Reunion Show
|
|
LaraCroft | Date: Tuesday, 18 April 2017, 22:23:10 | Message # 481 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote EthanMorasca ( ) kako celom plemenu Ka apsolutno veruješ, što je naravno laž Nije laz, verovala sam im svima sve do mog izbacivanja. Zato je moje izbacivanje veliki blindside, oko cega smo se svi slozili
Nastavicu ujutru sa komentarima o Matijinom ispadanju
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18 April 2017, 22:23:37 | Message # 482 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote troya ( ) Ethan je na tom plemenskom bio nervozniji nego ikada, znam da sam ga zezao na kraju kako nije jeo ceo dan a nije ni bio ugrožen, a on mi odgovorio idu u pm Hahahaha...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18 April 2017, 23:16:15 | Message # 483 |
Krtica
| Quote LaraCroft ( ) Zato je moje izbacivanje veliki blindside
Lara ne čini veliki blindeside to dal je ta osoba očekivala da se za nju glasa, zavisi i kakav je ta osoba igrač i kolko racionalno percipira igru i međuljudske odnose, a ti si bila naivna još od pobune pa i od početka. Evo ja sam npr mogla da se kladim da ćes ispasti u top 6,7 do 5, pa i to nije bilo naročito neočekivano.
Po meni je veliki blindeside kada se nekom ozbiljno naruši plasman u odnosu na očekivanja i pri tome se radi o jakom igraču koji prilično dobro percipira međuljudske odnose i prati situaciju.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Toni | Date: Tuesday, 18 April 2017, 23:23:28 | Message # 484 |
the quoter of the year
| Ethane, šalio sam se ja ovo što sam napisao u glasu...
Vjerovao sam ti 100 posto i tada i do samog kraja. Evo, sad će mi se htjeti osvetiti u nekoj sljedećoj igri...
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Tuesday, 18 April 2017, 23:26:28 |
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18 April 2017, 23:31:57 | Message # 485 |
Krtica
| Pa bilo ti bre malo poljuljano poverenje, pričali smo o tome. Složili smo se da je u takvim neuslovima greota izgubiti Ethana. Taj plemenski je bio između Ethana i Matije, ali ja već tada nisam sasvim sigurno htela da glasam za Ethana i verujem da za njega ne bih glasala sve dok sam bila u igri, a takođe ni Matiji nisam htela da dam glas i glasala sam za sebe jer sam već tu negde razmišljala o svom odustajanju.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 18 April 2017, 23:38:16 | Message # 486 |
The Grim Reaper
| Quote Toni ( ) Vjerovao sam ti 100 posto i tada i do samog kraja. Evo, sad će mi se htjeti osvetiti u nekoj sljedećoj igri... Tresu ti se gace kao Kaovcima od vas
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 19 April 2017, 07:52:41 | Message # 487 |
Imperija
| Matiju ne poznajem dovoljno od ranije, on je valjda igrao neke VS posle mene...
Mogli bi clanovi njegovog plemena da malo bolje opisu njegov ucinak u igrama i kakve je medjuljudske odnose imao sa ostalima
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 19 April 2017, 09:53:55 | Message # 488 |
Vašljivi glodar
| Quote Toni ( ) Ethane, šalio sam se ja ovo što sam napisao u glasu... Nema sad pranja, rekao si šta si imao.
Quote troya ( ) Tresu ti se gace kao Kaovcima od vas Pa nekim Kaovcima su se vrlo tresle gaće od nas, Lara je pominjala neki moj potencijalni niz imuniteta, a Urke me nije hteo ni u ujedinjenju zbog nekih navodnih odnosa sa svima.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 19 April 2017, 10:22:20 | Message # 489 |
Imperija
| Quote EthanMorasca ( ) Lara je pominjala neki moj potencijalni niz imuniteta Nisu mi se tresle gace od tebe, nego te cenim kao jakog takmicara u igrama i razmisljala sam o tome da mozes da osvojis 4-5 Imuniteta zaredom u ujedinjenju, kao sto si uradio u VS Seychelles, kada si ujedno pronasao i jedan Tajni imunitet
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 19 April 2017, 12:11:37 | Message # 490 |
Vašljivi glodar
| Quote LaraCroft ( ) Nisu mi se tresle gace od tebe Dobro je, samo bi mi još to falilo.
Quote LaraCroft ( ) razmisljala sam o tome da mozes da osvojis 4-5 Imuniteta zaredom u ujedinjenju, kao sto si uradio u VS Seychelles Osvojio sam 3 imuniteta zaredom, malo me previše kuješ u zvezde...
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 19 April 2017, 12:16:08 | Message # 491 |
Vučica
| Quote Dobro je, samo bi mi još to falilo.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Wednesday, 19 April 2017, 12:32:37 | Message # 492 |
Prvo Mesto
| Sećam se da sam tada razmatrao da pređem u Kis pleme prilikom pobune, pošto smo znali da se ujedinjenje bliži, a imao sam lični imunitet za jedno izbacivanje, pritom bi jahači mogli da (po potrebi) izgube jedan ili dva imuniteta i izbace Ajdina i/ili Srđana. To bi ubedilo Kisovce da sam nesiguran u svom plemenu, mada bi posle morao žestoko da ih izdam.
Međutim, osećao sam se sigurno u Ka, nisam hteo da se preigram, a imao sam baš malo vremena tih dana da bih se upuštao u tako ozbiljnu misiju. Tako da sam nakon razmišljanja i konsultacije sa Urketom i ostalim jahačima odlučio da ipak ostanem tu gde sam.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 19 April 2017, 12:36:35 | Message # 493 |
Vašljivi glodar
| Quote Tic-Tac ( ) Sećam se da sam tada razmatrao da pređem u Kis pleme prilikom pobune, pošto smo znali da se ujedinjenje bliži, a imao sam lični imunitet za jedno izbacivanje Auuuu... Tad sam mislio da stvarno razmatraš to, ali sam nakon što se ispostavilo da si bio dvostruki igrač bio ubeđen da je i to razmatranje za Pobunu bio deo predstave, odnosno da si se sprdao.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 19 April 2017, 12:54:56 | Message # 494 |
Imperija
| Quote Tic-Tac ( ) pritom bi jahači mogli da (po potrebi) izgube jedan ili dva imuniteta i izbace Ajdina i/ili Srđana. Mada jos nismo dosli do njegove teme, ne znam da li Srdjan cita sve ovo oko detaljnih planova za njegovo izbacivanje. Cini mi se da je jos neko pisao pre neki dan o tim planovima u nekom trenutku - Sac, Urke ili Naup, ne znam tacno ko.
A posle se Srdjan najvise ljuti na Laru sto ga je izglasala...
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Wednesday, 19 April 2017, 13:36:10 | Message # 495 |
Prvo Mesto
| Quote EthanMorasca ( ) Auuuu... Tad sam mislio da stvarno razmatraš to, ali sam nakon što se ispostavilo da si bio dvostruki igrač bio ubeđen da je i to razmatranje za Pobunu bio deo predstave, odnosno da si se sprdao. Hahaha, to je bila samo ideja, ali eto čisto da podelim šta mi je sve prolazilo kroz glavu. Moglo je biti interesantno.
A tad sam se konsultovao sa tobom kako bih te ubedio u svoju nesigurnost u Ka plemenu, bez obzira što nisam preterano ozbiljno razmišljao o tome, a sami razlozi zbog kojih bih to uradio bi bili skroz drugačiji.
Quote LaraCroft ( ) Mada jos nismo dosli do njegove teme Pobogu Lara, opusti se malo sa tim hronološkim analizama dešavanja u sezoni. Ovo čak i nema toliko veze sa Srđanom, koliko ima veze sa mojim razmišljanjima oko pobune, do koje smo zapravo stigli.
Quote LaraCroft ( ) A posle se Srdjan najvise ljuti na Laru sto ga je izglasala... Mislim da je problem koji Srđan sa tobom ima to što si ti njega prozivala za izdaju, iako smo i mi njemu isto uradili. (Ali da ne govorim u njegovo ime, može on to da potvrdi.)
Srđanov potez je bio najpametniji koji je u tom trenutku mogao da uradi. Umeo je da proceni svoj položaj u plemenu Ka, dok recimo ti nisi.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |