Jao grrrrr, jedva pogledah danasnju epizodu! Amelia i Owen su uzasno d o s a d n i !! Vidi se da je on rezirao epizodu, pih... Bilo je i dobrih stvari, konacno se pojavise Meredithina djeca A i svidja mi se sto se ona nije sama bacila na Riggsa, nego je on "zaradio" da se baci na njega haha Zao mi je Maggie i mame njene
Bilo je i dobrih stvari, konacno se pojavise Meredithina djeca
Samo Zola i Bailey, Ellis ko zna gde je.
QuoteLavica88 ()
A i svidja mi se sto se ona nije sama bacila na Riggsa, nego je on "zaradio" da se baci na njega haha
Meni bezveze što se petlja s njim, nije joj Maggie tek tamo neka koleginica, neće to na dobro izaći...
QuoteLavica88 ()
Zao mi je Maggie i mame njene
I meni jako. Mislim da su se na onim snimcima videle metastaze na kostima... Jeste da sam priželjkivao neki dugoročniji medicinski slučaj, ali ne ovako.
QuoteLavica88 ()
Amelia i Owen su uzasno d o s a d n i !!
Jesu dosadni do zla boga, nadam se da se taj zaplet uskoro završava. Mada mi je Amelia u onim delovima koji nemaju veze sa Owenom baš dobra bila, odlično je glumila...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Magdalena, je l' ti se svidjela zadnje emitovana epizoda Big little lies?
A ne gledam ja još uvek tu seriju, čekam da se završi. Jedino Game of Thrones gledam epizodu po epizodu pošto je svi gledaju i svi pričaju/pišu o njoj, a ja teško odolevam spojlerima
Nije ono spojler što sam napisao, već pretpostavka. Ne čitam ja spojlere. Pa ne znam, mislim da Martin to menja u hodu i da generalno ne voli ono što svi očekuju. A bilo bi previše sladunjavo da oboje prežive na kraju...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art