ti igras prljavo da prljavije ne moze a pravis se da igras cisto SVE CE SE VIDJETI NA KRAJU!!
|
|
| |
Gaga | Date: Tuesday, 26 April 2011, 12:28:51 | Message # 83 |
Sergeant
| znate sta ljudi ... citam i se krstim ... sta vi uradiste od ovog plemenskog ... cak ste i mene napravili GLUPOM sto verujem urketu ... pa znate sta DA ... verujem mu ... i nisam jadna ... mislite sta zelite ... zabole me ... uz njega sam od pocetka ... uz njega cu i ostati ... i da miko ... VOLIM DA BUDEM GLASACKA MASINA !
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Tuesday, 26 April 2011, 12:37:11 | Message # 84 |
Gelipter
| Onda si jadna TJ nisi za Survivora ... Sama znas da ces izletiti na ovom plemenskom savetu jer verujes urketu , zasluzila jedno ispovedanje kod Boga za ovo xD
|
|
| |
Gaga | Date: Tuesday, 26 April 2011, 12:42:28 | Message # 85 |
Sergeant
| da , znam ... znam da sam sad ja ugrozena ... i da letim sada , ali ja ostajem pri svom misljenju
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Tuesday, 26 April 2011, 13:04:20 | Message # 86 |
Gelipter
| Onda si jadna TJ nisi za Survivora ... Sama znas da ces izletiti na ovom plemenskom savetu jer verujes urketu , zasluzila jedno ispovedanje kod Boga za ovo xD Added (26 April 2011, 1:04 PM) --------------------------------------------- Ponovo na back mi izbacilo 2 komentara o Boze ... Nego mogla si odustati kad sam ja ispao ako ti se ne igra ali ocito da nisi za Survivora nego za igranje sa lutkama i barbikama
|
|
| |
cpdjaN | Date: Tuesday, 26 April 2011, 13:05:19 | Message # 87 |
Lieutenant general
| Quote (Miko) Ponovo na back mi izbacilo 2 komentara o Boze ... Nego mogla si odustati kad sam ja ispao ako ti se ne igra ali ocito da nisi za Survivora nego za igranje sa lutkama i barbikama Hahahhaha. Dobro receno.
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Tuesday, 26 April 2011, 13:06:41 | Message # 88 |
Gelipter
| Ali meni to nije jasno , k'o da je urketova da ne kazem sta i kad urke kaze glasat ce tako , kad dodje red ona ce ispasti tj zrtvovati se Jaooo
|
|
| |
Gaga | Date: Tuesday, 26 April 2011, 13:07:23 | Message # 89 |
Sergeant
| hahaha ok ... NISAM za survivora (kao sto kazes) -_-
|
|
| |
urke | Date: Tuesday, 26 April 2011, 13:28:26 | Message # 90 |
Biberče
| Quote (Miko) 1) Kome najvise verujete ( ime 1 osobe samo ) ? Vjerujem identicno Aleku,Deniju i Gagi, ali ako mora 1 neka bude Gaga ( eci peci pec ) Quote (Miko) 2) Kome najmanje verujete ( ime 1 osobe samo ) ? Srdjanu i Roggiju nemam sta da vjerujem... Quote (Miko) 3) Da li se neko oseca ugrozenim ? Ja ne .. Quote (Miko) 4) Da li je top 6 vas maximum i zasto ? Nije... Prosto mogu dalje Quote (Miko) 1) Obojica ste mi rekli da niste smeli da glasate za Srdjana na proslom plemenskom jer bi doveli svoj polozaj u pitanje a Alek mi je rekao da nije njegova odluka ko ispada , interesuje me , ko je doneo konacnu odluku da ja ispadnem ? Svo 3 zajedno A to da nismo smjeli da glasamo za Srdjana je tvoja masta... Quote (Miko) 2) Primetio sam u prosloj igri sa skidanjem zivota da ste se drzali ti i urke zajedno i da je bio cilj uostaom da neko od vas dva ili Alek dobije crni glas , da li ste se u toj igri borili zajedno u toj igri ili svako za sebe? I baba mi shvatila da smo igrali zajedno Bilo je svejedno ko ce ga osvojiti Quote (Miko) 3) deny mi je rekao da se drzi starog Kaamila kao i Alek i njihov cilj je da poizbacuju sve ostale clanove ove igre , da li se Urke osecas ugrozenim ako recimo sada ispadne Roggy , biti cete 2 na 2 plus Srdjan a Srdjan osvoji imunitet u sledecoj igri ili nadje tajni imunitet ako vec nije , koji ti je plan ako se jedno od to dvoje desi da ostanes u igri , jer mislim da Srdjan nece stati na vasu stranu ? Kako planiras ostati u igri ? Ne osjecam se ugrozenim tada Added (26 April 2011, 1:28 PM) ---------------------------------------------
Quote (Miko) Ja sam vrbovao neke da glasaju za Srdjana jer sam znao da ce koristiti HI a ja sam glasao za Aleka kao jos 2 osobe i da ste glasali za njega ,Alek bi ispao Ali Miko, nzm kako si ocekivao da glasamo za Srdjana... Pa nismo budale
|
|
| |