Reunion Show - Page 34 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
LaraCroftDate: Wednesday, 19 April 2017, 13:44:07 | Message # 496
Imperija
Group: Publika
Awards: 30
Status: Offline
Quote Tic-Tac ()
Pobogu Lara, opusti se malo sa tim hronološkim analizama dešavanja u sezoni. Ovo čak i nema toliko veze sa Srđanom, koliko ima veze sa mojim razmišljanjima oko pobune, do koje smo zapravo stigli.

Slazem se. Samo mi je inace lakse da komentarisem desavanja po redosledu, nego zbrda - zdola. Tako da mi ne zamerite kada pominjem hronologiju

Quote Tic-Tac ()
Umeo je da proceni svoj položaj u plemenu Ka, dok recimo ti nisi.

Slazem se. Vecina vas je igrala VS, a ja Svetsko prvenstvo u fudbalu (kosarci, rukometu, nebitno u cemu...)

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

troyaDate: Wednesday, 19 April 2017, 13:49:40 | Message # 497
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
5. ciklus

Tesna pobeda plemena Ka u igri Pitaj Troyu i osvajanje još jedne Nagrade.

U Japanski Bunker su otišle NiNa i Polly. Ništa specijalno se nije desilo tada, osim što je NiNa kupila Prilepak za 1 glas.

U kampu Kisa je bilo mnogo zanimljivije, tiksi je odustajala 2 dana za redom, i tu sam najebao najviše ja. Ona i EthanMorasca su igrali ping pong sa Crnim glasom.

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/crni_g10.jpg

Nakon toga igra za Imunitet conect4 i novi neredi na forumu. Takmičari nisu mogli da se dogovore oko nastavka igre i igralo se do kasno u noć. Pala su i neka prozivanja po četovima. Plema Ka osvaja još jedan Imunitet.

Nakon toga počinje 5. plemenski savet na kome tiksi ispada jednoglasno, nakon što je i ona glasala za sebe.

Evo i glasova:

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/5_plem10.jpg

Lavica88Date: Wednesday, 19 April 2017, 13:59:49 | Message # 498
Vučica
Awards: 7
laugh heart

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 14:14:13 | Message # 499
Krtica
Awards: 16
Obrazlagala sam svoje odustajanje više puta, mada vidim da nekima nije jasno šta je tu od čega važnije (zar je bitno šta je od čega važnije, nisam bila ugrožena, tako sam želela, ne kajem se i nakon odustajanja mi je laknulo). No, evo ponoviću neke razloge nasumičnim redom nabacane (ništa tu nije važnije od nečeg drugog):

1. Umor i opterećenost, imala sam još 10 dana nakon toga da radim izveštaje za onaj projekat, poslednju igru sam jedva isterala do kraja, sutradan nisam mogla ni da igram vrv do 22h, dana kada sam igrala mi se vrtelo u glavi od silnog rada i tu su bili i moji mali koji nisu dobijali ono što treba potpuno,

2. Sacovo višednevno ispiranje mozga i uvrede, koje su se bazirale na teškoj karakterizaciji moje licnosti, uvredama, da ne ponavljam neke stvari, spominjao je i da sam žrtvovala Matiju da bih svoje dupe spasila (što se i sada vidi da veze sa mozgom nema, ja sam u ovom plemenu bila potpuno sigurno pa možda i imala najveće šanse kasnije, za Tica sam prozrela rano da je krtica, cinjenica da uvek isplivam itd.) oko toga je pričao satima, da blefiram tim odustajanjem koje spominjem da bih naterala njega da izgubi igru za imunitet kako bih ponovo spasla svoje dupe (iako sam ja u stvari i dan pre toga praktično odustala, rekla to troji na FB , prebacila crni Nikoli koji je crni posle vratio) i mnogo što šta. Nisam htela više to da trpim, da se razočaravam u nekoga sa kojim sam mnogo godina imala kontakt i koji je dosta toga o meni znao i htela sam makar svojim odustajanjem da ga dozovem pameti. Ovo naravno nije uspelo pošto je za njega prekasno.

/. Strah od raznih stvari koje se na Internetu dešavaju i koje su po meni jako neprirodne. Mada ne mogu da kažem da je ovo pravi razlog mog odustajanja jer sam znala da ako i nestanem sa foruma to neće ništa promeniti, neće me učiniti sigurnom čak može da ima i kontraefekat i u tom domenu sam htela i da ostanem i ispitam da li treba da nasatavim da imam taj isti strah.

3. Neko je morao da ispadne. Poli je spominjala da ona želi da odustane u tom krugu, a takođe sam znala da neko mora da ispadne i da ja ne želim da napišem Tonijevo, Polino i Ethanovo ime ispred svog, kada su mi ove stvari već smetale i opterećivale me. Igrala sam ja već, pobeđivala i bilo bi mi teško da Poli napusti tako rano i još malo ne oseti survivor (iako je i sama govorila da joj mnoge stvari smetaju i teško je).

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Wednesday, 19 April 2017, 14:15:47

cpdjaNDate: Wednesday, 19 April 2017, 14:21:12 | Message # 500
Lieutenant general
Awards: 3
Quote LaraCroft ()
A posle se Srdjan najvise ljuti na Laru sto ga je izglasala...

Laro, ni na koga se ja ne ljutim sto me je izglasao, sve je to deo igre. A i da se ljutim, to sigurno ne bi bila ti za koju znam da je bila najmanje bitna u celoj toj prici.
Kao sto je vec rekao TT, nemam problem sa tim sto ste me izglasali vec sa tim sto se pravite da moj potez nije moralan, dok ste vi uradili istu stvar meni.
Da si bila svesna da si u Survivoru, a ne na Otvorenom Prvenstvu u Iks Oksu, mozda ne bi ispala prva iz Ka sestorke. Ne krivi mene sto sam pokusao nesto da uradim po tom pitanju.

EthanMorascaDate: Wednesday, 19 April 2017, 14:56:38 | Message # 501
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote Tic-Tac ()
Umeo je da proceni svoj položaj u plemenu Ka, dok recimo ti nisi.

biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

EthanMorascaDate: Wednesday, 19 April 2017, 15:02:30 | Message # 502
Vašljivi glodar
Quote troya ()
U kampu Kisa je bilo mnogo zanimljivije, tiksi je odustajala 2 dana za redom, i tu sam najebao najviše ja. Ona i EthanMorasca su igrali ping pong sa Crnim glasom.

HAHAHAHAHA, ovo je bio potpuni hit. laugh

NaupDate: Wednesday, 19 April 2017, 15:03:04 | Message # 503
Lepi
Awards: 9
E ovo je onaj deo i moj "ispad" na chatu.

Razlog sam pisao vec par puta, evo jos jednom: Na tri poruke i pitanje "da li ste za to da odigramo drugi deo sutra" niste nijednom odgovorili, cak ni sa kratkim ''Ne'' (A mogli ste barem da kazete da mozda necete moci da se skupite sutra, sta god, i ne bi bilo problema). Kao ni za ono u prvoj rundi iste igre kada je bilo ocigledno da ce igra zavrsiti nereseno, isto ste me iskulirali.

Uglavnom, bilo pa proslo. Ne opravdavam svoj postupak, samo sam bio iznerviran sto se igra bas oduzila, a dosta nas je ustajalo rano

EthanMorascaDate: Wednesday, 19 April 2017, 15:10:49 | Message # 504
Vašljivi glodar
Quote tiksi ()
pa možda i imala najveće šanse kasnije

Rekoh ti jednom već da je ovo prilično smela spekulacija. biggrin

tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 15:18:53 | Message # 505
Krtica
pa možda uvek može da se kaže to ne znači ništa, elem propali pa propali biggrin ali sam u ping pongu pobedila haha Sad ozbiljno, bilo je dosta teško nešto uraditi jer su neki puno zagazili u tu igru sa moralisanjem i uopšte nisu gledali svoj play, Sac prvi od svih, kao da i sam ne zna koliko je Lara puta već izvisila na isti račun i igrali dosta neracionalno, kao što su bili neracionalni u svojim komentarima i u odnosima sa ljudima. Jedina šansa sem u laserski preciznom gadjanju glasovima, je bila po meni LC (da joj se ponudi uloga špijuna i tajnog agenta i epska uloga u sezoni, pošto to voli), možda Sac (ali ovde je bilo jako teško dokazati da je Tic krtica na osnovu moje intuicije i čak da se i to dokazalo ne bi dokazivalo da ce Tic raditi na Sacovom izbacivanju).

U glavnom pošto me je i nakon odustajanja čerečio da sam odustala jer me ubeđivao da mislim da nemam šanse (istovremeno dan pre toga tvrdeći da ja uvek isplivam i da ja nikada neću odustati da je sve to igra), a nije hteo zdravorazumski da prihvati moje odustajanje, koliko god da sam pesimista u pogledu XO igara, toliko znam da društveno uvek ima šanse da se igra i da je ovde potpuno bilo jasno da 7 ljudi ne može da ide u finale i da će bar neko uvideti svoju poziciju, tako da naš relativno loš položaj (koji je čak i inspirativan) nije imao apsolutno nikakve veze sa mojim odustajanjem.

Svejedno, vrv držim rekord u broju glasanja za sebe na plemenskim savetima, krivo mi za onaj prvi kada sam isto htela za sebe da glasam da vidim reakcije drugih u plemenu i u broju prebacivanja crnog glasa sa osobe na osobu u istom krugu laugh

btw tokom trajanja te XO igre nam se pridružila Tanjci Kopacka da da svoj skromni doprinos igri plemena Kis haha biggrin <3 za nju

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Wednesday, 19 April 2017, 15:55:05

ToniDate: Wednesday, 19 April 2017, 17:09:09 | Message # 506
the quoter of the year
Awards: 14
Pa mi bismo probali nešto sa Sacom, a ne s Ticom da si nam ti TADA rekla da si shvatila da je Tic krtica i da mu ne trebamo vjerovati.
To što sad govoriš o tome, kad smo mi svi poispadali a Tic pobijedio, nema smisla niti mi imamo koristi od toga.
Kako se kaže u narodu: Gdje si bila kad je grmjelo?

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 17:12:17 | Message # 507
Krtica
Quote Toni ()
Gdje si bila kad je grmjelo?

Ma to je špekulacija bila, samo Ethanu sam rekla (dok sam bila u igri) da mi nešto tu smrdi, da se samo pravi da je nezainteresovan za VS, imam tu neku vrstu intuicije za te krtice i slicno što se pokazalo u onim igrama koje sam igrala (Mafije i Krtice). Sve ostalo vreme sam se bavila playom svih u sezoni po Anubisovoj instrukciji, haha lol xD Mada opet kažem Mafiju je prvoklasno odigrao i teško bi se tu bilo šta izvuklo i jako mi se dopao taj playstyle

Message edited by tiksi - Wednesday, 19 April 2017, 17:17:10

LaraCroftDate: Wednesday, 19 April 2017, 18:09:22 | Message # 508
Imperija
Quote troya ()
Nakon toga igra za Imunitet conect4 i novi neredi na forumu. Takmičari nisu mogli da se dogovore oko nastavka igre i igralo se do kasno u noć. Pala su i neka prozivanja po četovima. Plema Ka osvaja još jedan Imunitet.

Posle ove igre su me bolele oci naredna 3 dana. Bila sam iscrpljena u svakom pogledu, od gledanja u monitor i papir pored monitora do duboko u noc.

Znam da ce clanovi plemena KIS sada da nas "prozovu" sto nismo izgubili ovu igru za Imunitet, jer smo imali Ajdina u "rezervi" za izbacivanje, ali od nas 7 aktivnih niko o tome nije ni razmisljao, svi smo bili posveceni da pobedjujemo u svakoj igri

Quote tiksi ()
Jedina šansa sem u laserski preciznom gadjanju glasovima, je bila po meni LC (da joj se ponudi uloga špijuna i tajnog agenta i epska uloga u sezoni, pošto to voli)

Pa sto mi nisi ponudila? Bila bih nesto kao lik sa dvostrukom istorijom koji tumaci Olga Kyrilenko u The November Man smile

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

EthanMorascaDate: Wednesday, 19 April 2017, 18:34:50 | Message # 509
Vašljivi glodar
Quote LaraCroft ()
Znam da ce clanovi plemena KIS sada da nas "prozovu" sto nismo izgubili ovu igru za Imunitet, jer smo imali Ajdina u "rezervi" za izbacivanje

To je prastara tema, to više niko ne pominje. biggrin

Quote LaraCroft ()
ali od nas 7 aktivnih niko o tome nije ni razmisljao, svi smo bili posveceni da pobedjujemo u svakoj igri

Jesi ti čitala ovaj Reunion uopšte?  wacko

LaraCroftDate: Wednesday, 19 April 2017, 19:29:45 | Message # 510
Imperija
Quote EthanMorasca ()
Jesi ti čitala ovaj Reunion uopšte?

Znam da mi ukazujes na necije planove o ranijem izbacivanju Ajdina, pa i Srdjana, ali se to nije primecivalo tokom igara.

Evo, ova igra ili neka prethodna su bile idealne da se izgubi i sprovedu u delo ti planovi, ali od toga nije bilo nista...

Search: