Reunion Show - Page 44 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
LaraCroftDate: Saturday, 22 April 2017, 07:32:20 | Message # 646
Imperija
Group: Publika
Awards: 30
Status: Offline
Bezveze mi je Tajni imunitet koji se ne osvaja u nekoj igri, nego zapazanjem slika po forumu u slobodno vreme, bez obzira ko ga je osvojio

Mada je to bio jos jedan Tajni koji je iskoriscen pogresno

#nistalicnotoni

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

Message edited by LaraCroft - Saturday, 22 April 2017, 07:43:52

LaraCroftDate: Saturday, 22 April 2017, 07:37:56 | Message # 647
Imperija
Quote Toni ()
Srđan je bio izoliran u tom plemenu od samog početka, bilo iz kojeg razloga. Nitko nije s njim razgovarao

Ja sam sa njim razgovarala na mibbit chatu nesto malo, jer je on dolazio nesto malo

Quote Toni Već je više puta napisano da ste razmišljali o tome da namjerno izgubite kako biste ga izbacili prije ujedinjenja, danas sam pročitao da se razmišljalo o tome da ga izbacite prije AJDINA

Ako i jeste bilo takvih planova, ja ne bih pristala na to, a ni Sac (sto je napisao u postu br. 640), kao ni Nina. To bi Srdjan trebao da rascisti sa onima koji su to planirali, ako su planirali...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

Message edited by LaraCroft - Saturday, 22 April 2017, 07:39:11

MarkoNGDate: Saturday, 22 April 2017, 08:50:08 | Message # 648
The Punisher
Awards: 15
HII , the real deal biggrin

Dobro da Troya nije HII sakrio u neki editovan post bilo gde na forumu (kao što je Miko radio na igrama, tražila se reč VS 3 po celom forumu)...

NaupDate: Saturday, 22 April 2017, 08:52:06 | Message # 649
Lepi
Awards: 9
Nije. bio plan nego smo pricali i dotakli se toga.. Zato sto smo sumnjali da je Preletacevic

troyaDate: Saturday, 22 April 2017, 09:21:59 | Message # 650
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote MarkoNG ()
Dobro da Troya nije HII sakrio u neki editovan post bilo gde na forumu

Ko kaze da nisa, mozda ga nisu nasli biggrin

troyaDate: Saturday, 22 April 2017, 09:40:49 | Message # 651
The Grim Reaper
TONI ZABORAVLJENI INTERVJU

troyaDate: Saturday, 22 April 2017, 09:47:48 | Message # 652
The Grim Reaper
9. Ciklus

Usledila je luda puzla, igra za nagradu gde je Tic-Tac osvojio odlazak u Minsko polje.

Lepo je iskoristio tu nagradu, lepo se proveo u minskom polju i osvojio Tajni Imunitet.

Nakon toga je usledila igra za Imunitet koja se sastojila iz više faza. U finalnoj fazi je urke pobedio EthanaMorascu u XO i osvojio Imunitet.

Počeo je 9. plemenski savet na kome je Toni odustao. Ni jedan glas nije pristigao u tom krugu.

LaraCroftDate: Saturday, 22 April 2017, 12:59:49 | Message # 653
Imperija
Quote troya ()
U finalnoj fazi je urke pobedio EthanaMorascu u XO i osvojio Imunitet.

Secam se da je Urke tada spremao neki ispit, pa je u finalnoj fazi u igri 5 IN ROW imao pomoc plemena KA smile

racunajuci sva tri nivoa igre, taj poslednji deo smo zavrsili isto nesto kasno nocu

Message edited by LaraCroft - Saturday, 22 April 2017, 13:02:00

troyaDate: Saturday, 22 April 2017, 13:40:08 | Message # 654
The Grim Reaper
Quote LaraCroft ()
Secam se da je Urke tada spremao neki ispit, pa je u finalnoj fazi u igri 5 IN ROW imao pomoc plemena KA

Kad kazes plemena Ka, mislis na sebe? Jer kako sam cuo od vecine njih ti si sve igrala oni samo upisivali i bili moralna podrska smile

NaupDate: Saturday, 22 April 2017, 14:29:41 | Message # 655
Lepi
Awards: 9
Secam se Larinog komentara nakon ove pobede

"Jos si zelen Ethane".. Ali je posle rekla da se sali

LaraCroftDate: Saturday, 22 April 2017, 15:50:01 | Message # 656
Imperija
Quote Nauparac ()
"Jos si zelen Ethane".. Ali je posle rekla da se sali

Naravno, jer Ethana i dalje smatram za najjaceg VS igraca.

Inace, u ovom VS, "najzeleniji" smo ispali on i ja, po pitanju verovanja u druge...

Quote troya ()
Kad kazes plemena Ka, mislis na sebe? Jer kako sam cuo od vecine njih ti si sve igrala oni samo upisivali i bili moralna podrska

Ne isticem svoj pojedinacni ucinak ispred ucinka plemena. Tako sam igrala do svoje poslednje igre, pronadji 20 ostrva (btw, odlicna igra), sve u korist plemena

Ni jedan Imunitet nije osvojen zahvaljujuci nekom pojedincu. Niko nije "razvalio" ili "razbio" u igrama sam, ni dok smo bili zvanicno u dva plemena, a ni posle u ujedinjenju.

troyaDate: Saturday, 22 April 2017, 15:55:17 | Message # 657
The Grim Reaper
10. Ciklus

Usledila je igra skočko u kojoj su prva 2 mesta osvojila nagradu Nagrade su osvojili Polly i EthanMorasca malu nagradu. Na forumu su počele da padaju optužbe da nameštam Ethanu i Polly 2 Imuniteta, najvise od Nauparca...

Došla je i ta čuvena igra u top7, game in the game. Učesnici su trebali da igraju Velikog Brata u okviru Survivora. Zbog nagrade Polly je postala 1. HOH a EthanMorasca nije mogao biti nomonovan u 1. krugu. Ova igra je napravljena tako da testira lojalnost većinskog saveza ali nije urodila plodom mahom jer urke nije bio tu pa je prvi krug bio lagan, a posle i Lara maltene odustala. NiNa je osvojila Imunitet nakon 2 dana teških borbi.

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/nina_i10.jpg

Počeo je 10. plemenski savet na kome je EthanMorasca izglasan rezultatom 322, po 2 glasa su dobile LaraCroft i Polly.

Evo i glasova:

https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/10_ple10.jpg

LaraCroftDate: Saturday, 22 April 2017, 16:07:10 | Message # 658
Imperija
Troya, poceo si da ubrzavas postavljanje dogadjaja, izgleda da zavrsavas Reunion do sutra uvece... smile

Quote troya ()
Ova igra je napravljena tako da testira lojalnost većinskog saveza ali nije urodila plodom mahom jer urke nije bio tu pa je prvi krug bio lagan, a posle i Lara maltene odustala.

Procenila sam da je bolje da ostanu Tic-Tac, Sac i Nina, jer imaju brzi net od mene. Dezurala sam za svaki slucaj ako bude 5 IN ROW za konacnu nagradu smile

Inace, povraca mi se kad citam obrazlozenje glasova protiv Ethana. Kakve prijatelje je imao u ovom VS, neprijatelji mu nisu bili potrebni (stara srpska poslovica).

Inace, ovo je bio moj predlog da se glasa 3 za Ethana, a 2 za Polly, zbog eventualnog Tajnog imuniteta koji KIS mozda ima. Pre toga, bio je samo jos jedan predlog koji sam cula, a to je da svih 5 glasova idu na Ethana

Lavica88Date: Saturday, 22 April 2017, 16:13:56 | Message # 659
Vučica
Awards: 7
Ethane laugh

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~

troyaDate: Saturday, 22 April 2017, 16:22:17 | Message # 660
The Grim Reaper
Quote LaraCroft ()
Procenila sam da je bolje da ostanu Tic-Tac, Sac i Nina, jer imaju brzi net od mene. Dezurala sam za svaki slucaj ako bude 5 IN ROW za konacnu nagradu

Ispostavilo se kasnije da bi im svakako bila prva na spisku za zrtvovanje biggrin

Search: