Reunion Show
|
|
LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 07:32:20 | Message # 646 |
Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Bezveze mi je Tajni imunitet koji se ne osvaja u nekoj igri, nego zapazanjem slika po forumu u slobodno vreme, bez obzira ko ga je osvojio
Mada je to bio jos jedan Tajni koji je iskoriscen pogresno
#nistalicnotoni
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Saturday, 22 April 2017, 07:43:52 |
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 07:37:56 | Message # 647 |
Imperija
| Quote Toni ( ) Srđan je bio izoliran u tom plemenu od samog početka, bilo iz kojeg razloga. Nitko nije s njim razgovarao Ja sam sa njim razgovarala na mibbit chatu nesto malo, jer je on dolazio nesto malo
Quote Toni Već je više puta napisano da ste razmišljali o tome da namjerno izgubite kako biste ga izbacili prije ujedinjenja, danas sam pročitao da se razmišljalo o tome da ga izbacite prije AJDINA
Ako i jeste bilo takvih planova, ja ne bih pristala na to, a ni Sac (sto je napisao u postu br. 640), kao ni Nina. To bi Srdjan trebao da rascisti sa onima koji su to planirali, ako su planirali...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
Message edited by LaraCroft - Saturday, 22 April 2017, 07:39:11 |
|
| |
MarkoNG | Date: Saturday, 22 April 2017, 08:50:08 | Message # 648 |
The Punisher
| HII , the real deal
Dobro da Troya nije HII sakrio u neki editovan post bilo gde na forumu (kao što je Miko radio na igrama, tražila se reč VS 3 po celom forumu)...
|
|
| |
Naup | Date: Saturday, 22 April 2017, 08:52:06 | Message # 649 |
Lepi
| Nije. bio plan nego smo pricali i dotakli se toga.. Zato sto smo sumnjali da je Preletacevic
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 09:21:59 | Message # 650 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote MarkoNG ( ) Dobro da Troya nije HII sakrio u neki editovan post bilo gde na forumu Ko kaze da nisa, mozda ga nisu nasli
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 09:40:49 | Message # 651 |
The Grim Reaper
| TONI ZABORAVLJENI INTERVJU
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 09:47:48 | Message # 652 |
The Grim Reaper
| 9. Ciklus
Usledila je luda puzla, igra za nagradu gde je Tic-Tac osvojio odlazak u Minsko polje.
Lepo je iskoristio tu nagradu, lepo se proveo u minskom polju i osvojio Tajni Imunitet.
Nakon toga je usledila igra za Imunitet koja se sastojila iz više faza. U finalnoj fazi je urke pobedio EthanaMorascu u XO i osvojio Imunitet.
Počeo je 9. plemenski savet na kome je Toni odustao. Ni jedan glas nije pristigao u tom krugu.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 12:59:49 | Message # 653 |
Imperija
| Quote troya ( ) U finalnoj fazi je urke pobedio EthanaMorascu u XO i osvojio Imunitet. Secam se da je Urke tada spremao neki ispit, pa je u finalnoj fazi u igri 5 IN ROW imao pomoc plemena KA
racunajuci sva tri nivoa igre, taj poslednji deo smo zavrsili isto nesto kasno nocu
Message edited by LaraCroft - Saturday, 22 April 2017, 13:02:00 |
|
| |
troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 13:40:08 | Message # 654 |
The Grim Reaper
| Quote LaraCroft ( ) Secam se da je Urke tada spremao neki ispit, pa je u finalnoj fazi u igri 5 IN ROW imao pomoc plemena KA Kad kazes plemena Ka, mislis na sebe? Jer kako sam cuo od vecine njih ti si sve igrala oni samo upisivali i bili moralna podrska
|
|
| |
Naup | Date: Saturday, 22 April 2017, 14:29:41 | Message # 655 |
Lepi
| Secam se Larinog komentara nakon ove pobede
"Jos si zelen Ethane".. Ali je posle rekla da se sali
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 15:50:01 | Message # 656 |
Imperija
| Quote Nauparac ( ) "Jos si zelen Ethane".. Ali je posle rekla da se sali Naravno, jer Ethana i dalje smatram za najjaceg VS igraca.
Inace, u ovom VS, "najzeleniji" smo ispali on i ja, po pitanju verovanja u druge...
Quote troya ( ) Kad kazes plemena Ka, mislis na sebe? Jer kako sam cuo od vecine njih ti si sve igrala oni samo upisivali i bili moralna podrska Ne isticem svoj pojedinacni ucinak ispred ucinka plemena. Tako sam igrala do svoje poslednje igre, pronadji 20 ostrva (btw, odlicna igra), sve u korist plemena
Ni jedan Imunitet nije osvojen zahvaljujuci nekom pojedincu. Niko nije "razvalio" ili "razbio" u igrama sam, ni dok smo bili zvanicno u dva plemena, a ni posle u ujedinjenju.
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 15:55:17 | Message # 657 |
The Grim Reaper
| 10. Ciklus
Usledila je igra skočko u kojoj su prva 2 mesta osvojila nagradu Nagrade su osvojili Polly i EthanMorasca malu nagradu. Na forumu su počele da padaju optužbe da nameštam Ethanu i Polly 2 Imuniteta, najvise od Nauparca...
Došla je i ta čuvena igra u top7, game in the game. Učesnici su trebali da igraju Velikog Brata u okviru Survivora. Zbog nagrade Polly je postala 1. HOH a EthanMorasca nije mogao biti nomonovan u 1. krugu. Ova igra je napravljena tako da testira lojalnost većinskog saveza ali nije urodila plodom mahom jer urke nije bio tu pa je prvi krug bio lagan, a posle i Lara maltene odustala. NiNa je osvojila Imunitet nakon 2 dana teških borbi.
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/nina_i10.jpg
Počeo je 10. plemenski savet na kome je EthanMorasca izglasan rezultatom 322, po 2 glasa su dobile LaraCroft i Polly.
Evo i glasova:
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/10_ple10.jpg
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:07:10 | Message # 658 |
Imperija
| Troya, poceo si da ubrzavas postavljanje dogadjaja, izgleda da zavrsavas Reunion do sutra uvece...
Quote troya ( ) Ova igra je napravljena tako da testira lojalnost većinskog saveza ali nije urodila plodom mahom jer urke nije bio tu pa je prvi krug bio lagan, a posle i Lara maltene odustala. Procenila sam da je bolje da ostanu Tic-Tac, Sac i Nina, jer imaju brzi net od mene. Dezurala sam za svaki slucaj ako bude 5 IN ROW za konacnu nagradu
Inace, povraca mi se kad citam obrazlozenje glasova protiv Ethana. Kakve prijatelje je imao u ovom VS, neprijatelji mu nisu bili potrebni (stara srpska poslovica).
Inace, ovo je bio moj predlog da se glasa 3 za Ethana, a 2 za Polly, zbog eventualnog Tajnog imuniteta koji KIS mozda ima. Pre toga, bio je samo jos jedan predlog koji sam cula, a to je da svih 5 glasova idu na Ethana
|
|
| |
Lavica88 | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:13:56 | Message # 659 |
Vučica
| Ethane
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:22:17 | Message # 660 |
The Grim Reaper
| Quote LaraCroft ( ) Procenila sam da je bolje da ostanu Tic-Tac, Sac i Nina, jer imaju brzi net od mene. Dezurala sam za svaki slucaj ako bude 5 IN ROW za konacnu nagradu Ispostavilo se kasnije da bi im svakako bila prva na spisku za zrtvovanje
|
|
| |