Reunion Show - Page 39 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
Lavica88Date: Thursday, 20 April 2017, 22:06:54 | Message # 571
Vučica
Group: Publika
Awards: 7
Status: Offline
Kakav cinizam? Realnost, bre.

Polly je najprijatnije iznenadjenje sezone

Cinizam, bre tongue smile

Jeste najprijatnije iznenadjenje, ja to zaista i mislim.

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

SacDate: Thursday, 20 April 2017, 22:07:07 | Message # 572
Izjahani jahač
Awards: 19
Ethane, dobar interviju, bas dobro opisuje nacin kako ste razmisljali (za vecinu stvari sam rekao Jahacma da tako razmisljate), mada dosta toga se kasnije nije desilo.

Imam par ptanja za tebe i Srdjana:

- Srdjan nikad na KA chatu nije pomenuo moj HI. Zasto?

- Sta ste mslili, ko sve zna da imam HI?

- Da li ste sumnjali da imam i drugi HI?

- Zar se niste bojali da ce se Polly pretvoriti u Smigla kad ste joj dali sve te PRECIOUS stvari?  lol 

Ako cemo odgovore dobiti u narednim intervjuima, onda cekam. biggrin

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

tiksiDate: Thursday, 20 April 2017, 22:15:44 | Message # 573
Krtica
Awards: 16
Što si onda glasao za Matiju Miko i govorio svima pa i meni da je vreme da Matija ispadne. Daj bre samo tražiš neku raspravu i reč laž prelako koristiš samo da bi provocirao. Drugo offujes, prodjose ti dani u igri odvano

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

DonnieBrascoDate: Thursday, 20 April 2017, 22:24:55 | Message # 574
Gelipter
Awards: 23
Quote EthanMorascaMeni lično se nije javio nijednom od početka sezone, što mi je bila crvena lampica. Znajući da Miko nije pasivan igrač, imao sam osećaj da to sve znači da će pokušati da me izbaci, što se na kraju ispostavilo kao tačno. 

Meni je mrsko citati i pisati, prelistacu ovih par strana koje su ispisane oko moje eliminacije, nadam se da posle nije bilo lazi na moj racun kao ove dve gore citirane, ali otom potom, na cast onome ko pise...

Neki moj osvrt na sezonu iz moje perspektive dok sam ucestvovao:

Od poslednjeg VS druzenje nisam komunicirao maltene ni sa kim sem sa Troyom tako na svakih par meseci, mislim sa Tiksi jednom ili dva puta i to je to. Tako da nikakvih dilova nije bilo pre sezone, pa ni tokom iste.

Kao sto sam rekao u intervjuu, samim time je moje vidjenje plemena bilo takvo da je logicno da se drzim Matije kojeg znam i sa jos druga dva foruma na kojima smo pisali, tako da sam sa njim imao ranije OK komunikaciju i mislio sam da mu mogu verovati. Sa Markom sam pored Tiksi, Matije i Troye jedino povezan na FB bio pre sezone, tako da ako se moze reci da je to neki kontakt, mislio sam da i sa njim mogu da igram.

Tiksi je bila treca jer sam i sa njom kao sto napisah pisao jednom ili dva puta, pa su to bili neki kontakti.

Sto se tice ostalih, kao sto je Ethan napisao, moj cilj i neko razmisljanje je bilo da se pleme ostavi takvo gde imam poverenja u sve igrace i da pleme gura zajedno do kraja. Moje vidjenje tog plemena nisu bili najjaci igraci nego oni kojima bih mozda mogao verovati da nece prebaciti na drugu stranu. A to su ljudi sa kojima sam imao kakav-takav kontakt. Sa Tonijem sam razmenio par poruka ovde i to je to, nista konkretno.

Sa Ethanom nisam imao potrebe da komuniciram upravo iz razloga sto mu nisam verovao, ni ranije nikad nismo imali neki odnos i dilove, mada sam ja jedan od retkih cini mi se koji je glasao za njega u finalu kada je Merry pobedila, vecina iz te alijanse cini mi se da to nije uradila. Za mene su on i Sac ubedljivo najbolji VS igraci, iz prostog razloga sto se najvise i posvete igri.

Jedina greska u gore citatu je, da sam ja bio zaista pasivan igrac u tom periodu dok sam igrao. Osim ako nije pasivnost to sto sam rekao otvoreno Matiji da mislim da treba glasati za Ethana. 

Sa Polly nisam imao ni zelju ni potrebu da komuniciram, nista protiv devojke, isto bih napisao za bilo koga sa kim nisam ranije igrao VS, a jednostavno nisam imao vremena da se posvetim dovoljno, da jesam, komunicirao bih i sa Ethanom, ovako nisam bio dovoljno slobodan da chatujem sa Polly i da se upoznajem.

DonnieBrascoDate: Thursday, 20 April 2017, 22:25:06 | Message # 575
Gelipter
Part 2, ne moze sve u jedan post...

Da sam na dnu plemena i da verovatno letim sam provalio odmah po gubitku te igre za koju sam optuzen da sam kriv, jer sam jedini preuzeo odgovornost da napravu tu neku podelu tada na chatu jer u prethodnim igrama nikakve organizacije nije bilo.

Iskreno, mislio sam da ce vecina glasati za Matiju jer smatram da je igracki bio najslabija karika u tom trenutku, mada znao sam da i ako ispadne Matija da sam sledeci na listi jer u tom trenutku nisam imao dil ni sa kim, niti sam komunicirao sem sa Matijom, tako da se nisam ni trudio to vece da saznam za koga ce vecina glasati, ali kao sto rekoh, cim je igra zavrsila pustio sam cini mi se Tiksi i Marku poruke na Skypeu, na koje su odgovorili tek sutradan, tako da mi je bilo jasno.

Da mi je nesto zao bilo i nije, krivo mozda jeste malo zbog glasova Tiksi i Marka, sto se prve tice jer mi je otvorena rekla pre sezone da nece spletkariti, a to je najvise cinila tokom sezone i najvise me razocarala od svih igraca, zapravo me jedina razocarala, jer od ostalih je bilo malo ljudi koji to mogu uraditi. Cim je pocela sezona, iskljucila me sa FBa, tj. stavila offline status, znao sam da nema vajde ni da gledam za dogovor. Ako je smatrala da je korektno sa njene strane sto mi je napisala na dan citanja glasova da ce se glasati za mene, to nije korektno nego dzukacki. Sto se Markovog glasa tice, postujem, imao je dil sa Ethanom od pocetka i zao mi je sto je ispao krug kasnije, nema srece u VSu nikako, a kvalitetan je igrac.

Videh da je neko pomenuo slanje Marka na ostrvo ovo drugo, ja jesam napisao jer su se svi dvoumili sta da napisu, a nisam hteo da Ethan ode, legitimno... Mada nisam znao da igraju on i Ethan zajedno, tako da je nebitno sa te strane i da je Ethan otisao laugh

Sve u svemu, interesantno mi je bilo sto se ekipa opet okupila, sigurno bih se opet prijavio, ali opet jako je tesko konkurisati za bilo nesto i biti u toku, makar u mom slucaju pored 2 fakulteta i posla. Tako da i ne bih puno mogao pomoci i da sam ostao koji krug duze.

Nadam se da nikoga nicim nisam uvredio tokom sezone, ako jesam prastajte 

Ako neko ima pitanja nekih, slobodno 

troyaDate: Thursday, 20 April 2017, 22:25:23 | Message # 576
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Dodao sam i glasove na 7. plemenskom.

DonnieBrascoDate: Thursday, 20 April 2017, 22:29:40 | Message # 577
Gelipter
Quote tiksi ()
Što si onda glasao za Matiju Miko i govorio svima pa i meni da je vreme da Matija ispadne. Daj bre samo tražiš neku raspravu i reč laž prelako koristiš samo da bi provocirao. Drugo offujes, prodjose ti dani u igri odvano

Sad sam usao na Skype, ako se mogu izvuci poruke, slobodno nadji, ne smem da te optuzim i ovde da lazes jer se ne secam, ali ne bih se iznenadio ako je tako.

Objasnio sam svoju igru u 2 posta, od mene dosta. Jeste Matija bio najslabija karika i toj logici iz moje perspektive jeste bio njegov red. A ne znam koji su to svi kada sa Ethanom i Polly nisam komunicirao, a sa Markom i Tonijem je bila neformalna prica, gde ne znam jesam li spomenuo Matiju, mozda samo pitao "je l plemenska odluka da se glasa za matiju"

Prestani da lazes.

tiksiDate: Thursday, 20 April 2017, 22:31:07 | Message # 578
Krtica
Quote Miko ()
ne smem da te optuzim i ovde da lazes jer se ne secam, ali ne bih se iznenadio ako je tako.

Wtf sta ti ovo uopste znaci, ne zapinje mi da ulazim na skype oko ovoga i skini mi se.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

DonnieBrascoDate: Thursday, 20 April 2017, 22:32:08 | Message # 579
Gelipter
Pa procitaj moja dva duga posta, pa ce ti neke stvari biti jasnije kada si ti u pitanju smile

Samo sam odgovorio na tvoje lazi o meni. Ja o tebi nisam lagao niti jednom.

tiksiDate: Thursday, 20 April 2017, 22:33:39 | Message # 580
Krtica
Miko, skini mi se, koje lazi i molim te opet skini mi se, naginjao si na Matiju, ovo gore ne planiram da citam. Tebi sam direktno odmah rekla da se za tebe glasa iako si hteo da Matija ispadne.

pun SS kad ga trazih i vec hoces da me mucis, a sve to oko tvog ispadanja je skroz nebitno
Attachments: 6464900.jpg (64.7 Kb)

Message edited by tiksi - Thursday, 20 April 2017, 22:38:52

DonnieBrascoDate: Thursday, 20 April 2017, 22:35:39 | Message # 581
Gelipter
Pa dobro, sta sam ja rekao a da sam slagao? Ja sam i napisao gore u postu i to... Nisi trebala da se mucis da trazis citat.

DonnieBrascoDate: Thursday, 20 April 2017, 22:37:55 | Message # 582
Gelipter
Za svoje godine, mnogo si bezobrazna. Napisati vise puta da sam ja "bio spreman da uradim sve da prezivim jedan krug" je toliko niska i notorna laz, ali ti to verovatno i ne primetis dok pises, a onda mene optuzujes "da ti se skinem" jer sam rekao da je to laz sto i jeste. Sram te bilo.

tiksiDate: Thursday, 20 April 2017, 22:40:53 | Message # 583
Krtica
Sta bre ja lazem lol, e aj nebitno necu ti odgovarati, ne mogu sa tobom stvarno, Sac mi je bio nešto drugo pre ovog VSa - Ti nećeš dobiti više ni jednu reakciju (pošto hoćeš da se nakačiš da bi dobio na popularnosti kroz rasprave ovde), a o meni misli baš šta god želiš.

Sta je ovde laz (NISTA):

"Na ovoj igri smo svi pogrešili jer zbog haosa na chatu, pošto se Miko svojski trudio da vodi igru, nismo proveravali odgovore iako sam ja to više puta govorila da to treba da uradimo, a Matejini odgovori nisu bili tačni, gde je on i javno rekao više puta pred celim plemenom da odustaje (što je Miko hteo da iskoristi da sebe izvuče)"

Miko: Jos jedna laz.

Dodjes na ovaj sajt jednom u 10 dana i samo mene komentarišeš, ja ispala pre 10 krugova, kazem ti skini mi se, nadji drugu zrtvu da radis na svom forumskom rejtingu. Pa-pa

Message edited by tiksi - Thursday, 20 April 2017, 22:46:24

DonnieBrascoDate: Thursday, 20 April 2017, 22:46:45 | Message # 584
Gelipter
Ni ne trebas. Niti zelim niti imam volju da se svadjam i raspravljam. Samo ne volim da neko iznosi lazi, ali bas iz nepotrebnih razloga.

Ja se necu 2 puta ponavljati, objasnio sam svoje vidjenje sezone i svakoga u plemenu, na kraju krajeva, ja se ovde ni sa kim nisam posvadjao niti mi je to bilo cilj, ako se ona carka sa Ethanom ne racuna, do koje ne bi ni doslo da nije kacio one smajlije njemu karakteristicne.

Ti si uspela da se zakacis sa 5 ljudi za mesec dana. I to nesto govori.

Da ne bih pisao iste stvari 2 puta. Pozdrav smile

Quote Miko ()
Iskreno, mislio sam da ce vecina glasati za Matiju jer smatram da je igracki bio najslabija karika u tom trenutku, mada znao sam da i ako ispadne Matija da sam sledeci na listi jer u tom trenutku nisam imao dil ni sa kim, niti sam komunicirao sem sa Matijom, tako da se nisam ni trudio to vece da saznam za koga ce vecina glasati, ali kao sto rekoh, cim je igra zavrsila pustio sam cini mi se Tiksi i Marku poruke na Skypeu, na koje su odgovorili tek sutradan, tako da mi je bilo jasno.Da mi je nesto zao bilo i nije, krivo mozda jeste malo zbog glasova Tiksi i Marka, sto se prve tice jer mi je otvorena rekla pre sezone da nece spletkariti, a to je najvise cinila tokom sezone i najvise me razocarala od svih igraca, zapravo me jedina razocarala, jer od ostalih je bilo malo ljudi koji to mogu uraditi. Cim je pocela sezona, iskljucila me sa FBa, tj. stavila offline status, znao sam da nema vajde ni da gledam za dogovor. Ako je smatrala da je korektno sa njene strane sto mi je napisala na dan citanja glasova da ce se glasati za mene, to nije korektno nego dzukacki. Sto se Markovog glasa tice, postujem, imao je dil sa Ethanom od pocetka i zao mi je sto je ispao krug kasnije, nema srece u VSu nikako, a kvalitetan je igrac.

edit: Pa nemam neku potrebu sa ostalim da diskutujem, niti da "dizem rejting"... Mogu samo da odgovorim onima sa kojima sam imao komunikaciju pre sezone i koji su se poneli bezobrazno zbog svog interesa smile

Message edited by Miko - Thursday, 20 April 2017, 22:47:52

tiksiDate: Thursday, 20 April 2017, 22:49:30 | Message # 585
Krtica
Miko, shvati ja ovo ne citam

Search: