|
Reunion Show
|
|
| EthanMorasca | Date: Wednesday, 19 April 2017, 14:56:38 | Message # 481 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Quote Tic-Tac (  ) Umeo je da proceni svoj položaj u plemenu Ka, dok recimo ti nisi.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Wednesday, 19 April 2017, 15:02:30 | Message # 482 |
 Vašljivi glodar
| Quote troya (  ) U kampu Kisa je bilo mnogo zanimljivije, tiksi je odustajala 2 dana za redom, i tu sam najebao najviše ja. Ona i EthanMorasca su igrali ping pong sa Crnim glasom. HAHAHAHAHA, ovo je bio potpuni hit.
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Wednesday, 19 April 2017, 15:10:49 | Message # 483 |
 Vašljivi glodar
| Quote tiksi (  ) pa možda i imala najveće šanse kasnije Rekoh ti jednom već da je ovo prilično smela spekulacija.
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Wednesday, 19 April 2017, 15:18:53 | Message # 484 |
 Krtica
Group: Publika
| pa možda uvek može da se kaže to ne znači ništa, elem propali pa propali ali sam u ping pongu pobedila haha Sad ozbiljno, bilo je dosta teško nešto uraditi jer su neki puno zagazili u tu igru sa moralisanjem i uopšte nisu gledali svoj play, Sac prvi od svih, kao da i sam ne zna koliko je Lara puta već izvisila na isti račun i igrali dosta neracionalno, kao što su bili neracionalni u svojim komentarima i u odnosima sa ljudima. Jedina šansa sem u laserski preciznom gadjanju glasovima, je bila po meni LC (da joj se ponudi uloga špijuna i tajnog agenta i epska uloga u sezoni, pošto to voli), možda Sac (ali ovde je bilo jako teško dokazati da je Tic krtica na osnovu moje intuicije i čak da se i to dokazalo ne bi dokazivalo da ce Tic raditi na Sacovom izbacivanju).
U glavnom pošto me je i nakon odustajanja čerečio da sam odustala jer me ubeđivao da mislim da nemam šanse (istovremeno dan pre toga tvrdeći da ja uvek isplivam i da ja nikada neću odustati da je sve to igra), a nije hteo zdravorazumski da prihvati moje odustajanje, koliko god da sam pesimista u pogledu XO igara, toliko znam da društveno uvek ima šanse da se igra i da je ovde potpuno bilo jasno da 7 ljudi ne može da ide u finale i da će bar neko uvideti svoju poziciju, tako da naš relativno loš položaj (koji je čak i inspirativan) nije imao apsolutno nikakve veze sa mojim odustajanjem.
Svejedno, vrv držim rekord u broju glasanja za sebe na plemenskim savetima, krivo mi za onaj prvi kada sam isto htela za sebe da glasam da vidim reakcije drugih u plemenu i u broju prebacivanja crnog glasa sa osobe na osobu u istom krugu 
btw tokom trajanja te XO igre nam se pridružila Tanjci Kopacka da da svoj skromni doprinos igri plemena Kis haha <3 za nju
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Wednesday, 19 April 2017, 15:55:05 |
| |
|
|
| Toni | Date: Wednesday, 19 April 2017, 17:09:09 | Message # 485 |
 the quoter of the year
| Pa mi bismo probali nešto sa Sacom, a ne s Ticom da si nam ti TADA rekla da si shvatila da je Tic krtica i da mu ne trebamo vjerovati. To što sad govoriš o tome, kad smo mi svi poispadali a Tic pobijedio, nema smisla niti mi imamo koristi od toga. Kako se kaže u narodu: Gdje si bila kad je grmjelo?
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Wednesday, 19 April 2017, 17:12:17 | Message # 486 |
 Krtica
| Quote Toni (  ) Gdje si bila kad je grmjelo?
Ma to je špekulacija bila, samo Ethanu sam rekla (dok sam bila u igri) da mi nešto tu smrdi, da se samo pravi da je nezainteresovan za VS, imam tu neku vrstu intuicije za te krtice i slicno što se pokazalo u onim igrama koje sam igrala (Mafije i Krtice). Sve ostalo vreme sam se bavila playom svih u sezoni po Anubisovoj instrukciji, haha lol xD Mada opet kažem Mafiju je prvoklasno odigrao i teško bi se tu bilo šta izvuklo i jako mi se dopao taj playstyle
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Wednesday, 19 April 2017, 17:17:10 |
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Wednesday, 19 April 2017, 18:09:22 | Message # 487 |
 Imperija
| Quote troya (  ) Nakon toga igra za Imunitet conect4 i novi neredi na forumu. Takmičari nisu mogli da se dogovore oko nastavka igre i igralo se do kasno u noć. Pala su i neka prozivanja po četovima. Plema Ka osvaja još jedan Imunitet. Posle ove igre su me bolele oci naredna 3 dana. Bila sam iscrpljena u svakom pogledu, od gledanja u monitor i papir pored monitora do duboko u noc.
Znam da ce clanovi plemena KIS sada da nas "prozovu" sto nismo izgubili ovu igru za Imunitet, jer smo imali Ajdina u "rezervi" za izbacivanje, ali od nas 7 aktivnih niko o tome nije ni razmisljao, svi smo bili posveceni da pobedjujemo u svakoj igri
Quote tiksi (  ) Jedina šansa sem u laserski preciznom gadjanju glasovima, je bila po meni LC (da joj se ponudi uloga špijuna i tajnog agenta i epska uloga u sezoni, pošto to voli) Pa sto mi nisi ponudila? Bila bih nesto kao lik sa dvostrukom istorijom koji tumaci Olga Kyrilenko u The November Man
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Wednesday, 19 April 2017, 18:34:50 | Message # 488 |
 Vašljivi glodar
| Quote LaraCroft (  ) Znam da ce clanovi plemena KIS sada da nas "prozovu" sto nismo izgubili ovu igru za Imunitet, jer smo imali Ajdina u "rezervi" za izbacivanje To je prastara tema, to više niko ne pominje. 
Quote LaraCroft (  ) ali od nas 7 aktivnih niko o tome nije ni razmisljao, svi smo bili posveceni da pobedjujemo u svakoj igri Jesi ti čitala ovaj Reunion uopšte?
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Wednesday, 19 April 2017, 19:29:45 | Message # 489 |
 Imperija
| Quote EthanMorasca (  ) Jesi ti čitala ovaj Reunion uopšte? Znam da mi ukazujes na necije planove o ranijem izbacivanju Ajdina, pa i Srdjana, ali se to nije primecivalo tokom igara.
Evo, ova igra ili neka prethodna su bile idealne da se izgubi i sprovedu u delo ti planovi, ali od toga nije bilo nista...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Wednesday, 19 April 2017, 19:46:59 | Message # 490 |
 Krtica
| Quote LaraCroft (  ) Pa sto mi nisi ponudila? Bila bih nesto kao lik sa dvostrukom istorijom koji tumaci Olga Kyrilenko u The November Man
Prava istina je da sam ovo planirala dok sam igrala, čak sam malo potencirala našu raspravu ali u početku da u to niko ne bi posumnjao i da bi bilo pravo iznenađenje (nije Tic jedina krtica ovde haha u njemu sam i prepoznala krticu jer sam iz par postova videla da može da mi bude jako sličan), ali otišlo je predaleko sa onim geotargetiranjem. Znam da bi ti se uloga jako dopala i to povezivanje bi bilo dobro za zanimljivost sezone, a i nama da raščistimo neke stvari.
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Wednesday, 19 April 2017, 20:02:15 | Message # 491 |
 Imperija
| Quote tiksi (  ) Prava istina je da sam ovo planirala dok sam igrala Quote tiksi (  ) Znam da bi ti se uloga jako dopala i to povezivanje bi bilo dobro za zanimljivost sezone Jos samo da me ubedis da bi se sa tim slozio Ethan, moj veliki obozavalac
Message edited by LaraCroft - Wednesday, 19 April 2017, 20:02:57 |
| |
|
|
| tiksi | Date: Wednesday, 19 April 2017, 20:14:39 | Message # 492 |
 Krtica
| Nije on to ni znao niti bi znao do kraja xd
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Wednesday, 19 April 2017, 20:18:37 | Message # 493 |
 Vučica
| To bi bio haos, macke.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Wednesday, 19 April 2017, 20:25:43 | Message # 494 |
 Imperija
| Quote Lavica88 (  ) To bi bio haos, macke. Ko zna, mozda smo se i dogovorile i sve vreme igrale u "dealu", ali ni ja to jos ne znam 
SAD CITIRAM TROYU SA PLEMENSKOG KOJI JE SAD NA REDU ZA KOMENTARISANJE:
Pitanje za sve: Očito je bilo da ste hteli malo da ih isprovocirate na zadnjoj igri za Imunitet. Bilo je i neslaganja mišljenja izmedju Lare i Nauparca, da li vam je to bio cilj?
Moj odgovor: Nije to bilo neslaganje misljenja, nego je Nauparac, nervozan i umoran od dugotrajne i iscrpljujuce igre (u kojoj sam ja vodila poteze, ali to je sada nebitno), napisao ono sta je napisao na chatu, a ja sam odmah uputila izvinjenje u ime plemena KA
I ne vidim da su clanovi plemena KIS tada hteli da nas isprovociraju
Message edited by LaraCroft - Wednesday, 19 April 2017, 20:30:36 |
| |
|
|
| tiksi | Date: Wednesday, 19 April 2017, 20:41:57 | Message # 495 |
 Krtica
| Aj kad već sve pišem da pišem do kraja. Imam ja tu stranu gde sam mozda gora i od Anubisa, htela sam da glasam za sebe na prvom plemenskom (da se kao ne zna ko je to tako glasao) da promotrim u kojoj meri me percipiraju za pretnju i svasta sam imala u planu. Naravno i Anubisu i meni je cilj samo jedno ( to nije lična pobeda jer se od te pobede nema ama baš bukvalno ništa) nego da se napravi epski i dramatičan tok sezone ( Pripovedači). To sam ovde uspela da prepoznam i u Ticu i drago mi je zbog toga. Takođe mislim da je to i Lari glavni motiv učestvovanja ovde, jer kolko god da smo različite u ovome smo slične, u teatralnosti i želji da se propovedaju neke priče. Štaviše verujem da je Lara propovedala tu klasičnu epsku priču o podeli između plemena i herojstvu, jer nije praktično imala šta drugo, da je imala možda bi igrala drugačije, trebalo ju je samo malo usmeriti.
Medjutim, ja imam i drugu stranu, koja me možda i košta ovde, a zbog koje sam odustala, koju Anubis nije imao, a to je ljudskost i emotivnost, štaviše smatram se istovremeno i jednim od najemotivnijih učesnika i često padam na tu emotivnu stranu ali to prema veoma malom broju ljudi (ovde ih doduše nije bilo tako malo xD), kajem se što gubim vreme u rl, imam u rl dosta obaveza itd. Ona moja tri razloga za odustajanje definitivno stoje, što se tiče drugog kapiram da se Sac mene uplašio jer on zna kako igram, ali ga je stvarno preterao i nije hteo da me razume kao čoveka , već je samo optuživao i optuživao, u stvari sa ciljem da ubedi sebe da ne pada na ovu drugu moju stranu i ne ugrozi time sebi plasman u sezoni, iako mu zapravo ja ništa nisam ni tražila, ali to u svoj svojoj fikciji i strahu nije uspeo da primeti (trazila sam samo prijatelja). Istovremeno čini mi se da se sa njim nešto dešava i da stvarno malo treba da poradi na sebi, da nekom da pročita onaj fajl, malo porazmisli, šta je to život, šta su prave emocije, a šta je jedna obična Internet igrica. U glavnom, iako ne želim sa njim komunikaciju, hoću da mu kažem da mu OPRAŠTAM za uvrede i sve ono ostalo i želim mu da nađe pravi put, a to je što dalje od ovog neta, jer je počelo ozbiljno da mu škodi.
|
| |
|
|