|
Reunion Show
|
|
| Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 20:00:11 | Message # 361 |
 Lepi
Group: Publika
Status: Offline
| Quote troya (  ) Ne nerviram se, ali ispade da su svi ostali ludi jer se nisu bunili u final4 kad je iskoristio to xD Ocigledno je da ja nisam bio dovoljno upucen u desavanja I meni nesto promakne, desava se
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 20:01:56 | Message # 362 |
 Vučica
| Nauparac, ma ajde...
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
| |
|
|
| Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 20:07:24 | Message # 363 |
 Lepi
| Lavica ne bi bila Lavica da se ne nakaci na neki komentar 
Imam pitanje za Srdjana, ovde smo odluclili da umesto tebe ode TT u bunker, da li si se 'iznerivrao' malo zbog toga? I da li je to jedan u moru razloga da se kasnije prikljucis Kisu?
Message edited by Nauparac - Monday, 17 April 2017, 20:08:56 |
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 20:11:19 | Message # 364 |
 Vučica
| Quote Lavica ne bi bila Lavica da se ne nakaci na neki komentar
Pa naravno, to je do komentara.
|
| |
|
|
| Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 20:13:18 | Message # 365 |
 Lepi
| Ima mnogo takvih komentara izgleda
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Monday, 17 April 2017, 20:22:25 | Message # 366 |
 Vučica
| Mozda, a mozda i nema
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 20:24:48 | Message # 367 |
 Krtica
| Odustajanje: Quote Sac (  ) @Tiksi: Kako je sad pita s visnjama u zagrejanoj rerni sustinski razlog tvog odustajanja? Meni si pricala da sam ja sustinski razlog tvog odustajanja? Pa koje je od ta dva istina? Ili je mozda nesto trece?
Ima bar 5,6 razloga zbog kojih sam odustala, ali o tome kasnije. Sto se tice pite u rerni nadam se da cete i sami biti u slicnoj situaciji jednog dana i videćete kako je pod tim okolnostima teško igrati i kolko čoveka grize i savest što ne provodi to vreme drugačije, a i koji je pritisak toga. Za sad kapiram da retko ko to i samo donekle može da razume.
Dogovaranje oko glasanja. Gle ovo joj izvlace nesto sa ko zna kojeg podforuma i stranice. Opet mi se ispira mozak sto se radi celo sezonu na jedno ili drugo pitanje. To što sam rekla je moje mišljenje, što ne znači da se radilo niti to dokazuje. Ovo četvoro članova porote svi pojedinačno mogu da potvrde da ih nisam ni pitala za koga će da glasaju, a kamoli razgovarala oko toga sa njima kao i ostalih troje. Amen.
Stvarno mislim da su ove vaše optužbe oko tog glasanja, prvo kontradiktorne i vi možete još više da se teretite po tom osnovu, neargumentovane i SMARAJU. Takodje vaša želja da Nina iz hejta ovde pobedi i ubedjivanje drugih u koješta po tom osnovu je pljuvanje i po survivoru.
U svakoj sezoni jbg poraženi pokušava da dokaže da sezona nije legitimna bar u nekom smislu, ništa se niste promenili ni sazreli.
Na koji način se kažnjava to uzajamno pomaganje na pojedinačnim igrama koje su bile i pre ujedinjenja, i pomaganje drugih članova pošto su ispali?Neko je pisao da ste i to radili, vi takve moralne gromade.
Sad da procitam još 3 stranice ispod, očekujte edit xD
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Monday, 17 April 2017, 20:40:18 |
| |
|
|
| cpdjaN | Date: Monday, 17 April 2017, 20:25:57 | Message # 368 |
 Lieutenant general
| Quote Nauparac (  ) Imam pitanje za Srdjana, ovde smo odluclili da umesto tebe ode TT u bunker, da li si se 'iznerivrao' malo zbog toga? I da li je to jedan u moru razloga da se kasnije prikljucis Kisu? Ne.
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 20:29:07 | Message # 369 |
 Imperija
| Quote Nemanja (  ) Preesporo ide ovo. Treci dan, 25.stranica, a tek do Mike stigli Quote EthanMorasca (  ) Slažem se, trebalo bi Troki da ubrza. Ide Reunion normalnom brzinom. Svako ima vremena da prokomentarise sta se desavalo u nekom periodu.
Quote troya (  ) Lara je ostala skamenjena još na početku kod binarnih brojeva. Terajte se u persun svi vi ljubitelji matematike Da imam vremensku masinu, vratila bih se u proslost samo da bih nalupala samare Pitagori, Euklidu i ostalim dangubama
Ja nikad nisam, ali koliko je samo dece imalo propali letnji raspust zbog jedinice iz matematike...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 20:36:34 | Message # 370 |
 Lepi
| Quote tiksi (  ) Dogovaranje oko glasanja. kad si ti mogla cele sezone da nas ''davis'' (ne u smislu da smaras) sa duplim identitetom, mozemo i mi malo sa ovim
|
| |
|
|
| Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 20:40:30 | Message # 371 |
 Lepi
| Quote tiksi (  ) Na koji način se kažnjava to uzajamno pomaganje na pojedinačnim igrama koje su bile i pre ujedinjenja, i pomaganje drugih članova pošto su ispali? Neko je pisao da ste i to radili. Ja sam bio na igrama nakon ispadanja i imao sam zelju da pomazem, ne krijem to.. A ex-Ka nije imao nista protiv..
Toga je uvek bilo i bice, pa i Ethan je u poslednjoj igri slao neke odgovore Sacu, ako sam dobro upucen (za ovo nisam siguran)..
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Monday, 17 April 2017, 20:51:39 | Message # 372 |
 Krtica
| Nema potrebe da se pravdas, to kao i more drugih stvari nije dozvoljeno u pravom Surivoru, ali ovo je jedna obična Internet igrica, tako da je jako čudno što se ovde uopšte spominju neke milionske kazne i to potpuno neargumentovano. Glavni dokaz je sta sam ja pisala, a pri tom nikoga nisam pitala ni kako ce da glasa, cak ni Ethana.
Tic - tac je pobedio u ovom VS, vreme je da se sa time pomirite, a ne narednih 6-7 godina o tome da pričate i kako je ova sezona nelegitimna i nije ni postojala.
Ako ti misliš da je to ok i normalno oko tih identiteta i nije intrigatno, a moze da bude i opasno (što smo ovde raščistili napokon da nije), to je tvoja stvar. Zato su ovde bitne raznorazne teorije zavere, sta visi na kom drvetu i kako je Troya takođe igrao ovaj VS, a Toni mu se najviše dopao.
Šta je kazna za neosnovano napadanje GHa? (u vašem stilu)
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Monday, 17 April 2017, 20:58:35 |
| |
|
|
| Naup | Date: Monday, 17 April 2017, 20:57:46 | Message # 373 |
 Lepi
| Quote tiksi (  ) Nema potrebe da se pravdas, to kao i more drugih stvari nije dozvoljeno u pravom Surivoru, ali ovo je jedna obična Internet igrica, tako da je jako čudno što se ovde uopšte spominju neke milionske kazne i to potpuno neargumentovano. Glavni dokaz je sta sam ja pisala, a pri tom nikoga nisam pitala ni kako ce da glasa, cak ni Ethana.
Ako ti misliš da je to ok i normalno oko tih identiteta i nije intrigatno, a moze da bude i opasno, to je tvoja stvar. Ne pravdam se, samo kazem kako jeste..
Pa u pravom Survivoru je fizicki (a i na bilo koji drugi nacin) nemoguce da neko ko ispadne pomaze u igrama, tako da sa te strane gledano, nije zabranjeno 
Ne mora da bude milionska kazna, moze neka simbolicna da troja popravi ovaj forum malo, poceo je da zabada u zanje vreme 
Osoba mozda ima dobar razlog sto krije svoj identitet, niko nije u obavezi da otkriva svoj identitet, pol, religiju i slicno.. Ali kapiram da se se osecala ugrozeno, diskutovali smo o tome privatno
Quote Tic - tac je pobedio u ovom VS, vreme je da se sa time pomirite, a ne narednih 6-7 godina o tome da pričate i kako je ova sezona nelegitimna i nije ni postojala. Sto mislis da je meni krivo sto je TT pobedio? To sto nisam glasao za njega, ne znaci da mi nije drago Evo neka ti kaze on da li sam ga prozvao na neki nacin zbog toga sto je pobedio
Ja Troyi jedino zameram sto nije malo vise posvetio paznju igrama, mada, svakako je limitiran, nema tu neceg sto bi moglo da se ubaci.. ali uglavnom sve igre su vec vidjene.. Ocekivao sam npr da budu igre "pronadji razliku" ili "pronadji skrivene predmete na slici" u sklopu lajv igara
A ono za poklanajnje imuniteta je obicna zajebancija
Message edited by Nauparac - Monday, 17 April 2017, 21:03:13 |
| |
|
|
| Tic-Tac | Date: Monday, 17 April 2017, 20:58:49 | Message # 374 |
 Prvo Mesto
| Ne može neko da dokaže šta se NIJE dešavalo u privatnom chatu. Uvek gubitnik može da iznosi neke sumnje da bi sebi olakšao što je ispao ovca, ali to ne menja činjenicu da je izgubio.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Monday, 17 April 2017, 21:03:44 | Message # 375 |
 Imperija
| Quote Nauparac (  ) kapiram da se se osecala ugrozeno, diskutovali smo o tome privatno Osecala se ugrozeno zbog pogresne percepcije da sam ja ta koja je ugrozava. Ako se dobro razumem u geografiju (planina u blizini njenog mesta boravka) i ako poznajem par restorana (koji su inace na glasu), to ne znaci da zelim nekome zlo. Srecom, to smo rascistile kao razumne osobe i sada izmedju nas nema problema
BTW, kad ce da dodje na red Markovo izbacivanje ? Mada smo oko toga vec skoro sve pretresli...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|