|
Reunion Show
|
|
| Lavica88 | Date: Thursday, 20 April 2017, 17:57:27 | Message # 526 |
 Vučica
Group: Publika
Status: Offline
|
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:00:32 | Message # 527 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
| Quote troya (  ) Pleme Kis je konačno pobedilo u igri za Nagradu i Imunitet u pitanju su bile besilice i cpdjaN im je odao rešenja Xo Xo Xo Srđan nam je odao 2 reči, pošto mu je samo te 2 Urke rekao na Instagramu. Ali nam je rekao u koliko su tačno poteza Kaovci pogodili svaku reč, pa nam je to bio dosta važan orijentir i rasteretilo nas, što je dovelo do toga da smo brže od Kaovaca pogodili preostale 2 reči koje smo osvojili.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| Naup | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:02:07 | Message # 528 |
 Lepi
| Hmm, a tvrdili ste da Srdjan nije igrao sa vama
|
| |
|
|
| Sac | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:03:26 | Message # 529 |
 Izjahani jahač
| I jos se naljutio kad smo Lara i ja to napisali na chatu(za drugu igru doduse)
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Thursday, 20 April 2017, 18:04:24 |
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:04:16 | Message # 530 |
 Vašljivi glodar
| Quote Nauparac (  ) Hmm, a tvrdili ste da Srdjan nije igrao sa vama Ne, ne, ne... Vi ste tvrdili da je prvu igru u ujedinjenju (slagalice sa kružićima) igrao sa nama, što nije istina, zato što je tu igru igrao svako za sebe. On nam je pomogao u poslednjoj igri za plemenski imunitet, a niko od vas nas ništa nije pitao u vezi sa tim.
|
| |
|
|
| Naup | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:07:21 | Message # 531 |
 Lepi
| Quote EthanMorasca (  ) Ne, ne, ne... Vi ste tvrdili da je prvu igru u ujedinjenju (slagalice sa kružićima) igrao sa nama, što nije istina, zato što je tu igru igrao svako za sebe. On nam je pomogao u poslednjoj igri za plemenski imunitet, a niko od vas nas ništa nije pitao u vezi sa tim. Sto bi rekao Toni, nije govno nego se pas posrao Mislim da nisam bio kada se igrala ova igra, ali evo Sac kaze da su i tad sumnjali
Na moje pitanje da li je Srdjan jos ranije imao neki dil sa vama, ti rece da nije postojao nikakav dogovor medju vama, a onda vidim da si napisao da ste imali neki polu-dil jos 15 dana pre ujedinjenja..
Message edited by Nauparac - Thursday, 20 April 2017, 18:08:08 |
| |
|
|
| Tic-Tac | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:07:31 | Message # 532 |
 Prvo Mesto
| Quote LaraCroft (  ) vec sada se osim tebe vise niko i ne obazire na to sto si osvojio prvo mesto u tamo nekoj virtuelnog igrici
Quote LaraCroft (  ) vise niko i ne obazire na to sto si osvojio prvo mesto Quote LaraCroft (  ) to sto si osvojio prvo mesto
Quote LaraCroft (  ) osvojio prvo mesto
Quote LaraCroft (  ) prvo mesto
Quote LaraCroft (  ) prvo mesto
Quote LaraCroft (  ) prvo mesto hm, hvala Miki što se obazireš na moje prvo mesto :*
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
| |
|
|
| troya | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:16:42 | Message # 533 |
 The Grim Reaper
|
|
| |
|
|
| Tic-Tac | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:16:56 | Message # 534 |
 Prvo Mesto
| Da ne zaboravim da prokomentarišem Srđanov glas za mene na plemenskom kada je Ajdin ispao. Svaka čast za Srđana na odličnom potezu, sigurno bi me zbunilo da je i Ajdin glasao za nekoga. Ovako nisam mnogo ni razmišljao o tome jer sam mislio da je to njegov glas.
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
| |
|
|
| Sac | Date: Thursday, 20 April 2017, 18:17:05 | Message # 535 |
 Izjahani jahač
| Quote EthanMorasca (  ) Ne, ne, ne... Vi ste tvrdili da je prvu igru u ujedinjenju (slagalice sa kružićima) igrao sa nama, što nije istina, zato što je tu igru igrao svako za sebe. On nam je pomogao u poslednjoj igri za plemenski imunitet, a niko od vas nas ništa nije pitao u vezi sa tim.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Thursday, 20 April 2017, 19:24:33 | Message # 536 |
 Vašljivi glodar
| Quote Nauparac (  ) Na moje pitanje da li je Srdjan jos ranije imao neki dil sa vama, ti rece da nije postojao nikakav dogovor medju vama, a onda vidim da si napisao da ste imali neki polu-dil jos 15 dana pre ujedinjenja.. Štošta sam i ja pitao, pa su me slagali.
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Thursday, 20 April 2017, 19:27:22 | Message # 537 |
 Vašljivi glodar
| Quote Tic-Tac (  ) hm, hvala Miki što se obazireš na moje prvo mesto :* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
|
| |
|
|
| Naup | Date: Thursday, 20 April 2017, 19:41:42 | Message # 538 |
 Lepi
| Quote EthanMorasca (  ) Štošta sam i ja pitao, pa su me slagali. Oke oke, moje je da pitam Moji izvori do sada 100% istiniti
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Thursday, 20 April 2017, 19:56:49 | Message # 539 |
 Imperija
| Quote Nauparac (  ) Moji izvori do sada 100% istiniti Od izvora, dva putica, vode na dve strane...
BTW, zanimljivi intervjui. Jel u ovom trenutku Srdjan vec presao na stranu KIS-a ili nije ili se jos premisljao ?
Ako se premisljao, koja mu je bila druga varijanta ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| tiksi | Date: Thursday, 20 April 2017, 20:17:15 | Message # 540 |
 Krtica
| Hvala Urke <3 Evo ti šta je prijatelj i čovek, a šta nije, ali to je verujem svima do sada jasno.
Tic prvo mesto, bravo!
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
| |
|
|