Reunion Show - Page 35 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 19:46:59 | Message # 511
Krtica
Group: Publika
Awards: 16
Status: Offline
Quote LaraCroft ()
Pa sto mi nisi ponudila? Bila bih nesto kao lik sa dvostrukom istorijom koji tumaci Olga Kyrilenko u The November Man

Prava istina je da sam ovo planirala dok sam igrala, čak sam malo potencirala našu raspravu ali u početku da u to niko ne bi posumnjao i da bi bilo pravo iznenađenje (nije Tic jedina krtica ovde haha u njemu sam i prepoznala krticu jer sam iz par postova videla da može da mi bude jako sličan), ali otišlo je predaleko sa onim geotargetiranjem. Znam da bi ti se uloga jako dopala i to povezivanje bi bilo dobro za zanimljivost sezone, a i nama da raščistimo neke stvari.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

LaraCroftDate: Wednesday, 19 April 2017, 20:02:15 | Message # 512
Imperija
Awards: 30
Quote tiksi ()
Prava istina je da sam ovo planirala dok sam igrala
Quote tiksi ()
Znam da bi ti se uloga jako dopala i to povezivanje bi bilo dobro za zanimljivost sezone

Jos samo da me ubedis da bi se sa tim slozio Ethan, moj veliki obozavalac tongue

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

Message edited by LaraCroft - Wednesday, 19 April 2017, 20:02:57

tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 20:14:39 | Message # 513
Krtica
Nije on to ni znao niti bi znao do kraja xd

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Lavica88Date: Wednesday, 19 April 2017, 20:18:37 | Message # 514
Vučica
Awards: 7
To bi bio haos, macke.

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

LaraCroftDate: Wednesday, 19 April 2017, 20:25:43 | Message # 515
Imperija
Quote Lavica88 ()
To bi bio haos, macke.

Ko zna, mozda smo se i dogovorile i sve vreme igrale u "dealu", ali ni ja to jos ne znam smile

SAD CITIRAM TROYU SA PLEMENSKOG KOJI JE SAD NA REDU ZA KOMENTARISANJE:

Pitanje za sve: Očito je bilo da ste hteli malo da ih isprovocirate na zadnjoj igri za Imunitet. Bilo je i neslaganja mišljenja izmedju Lare i Nauparca, da li vam je to bio cilj?

Moj odgovor:
Nije to bilo neslaganje misljenja, nego je Nauparac, nervozan i umoran od dugotrajne i iscrpljujuce igre (u kojoj sam ja vodila poteze, ali to je sada nebitno), napisao ono sta je napisao na chatu, a ja sam odmah uputila izvinjenje u ime plemena KA

I ne vidim da su clanovi plemena KIS tada hteli da nas isprovociraju

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

Message edited by LaraCroft - Wednesday, 19 April 2017, 20:30:36

tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 20:41:57 | Message # 516
Krtica
Aj kad već sve pišem da pišem do kraja. Imam ja tu stranu gde sam mozda gora i od Anubisa, htela sam da glasam za sebe na prvom plemenskom (da se kao ne zna ko je to tako glasao) da promotrim u kojoj meri me percipiraju za pretnju i svasta sam imala u planu. Naravno i Anubisu i meni je cilj samo jedno ( to nije lična pobeda jer se od te pobede nema ama baš bukvalno ništa) nego da se napravi epski i dramatičan tok sezone ( Pripovedači). To sam ovde uspela da prepoznam i u Ticu i drago mi je zbog toga. Takođe mislim da je to i Lari glavni motiv učestvovanja ovde, jer kolko god da smo različite u ovome smo slične, u teatralnosti i želji da se propovedaju neke priče. Štaviše verujem da je Lara propovedala tu klasičnu epsku priču o podeli između plemena i herojstvu, jer nije praktično imala šta drugo, da je imala možda bi igrala drugačije, trebalo ju je samo malo usmeriti.

Medjutim, ja imam i drugu stranu, koja me možda i košta ovde, a zbog koje sam odustala, koju Anubis nije imao, a to je ljudskost i emotivnost, štaviše smatram se istovremeno i jednim od najemotivnijih učesnika i često padam na tu emotivnu stranu ali to prema veoma malom broju ljudi (ovde ih doduše nije bilo tako malo xD), kajem se što gubim vreme u rl, imam u rl dosta obaveza itd. Ona moja tri razloga za odustajanje definitivno stoje, što se tiče drugog kapiram da se Sac mene uplašio jer on zna kako igram, ali ga je stvarno preterao i nije hteo da me razume kao čoveka , već je samo optuživao i optuživao, u stvari sa ciljem da ubedi sebe da ne pada na ovu drugu moju stranu i ne ugrozi time sebi plasman u sezoni, iako mu zapravo ja ništa nisam ni tražila, ali to u svoj svojoj fikciji i strahu nije uspeo da primeti (trazila sam samo prijatelja). Istovremeno čini mi se da se sa njim nešto dešava i da stvarno malo treba da poradi na sebi, da nekom da pročita onaj fajl, malo porazmisli, šta je to život, šta su prave emocije, a šta je jedna obična Internet igrica. U glavnom, iako ne želim sa njim komunikaciju, hoću da mu kažem da mu OPRAŠTAM za uvrede i sve ono ostalo i želim mu da nađe pravi put, a to je što dalje od ovog neta, jer je počelo ozbiljno da mu škodi.

NaupDate: Wednesday, 19 April 2017, 20:47:19 | Message # 517
Lepi
Awards: 9
Quote LaraCroft ()
Nije to bilo neslaganje misljenja, nego je Nauparac, nervozan i umoran od dugotrajne i iscrpljujuce igre (u kojoj sam ja vodila poteze, ali to je sada nebitno), napisao ono sta je napisao na chatu, a ja sam odmah uputila izvinjenje u ime plemena KA

Da potvrdim i ja da je Lara vodila poteze u igri

LaraCroftDate: Wednesday, 19 April 2017, 20:56:19 | Message # 518
Imperija
Quote Nauparac ()
Da potvrdim i ja da je Lara vodila poteze u igri

Ponavljam, nebitno. Bio je i Nauparac do kasno u noc, pratio je svaki potez, davao svoje misljenje o sledecim potezima, koje sam cenila i uvazavala

Quote tiksi ()
Takođe mislim da je to i Lari glavni motiv učestvovanja ovde, jer kolko god da smo različite u ovome smo slične, u teatralnosti i želji da se propovedaju neke priče. Štaviše verujem da je Lara propovedala tu klasičnu epsku priču o podeli između plemena i herojstvu,

A sta drugo je vazno? Ja sam prihvatila Troyin poziv, jer sam htela da se igram, a ne da pobedim ili udjem u Finale po svaku cenu.

Gde je Lara, tu su i epske price, kao Game Of Thrones smile

tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 20:59:54 | Message # 519
Krtica
Quote LaraCroft ()
A sta drugo je vazno? Ja sam prihvatila Troyin poziv, jer sam htela da se igram, a ne da pobedim ili udjem u Finale po svaku cenu.

Da u redu razumem, ali ideš na isti motiv već sezonama. Promeni malo stil i motive.

LaraCroftDate: Wednesday, 19 April 2017, 21:07:26 | Message # 520
Imperija
Quote tiksi ()
Naravno i Anubisu i meni je cilj samo jedno ( to nije lična pobeda jer se od te pobede nema ama baš bukvalno ništa) nego da se napravi epski i dramatičan tok sezone ( Pripovedači). To sam ovde uspela da prepoznam i u Ticu i drago mi je zbog toga.

Ne zelim ovim komentarom da umanjim vrednost i kvalitet TIC-TACove igre i pobede, ali ne vidim koji njegov potez ili ponasanje u ovom VS su bili epski i cime je on to napravio dramatican tok sezone...

tiksiDate: Wednesday, 19 April 2017, 21:43:25 | Message # 521
Krtica
@Lara mislim da Tic kao i neki ljudi jos nisu bas u ovoj sezoni imali previse materijala za neke epske poteze, zaokrete itd. Tic je praktično već od početka bio jednom nogom u finalu uz Urketa i Saca i svako neko preigravanje bi se tumačilo kao čista glupost. Pošto je Tic hteo da uradi nešto u sezoni i ispriča neku priču, on je sam napravio priču za sebe sa tim izigravanjem Krtice, u stvari Mafija je veća sličnost, gde je bio predstavnik Mafije, a sebe prikazivao kao pripadnika Naroda i što mu i jeste pomoglo u sezoni - Sac je celu sezonu bio opušten i već se video u finalu sa Urketom, Tic je bio zaštićen na nekim plemenskim savetima gde ni Sac ni Urke nisu bili, doprineo je da se HII stavi oko vrata pogrešne osobe itd. Istovremeno se i sam više zabavio.

Osim toga doveo je do momenta šoka kod ljudi, gde su se oni zaprepastili da je zapravo nesnađeni, smotani Tic u stvari u vrhu mafije, na osnovu čega je i pobrao njihove glasove, po meni zasluženo i uz nepotrebno optuživanje koje je posebno Sac potencirao.

Po meni je ovo čak, imajući u vidu malo materijala koje se imalo jedan od boljih pobedničkih plejeva i svakako nešto što je za apsolutnu pobedu.

Lavica88Date: Wednesday, 19 April 2017, 23:10:23 | Message # 522
Vučica
Awards: 7
Gde je Lara, tu su i epske price, kao Game Of Thrones

Ali malo promjeni igru da bi bila Cersei. smile

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

EthanMorascaDate: Wednesday, 19 April 2017, 23:15:07 | Message # 523
Vašljivi glodar
Group: Game host
Awards: 44
Ma kakva Cersei, rekli smo da ona može biti samo septa Unella. laugh

SHAME SHAME SHAME

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

Tic-TacDate: Wednesday, 19 April 2017, 23:25:08 | Message # 524
Prvo Mesto
Awards: 10
Hvala Tiksi na ovim pozitivnim rečima. Svakako da je pobeda svačiji konačni cilj, ali s obzirom da novčana nagrada ne postoji, glavni motiv je pre svega zabava. Slažem se sa tim da volim da učinim sezonu zanimljivijom (koliko god okviri tekuće igre to dopuštaju), a i da se predam liku kojeg uvek nekako spontano izgradim. U Gabonu sam bio heroj koji se bori sam protiv svih, sada krtica i apsolutni villain. A šta sam u RL, pitanje je da li i sa znam. biggrin

Što se septe Unelle tiče, navikao sam na njena nipodaštavanja. Srećom, stojim obema nogama čvrsto na zemlji kao tenk, pa me samo nasmeju ta sitna pobadanja, koja su njoj tako svojstvena.

Da ih srce vodi, oni ne daju!

troyaDate: Wednesday, 19 April 2017, 23:25:16 | Message # 525
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
6. ciklus

Pleme Kis je konačno pobedilo u igri za Nagradu i Imunitet u pitanju su bile besilice i cpdjaN im je odao rešenja Xo Xo Xo

U Japanski Bunker su otišli Polly i neaktivni ajdin_sa. ALI NE Ajdin je vaskrsnuo i ukrao Polly 2 dinara ispred nosa po ceni od 2 glasa.

Počeo je 6. plemenski savet NiNa je imala 1, Ajdin 2 glasa iz bunkera, Ajdin je dobio još 6 glasova od plemena Ka i ispao, ali ko je glasao za Tic-Tac-a ??? Ajdin možda???

Dakle da ponovim još jednom, Ajdin je ispao sa 2 dinara u džepu.

Evo i glasova:

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/6_plem10.jpg

Search: