Reunion Show
|
|
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 16:10:26 | Message # 331 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Quote LaraCroft ( ) BTW, Ethane, od takmicara koji su usli u ujedinjenje, izgleda da samo nas dvoje nismo isli po tim Bunkerima, Minskim Poljima... Mislim da ni Toni nije bio.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 16:11:33 | Message # 332 |
the quoter of the year
Group: Publika
| Quote Nauparac ( ) jel si osvojio nesto? Je, HII koji je dao meni.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 16:12:38 | Message # 333 |
Lepi
| Quote Toni ( ) Je, HII koji je dao meni. A da, zaboravio sam na to
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 16:19:41 | Message # 334 |
Imperija
| Quote Toni ( ) Nisam ni ja Lara, i iskreno me vrijeđa što si zaboravila svog nasljednika, Jacka Dawsona. Kako bih mogla da uvredim jedinu osobu iz KIS-a sa kojom sam razmenila nekoliko postova Jbg, ne pamtim sve odlaske u Bunker i Minsko Polje
Quote Nauparac ( ) E da, kad smo vec kod bunkera, secam se kad je Srdjan trazio da ide, ali mi (2+2 sto bi rekao Sac) smo bili za to da TT ode, sto je kasnije i bil otako.. I mislim da se to Srdjanu uopste nije svidelo tongue O tome vise kad dodje taj deo ciklusa Tako je nekako otprilike bilo, ali molim vas, nista o Srdjanu dok njegov veoma zanimljiv slucaj ne dodje na red...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 16:21:14 | Message # 335 |
Krtica
| Doci ce Lara i pre nego sto mislis haha
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 16:27:11 | Message # 336 |
Vučica
| Molim vas, sve hronoloski, po redu.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 16:27:33 | Message # 337 |
Vašljivi glodar
| Quote tiksi ( ) Doci ce Lara i pre nego sto mislis haha
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 17 April 2017, 16:30:43 | Message # 338 |
Izjahani jahač
| Ethane, ja tebi ispiram mozak? Pa Toni i ti ste na mene nasrnuli kad ste videli moj glas na Ninu. Poceli ste da me napadate i ubedjete u razloge zasto sam ja nesto uradio. I to pozivajuci se na moju licnost. Ako to nije ispiranje mozga, ja onda ne znam sta je.
P.S. Voleo bih da znam iz kog razloga ste sve to uradili.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 16:33:50 | Message # 339 |
Imperija
| Ne branim Miku, daleko od toga, nismo imali nikakvu pricu pred i tokom ovog VS, ali sam misljenja da on ovog puta nije imao neke velike ambicije u takmicenju, kao sto je nekada bio slucaj.
Kisovci, pomenuli ste da je Miko napravio haos u jednoj igri, valjda ovoj sad koju je Troya postavio. Verujem. Ali, zasto ste mu dali da on vodi igru ???
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 16:36:02 | Message # 340 |
Krtica
| Quote LaraCroft ( ) Kisovci, pomenuli ste da je Miko napravio haos u jednoj igri, valjda ovoj sad koju je Troya postavio. Verujem. Ali, zasto ste mu dali da on vodi igru ???
Nema sta tu da se da ili ne, svi smo dosli knap na vreme, a Miko je sam zasipao chat (kao u Krtici ono sto je radila krtica), jedino što je moglo je da se banuje sa chata, ali to je previse
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 16:39:57 | Message # 341 |
Vašljivi glodar
| Quote tiksi ( ) Nema sta tu da se da ili ne, svi smo dosli knap na vreme, a Miko je sam zasipao chat (kao u Krtici ono sto je radila krtica), jedino što je moglo je da se banuje sa chata, ali to je previse Hahahahahahaha, bukvalno je tako bilo.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 17 April 2017, 16:42:42 | Message # 342 |
Vašljivi glodar
| Quote Sac ( ) Ethane, ja tebi ispiram mozak? Pa Toni i ti ste na mene nasrnuli kad ste videli moj glas na Ninu. Poceli ste da me napadate i ubedjete u razloge zasto sam ja nesto uradio. I to pozivajuci se na moju licnost. Ako to nije ispiranje mozga, ja onda ne znam sta je.P.S. Voleo bih da znam iz kog razloga ste sve to uradili. Ceo ovaj post je takođe ispiranje mozga, zato što tražiš da ti se iste stvari nacrtaju po ko zna koji put, a meni ne pada na pamet da se više bavim tobom i tvojom opsednutošću Nininim porazom u finalu.
|
|
| |
Matija | Date: Monday, 17 April 2017, 16:43:45 | Message # 343 |
Dalibor
| U svoj toj guzvi, Miko je na chatu pisao ko ce odakle raditi, i napisao je za Toni i mene da radimo ste zadatke. U svom tom haosu, gledajuci sta Miko kuca, pogresno sam Nikoli poslao jedan zadatak (umesto * ja sam valjda ukucao +).
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 17 April 2017, 16:46:56 | Message # 344 |
The Punisher
| Quote tiksi ( ) Laza je dosta pametan momak, zanimaju ga različita sociološka pitanja, istorija i ne plaši se da iskaže svoje mišljenje (ne ulizuje se) Slazem se, Laza je jako dobar, i tacno nam je falio za neki dobar miks u sezoni, mozda ne bi postojali jahaci da je Laza bio aktivan i da je probao neki deal sa Sacom recimo (but will never know).
Quote tiksi ( ) Za Marka mi je zao, Nije ti bilo zao ni u All Staru, kada sam pratio svaki tvoj predlog do final 4 , kako si tada mogla da veruješ a sada ne? #good old times
Quote tiksi ( ) Da dodam, mislim da je to slanje Marka na ostrvo (kada vec njegov opstanak u plemenu do kraja nije bio siguran i kada je bilo ljudi koji su to mogli da vide kao pretnju po sebe) bio apsolutni fail, Ja cu samo da podsetim da smo tokom prve igre (sa klizecom puzlom) odlucivali ko bi isao ako bi dobili igru, Ethan je taj koji je predlozio mene, bez da smo o tome pricali. Miko je sutradan dosao i pitao koga smo predozili, isto i posle igre sa osmoserkom, on se samo nadovezao na već skoro jednoglasnu odluku. Tako da prica da je Miko inicijator ne pije vodu, kao i to da niste mogli da promenite odluku. Vrlo lako ste mogli da se konsultujete u tih par dana i da date neki valjan razlog na koji bi ja verovatno pristao, jer mi je bilo svejedno.
|
|
| |
Toni | Date: Monday, 17 April 2017, 16:47:54 | Message # 345 |
the quoter of the year
| Quote Sac ( ) Pa Toni i ti ste na mene nasrnuli kad ste videli moj glas na Ninu. Poceli ste da me napadate i ubedjete u razloge zasto sam ja nesto uradio. I to pozivajuci se na moju licnost. Ako to nije ispiranje mozga, ja onda ne znam sta je. Sad si već bezobrazan i mogu ti reći da si pretjerao. Jesi li ti ili nisi mene uvjeravao da je Nina odigrala bolju socijalnu igru jer, citiram, "Nije ti ona poslala tekst cajke u inbox". Na moj odgovor da mi nije poslala nikada ništa i da na to mislim kad spominjem njezinu lošu društvenu igru, ti si okrenuo temu. Jesi li ti ili nisi Ethana optužio da je BITTER jer ne želi priznati da je Nina odigrala najbolju igru? Nemoj ni pokušavati demantirati. Jesi li ti ili nisi u svom glasu napisao da je Survivor igra u kojoj pobijedi najzaslužniji OSIM AKO... ne znam točan citat i ne da mi se čitati tvoj doktorat na temu "Kako biti loš gubitnik i licemjer u igri VS-a", ali tako je nešto išlo. I zadnje, Nauparac i ti od samog početka ovog reuniona potencirate da smo mi namjestili glasove da ne pobijedi "najzaslužniji igrač" ( ),a sam si napisao u svom glasu da je najzaslužniji upravo onaj tko pobijedi. Nemate nijedan dokaz i nijedan argument, ali i dalje pilite po istome. Ja sam tebi jučer lijepo napisao sve što mislim, koji je tvoj odgovor bio na to? "Kome se ti opravdavaš ovim dugim postom?" Nije da tvoj odgovor nije bio upravo urnebesan, još me boli trbuh od smijanja, ali o tome ti ja govorim. Širite neargumentirane laži, nemaš nijedan dokaz ni za šta (ista stvar je bila kad si optužio Srđana da nam je pomogao u igri), a kad ti netko izlista kontraargumente, ne odgovaraš dalje. Još samo fali da spomeneš svoj poznati "i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju" i pobijedio si u još jednoj raspravi.
EDIT: odgovaraš ti dalje, samo okrećeš istu temu po deseti put ili, kao u ovom slučaju, optužuješ druge da rade ono što ti radiš. U psihijatriji se to zove PROJEKCIJA, zapitaj se zašto koristiš taj mehanizam obrane.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Monday, 17 April 2017, 16:50:20 |
|
| |