16. plemenski savet - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor 6 - Finland: The Winds of Changes » Završeni plemenski saveti » 16. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
16. plemenski savet
troyaDate: Thursday, 14 December 2017, 17:00:14 | Message # 1
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
Bolest, noko_boy i stingemmm dobrodošli na Poslednji plemenski savet u Virtual Survivor 6 - Finland.

Dolaze i članovi porote Stefan97czv, Lilake, Matija069, NikolaKhait, Jason, Dzojberica, Anchy i DuX.

Poslednji plemenski savet će teći na sledeći način: Bolest, noko_boy i stingemmm će prvo dati svoje uvodne reči, u kojima će pokušati da vas ubede da baš oni zaslužuju titulu Sole Survivor u Virtual Survivor 6 - Finland.

Nakon toga, članovi Porote će postavljati pitanja finalistima. Možete postaviti koliko god pitanja želite.

To traje do subote u 22:00, kada ću ja dati znak za početak 24 satovnog glasanja!

Finalisti, imate reč. Srećno!
 
BoleeeDate: Thursday, 14 December 2017, 18:09:32 | Message # 2
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Dobar dan svima,postovanoj poroti i game host-ovima.
Kao prvo zeleo bih da cestitam ulazak u top3 Novaku i Luki,koji su se odlicno borili do samog finala.
Da krenemo ispocetka,za prvi survivor sam cuo kada je poceo da se emituje kod nas na televiziji,zeleo sam da ucestvujem u njemu na bilo koji nacin koji se ostvario pa makar bio i virtuelni.Moja taktika za ovaj survivor je bila da na samom pocetku skupim bar jos dvoje takmicara oko mene i da polako guramo bar do ujedinjenja,to sam uspeo sa lilake i sa Dzejkobsom.Sve je islo kako treba dok nije pocela podela u tri plemena.Tada dolazi igra za nagradu u kojoj Anchy osvaja mogucnost prelaska u drugo pleme.Naravno ona bira pleme koje je bilo najjace da bi sebe spasila takozvanog izbacivanja ali posle sam shvatio da je to samo bila njena taktika koja joj je pomogla da ima informacije iz sva tri plemena.Rezultat toga je bilo odustajanje Dzejkobsa za kojeg sam mislio da radi ono sto je kasnije Anchy radila.Tu je doslo ujedinjenje u kojem su moji saplemenici tvrdili da cemo svi stici do final 5,naravno taj final 5 nije dugo trajao,vec je na narednom plemenskom izbacena lilake zbog toga sto je ona predlozila da se Anchy izbaci zbog gore navedenog razloga.Posto sam bio jako dobar sa lilake jako sam se razocarao,cak sam u jednom trenutku hteo i ja da odustanem od daljeg takmicenja ali me je upravo ona ohrabrivala da nastavim dalje.Kada sam shvatio o cemu se tu upravo radi,pokusao sam da kontaktiram sa drugim plemenom radi moje sigurnosti i da bih nekako uspeo da dobijem vecinu.Pre toga je vec bio postignut dogovor sa trecim plemenom koji je opet bio prekrsen od strane ne znam koga ali saznali smo posle ko je bio najodgovorniji za to.Posle Matijinog izbacivanja,shvatio sam da sam ja sledeci i da bih ostao morao sam bas zagristi za imunitet tako da sam ga nekako uspeo osvojiti i spasiti sebe bar jos jedan krug.Da bih spasio sebe isao sam na sve ili nista i pokusao sam napraviti dogovor sa Jasonom ali to se nije isplatilo jer je on sledeci ispao.Na sledecem plemenskom sam bio siguran da ispadam ali onda kao grom iz vedra neba se javlja Luka kao pomoc i pomaze mi da dobijem sansu pa makar u borbi nakon neresenog glasanja na plemenskom.Kada sam to uspeo bio sam siguran da imam savez sa jos dvoje,na kraju su to bili Luka i Novak sa kojima sam stigao do finala.
Jos jednom cestitke njima i da pricu malo ostavimo za pitanja.


Message edited by Bolest - Thursday, 14 December 2017, 18:10:22
 
noko_boyDate: Thursday, 14 December 2017, 18:11:37 | Message # 3
Colonel
Group: Publika
Messages: 167
Awards: 2
Reputation: 5
Status: Offline
Dobar dan,postovana poroto.Prvo bih zelio da cestitam na ulasku u finale Bolu i Luki.Takoodje bih zelio da se zahvalim hostovima Ethanu i troyi sto nas je okupio i da se zahvalim svim igracima na odlicnoj sezoni.
Sada malo o samoj igri,od pocetka sam bio za pocetno pleme ekenas u kojem smo se vise manje svi dobro slagali i dominirali,svi smo doprinosili koliko smo mogli.Bili smo dominantniji u odnosu na drugo pleme i mislio sam da mozemo to da vucemo pa skoro do kraja.Medjutim desio se twist i podjela u 3 plemena,i onda su pocela polako dijeljenja koja iskreno da kazem nisam ocekivao u tolikoj mjeri.Vecinom je moja strategija bila da meni ljudi prilaze sa dogovorima i savezima a ne ja njima i mislim
da sam imao dosta srece povodom toga.Prvo mi je bio cilj da stignem do ujedinjena i bilo mi je vrlo drago da sam to uspio,mislio sam se drzati ekenasa kao sto je i bio plan i to sam uspio da uradim jer mi je bio ponudjen savez unutar saveza.Doduse taj savez nije dugo trajao ali mi je posluzio da nastavim da se borim.Nakon tog raspadnutog saveza stvorio se novi koji je trajao samo 1 glas ali dovoljno da dodjemo do f7.Nakon toga dolazi do blindside i odlazi Jason kojeg smo pokusali da
prenesemo na nasu stranu jer smo sumnjali u nas prethodni savez.Ostalo nas je sest i tada sam ja napravio najveci potez ja mislim u mojoj igri a to je da sam Luki predstavio sta i kako nam je najbolje da uradimo sto je i on potvrdio,jer su anchy,dux i dzojberica u savezu  bili veoma jaki i u finalu bi bilo tesko savladati bilo koga od njih.Taj savez izmedju mene,Boleta i Luke je trajao do samoga kraja.Sto se tice moje socijalne igre,mozda sam malo zatajio prema Nuuksio plemenu.To sam svjesno radio jer bilo sta sto njima kazem mozda je moglo da se upotrijebi protiv mene na bilo koji nacin,jednostavno slabo sam kome vjerovao,sve sam uzimao sa rezervom.U izazovima sam bio tu i tamo,nije moja najjaca strana ali umijem ponekad odigrat dobro.Pokusao sam da odigram neku lojalnu igru da se skupim sa ljudima koji racionalno razmisljaju i da pokusamo da zajedno dodjemo do kraja bez mnogo krvoprolica,sto mislim da sam uspio.Za kraj moram da kazem da sam jedini igrac VS:Finland koji nije dobio nijedan glas protiv za vrijeme svih plemenskih saveta sto bi trebalo bar nesto da kaze o mojoj igri.Zelio bio samo da se svima jos jednom zahvalim.Ostalo ostavljam poroti i njihovim pitanjima.
 
stingemmmDate: Thursday, 14 December 2017, 19:16:16 | Message # 4
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Pre svega, želeo bih svima da vam se zahvalim(uključujući troyu i Morascu) na fantastičnoj sezoni, svako od nas je na svoj način doprineo da ovo bude jedno mnogo zanimljivo iskustvo i stvarno smo premašili sva moja očekivanja. Takođe, želeo bih da naglasim da nakon svega ovoga nemam nikakvu netrpeljivost prema ikome od vas, sve što sam uradio ili izgovorio u toku igre bilo je striktno to, igra, tako da apsolutno ni protiv koga od vas nemam ništa lično i voleo bih da se tako i vi osećate povodom mene. Po mom viđenju, sve te drame, izdaje i laži su i doprinele da sve ovo bude jedna intrigantna, dinamična i kompleksna sezona. Neću da vas molim da glasate za mene, ali ono za šta ću da vas zamolim je da u ovaj finalni plemenski savet uđete otvorenog uma, tj. da kako meni, tako i Noku i Bolesti, date šansu da kažemo šta imamo i objasnimo svoje igre, i naravno da nas pitate za razjašnjenje ili dodatne informacije o bilo čemu. Prosto, smatram da svako od nas zaslužuje od svakoga od vas priliku da bude saslušan s obzirom na to da ste vi nakon ispadanja ipak živeli u skroz drugačijem svetu od nas.
Počeću sada sa konciznim opisom svoje igre i razlozima zbog kojih mislim da zaslužujem pobedu, naravno neću previše detaljisati jer je ovo samo uvodna reč, ali se nadam da ćete svojim pitanjima doprineti rasplamsavanju dalje diskusije.
Kao što svi već znate, igru sam počeo u Nuuksiu i smatram da je to bio dosta bitan faktor u mojoj igri. Od starta sam uspostavio dobar odnos sa Anom, Stefanom i Nikolom i sa svakim od njih sam imao dogovor da se držimo zajedno do kraja. Ovo mi je pomoglo da uspostavim ranu kontrolu u Nuuksiu kada smo na dramatičnom plemenskom savetu izbacili Stola i oformili stabilnu većinu. Takođe, ovi odnosi su mi pomogli da budem izabran za novi Nuuksio, te nisam ostavljen u manjini sa starim članovima Ekenasa nakon promene plemena.


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
stingemmmDate: Thursday, 14 December 2017, 19:16:32 | Message # 5
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Nažalost, Nuuksio je bio dosta slabije pleme, te sam u ujedinjenje ušao u osetnoj manjini i kao očigledna meta za vrlo brzo izbacivanje. Znao sam da Ekenas ne može večno da se drži zajedno, te mi je ekstremno bitno bilo da osvojim prvih nekoliko imuniteta kako bih dočekao raskol Ekenasa. To mi je i uspelo, pa sam imao potpunu slobodu da u tom periodu opipavam veze u Ekenasu i probam da nađem šupljine. Kako su Ana i Nikola već imali određene odnose sa članovima Ekenasa, uzdao sam se u njihove priče da bih stvorio svoju sliku. Kako na prvom savetu u ujedinjenju nije bilo načina da se spase i Stefan i Jason samo mojim glasom, odlučio sam da dokažem svoju lojalnost Ani i Nikoli i otvorim mogućnosti za dalji rad sa Ekenasom, pa sam tada glasao za Jasona. Nakon toga, postojala su dva jasna klana u većini: Lilake, Matija, Noko i Bolest, sa jedne strane, i Dux, Džojberica i Ana sa druge. Nikola je bio dobar sa Matijom te mu je preneto da prvi klan želi da se reši nekog od članova iz drugog klana. Kako bismo Nikola i ja najverovatnije završili na petom i šestom mestu da smo išli sa njima, odlučili smo da spasimo Anu i Duxa i prenesemo ovu informaciju. Kako je Nikola bio infiltriraniji u novi Ekenas, njemu je ostala priča sa Anom, pa potom sa Duxom, dok sam ja bio zadužen za Jasona, ali ceo plan je bio usklađen između nas dvojice koji smo bili osobe sa potpunom kontrolom da odlučuju o tome ko će da ispadne. Nakon što je to prošlo, nastavili smo sa kontrolisanjem većine i na sledećem savetu kada je meta bio Dux, i taj plan je propao isključivo zbog tajnog imuniteta. Jedini trenutak kada nisam znao šta će se desiti je bio kada je Nikola ispao, međutim i tada sam nastavio da tražim šupljine u većini i vrlo brzo, već na sledećem savetu, ponovo sam preuzeo stvari u svoje ruke i ja lično odlučio o čitavom daljem toku igre. Bio sam srednji glas između dva klana od troje, i znao sam da sam četvrti s kim god išao. Kako nisam želeo to, odlučio sam da balansiram između oba klana i učinim sebe odlučujućim glasom u što više narednih situacija, što mi je i pošlo za rukom na svakom od naredna četiri plemenska saveta gde sam maltene samostalno odlučivao o tome ko ispada. Prvo Jason(nisam lično njega želeo ali je to bio najlakši način da se iskontroliše Dux, a bilo mi je bitno samo da ispadne neko iz tog klana kako bi sledeći plemenski sigurno uspeo), pa Dzojberica(ciljan kao najslabiji u igrama da bih osigurao ispadanje nekoga iz tog klana), Ana(najvećq pretnja pred porotom) i Dux (druga najveća pretnja, njegovo izbacivanje je omogućilo moje osvajanje imuniteta). Na taj način došao sam do finala sa dve osobe koje smatram najpobedivijima od celog ujedinjenog plemena. Uglavnom, čitava moja igra se bazirala na tome da sve radim proračunato i ne dopustim sebi ishitrene ispade, da nikada ne dođem u poziciju da ostanem na dnu, da u svakom trenutku postoji osoba koja bi bila meta pre mene i da u finale dođem sa osobama koje mogu da pobedim, a mislim da sam u svemu uspeo.
Sve u svemu, kao neko ko je osvojio tri lična imuniteta(jedan od njih ključan za ovu trojku u finalu), ko nikada nije razmatran za izbacivanje(nijedan glas protiv mene), ko je došao u ujedinjenje vidno brojčano nadjačan za razliku od ostalih finalista i kao neko ko se pitao za više odluka nego ijedan finalista, smatram da zaslužujem vaš glas i da ćete moći da cenite moju igru.
Navalite pitanjima biggrin


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.


Message edited by stingemmm - Thursday, 14 December 2017, 19:43:28
 
stingemmmDate: Thursday, 14 December 2017, 19:39:33 | Message # 6
Trainwreck diktator
Group: Publika
Messages: 674
Awards: 4
Reputation: 19
Status: Offline
Quote noko_boy ()
Za kraj moram da kazem da sam jedini igrac VS:Finland koji nije dobio nijedan glas protiv za vrijeme svih plemenskih saveta sto bi trebalo bar nesto da kaze o mojoj igri.

Uz stingemmma, stiignema ili singdma, kako volite biggrin


Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.
 
DuXDate: Thursday, 14 December 2017, 19:52:21 | Message # 7
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Čestitke svim finalistima na odličnom uspehu u ovoj sezoni! Nemam zamerki ni prema kome, i mislim da je svako od vas odigrao bar po jedan ključan potez da bi se našao tu gde jeste, a na vama je da nas ubedite ko je to najviše i zaslužio.

Što se mene tiče, za moj glas će odlučiti odgovori na pitanja koja vam budu postavljana ovde, pa vas molim da dajete, pre svega, iskrene, jasne, i precizne odgovre. smile

Počeću sa pitanjima koja sam već pripremio za sve, i za svakog od vas neka posebna, pa ću nastaviti u odnosu na ono što ste već pisali i na vaše dalje odgovore.

- Koji je vaš *jedan* najbolji potez koji vas je doveo do finala?
- U top6, ko se prvi obratio kome, kada, i kako, pa ste uspeli da naravite dogovor protiv Ane, Jovana i mene?
- Koliko su na vašu igru i odluke uticala saznanja o dešavanjima koja ste imali iz porote/publike, ili od nekog ko je izbačen? Ukoliko jeste pričali sa nekim ko je u poroti/publici, da li mislite da bi drugačije odigrali neki potez?


Message edited by DuX - Thursday, 14 December 2017, 19:52:45
 
DuXDate: Thursday, 14 December 2017, 19:54:00 | Message # 8
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Pitanja za Boleta:

Bole, kada si prvi put razmišljao o tome da me izbaciš? Da li si razmišljao o tome i pre ujedinjenja? Takođe, ako to nisi hteo u 9. krugu (kada je ispala Vanda, a kada ste "odlučili da me sačuvate"), kada misliš da bi to uradio?

Bole, kada si u 10. krugu (kada je ispao Matija) glasao sa mnom za Matiju, i u 11. krugu (kada je ispao Nikola) glasao sa mnom za Nikolu, da li si mi tada verovao, ili je to bio neki plan u tvojoj igri? Šta se desilo pa mi odmah nakon Nikolinog ispadanja više nisi verovao, i odmah si se obratio Jasonu?

Bole, zašto si se naljutio u 12. krugu (kada je ispa Jason) zato što nisam glasao za Anu, iako znaš da u toku tog plemenskog saveta uopšte dogvor i razumevanje između nas nije postojalo. Ti si odlučio da glasaš za Anu, jer si se spasio na vreme, imao drugi savez na umu, i nisi prihvatao ni jednu drugu opciju. To je razumljivo, ali zašto se onda ljutiš što nisam prihvatio da idem po tvome i budem u manjini u sledećem krugu?

Bole, zašto mi nisi odgovarao poslednjih nekoliko dana ni na jednu poruku? smile
 
DuXDate: Thursday, 14 December 2017, 19:54:48 | Message # 9
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Pitanja za Noleta:

Nole, zamisli da si u situaciji u kojoj je bio recimo McSteamy (u trećem si plemenu, a iz tvog starog plemena je 2 protiv 3), šta bi tačno uradio da opstaneš u igri?

Nole, od koga misliš da ćeš dobiti glas u finalu?

Nole, kazes "Za kraj moram da kazem da sam jedini igrac VS:Finland koji nije dobio nijedan glas protiv za vrijeme svih plemenskih saveta sto bi trebalo bar nesto da kaze o mojoj igri". Budi precizniji, šta bi to trebalo da kaže o tvojoj igri?
 
BoleeeDate: Thursday, 14 December 2017, 19:58:07 | Message # 10
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Quote DuX ()
- Koji je vaš *jedan* najbolji potez koji vas je doveo do finala?
Pobeda u duelu protiv Dzojbe :D
Quote DuX ()
- U top6, ko se prvi obratio kome, kada, i kako, pa ste uspeli da naravite dogovor protiv Ane, Jovana i mene?
Novak se meni obratio da se cuo sa Lukom i da ce mozda glasati sa nama,ali sam ja sumnjao u to posto nas je prethodni put zeznuo.
Quote DuX ()
- Koliko su na vašu igru i odluke uticala saznanja o dešavanjima koja ste imali iz porote/publike, ili od nekog ko je izbačen? Ukoliko jeste pričali sa nekim ko je u poroti/publici, da li mislite da bi drugačije odigrali neki potez?
Jedna i jedina tacna informacija iz publike/porote je bila da ce ako Dzojbe udje u finale pobediti,ostale informacije me nisu interesovale.
 
DuXDate: Thursday, 14 December 2017, 20:01:38 | Message # 11
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Pitanja za Luku:

Luka, za vreme ili pre 10. kruga (kada je ispao Matija), kada si tačno (otprilike dan i vreme) prvi put pomislio da ćeš glasati za mene, i kada si na kraju doneo konačnu odluku?
Luka, za vreme ili pre 14. kruga (kada je ispala Ana), kada si tačno (otprilike dan i vreme) doneo odluku da ćeš glasati za Anu?
(za ova prethodna dva pitanja zanemari ono što si nama pričao, pitanje je kada si ti iskreno znao šta ćeš uraditi?)

Luka, kažeš da nikada nisi bio na dnu, šta tačno misliš da te je održalo u 11. krugu (kada je ispao Nikola), pa si baš ti ostao u igri umesto Nikole? Da li si bio srećan što je ispao Nikola, u smislu, da bi se teško rešio njega na dalje, a on je do tada "pravio sve poteze i odlučivao o svemu" (njegove reči)?

Kako si tačno ti uticao na to da se pitaš u 12. krugu (kada je ispao Jason) između Jasona i Ane. Šta bi uradio da su Bole ili Nole poslušali plan da se izbaciš ti tada? Da li misliš da je to tvoj potez, ili su oni na vreme predosetili šta se dešava, pa tebe sačuvali i zbog svog preživljavanja i doveli do finala?

Luka, čini mi se da si najbliži bio sa Nikolom? Recimo da je Nikola ostao u top4, ali da je odigrao do tada takvu igru da bi od porote pokupio 2 glasa više od tebe u finalu. Ti si pobedio u poslednjoj igri za imunitet, da li bi sačuvao Nikolu ili bi glasao protiv njega? Pričamo konkretno o NikolaKhait, ne o nekoj zamišljenoj ili drugoj osobi smile

---------------------

Par napomena u vezi onoga što si rekao:
Luka, kažeš prvo da je bilo jasno da smo Ana, Džojbe i ja bili u savezu posle Stefanovog izbacivanja. Što ste onda pričali sve vreme Ani da ćete glasati za mene ako je to trebalo da bude blindside? Čak i da nisam imao tajni imunitet, ako ste znali da smo Ana i ja bili zajedno, znali bi i da bismo spasili savez na drugačiji način.

"Kako bi Nikola i ja najverovatnije završili na petom i šestom mestu da smo išli sa njima, odlučili smo da spasimo Anu i Duxa i prenesemo ovu informaciju"
Informaciju da se glasa za Anu mi je rekao Bole lično, čak mi je rekao i da imam sreće što to nisam ja. Da niste glasali sa nama, iskoristili bi tajni imunitet, tako da teško da ste vi uticali na to ko će da ispadne tad.

"... kao neko ko nikada nije razmatran za izbacivanje(nijedan glas protiv mene)"
Kako to što nisi imao glas protiv tebe znači da nisi razmaran za izbacivanjе?
 
noko_boyDate: Thursday, 14 December 2017, 20:08:01 | Message # 12
Colonel
Group: Publika
Messages: 167
Awards: 2
Reputation: 5
Status: Offline
1.Dogovoren savez u F6 izmedju mene,Luke i Boleta.
2.Ja se obratio Luki odmah nakon izbacivanja Jasona.
3.Uopste nisu uticala na moju igru.Ne bih nista drugacije odigrao.

1.Trudio se maksimalno da osvajamo plemenski imunitet i pokusao socijalnom igrom da opstanem.
2.Iskren da budem razmisljao sam o tome,i uopste predstave nemam ko ce glasati za mene.
3.Da sam igrao "under the radar" igru i da sam uspio izbjegnuti biti prijetnja tokom citave igre.
 
BoleeeDate: Thursday, 14 December 2017, 20:11:46 | Message # 13
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Quote DuX ()
Bole, kada si prvi put razmišljao o tome da me izbaciš? Da li si razmišljao o tome i pre ujedinjenja? Takođe, ako to nisi hteo u 9. krugu (kada je ispala Vanda, a kada ste "odlučili da me sačuvate"), kada misliš da bi to uradio?
Tvoj problem je sto ti mislis da sam ja hteo tebe da izbacim,ja sam hteo sa tobom u finale da udjem.Odgvovor na drugi deo si dobio u prvom delu.
Quote DuX ()
Bole, kada si u 10. krugu (kada je ispao Matija) glasao sa mnom za Matiju, i u 11. krugu (kada je ispao Nikola) glasao sa mnom za Nikolu, da li si mi tada verovao, ili je to bio neki plan u tvojoj igri? Šta se desilo pa mi odmah nakon Nikolinog ispadanja više nisi verovao, i odmah si se obratio Jasonu?
Za Matiju nisam hteo ali si me ubedio,mada i sad ne znam kako,a za Nikolu sam glasao zbog toga sto sam dobio informaciju da je u dogovoru sa vama(Ana,Dzojbe i ti),kako si ti saznao za Jasona tako sam i ja za vas troje.
Quote DuX ()
Bole, zašto si se naljutio u 12. krugu (kada je ispa Jason) zato što nisam glasao za Anu, iako znaš da u toku tog plemenskog saveta uopšte dogvor i razumevanje između nas nije postojalo. Ti si odlučio da glasaš za Anu, jer si se spasio na vreme, imao drugi savez na umu, i nisi prihvatao ni jednu drugu opciju. To je razumljivo, ali zašto se onda ljutiš što nisam prihvatio da idem po tvome i budem u manjini u sledećem krugu?
To je bio jedan deo moje nove taktike i da vas uhvatim u delu,to je bla tvoja odluka da ne glasas za nju jer si vec bio u dogovoru sa njom.Nije mi jasno kako ti mozes biti u manjini ako vas je bilo 4 naspram nas dvoje posle Jasonovog izbacivanja.
Quote DuX ()
Bole, zašto mi nisi odgovarao poslednjih nekoliko dana ni na jednu poruku?
Nisam hteo zbog toga sto nisam hteo da ispadnem kao ti,da molim da se ne glasa protiv tebe,sto si ti to uradio indirektno dva puta i slagao nekoliko puta,samo sam se ja pravio da ti verujem. biggrin
 
DuXDate: Thursday, 14 December 2017, 20:17:26 | Message # 14
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Quote Bolest ()
Tvoj problem je sto ti mislis da sam ja hteo tebe da izbacim,ja sam hteo sa tobom u finale da udjem

Da li onda hoćeš da kažeš da je dogovor koji si imao sa Vandom i Matijom bio lažan? Zašto mi nisi onda rekao za taj vaš dogovor i bio potpuno iskren prema meni ako si želeo da idemo zajedno u finale?

Quote Bolest ()
kako si ti saznao za Jasona tako sam i ja za vas troje.

Ja sam za Jasona saznao tako što mi je Ana reka, a Jason njoj. Da li je tebi neko rekao, ili si sam naslutio?

Quote Bolest ()
.Nije mi jasno kako ti mozes biti u manjini ako vas je bilo 4 naspram nas dvoje posle Jasonovog izbacivanja.

Nisam rekao za sebe, nego za tebe, i da razumem tvoj potez, samo ne treba da se ljutiš ako te ne poslušam, a ti si mene tada obrisao iz prijatelja.

Quote Bolest ()
Nisam hteo zbog toga sto nisam hteo da ispadnem kao ti,da molim da se ne glasa protiv tebe,sto si ti to uradio indirektno dva puta i slagao nekoliko puta

Na šta tačno misliš, da sam molio da se Ana sačuva? Nisam molio, samo sam davao racionalne razloge zašto treba izbaciti nekog drugog biggrin
 
BoleeeDate: Thursday, 14 December 2017, 21:09:27 | Message # 15
Colonel
Group: Publika
Messages: 163
Awards: 2
Reputation: 8
Status: Offline
Quote DuX ()
Da li onda hoćeš da kažeš da je dogovor koji si imao sa Vandom i Matijom bio lažan? Zašto mi nisi onda rekao za taj vaš dogovor i bio potpuno iskren prema meni ako si želeo da idemo zajedno u finale?
Moj pravi i jedini dogovor je bio samo sa Vandom,dok su ostali dogovori dosli posle njenog izbacivanja.
Quote DuX ()
Ja sam za Jasona saznao tako što mi je Ana reka, a Jason njoj. Da li je tebi neko rekao, ili si sam naslutio?
To je i bio problem sto si ti verovao njoj a ne meni.
Quote DuX ()
Na šta tačno misliš, da sam molio da se Ana sačuva?
Ne Ana,nego ti.
 
Forum » Virtual Survivor 6 - Finland: The Winds of Changes » Završeni plemenski saveti » 16. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
Search: