Reunion Show
|
|
tiksi | Date: Sunday, 27 November 2011, 16:56:43 | Message # 226 |
 Krtica
Group: Publika
Status: Offline
| Magdo i Urke vi ste zli i ljubomorni jer ste uopste i dosli da igrate tu igru
Briga me da li si uputio to meni ili ne, mogu da iznesem svoje misljenje, ne govorim samo kad me pitaju, pljuju i slicno.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 27 November 2011, 18:00:36 | Message # 227 |
 Imperija
| Quote (troya) I tad od 20 ne znam dal su 10 bili ozbiljni, cak i ako racunas tebe
bili su skoro svi ozbiljni (racunajuci i mene), samo sto su neki otisli na polovini takmicenja, posle neprimerenog mesanja u igru od strane GH
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Magdalena | Date: Sunday, 27 November 2011, 18:55:09 | Message # 228 |
 Colonel general
| Quote (Lazar) @Magdalena: Quote (Sac) Ma ti si beznadezan slucaj, I quit.
To je i najbolje, posto tesko da cemo se sloziti.
Quote (tiksi) Magdo i Urke vi ste zli i ljubomorni jer ste uopste i dosli da igrate tu igru
Na to se svodi ... Ja se ne pronalazim u tim recima pa mi je tesko i da se uvredim, naljutim ... ili kakvu god da je reakciju trebalo da to izazove kod mene.
Message edited by Magdalena - Sunday, 27 November 2011, 18:59:37 |
|
| |
MarkoNG | Date: Sunday, 27 November 2011, 19:08:54 | Message # 229 |
 The Punisher
| "Svima po crveni karton,Troyo,i 3-0 za eastwich,i mrsh u ........................."
Malo preradjen citat,cisto da uveselim siroke narodne mase koje vas gledaju
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 27 November 2011, 20:26:25 | Message # 230 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote (LaraCroft) bili su skoro svi ozbiljni (racunajuci i mene), samo sto su neki otisli na polovini takmicenja, posle neprimerenog mesanja u igru od strane GH
Ovo su tebi ozbiljni takmicari
Rebu34 katarina VeljkoOo knjaz chocolate LadyD ReiZulu Yelena 92ddt
petarkondor i Neve, extra ljudi, ali i oni mogu priznati da nisu ozbiljni vs igraci
LaraCroft i tebe tesko mogu da ubrojim u ozbiljne, s obzirom na broj sezona koje nisi zavrsila.
Znaci 9 ozbiljnih takmicara ostaje
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 27 November 2011, 21:15:51 | Message # 231 |
 Imperija
| Quote (troya) Ovo su tebi ozbiljni takmicari odlican igrac, otisao je ne zeleci da trpi nepravde i druge vrste hohstaplerskog ponasanja od strane GH, u sta sam se i sama uverila
takodje odlican igrac, saradjivala sam sa njim nesto malo... neka mi niko ne zameri, bio je bolji od vecine koji sada igraju...
umeo je ozbiljno da mi preti - Lara, ako ne budes glasala onako kako se od tebe ocekuje, mozes da ocekujes kisu glasova protiv tebe na sledecem plemenskom i nista te nece spasiti... zanimljivo, nestao je zauvek bas posle toga...
Quote (troya) LaraCroft i tebe tesko mogu da ubrojim u ozbiljne, s obzirom na broj sezona koje nisi zavrsila. VS Greece - izbacena od strane GH, VS Seychelles - htela sam da postedim svoje pleme od podela, TAR - izasla uz izvinjenje da fizicki ne mogu da izdrzim igru u koju sam usla na poziv GH i Bibe ostalo sam igrala dok nisam izglasana...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 27 November 2011, 21:17:59 | Message # 232 |
 The Grim Reaper
| Svako ko odustane i ostavi neke ljude na cedilu ne moze da bude ozbiljan igrac
Quote (LaraCroft) VS Greece - izbacena od strane GH, VS Seychelles - htela sam da postedim svoje pleme od podela, TAR - izasla uz izvinjenje da fizicki ne mogu da izdrzim igru u koju sam usla na poziv GH i Bibe ostalo sam igrala dok nisam izglasana...
Malo li je 3 sezone
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 27 November 2011, 22:03:17 | Message # 233 |
 Imperija
| Quote (troya) Malo li je 3 sezone
ne treba mesati babe i zabe...
|
|
| |
troya | Date: Monday, 28 November 2011, 00:27:22 | Message # 234 |
 The Grim Reaper
| Statistika je rekla sve.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 28 November 2011, 01:01:01 | Message # 235 |