Reunion Show - Page 49 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor 5 - Kiska Island: Homecoming » Welcome from Hell » Reunion Show (Live)
Reunion Show
Lavica88Date: Monday, 24 April 2017, 16:02:13 | Message # 721
Vučica
Group: Publika
Messages: 2584
Awards: 7
Reputation: 128
Status: Offline
Ja na tvom mjestu ne bih vise davala misljenja o takmicarima, sve si fulao happy

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
 
ToniDate: Monday, 24 April 2017, 16:38:10 | Message # 722
the quoter of the year
Group: Publika
Messages: 1491
Awards: 14
Reputation: 76
Status: Offline
Ajde, pusti ga neka kaže za mene pa za ostale ni ne mora što se mene tiče laugh

Za Matiju si pogodio od A do Ž, jedan od najugodnijih likova, izvrstan za razgovor i baš mi je žao što smo izgubili tu igru i što nije ostao duže. Uza sve ovo je i lojalan as fuck.
Za Srđana se isto slažem, mislim da nikoga nismo više puta spomenuli u našim razgovorima pre-merge, možda eventualno glodara Tic- Taca koji me nije htio ni u Poroti, gad mali.


"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
 
Lavica88Date: Monday, 24 April 2017, 16:49:46 | Message # 723
Vučica
Group: Publika
Messages: 2584
Awards: 7
Reputation: 128
Status: Offline
Ok! Troyo, smijes napisati svoje misljenje o Toniju. tongue

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
 
tiksiDate: Monday, 24 April 2017, 16:57:06 | Message # 724
Krtica
Group: Publika
Messages: 3086
Awards: 16
Reputation: 138
Status: Offline
Pisala sam vec dosta o markovom izbacivanju koje ne vidim kao los potez iz te perspektive iz koje je napravljen. Da nije bilo mešanja plemena te glasove bi iskoristio nad nama, da je bilo mešanja sezona ne bi isla ovako pravolinijskim tokom i opet ko zna na sta bi se ti glasovi koristili.

Obrazlagala sam i za laru, imala sam plan da je uključim u tajnu misiju, sto je ona svojim odgovorom ovde potvrdila da bi vrv na neki nacin prihvatila, svadja nije uticala ni na kakvo povlačenje granica koje prethodno nisu postojale, samo je malo uzburkala strasti i otvorila prostor za razgovor sa ljudima iz drugog plemena, sto verujem da opet moze da otvori neke sanse u igri.

A dobro svako vidi stvari onako kako ih vidi.


Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
 
LaraCroftDate: Monday, 24 April 2017, 16:58:35 | Message # 725
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Quote Lavica88 ()
LaraCroft, jesi ti to sad neki GH?

Samo dajem svoje skromno misljenje o pojedinim takmicarima

Quote troya ()
tiksi - Jedan od najboljih VS igrača što se društvene igre tiče. I ove sezone je vrlo brzo skupila dovoljan broj ljudi oko sebe da bude bezbedna, da kontroliše pleme i da glasaju po njenom.

Ili krace - da obrlati veci broj takmicara smile

Quote troya ()
Nauparac - Jedan od pravolinijskih igrača VS, uglavnom kako počne sezonu tako je i završi.

Takva sam i ja otprilike...

Quote troya ()
cpdjaN - Po meni jedan od glavnih igrača ove sezone. Da je bio izbor za Player of the Season na kraju on bi definitivno bio u najužem izboru. Napravio je veliku grešku na početku jer se nije potrudio da se ugura u većinski savez plemena Ka, 

Kako da se ugura, kada su njih 4 napravili savez pre pocetka VS ?

Quote troya ()
Dodao bih za Tiksi da joj ona svadja sa Larom tokom pobune uopste nije trebala.

Nemoj je cackati. Sad ce opet da pocne, a taman smo komunikaciju dovele na nivo korektnosti smile


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
 
troyaDate: Monday, 24 April 2017, 18:11:31 | Message # 726
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
Quote tiksi ()
Obrazlagala sam i za laru, imala sam plan da je uključim u tajnu misiju, sto je ona svojim odgovorom ovde potvrdila da bi vrv na neki nacin prihvatila

biggrin

Quote LaraCroft ()
Kako da se ugura, kada su njih 4 napravili savez pre pocetka VS ?

Zasto pises gluposti? Znas i sama odgovor, ali volis ovako da bacas koske u nadi da ce procitati neko ko se tek prikljucio raspravi.

Nauparac ih se nije ni secao pre vs-a, a Sac dosao kao zamena za ajdina koji je prestao da dolazi.
 
Tic-TacDate: Monday, 24 April 2017, 18:29:59 | Message # 727
Prvo Mesto
Group: Publika
Messages: 1020
Awards: 10
Reputation: 81
Status: Offline
Quote Toni ()
možda eventualno glodara Tic- Taca koji me nije htio ni u Poroti, gad mali.

Сигуран сам да сте писали у контексту моје духовитости и шарма. Тада те нисам желео у пороти само зато што сам се плашио да ћу ослепети од твоје лепоте.

Надам се да умеш да читаш ћирилицу, хе хе хе


Da ih srce vodi, oni ne daju!
 
troyaDate: Monday, 24 April 2017, 19:04:41 | Message # 728
The Grim Reaper
Group: Game host
Messages: 15630
Awards: 87
Reputation: 223
Status: Offline
Toni - Jedan od igrača koji su morali da se bore od prvog dana, jer je malo slabiji u igrama. Pošto je i on sam bio na meti od starta, nije morao mnogo da se pita o budućnosti plemena već da misli samo o sebi. Izvukao se i stigao do ujedinjenja, sklopio par jakih prijateljstva. Dokazao svoju želju za opstankom samim tim što je pretresao ceo forum i pronašao tajni imunitet koji nažalost nije uspeo da iskoristi kako je želeo. Zato sam bio jako iznenadjen što je odustao jedan ciklus kasnije, pogotovo što je on veliki fan survivora. Znam da je procenio da Ethan ima veće šanse da Imunitetima stigne do finala, ali i pored toga što su te šanse bile minimalne znamo i da imuniteti nisu jedini način da se stigne do kraja. Mislim da je on jedini imao šanse da se od kisovaca provuče do kraja jer jedino njega nisu smatrali za pretnju u igrama pa je postojala šansa da spuste malo gard i rizikuju da ga puste u final4.

EthanMorasca - Jedan od najboljih i najsposobnijih VS igrača. Na početku je napravio grešku gde je dozvolio da tiksi spremi blindside, a da se niko od saplemenika ne oseti potrebnim da i njemu javi šta se dešava. Malo je zaspao čini mi se, jer je pretpostavio da nikom neće pasti na pamet da tako rano napravi tako velike poteze. To nije smeo sebi da dozvoli. Posle je uspeo da povrati svoje mesto u plemenu/savezu ali ništa više od toga. Da je bilo novo mešanje plemena najverovatnije bi se izvukao, ali ovako je ušao u ujedinjenje gde je bila jasna podela izmedju dva plemena i jednostavno nije moglo dalje jer je prevelika pretnja.

LaraCroft - I ako se mnogi neće složiti ja mislim da joj je bila briljantna ideja da podvuče liniju izmedju dva plemena. Pogotovo u sezoni u kojoj nije bilo mešanja plemena a njeno pleme je bilo dominantno. Ono što ja ne razumem kod nje je da nije napravila ni jedan jedini dil ni sa svojim saplemencima. Tako se ne igra survivor i nije ništa čudno što je izbačena čim nije bila više potrebna. U igrama nije bila velika pretnja, tako da sa nekim savezom u savezu mogla je vrlo lako do finala.

Polly - Debitant i najveće iznenadjenje sezone. Nije lako igrati survivor po prvi put, a pogotovo nije ako upadneš direktno u all stars sa aždajama VS sveta. Većina me je na početku pitala ko je Polly? Kao debitant je učestovala na 11 od 12 plemenskih saveta, prosto je neverovatno da je preživela. Po meni mislim da je final5 najviše što je mogla da izvuče jer niko nije bio lud da je odvede u finale ili jedan korak pre finala jer bi tamo sigurno ubedljivo pobedila zbog svega gore navedenog. Neplanirano smo dobili još jednog odličnog VS igrača, i verujem da smo svi srećni zbog toga.

Sac - Sac je ove sezone igrao dve igre, sjajnu igru pre ludog plemenskog i uspavanu nakon. Sve je počelo odlično po njega, bio je u plemenu koje dobija, pronašao Tajni imunitet i bio deo glavnog saveza, plus uz to imao dve osobe koje su najbliže njemu. Svi su mislili da je on na vrhu, možda je i bio. Nakon što je pronašao drugi tajni imunitet ja sam mislio da je on sigurni finalista i najverovatnije pobednik sezone. Nakon toga dolazi ludi plemenski savet gde on troši oba tajna imuniteta. Po meni skroz nepotrebno, svakako bi imali najmanje čoveka više nakon tog plemenskog i nije bilo hitno da se sve karte troše baš tad, a ovako je najviše oslabio sebe i predao svu moć. Posle toga kao da je zaspao. Urke i Tic-Tac su kontrolisali igre za imunitet i izbacivali jednog po jednog člana suprotne ekipe. Čak su izbacili i Laru koja je bila najlojalnija njemu pod izgovorom da to rade jer je ona ustvari muško a on u to stvarno poverovao pa prespavao i top5 gde mu je bila zadnja šansa da uradi nešto. Četvrto mesto nije mala stvar ali mislim da je mogao i morao da uradi nešto više u top5.
 
Lavica88Date: Monday, 24 April 2017, 19:07:38 | Message # 729
Vučica
Group: Publika
Messages: 2584
Awards: 7
Reputation: 128
Status: Offline
Pa ovo je super komicno! laugh

~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
 
EthanMorascaDate: Monday, 24 April 2017, 19:10:34 | Message # 730
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote troya ()
Po meni jedan od glavnih igrača ove sezone. Da je bio izbor za Player of the Season na kraju on bi definitivno bio u najužem izboru.

Možda sam pristrasan, ali se slažem sa ovim u potpunosti. Kao što Jeff Probst kaže: veliki potez ne mora da uspe da bi bio veliki potez, već je bitno da neko bude spreman da preuzme svoju sudbinu u svoje ruke, a ne da čeka da ga izbace i izigrava dekoraciju u VS. smile


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
EthanMorascaDate: Monday, 24 April 2017, 19:11:51 | Message # 731
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote troya ()
Zasto pises gluposti? Znas i sama odgovor, ali volis ovako da bacas koske u nadi da ce procitati neko ko se tek prikljucio raspravi.

hands


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
LaraCroftDate: Monday, 24 April 2017, 19:31:34 | Message # 732
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Quote troya ()
Zasto pises gluposti? Znas i sama odgovor, ali volis ovako da bacas koske u nadi da ce procitati neko ko se tek prikljucio raspravi.Nauparac ih se nije ni secao pre vs-a, a Sac dosao kao zamena za ajdina koji je prestao da dolazi.

Ma da, samo su Srdjana cekali, koji je manje dolazio.
Srdjan je izvukao maksimum sa potezom koji je napravio prilikom odlaska iz KA...

Quote troya ()
Toni - Jedan od igrača koji su morali da se bore od prvog dana, jer je malo slabiji u igrama. Pošto je i on sam bio na meti od starta

Mislila sam da je na pocetku igre u prednosti u plemenu od, na primer, Polly, jer nju bas niko nije znao od KIS-ovaca

Quote troya ()
EthanMorasca - Jedan od najboljih i najsposobnijih VS igrača. Na početku je napravio grešku gde je dozvolio da tiksi spremi blindside

Cuvaj se Tiksijevaca i kada darove donose smile

Quote troya ()
LaraCroft - I ako se mnogi neće složiti ja mislim da joj je bila briljantna ideja da podvuče liniju izmedju dva plemena. Pogotovo u sezoni u kojoj nije bilo mešanja plemena a njeno pleme je bilo dominantno.

Tako je. Vidim da pobedjujemo i samo nam jos treba neko ko se ne uklapa u "sistem"...

Quote troya ()
Polly - Debitant i najveće iznenadjenje sezone. Nije lako igrati survivor po prvi put, a pogotovo nije ako upadneš direktno u all stars sa aždajama VS sveta.

Mislila sam da ce da ispadne druga - treca po redu kada je KIS zaredjao sa porazima. Najprijatnije iznenadjenje sezone!

Quote troya ()
Sac - Sac je ove sezone igrao dve igre, sjajnu igru pre ludog plemenskog i uspavanu nakon

Nije bas uspavan bio, nego je situacija pocela drugacije da se odvija od predvidjene. Da je ostao Nauparac, verovatno bi njih 4 jahaca ostala do TOP 4


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
 
EthanMorascaDate: Monday, 24 April 2017, 19:33:08 | Message # 733
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote troya ()
Malo je zaspao čini mi se, jer je pretpostavio da nikom neće pasti na pamet da tako rano napravi tako velike poteze.

Ovo je čista istina. smile

Quote troya ()
Jedan od igrača koji su morali da se bore od prvog dana, jer je malo slabiji u igrama. Pošto je i on sam bio na meti od starta, nije morao mnogo da se pita o budućnosti plemena već da misli samo o sebi. Izvukao se i stigao do ujedinjenja, sklopio par jakih prijateljstva.

Um caruje, snaga klade valja. heart Tonijev optimizam je zarazan, a snalažljivost i želja za opstankom neverovatno inspirativni. Drago mi je što sam konačno imao priliku da igram sa njim. yes 

Quote troya ()
Kao debitant je učestovala na 11 od 12 plemenskih saveta, prosto je neverovatno da je preživela. Po meni mislim da je final5 najviše što je mogla da izvuče jer niko nije bio lud da je odvede u finale ili jedan korak pre finala jer bi tamo sigurno ubedljivo pobedila zbog svega gore navedenog. Neplanirano smo dobili još jednog odličnog VS igrača, i verujem da smo svi srećni zbog toga.

Last Kis standing. heart Imala je vatreno krštenje u Kisu, morala navrat-nanos da uči o igrama, strategiji i saplemenicima, a u celom tom haosu uspela da zavoli Survivor i stigne skoro do finala. Malo li je. biggrin Bila je privilegija igrati sa Polly. respect


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
LaraCroftDate: Monday, 24 April 2017, 20:46:43 | Message # 734
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Pitanje za Tic-Taca, Urketa, Saca i Nauparca:

Da ste ostali svi do TOP 4 (sto bi se sigurno ostvarilo da je na Ludom plemenskom, tacnije u tie break igri, ispao Srdjan umesto Nauparca), koga biste izbacili pre Finala ?


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!


Message edited by LaraCroft - Monday, 24 April 2017, 20:48:20
 
Petar_KondorDate: Monday, 24 April 2017, 21:47:13 | Message # 735
Colonel
Group: Publika
Messages: 244
Awards: 0
Reputation: 65
Status: Offline
Quote LaraCroft ()
Da ste ostali svi do TOP 4 (sto bi se sigurno ostvarilo da je na Ludom plemenskom, tacnije u tie break igri, ispao Srdjan umesto Nauparca), koga biste izbacili pre Finala ?

izbacili bi ludog šeširdžiju biggrin

ajde saberi se i reci nam šta misliš o sacovom glasu ?


Gufuuu
 
Forum » Virtual Survivor 5 - Kiska Island: Homecoming » Welcome from Hell » Reunion Show (Live)
Search: