Reunion Show - Page 26 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
NaupDate: Monday, 17 April 2017, 19:55:22 | Message # 376
Lepi
Group: Publika
Awards: 9
Status: Offline
Quote troya ()
Aman covece jer ti razumes razliku izmedju licnog i tajnog. Ovaj licni je odigrao na plemenskom u final6 kad je ispala LaraCroft, on i urke su bili bezbedni.

Smiri se Trojane.. nisam ni znao da je iskoristio licni kad je Lara ispala surprised A za ovaj tajni nisam ni znao, pa sam pomislio da je nekim slucajem dosao do top4 sa ovim licnim imunitetom.. Sta se nerviras odmah tongue

ToniDate: Monday, 17 April 2017, 19:56:15 | Message # 377
the quoter of the year
Awards: 14
Quote troya ()
Aman covece jel ti razumes razliku izmedju licnog i tajnog.

laugh
Ista je to stvar, vjerojatno će reći da si mu poklonio i jedan i drugi.

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

troyaDate: Monday, 17 April 2017, 19:58:12 | Message # 378
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote Nauparac ()
Sta se nerviras odmah

Ne nerviram se, ali ispade da su svi ostali ludi jer se nisu bunili u final4 kad je iskoristio to xD

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 19:58:43 | Message # 379
Lepi
Quote Toni ()
Ista je to stvar, vjerojatno će reći da si mu poklonio i jedan i drugi.

Licni je iz bunkera, a ovaj tajni je okacio na ovom drvetu, sto dodje kao pozadina sajta.. a Zic, oko sokolovo, je uocio to tongue

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 20:00:11 | Message # 380
Lepi
Quote troya ()
Ne nerviram se, ali ispade da su svi ostali ludi jer se nisu bunili u final4 kad je iskoristio to xD

Ocigledno je da ja nisam bio dovoljno upucen u desavanja biggrin I meni nesto promakne, desava se tongue

Lavica88Date: Monday, 17 April 2017, 20:01:56 | Message # 381
Vučica
Awards: 7
Nauparac, ma ajde...

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 20:07:24 | Message # 382
Lepi
Lavica ne bi bila Lavica da se ne nakaci na neki komentar biggrin

Imam pitanje za Srdjana, ovde smo odluclili da umesto tebe ode TT u bunker, da li si se 'iznerivrao' malo zbog toga? I da li  je to jedan u moru razloga da se kasnije prikljucis Kisu?

Message edited by Nauparac - Monday, 17 April 2017, 20:08:56

Lavica88Date: Monday, 17 April 2017, 20:11:19 | Message # 383
Vučica
Lavica ne bi bila Lavica da se ne nakaci na neki komentar

Pa naravno, to je do komentara. tongue

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 20:13:18 | Message # 384
Lepi
Ima mnogo takvih komentara izgleda tongue

Lavica88Date: Monday, 17 April 2017, 20:22:25 | Message # 385
Vučica
Mozda, a mozda i nema tongue

tiksiDate: Monday, 17 April 2017, 20:24:48 | Message # 386
Krtica
Awards: 16
Odustajanje:
Quote Sac ()
@Tiksi: Kako je sad pita s visnjama u zagrejanoj rerni sustinski razlog tvog odustajanja? Meni si pricala da sam ja sustinski razlog tvog odustajanja? Pa koje je od ta dva istina? Ili je mozda nesto trece?

Ima bar 5,6 razloga zbog kojih sam odustala, ali o tome kasnije. Sto se tice pite u rerni nadam se da cete i sami biti u slicnoj situaciji jednog dana i videćete kako je pod tim okolnostima teško igrati i kolko čoveka grize i savest što ne provodi to vreme drugačije, a i koji je pritisak toga. Za sad kapiram da retko ko to i samo donekle može da razume.

Dogovaranje oko glasanja. Gle ovo joj izvlace nesto sa ko zna kojeg podforuma i stranice. Opet mi se ispira mozak sto se radi celo sezonu na jedno ili drugo pitanje. To što sam rekla je moje mišljenje, što ne znači da se radilo niti to dokazuje. Ovo četvoro članova porote svi pojedinačno mogu da potvrde da ih nisam ni pitala za koga će da glasaju, a kamoli razgovarala oko toga sa njima kao i ostalih troje. Amen.

Stvarno mislim da su ove vaše optužbe oko tog glasanja, prvo kontradiktorne i vi možete još više da se teretite po tom osnovu, neargumentovane i SMARAJU. Takodje vaša želja da Nina iz hejta ovde pobedi i ubedjivanje drugih u koješta po tom osnovu je pljuvanje i po survivoru.

U svakoj sezoni jbg poraženi pokušava da dokaže da sezona nije legitimna bar u nekom smislu, ništa se niste promenili ni sazreli.

Na koji način se kažnjava to uzajamno pomaganje na pojedinačnim igrama koje su bile i pre ujedinjenja, i pomaganje drugih članova pošto su ispali?Neko je pisao da ste i to radili, vi takve moralne gromade.

Sad da procitam još 3 stranice ispod, očekujte edit xD

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Monday, 17 April 2017, 20:40:18

cpdjaNDate: Monday, 17 April 2017, 20:25:57 | Message # 387
Lieutenant general
Awards: 3
Quote Nauparac ()
Imam pitanje za Srdjana, ovde smo odluclili da umesto tebe ode TT u bunker, da li si se 'iznerivrao' malo zbog toga? I da li  je to jedan u moru razloga da se kasnije prikljucis Kisu?

Ne.

LaraCroftDate: Monday, 17 April 2017, 20:29:07 | Message # 388
Imperija
Awards: 30
Quote Nemanja ()
Preesporo ide ovo. Treci dan, 25.stranica, a tek do Mike stigli

Quote EthanMorasca ()
Slažem se, trebalo bi Troki da ubrza.

Ide Reunion normalnom brzinom. Svako ima vremena da prokomentarise sta se desavalo u nekom periodu.

Quote troya ()
Lara je ostala skamenjena još na početku kod binarnih brojeva.

Terajte se u persun svi vi ljubitelji matematike smile Da imam vremensku masinu, vratila bih se u proslost samo da bih nalupala samare Pitagori, Euklidu i ostalim dangubama

Ja nikad nisam, ali koliko je samo dece imalo propali letnji raspust zbog jedinice iz matematike...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 20:36:34 | Message # 389
Lepi
Quote tiksi ()
Dogovaranje oko glasanja.

kad si ti mogla cele sezone da nas ''davis'' (ne u smislu da smaras) sa duplim identitetom, mozemo i mi malo sa ovim tongue

NaupDate: Monday, 17 April 2017, 20:40:30 | Message # 390
Lepi
Quote tiksi ()
Na koji način se kažnjava to uzajamno pomaganje na pojedinačnim igrama koje su bile i pre ujedinjenja, i pomaganje drugih članova pošto su ispali? Neko je pisao da ste i to radili.

Ja sam bio na igrama nakon ispadanja i imao sam zelju da pomazem, ne krijem to.. A ex-Ka nije imao nista protiv..

Toga je uvek bilo i bice, pa i Ethan je u poslednjoj igri slao neke odgovore Sacu, ako sam dobro upucen (za ovo nisam siguran)..

Search: