|
Reunion Show
|
|
| LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 15:50:01 | Message # 631 |
 Imperija
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Nauparac (  ) "Jos si zelen Ethane".. Ali je posle rekla da se sali Naravno, jer Ethana i dalje smatram za najjaceg VS igraca.
Inace, u ovom VS, "najzeleniji" smo ispali on i ja, po pitanju verovanja u druge...
Quote troya (  ) Kad kazes plemena Ka, mislis na sebe? Jer kako sam cuo od vecine njih ti si sve igrala oni samo upisivali i bili moralna podrska Ne isticem svoj pojedinacni ucinak ispred ucinka plemena. Tako sam igrala do svoje poslednje igre, pronadji 20 ostrva (btw, odlicna igra), sve u korist plemena
Ni jedan Imunitet nije osvojen zahvaljujuci nekom pojedincu. Niko nije "razvalio" ili "razbio" u igrama sam, ni dok smo bili zvanicno u dva plemena, a ni posle u ujedinjenju.
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 15:55:17 | Message # 632 |
 The Grim Reaper
Group: Game host
| 10. Ciklus
Usledila je igra skočko u kojoj su prva 2 mesta osvojila nagradu Nagrade su osvojili Polly i EthanMorasca malu nagradu. Na forumu su počele da padaju optužbe da nameštam Ethanu i Polly 2 Imuniteta, najvise od Nauparca...
Došla je i ta čuvena igra u top7, game in the game. Učesnici su trebali da igraju Velikog Brata u okviru Survivora. Zbog nagrade Polly je postala 1. HOH a EthanMorasca nije mogao biti nomonovan u 1. krugu. Ova igra je napravljena tako da testira lojalnost većinskog saveza ali nije urodila plodom mahom jer urke nije bio tu pa je prvi krug bio lagan, a posle i Lara maltene odustala. NiNa je osvojila Imunitet nakon 2 dana teških borbi.
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/nina_i10.jpg
Počeo je 10. plemenski savet na kome je EthanMorasca izglasan rezultatom 322, po 2 glasa su dobile LaraCroft i Polly.
Evo i glasova:
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/10_ple10.jpg
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:07:10 | Message # 633 |
 Imperija
| Troya, poceo si da ubrzavas postavljanje dogadjaja, izgleda da zavrsavas Reunion do sutra uvece... 
Quote troya (  ) Ova igra je napravljena tako da testira lojalnost većinskog saveza ali nije urodila plodom mahom jer urke nije bio tu pa je prvi krug bio lagan, a posle i Lara maltene odustala. Procenila sam da je bolje da ostanu Tic-Tac, Sac i Nina, jer imaju brzi net od mene. Dezurala sam za svaki slucaj ako bude 5 IN ROW za konacnu nagradu 
Inace, povraca mi se kad citam obrazlozenje glasova protiv Ethana. Kakve prijatelje je imao u ovom VS, neprijatelji mu nisu bili potrebni (stara srpska poslovica).
Inace, ovo je bio moj predlog da se glasa 3 za Ethana, a 2 za Polly, zbog eventualnog Tajnog imuniteta koji KIS mozda ima. Pre toga, bio je samo jos jedan predlog koji sam cula, a to je da svih 5 glasova idu na Ethana
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:13:56 | Message # 634 |
 Vučica
| Ethane
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
| |
|
|
| troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:22:17 | Message # 635 |
 The Grim Reaper
| Quote LaraCroft (  ) Procenila sam da je bolje da ostanu Tic-Tac, Sac i Nina, jer imaju brzi net od mene. Dezurala sam za svaki slucaj ako bude 5 IN ROW za konacnu nagradu Ispostavilo se kasnije da bi im svakako bila prva na spisku za zrtvovanje
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:25:44 | Message # 636 |
 Imperija
| Quote troya (  ) Ispostavilo se kasnije da bi im svakako bila prva na spisku za zrtvovanje Tacno. To je zato sto sam u ovom VS ispala "zelena kao zelena trava". 
Ali niko ne moze da mi stavi primedbu da sam bila slaba u igrama ili neprimetna.
To sto sam bila slaba "van terena" je istina i niko mi nije kriv za to...
|
| |
|
|
| Naup | Date: Saturday, 22 April 2017, 16:49:23 | Message # 637 |
 Lepi
| Quote troya (  ) Na forumu su počele da padaju optužbe da nameštam Ethanu i Polly 2 Imuniteta, najvise od Nauparca...
hue hue
|
| |
|
|
| troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 20:05:45 | Message # 638 |
 The Grim Reaper
| Najjaca scena u sezoni kad je Lara htela na silu da ugura Saca u bunker po 2. put haha umesto Urketa ili Nauparca valjda. A Sac se usrao u gace i dotrcava na face i kaze, necu da idem ja!!!
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Saturday, 22 April 2017, 21:41:40 | Message # 639 |
 Vašljivi glodar
| Quote Lavica88 (  ) Ethane Haos, mačko.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| troya | Date: Saturday, 22 April 2017, 21:52:16 | Message # 640 |
 The Grim Reaper
| 11. Ciklus
Na redu je došla igra traženje aleutanskih ostrva pomoću mapa. "Pleme Ka" je osvojilo Imunitet
NiNa se kladila na Polly i promašila.
Tic-Tac je iskoristio svoj Lični Imunitet koji je osvojio u duelu protiv Matije.
Počeo je 11. plemenski savet na kome su izbacili jednog od svojih. LaraCroft je izbačena rezultatom 5-1, ona je glasala za Polly.
Još jedan fenomenalni blindside.
Evo i glasova:
https://i58.servimg.com/u/f58/13/15/40/54/11_ple10.jpg
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Saturday, 22 April 2017, 22:01:59 | Message # 641 |
 Vučica
| E ovo smo cekali
|
| |
|
|
| EthanMorasca | Date: Saturday, 22 April 2017, 22:12:11 | Message # 642 |
 Vašljivi glodar
| nije mi jasno kakva je sada uloga POLLY. zasto bi iko pristao na to da bude marioneta u zamenu za krug ili dva ? Pa valjda je lara vise doprinela zajednickim pobedama od - POLLY
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Saturday, 22 April 2017, 22:17:45 | Message # 643 |
 Vučica
| I kakve su veze imali vasljiva hohstaplerska gnjida i glodar zvani petar kondor ( namerno mu ime pisem malim slovom ) i neokupana bolesnica zvana Lavica, sa Larinim izbacivanjem?!?
|
| |
|
|
| Polly | Date: Saturday, 22 April 2017, 22:25:21 | Message # 644 |
 Marioneta
| Quote EthanMorasca (  ) nije mi jasno kakva je sada uloga POLLY. zasto bi iko pristao na to da bude marioneta u zamenu za krug ili dva ? Pa valjda je lara vise doprinela zajednickim pobedama od - POLLY
Što se Marionete tiče, evo kako je to završilo na zajedničkom chatu, hvala H4!
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
| |
|
|
| Lavica88 | Date: Saturday, 22 April 2017, 22:27:46 | Message # 645 |
 Vučica
| Sto je hit ovo mijenjanje imena na Messengeru
Message edited by Lavica88 - Saturday, 22 April 2017, 22:28:13 |
| |