Reunion Show
|
|
Tic-Tac | Date: Thursday, 20 April 2017, 14:36:25 | Message # 541 |
Prvo Mesto
Group: Publika
Status: Offline
| Quote LaraCroft ( ) ti si onda onaj Varys Hvala, to mi je najomiljeniji lik.
Quote LaraCroft ( ) obzirom da na prvim igrama (jako bitnim za dalji tok igre) nisi ni bio prisutan. Pa sam opet pobedio? Nažalost, ni posle 70 odigranih sezona ne shvataš kako se VS igra. Sve to što tako površno analiziraš je bio deo moje taktike. (Mada, par puta je RL NARAVNO imao prednost, ali to se opet savršeno uklapalo u moje planove da se ne ističem u igrama. Win-win situacija za mene.)
Ova igra se ne zove: "Ko ima najviše slobodnog vremena i dolazi na svaku igru?"
Quote LaraCroft ( ) Ovo sto si ti napisao za mene je bar nesto. Ja ni to ne bih mogla da kazem za tebe. Možeš me zvati npr. pobednikom, Milane.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 20 April 2017, 16:24:45 | Message # 542 |
The Grim Reaper
Group: Game host
|
|
|
| |
Naup | Date: Thursday, 20 April 2017, 16:30:24 | Message # 543 |
Lepi
| @srdjan "Kao ostala telad iz plemena Ka" :D
@Toni hvala na lepim recima hehe
Message edited by Nauparac - Thursday, 20 April 2017, 16:36:08 |
|
| |
Naup | Date: Thursday, 20 April 2017, 16:33:21 | Message # 544 |
Lepi
| Quote troya ( ) Dakle da ponovim još jednom, Ajdin je ispao sa 2 dinara u džepu. ajdinu nisi trazio da ti vrati dinare.....
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 20 April 2017, 17:29:06 | Message # 545 |
Imperija
| Quote Tic-Tac ( ) Možeš me zvati npr. pobednikom Da zavrsim sa svoje strane. Nebitan si (ko god da si i sta si, to mi je totalno nevazno), vec sada se osim tebe vise niko i ne obazire na to sto si osvojio prvo mesto u tamo nekoj virtuelnog igrici
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Thursday, 20 April 2017, 17:32:41 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 20 April 2017, 17:56:04 | Message # 546 |
Vašljivi glodar
| Quote LaraCroft ( ) Najbolje da cu da na FB otkrivam svoj RL, kao milioni dokolicara sirom sveta. Jednom se nisam logovala na FB 7-8 meseci i nista mi nije nedostajalo... Pa naravno kad imaš fejk profil.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Lavica88 | Date: Thursday, 20 April 2017, 17:57:27 | Message # 547 |
Vučica
|
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:00:32 | Message # 548 |
Vašljivi glodar
| Quote troya ( ) Pleme Kis je konačno pobedilo u igri za Nagradu i Imunitet u pitanju su bile besilice i cpdjaN im je odao rešenja Xo Xo Xo Srđan nam je odao 2 reči, pošto mu je samo te 2 Urke rekao na Instagramu. Ali nam je rekao u koliko su tačno poteza Kaovci pogodili svaku reč, pa nam je to bio dosta važan orijentir i rasteretilo nas, što je dovelo do toga da smo brže od Kaovaca pogodili preostale 2 reči koje smo osvojili.
|
|
| |
Naup | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:02:07 | Message # 549 |
Lepi
| Hmm, a tvrdili ste da Srdjan nije igrao sa vama
|
|
| |
Sac | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:03:26 | Message # 550 |
Izjahani jahač
| I jos se naljutio kad smo Lara i ja to napisali na chatu(za drugu igru doduse)
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Thursday, 20 April 2017, 18:04:24 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:04:16 | Message # 551 |
Vašljivi glodar
| Quote Nauparac ( ) Hmm, a tvrdili ste da Srdjan nije igrao sa vama Ne, ne, ne... Vi ste tvrdili da je prvu igru u ujedinjenju (slagalice sa kružićima) igrao sa nama, što nije istina, zato što je tu igru igrao svako za sebe. On nam je pomogao u poslednjoj igri za plemenski imunitet, a niko od vas nas ništa nije pitao u vezi sa tim.
|
|
| |
Naup | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:07:21 | Message # 552 |
Lepi
| Quote EthanMorasca ( ) Ne, ne, ne... Vi ste tvrdili da je prvu igru u ujedinjenju (slagalice sa kružićima) igrao sa nama, što nije istina, zato što je tu igru igrao svako za sebe. On nam je pomogao u poslednjoj igri za plemenski imunitet, a niko od vas nas ništa nije pitao u vezi sa tim. Sto bi rekao Toni, nije govno nego se pas posrao Mislim da nisam bio kada se igrala ova igra, ali evo Sac kaze da su i tad sumnjali
Na moje pitanje da li je Srdjan jos ranije imao neki dil sa vama, ti rece da nije postojao nikakav dogovor medju vama, a onda vidim da si napisao da ste imali neki polu-dil jos 15 dana pre ujedinjenja..
Message edited by Nauparac - Thursday, 20 April 2017, 18:08:08 |
|
| |
Tic-Tac | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:07:31 | Message # 553 |
Prvo Mesto
| Quote LaraCroft ( ) vec sada se osim tebe vise niko i ne obazire na to sto si osvojio prvo mesto u tamo nekoj virtuelnog igrici
Quote LaraCroft ( ) vise niko i ne obazire na to sto si osvojio prvo mesto Quote LaraCroft ( ) to sto si osvojio prvo mesto
Quote LaraCroft ( ) osvojio prvo mesto
Quote LaraCroft ( ) prvo mesto
Quote LaraCroft ( ) prvo mesto
Quote LaraCroft ( ) prvo mesto hm, hvala Miki što se obazireš na moje prvo mesto :*
|
|
| |
troya | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:16:42 | Message # 554 |
The Grim Reaper
|
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:16:56 | Message # 555 |
Prvo Mesto
| Da ne zaboravim da prokomentarišem Srđanov glas za mene na plemenskom kada je Ajdin ispao. Svaka čast za Srđana na odličnom potezu, sigurno bi me zbunilo da je i Ajdin glasao za nekoga. Ovako nisam mnogo ni razmišljao o tome jer sam mislio da je to njegov glas.
|
|
| |