Znam da je slučajnost što se oba puta Tegan našla u toj ulozi da ju je moguće vratiti u igru, ali stvarno mi je to bilo previše i dobro je završilo. Iako, vidjet ćemo kako za koga. Shoneeno "fuck you" na kraju
Jedva čekam sljedeći tjedan, odlična mi je sezona i neki ljudi baš fino igraju, opet nisu pogriješili u izboru.
Peta sezona australskog bila mi je jako dobra, iako nisam zadovoljna finalistima. Bilo je jako zanimljivih natjecatelja i neke od njih bih svakako voljela opet vidjeti, bilo je i dobrih twistova i poteza. Sve u svemu, još jednom su dokazali da znaju napraviti dobar show.
Gledate i novu sezonu američkog? Tema mi i nije zvučala nešto posebno, ali ljudi mi se za sada sviđaju; ima više onih koji imaju muda, za razliku od većine u prošloj sezoni. Ako će se nastaviti u stilu onoga što smo vidjeli u 4. epizodi, moglo bi biti ok. Sinners judging sinners for sinning differently.
Moj sveži avatar + Natalie Četvrta epizoda mi se nije svidela, em strateški loš potez em izbačena zanimljivija osoba u odnosu na ostale potencijalne mete. Ali obećava sezona za sada svakako. Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
Da li je Sac ikada imao normalne favorite, bilo u pravom bilo u virtuelnom? Golijati Angelina+Alison+Kara Btw, mislim da su mi golijat žene omiljeni ženski deo plemena u istoriji. Karu gotivim recimo 7,8/10 a ubedljivo mi je najneomiljenija golijatiica Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
Drago mi je što je “Natalie, can I have your jacket? Elizabeth, can I have your jury vote? Dan, can I have your idol?” BOGINJA ANGELINA preživela, ali mi je žao Johna koji mi je ubedljivo omiljeni muškarac bio ove sezone, a takođe ne podnosim povratak Davida i verovatnu kliše pobedu jednog od njih, iako zaista jesu odigrali fenomenalno i prezabavno.
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
Drago mi je što je “Natalie, can I have your jacket? Elizabeth, can I have your jury vote? Dan, can I have your idol?” BOGINJA ANGELINA preživela, ali mi je žao Johna koji mi je ubedljivo omiljeni muškarac bio ove sezone, a takođe ne podnosim povratak Davida i verovatnu kliše pobedu jednog od njih, iako zaista jesu odigrali fenomenalno i prezabavno.
Slažem se sa skoro svime, jedino mi John nije bio omiljeni muškarac u sezoni, ali mi je žao što je ispao zato što je bilo nekako random. Angelina je sve. Moraju Golijati da pobede. Ne podnosim ove story archove u kojima neshvaćeni i životno izmučeni štreberi evoluiraju tokom Survivora, upoznaju sebe i bla bla bla. U tom kontekstu, Nick mi se jedini izdvaja od Davida kao neko ko ne ide na neku patetiku, već se ponaša kao normalna osoba.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Meni bi bio kompliment da postanem meme. A činjenica da ti to smatraš nečim negativnim nije vredna komentarisanja. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art