Reunion Show
|
|
Naup | Date: Tuesday, 18 April 2017, 13:16:33 | Message # 436 |
Lepi
Group: Publika
Status: Offline
| Da, svi smo zajedno ucestrvovali u igri.. I ovo ''Tony 6 vs 4 Naup'' je vise ''Tony 6 vs 4 Ka''.. Kao i svi ostali rezultati
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 18 April 2017, 13:23:07 | Message # 437 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote LaraCroft ( ) Sad sam tuzna sto je moje javno iznosenje misljenja o tome da je prelazak iz plemena u pleme pogresna ideja GH Zasto je losa ideja. Ako je neko u nekom trenutku nezadovoljan u svom plemenu zasto ne bi presao u drugo. Zasto se uopste digla frka oko toga.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 18 April 2017, 13:24:19 | Message # 438 |
Imperija
| Quote troya ( ) Dodao bih da su oni tu igru odigrali prilično vojnički, svo petoro jedan za drugim, dok je pleme Kis bilo prilično neorganizovano, Toni i Polly su čak igrali u isto vreme. Kisovci, bez ljutnje, ali Miko odavno vise nije u plemenu. Ne znam cemu i dalje neorganizovanost u igri koja ne trpi takve propuste.
Troya, nije svo petoro, nego sedmoro. Cak mi je i Ajdin tih dana ostavio kratku poruku da ce uskoro da nam se pkrikljuci
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 18 April 2017, 13:27:32 | Message # 439 |
Imperija
| Quote troya ( ) Zasto je losa ideja. Ako je neko u nekom trenutku nezadovoljan u svom plemenu zasto ne bi presao u drugo. Zasto se uopste digla frka oko toga. Zato sto bi onda nase 3 dotadasnje pobede u borbama za Imunitet i prednost koju smo "krvavo" stekli, mogli da se "okace macku o rep" (sto nije bilo samo moje misljenje, nego i od ostalih clanova plemena KA)
Ispalo je cak da ja zastrasujem nekoga. Kao da sam Legija ili onaj lik iz filma "Con Air" kojeg glumi John Malkovich
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 18 April 2017, 13:31:03 | Message # 440 |
The Grim Reaper
| Quote LaraCroft ( ) Zato sto bi onda nase 3 dotadasnje pobede u borbama za Imunitet i prednost koju smo "krvavo" stekli, mogli da se "okace macku o rep" (sto nije bilo samo moje misljenje, nego i od ostalih clanova plemena KA) Zato se i zove obrt. To je sastavni deo igre, isto kao i mesanja plemena.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Tuesday, 18 April 2017, 13:44:13 | Message # 441 |
Imperija
| Quote troya ( ) U toku dana Intervjui sa utiscima oko Pobune, Ovo ce da bude interesantno za komentarisanje
Quote troya ( ) nakon toga intrige oko Matijinog izbacivanja. Moj predlog - ovo nemoj pre sutra pre podne da postavljas
BTW, narode, veceras oko 22:00 nastavljam sa komentarima
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18 April 2017, 14:48:14 | Message # 442 |
Krtica
| Quote troya ( ) Nisam menjao tip igara a dok si ti bla u igri bile su: Slide Puzle, Matematika, traženje koordinata, obična puzla, skočko, conect4, XO i pitaj troyu, sve su to različite igre i nemaju nikave veze jedna sa drugom. Čak se i X0 i conect4 razlikuju kao nebo i zemlja.
IGRE Pa veliki broj igara je bio baziran na solverima i faktoru sreće, tako da te i ne računam, ostale se mogu pronaći i u ukrštenicama, očekivala sam više strateških igara, igre koje se baziraju na realnom znanju, logičke igre koje se ne baziraju na ranijim iskustvima u njihovom rešavanju, društvenim naukama (mi smo imali dosta društvenjaka) itd. Moglo je po meni da bude zabavnije (mada sto bi LC rekla postujem trud koji je GH ulozio u sve ovo). Po meni je pitaj troyu mozda jedina bila drugacijeg tipa, ali tu smo pogrešili sami big time, komentarisaću tu igru kasnije. Opet kažem nisam veliki broj sezona odigrala posle Anubisa, lično mi se dopada njegov tip igara koje je davao, bilo je i misterija i istorije i civilizacija, psihologije i svega zanimljivog, a Mikine su bile dovoljno kompleksne jer je Miko sam u njih unosio konfuziju xD
Pobuna Sto se tiče pobune, pokusala sam da iskuliram, ali ono što je Lara napisala i posle ponovila praveći se naivna, iz naše perspektive (gde smo mi već bili jako namučeni i igrama i porazima i plemenskim savetima i njenim porukama o greškama u igrama, ja licno svojim privatnim stvarima - što je rekla da navodno uvažava i Sacovim ispiranjima mozga koja su uveliko počela) bilo je shvaćeno kao teško ponižavanje i degradacija u igri koja se ne svodi iz naše perspektive na borbu između dva plemena. Skrenula sam joj pažnju da na taj način ne agituje, ponižava i sladi se tuđom nesrećom, što je ona naravno iskoristila da me uvuće u besumučne rasprave o ko zna čemu, radi privlačenja pogleda drugih forumaša, gde ona istovremeno ispada i HEROJ i ZRTVA (večito igra ovu istu igru), a zapravo nije ni jedno od toga.
Mislim samo pitanje gde ona javno pita šta se dešava ako drugo pleme pređe u njihovo (kao da saplemenici nisu mogli da joj objasne ili u krajnjoj liniji GH), dal mogu oni da pobegnu u drugo pleme (kao da prenosimo šugu i sve intenciozno praveći se naivna) i konstatacija da je sigurna da to nikom od njenih "ne bi ni slučajno palo na pamet"(podsećanje saplemenika na nekakav moral, lažno moralisanje), jako ružno zvuči i ušla sam u to iako sam znala koje me sve nebuloze tu čekaju, što je vrv i moja greška. Sa svoje strane nek sama stavi prst na čelo, koga je branila, kako je prošla na svojoj strani i šta joj je sve trebalo (osim popularnosti na forumu koju voli i gde sam joj učinila).
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Tuesday, 18 April 2017, 14:56:47 |
|
| |
troya | Date: Tuesday, 18 April 2017, 15:00:22 | Message # 443 |
The Grim Reaper
| Kome ugoditi u vezi igara.
Hocete stateske i logicke igre a XO, conect4 i skocka ste najmanje voleli.
Zadnju igri quoridor, koja je perfektna strateska igra, nisu hteli ni da igraju.
|
|
| |
Matija | Date: Tuesday, 18 April 2017, 15:47:41 | Message # 444 |
Dalibor
| Quote LaraCroft ( ) Kisovci, bez ljutnje, ali Miko odavno vise nije u plemenu. Ne znam cemu i dalje neorganizovanost u igri koja ne trpi takve propuste.
U ovoj igri ne treba toliko organizacije. Neko ima obaveze u RL pa ne moze non stop sedeti za kompom i cekati svoj red da odigra skocka. Kad smo imali vremena tada smo i odigrali.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 18 April 2017, 15:58:03 | Message # 445 |
Izjahani jahač
| Quote EthanMorasca ( ) Mislim da mi i Sac nije verovao, ali to neka on potvrdi/opovrgne. Verovao sam ti. Tvoja reakcija tad je bila iskrena i emotivna. Markovo izbacivanje si opravdao kao legitimno iskljucivo na osnovu emocija(jel se secas sta si mi tad rekao?), strategiju nigde nisi spomenuo, kao ni survivor play svojih saigraca. I to je po meni sasvim u redu.
Da prokomentarisem bunker Srdjana i Tiksi. Meni je interesantno da se Tiksin komentar o instanci nasao cak i u bunkeru. I to ne jednom. Privatno sam ga svakodnevno slusao, verujem i drugi. A pored toga je i na chatu bio konstantno, kao i u temama.
Voleo bih da Srdjan prokomentarise svoj nastup u bunkeru.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Tuesday, 18 April 2017, 16:00:01 |
|
| |
Polly | Date: Tuesday, 18 April 2017, 15:59:58 | Message # 446 |
Marioneta
| Quote Polly cpdjaNa (kao i on nju hehe) To smo se baš prije nekoliko dana prisjetili da nam je bio prvi susret.
Quote dogovorili da joj cpdjaN pokloni Crni glas ...koji se onda kasnije opet našao na njegovoj strani. Ali da ne kvarim kronologiju, o tome ćemo kasnije.
Quote LaraCroft ( ) Kisovci, bez ljutnje, ali Miko odavno vise nije u plemenu. Ne znam cemu i dalje neorganizovanost u igri koja ne trpi takve propuste. Malo sam odvrtjela film... I te večeri kad je počela igra, i cijeli sljedeći dan, svi smo (privatno) bili u kaosu i nikako se nismo mogli dogovoriti za termin kad svi možemo biti tu i odigrati tako kao što ste i vi. Bilo je u planu, ali nije išlo. Zato su na kraju svi rješavali kad su uhvatili malo više slobodnog vremena. Ja sam odmah s posla sjela "vježbati", malo sama, malo s Ethanom i Matijom, da vidim kako mi ide. U 90 % slučajeva svi smo rješavali u 6 poteza i smatrali smo da je sve ispod toga čista sreća. Btw, meni se igra svidjela, volim skočka.
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18 April 2017, 16:02:26 | Message # 447 |
Vašljivi glodar
| Quote LaraCroft ( ) Zato sto bi onda nase 3 dotadasnje pobede u borbama za Imunitet i prednost koju smo "krvavo" stekli, mogli da se "okace macku o rep" (sto nije bilo samo moje misljenje, nego i od ostalih clanova plemena KA) Pobedom u prva 3 imuniteta ste obezbedili da niko od vas u prva 3 ciklusa nije bio ugrožen. Kako to može da se okači mačku o rep?
Generalno mi je apsurdno nekome ko je odigrao 5 sezona VS objašnjavati koncept mešanja plemena.
Još mi je apsurdnije to što si ti obrt u igri doživela kao neki atak na moćno pleme Ka (koje si cele sezone stavljala ispred sebe, pa su te na kraju jednoglasno šutnuli i ostavili članicu gubitničkog plemena Kis).
Moje mišljenje je da si se ti tada uplašila da ćeš ispasti kao u VS: Norway i All-Stars (kada si izletela čim su se desila mešanja), pa da si zato digla toliku paniku.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18 April 2017, 16:05:13 | Message # 448 |
Krtica
| @Sac
Čudo jedno baš ti našao to da spominješ kada se malo smirilo da provociraš i mene i da se Lara možda ponovo oseća neprijatno (što ti je kao navodno smetalo, mada te očigledno bole nešto za to), što si radio i u svojoj emisiji i svuda gde si stigao (znači i ti itekako nastavljaš da širiš tu temu škodeći i meni i Lari) i još likuješ što sam ti se obraćala u pogledu nečega što me opterećivalo, još misleći da si mi prijatelj i da možeš ikome iskreno da budeš prijatelj.
Dakle da rezimiram, navodno ti SMETA, kada je PRESTALO, ti NE PRESTAJES to da vadiš iz usta. Sve čiste demagogije i gluposti.
Meni je sa tvoje strane mozak ovde bio ispiran mnogo dugo i na mnogo teže načine nego što sada to isto radiš i drugima gde su mnogi napadi išli direktno i na moju ličnost i sve ostalo i stvarno ću kao mnogi početi da preskačem tvoje komentare
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Tuesday, 18 April 2017, 16:12:18 |
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 18 April 2017, 16:08:27 | Message # 449 |
Vašljivi glodar
| Quote Sac ( ) Markovo izbacivanje si opravdao kao legitimno iskljucivo na osnovu emocija(jel se secas sta si mi tad rekao?), strategiju nigde nisi spomenuo, kao ni survivor play svojih saigraca. Ne sećam se tačno... Možda sam rekao da Tiksi ne voli Marka? To je čista istina, nema tu neke misterije oko toga.
Nisam pomenuo strategiju? Možda ne direktno, ali sam ti sigurno rekao da me je potpuno šokiralo to što se njih 4 okupilo da izbaci Marka, a da ja nisam imao ni najmanju naznaku. U razloge i opravdanost izbacivanja Marka ne bih opet zalazio, ali način na koji je njih 4 ostvarilo svoj plan je odličan gameplay.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 18 April 2017, 16:10:30 | Message # 450 |
Krtica
| Gde je ona Naupova slika sa Ispiranjem mozga..
|
|
| |